2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım oda hatırladı seni tatilde ikizimde birkaç güne gelicek.
haklısın boş kaldı bu aralar topic yaz geldi çoğu tatile çıktı bizde dışarda geçiriyoruz günlerimizi kaydirigubbakcemile3 buraya çok alıştım bende bazen rüyalarımda bile görüyorum :lepi:kaydirigubbakcemile3

Bu aralar bulantın olması normal 4. ayından sonra yavaşlar inşallah.
canım Batuhanda dikkatimiiz çeken bir problem yok. bizlerle ilişkisi çok iyi oyun oynamaya bayılıyo babasıyla. evde ufak tefek görevler verdik batuhana. söylediğimiz şeyleri algılayıp yapıyo. televizyonu kapat, kamyonunu getir gibi. renkleri tanıyo artık. karşımıza alıp rahatlıkla konuşabiliyoruz oda anlatıyo bize. mesela haftada bir kayınvalidemlere gidiyoruz orda yaptığı şeyleri unutmuyo gidip yapıyo yada istiyo. evde de onlara ait bişey görünce bu amcanın, bu ananenin, bu dayının diyo hatırlıyo yani.

yasemıncım yenı telefonun hayırlı olsun.. gule gule kullan ınşallah..

atıkecım hoşgeldın bızlerde ıyıyız canım mrk etme
aralın boyu ve kılosunu yazıyorum
13,500 ve 90 cm fln sanırım boyuda yada 91 cok uzadı bu aralar dıyorlar belıı daha fazlada olabılır
konusması sosyallıgı mukkemel ıngılızce vs.. aldı basını gıdıo

slm kızlar atike hoşgeldin,yasemin telefonun hayırlı olsun canım .
bu tatil çocuklara iyi geldi bayagı gelişme kaydettiler.çok iyi odu ya herşeyi anlıyorlar artık.
kagan da sabahları kalkıp kendi sütünü koyup içiyor,bugün ne yiyeceksin diyorum.
yumyumcu(yumurta) sesiz ciya (sekiz zeytin)
büyük apiçiçi (domates) aşaşlı pekmes(haşhaşlı pekmez)
ballı çay(bitki çayı) yiyecem diyor.
sınırsız konuşuyor bebeklikten çıktılar artık çok seviniyorum.
sitede herkes tanıyor ,akşama kadar evin önünden geçen büyük küçük herkesle konuşuyor
isimleriyle çagırıyor.
tatildeyken ölçmüştük boyu 96 cm kilosu 15.5 kilo olmuş.
yakında burası da kalabalıklaşır herkes geziyor şimdi..
bu arada atikecim ardaya babası kendi tuvaletteyken göstersin.bu yöntem bizde çok etkili oldu.kağan 1 günde öğrendi kaka yapmayı....tavsiye ederim

atikecim hoşgeldin canım listeyi güncellemişsin yine ne güzel
zeynebin kilo olayında pek bi değişiklik yok hala 12 ve 12,500 arası değişiyo
ama boyu uzadı 91 oldu maşallah
kilo almıyo zeynep metobolizması hızlı çalışıyo sanırım tamam öyle çok fazla iştahlı bi çocuk değil ama yeoirdiklerimde hep vitamin dolu şeyler oluyo
takmıyorum artık fazla varsın zayıf olsun kız çocuğu sonuçta boyu uzun olsunda kilo önemli değil
yine maşallah deyinde kızlar zayıf olmasına rağmen koskoca kış ve yaz geçti hiç hastalanmadı diyebilirim
bünyeside bi o kadar kuvvetli
(babasına çekmiş olabilir)
allahtan bana çekmemiş yoksa çok gezerdik hastanelerde

sağolun kızlar kalabalıklaşmışsınız yine....ecrin açısından çok sevindim tabloya göre en kısa ecrinmişti şimdi 2 ay önce 89 du sanırım uzadı zaten boyu 91 olmuştur ölçmedim ama sevindim kilosunu bilmiyorum ...

ecrin birde sizinkilere göre çok zor beslenen bir kızdı hanii yhala her şeyi yemiyor ama annesi ona özel her şeden gıdasını alsın diye yapmadığını bırakmıyor ona rağmen çok iyiz biz tabii hastalık olmasa daha iyi olacak ben kızım ama....

aralada maşşallah canım oda ing.felan geliştirmiş ecrin gibi ....a.s.

sağol canım ...canım ne güzel yazmışsın benim iştahım açıldı yani ecrin hiç acıkmaz ne güzel sıralıyor yaa keşe ecrinde böyle istese zeytin vs.yemiyor 2 dilim ama domets yer şükür kii bizde biraz geliştik yani salatalık yiyor eskiden onlarıda yemiyordu pekmezi ben zaten 7 ayılıkken başaldım ilaç diye içiyor onuda her sabah bıldırcını varonuda çiğ olarak seviyor ....çayıda içiyor sütü pek sevmiyor az biraz içiyor sonradav tükürüyor ama nasıl gelişme var diimiiii...:asigim:
kağan ne güzel kendince ad takmış her şeye çok tatlı duymak isterdim ecrin hiç böyle konuşmadı bana değişik geliyor ecrin her şeyi net ve birden çıkardığından ....

Son düzenleme:
eeeeeeeeeee kızlar bayram alışverişi telaşı sizi sardımı bizi sardı daha yeni kıyafetelr almıştık ecrine lw den 3 alana bir bedava kampanyası vardı güzelde yeni ürünler gelmişti gittik aldık am ecrin oldukça doyumsuz sürrekli alıyoruz bişey yine başladı kıyafet alalım mı demeye babasıa bayram geliyor alıcaz demişti 3 gündür bayram geliyor bayram kıyafet alıcaz gezicez bana para verecekelr ben ellerini öpücem kaptırdı kendini baya biii sayıklıyor yaa sanki tembehlemiş gibi...

3 ay 20 gün olmuş en son güncelleneli..yazın çocuklar daha hareketliydi.bakalım boyları ve kiloları ne alemde..

1-AHMETARDA(ATİKE).........................26 haziran2008............12KİLO-86CM.......ŞİMDİ...........14KİLO-89CM
2-BATUHAN(NURAN).........................02.06.2008.... ..].......18,5KİLO-93CM.....ŞİMDİ......18 kilo-96cm
3-DOĞAÇ EFE(AYŞEGÜL).............12.06.2008............11KİLO-86,5CM....ŞİMDİ.......
4-ZEYNEP(SEVDA).................................29.05.2008.................12KİLO-86CM.....ŞİMDİ.......12.5kilo-91cm
5-VEDAT KAĞAN(SELCAN)...................25.06.2008................14,5KİLO-89CM.......ŞİMDİ.....15.5kilo-96cm
6-TEOMAN ASRIN(DERYA)...............11.06.2008............................16.3KİLO........ŞİMDİ.........
7-ECE(SERPİL).........................................10/06/2008......................11.5KİLO-86CM.........ŞİMDİ........
8-ARAL DENİZ ...................... .................14.06.2008............11.7KİLO-84,5CM[/B].....ŞİMDİ.....13,5kilo-91cm
9-ECRİN NİSA(YASEMİN)....................30 mayıs2008..........83cm-10.80kilo.......91cm
10-RÜYA(SERPİL).................... 89cm-12.5 ..

ıyı haftalarr en guzel hazıran annelerı..............

ben ıyı deılım ıstanbulu cok ozledım aılemı degısıklıgı arkadaslarımla gezmeyı cok ozledım..
ama esımın umrunda deıl bu durum sinir şeyyyyyyyyyyyy ...

keşke bugünü yaşamasaydım kızlar..dün en kötü acı heberle dünyamız karardı ama elimden ne bir şey geliyor nede yapab,ilicek bir şey var..

16 yaşındaki 2 tane yavrumu kara toprağa verdik bugün....dayanaılmıyor bu acıyaaa.....

başınız sağolsun canım... mekanları cennet olsun...

canım aynı durumları bende yaşıyorum ara sıra
hep aynı şeyler değişiklik istiyorum bende
ama eşime göre bi sorun yok ama :bbo:

sinir durumdayım şuan
kilo aldım diyodum ya 65 oldum ama tarı her odada farklı gösteriyo beni
fayansta (koridor) 65 parke (Oturma odası) 67
offf acil kilo vermem lazım yaa annem kızarsada kızsın
ben kilo verince daha mutlu olcam yaa 59-60 olsam yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…