evet canim 2011 mart annesi olucam sanirim muhtemel dogum tarihi 1-2 nisan ama ben mart annelerine takildim..orasi cok kalabalk ama ikizinni hatirliyorum..buraya bakmadan gecmiyorum ama kimse olmuyo bu ara..burasi farkliydi ya eski günleri hep yad ediyorum..
ben hala yatiyom..bazi günler sanki azalir gibi oluyo,ama nedense bu hamileligimde bulantilar beni yatirdi kaldirmiyo..12 eylülde trdeyim insaallah..biletimi aldim..ozamana gecer insallah..esime yaptigim nazi anneme yapamam ben..
benim ablamin ogluda gec konustu nurancim..önemli olan konsantre bozuklugu iletisim bozuklugu olmamasi..ilestisimi nasil seninle etrafiyla..
yasemıncım yenı telefonun hayırlı olsun.. gule gule kullan ınşallah..
atıkecım hoşgeldın bızlerde ıyıyız canım mrk etme
aralın boyu ve kılosunu yazıyorum
13,500 ve 90 cm fln sanırım boyuda yada 91 cok uzadı bu aralar dıyorlar belıı daha fazlada olabılır
konusması sosyallıgı mukkemel ıngılızce vs.. aldı basını gıdıo
slm kızlar atike hoşgeldin,yasemin telefonun hayırlı olsun canım .
bu tatil çocuklara iyi geldi bayagı gelişme kaydettiler.çok iyi odu ya herşeyi anlıyorlar artık.
kagan da sabahları kalkıp kendi sütünü koyup içiyor,bugün ne yiyeceksin diyorum.
yumyumcu(yumurta) sesiz ciya (sekiz zeytin)
büyük apiçiçi (domates) aşaşlı pekmes(haşhaşlı pekmez)
ballı çay(bitki çayı) yiyecem diyor.
sınırsız konuşuyor bebeklikten çıktılar artık çok seviniyorum.
sitede herkes tanıyor ,akşama kadar evin önünden geçen büyük küçük herkesle konuşuyor
isimleriyle çagırıyor.
tatildeyken ölçmüştük boyu 96 cm kilosu 15.5 kilo olmuş.
yakında burası da kalabalıklaşır herkes geziyor şimdi..
bu arada atikecim ardaya babası kendi tuvaletteyken göstersin.bu yöntem bizde çok etkili oldu.kağan 1 günde öğrendi kaka yapmayı....tavsiye ederim
keşke bugünü yaşamasaydım kızlar..dün en kötü acı heberle dünyamız karardı ama elimden ne bir şey geliyor nede yapab,ilicek bir şey var..
16 yaşındaki 2 tane yavrumu kara toprağa verdik bugün....dayanaılmıyor bu acıyaaa.....
ıyı haftalarr en guzel hazıran annelerı..............
ben ıyı deılım ıstanbulu cok ozledım aılemı degısıklıgı arkadaslarımla gezmeyı cok ozledım..
ama esımın umrunda deıl bu durum sinir şeyyyyyyyyyyyy ...
nurancım yasemın kımlerı kaybetmıs bu durumla ılgılı bılgın varmı senın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?