merhabalar kimse yokmu
serpilcim evet tv de izledim bende olsun hayırlısı olsun canım seneye tekrar denersin vardır bundada bi hayır...
ece demek scootere biniyor inanmıyorum nasıl beceriyor onu maşallah bunlardan herşey beklenir vallahi :)
listeye göre en zayıf zeynep görünüyodu ecede aynı demek bende artık takmıyorum kilo almamasını kendine yetecek kadar yiyor demekki onlarda yarıyor
zeynepte bu aralar çok asabileşti sinirlenince ne yaptığını bilmiyo gözü dönüyo resmen aynı babası
dün akşam iftarda yemek yiyoruz zeynebin önündede pilav vardı babasını kızdırdı babasıda biraz yüksek sesle şımarma dedi senmisin diyen delirdi ağlamaya başladı önündeki pilavı avuçlayıp etrafa attı bana ve babasına vurdu acayip sinirli bu aralar hiç böyle şeyler yapmazdı
hayır yapma demlek bile onu sinirlendirmeye yetiyo ona hiç karışmıcaksın bildiğini yapıcak hata yapıcağını düşünmüyo sanırm
zeynep öyle zıvanadan çıkınca eşimde deliriyo ve baya bi yyüksek sesle kızıyo zeynebe banada sakın konuşma diyo ağzımı açamıyorum:)
ikiside çok sinirli ileride çokk sorunlar yaşıcaz gibi görünüyo bu konuda zeynep hiç söz dinlenimiyo ve eşimde sözünü dinletmek istiyor
aralarında bi ben uysal ve sakinim :)
ece de şımardı son zamanlarda ramazanda babanneleribizde ya evde dediğini yaptıracağı bi sürü insdan olunca beni babasını pek takmıyo çok sosyal bi çocuk hep dışarda herkesle posta posta geziy bazen kıskançlıkları gıcıklıkları tutsada genelde uyumlu sakin ; bu aralar scootera biniyo deli gibi hızlandırdı iyice ; geceleri bezliyorum onun dışında söylüyo kakası gelince bez bağlatıyo ona bile zorla yapıyo acıyomuş poposu bi alışamadı; konuşması zaten çok güzel ece deerken konuştuğu için o konuda yazacak pek bişey yok büyüdü artık yaa herşey ibiz gibi yapıyo ne yemek istediğin söylüyo sütünü kendi koyuyo süt delisi hala çok içiyo bi ara daninolara takımştı günde 4 bazen 6 tane yiyodu sıkıldı yoğurt yemiyo gene ;
yemek de ona özel bişey yapılmıyo biz ne yersek o da yiyo kendi yiyo zaten zorlamıyorum hiç bişey için maşallah abla oldu artık kızım yormuyo üzmüyo beni sadece arada şımarıklıkları tututo deli ediyo ama o kadard aolsun artık nazarlık
kaplumbağa aldık ona hadi çıkaralım gezsin diyo scooterına binecek diye ödü patlıyo hemen kaçırıyo en kıymatli malı o şimdilik :))))
bir de dedim ya birimizden biri yapıyo dediğini diye sırayla geziyo anne benimle dışarı çıkmak istermisin hayır kızım bababenimle dışarı çıkmak istermisin kimi denk getirirse yani bişey io istediği için değil biz istediğimiz için yapalım diye uğraşıyo kuuurrrnaaaaaaazzzzzzzzzz
kilosu 12,500 boyu da 91 olsa gerek bir aydık ölçmüyorum
serpilcim evet tv de izledim bende olsun hayırlısı olsun canım seneye tekrar denersin vardır bundada bi hayır...
ece demek scootere biniyor inanmıyorum nasıl beceriyor onu maşallah bunlardan herşey beklenir vallahi :)
listeye göre en zayıf zeynep görünüyodu ecede aynı demek bende artık takmıyorum kilo almamasını kendine yetecek kadar yiyor demekki onlarda yarıyor
zeynepte bu aralar çok asabileşti sinirlenince ne yaptığını bilmiyo gözü dönüyo resmen aynı babası
dün akşam iftarda yemek yiyoruz zeynebin önündede pilav vardı babasını kızdırdı babasıda biraz yüksek sesle şımarma dedi senmisin diyen delirdi ağlamaya başladı önündeki pilavı avuçlayıp etrafa attı bana ve babasına vurdu acayip sinirli bu aralar hiç böyle şeyler yapmazdı
hayır yapma demlek bile onu sinirlendirmeye yetiyo ona hiç karışmıcaksın bildiğini yapıcak hata yapıcağını düşünmüyo sanırm
zeynep öyle zıvanadan çıkınca eşimde deliriyo ve baya bi yyüksek sesle kızıyo zeynebe banada sakın konuşma diyo ağzımı açamıyorum:)
ikiside çok sinirli ileride çokk sorunlar yaşıcaz gibi görünüyo bu konuda zeynep hiç söz dinlenimiyo ve eşimde sözünü dinletmek istiyor
aralarında bi ben uysal ve sakinim :)
hele işten gelince bazen en ufak şeyleri bile sinirlendiriyo sevda bende öyleyim hani burdan okuyorum aralı ecrini ; ece o kdar uslu ki onların yanında yardım eder peşimde gezer söz dinler ama bi tane huysuzluk yapsın kızıyorum bazne sonrada kendime kızıyorum tabiii
sorma babannesi almış scooterı apartmandaki çocuklar binince istiyo diye şimdide küçük bisiklet alalım diyo ne görse istiyo bunlara olmaz demiyo akülü arabalara biniyo çarşıda hızlı şoför bi kullanıyo ama ; scoterle videoya çekmiştim ilk bindiği gün ekliiicem facee ama fırsat olmuyo atamalara odaklanınca çektim elimi eteğimi herşeyden
seneye kalmaz canım Allahın izniyle bu dönem öğretmenim tabiii gelecek okulada bağlı hayırlısı diyoruz ya bakalım bi tarih verse MEB
bana zayıf gelmiyo ece yaa belki iyi yediğinden dediğin gibi hasta olmasınlar varsın zayıf olsunlar ; bizde çok şükür doğduğundan beri öyle hastalı geçirmedik maşallah dün gece huzursuz uyudu ağladı filan uykusunda ama inş bu hasta olacağına delalet değildirçünkü sürekli dolaptan su içiyo günde bi kaç kere dondurma yiyo
demek sizde ayrilik görünüyo serpilcim bende 12 eylülde esimi birakip gidiyorum kara kara düsünüyom nasil ev kuracam diye elde yok avucta yok altinlarimida annemlere borc vermistim suan bana verecek durumlariyok..ciktik bi yola bakalim..insaallah sanada banada rahat güzel yerler cikar bende bekliyorum yerlerin aciklanmasini tercih yapmak icin.
hatice zeynepte uslu sayiliri ama nihayetinde 2 yas ondada tutuyo..ne kadar sinirlenirse bagirirsa bagirsin sakin ve kararli bisekilde inat edince inadi kiriliyo..ama sabir gerekiyo..sinirle elini kaldiriyo üzerimize yürüyo sonrada anneye vuyulmaz babaya vuyulmaz cici diyo..cokta merhametli yavrum..
burda hava 9 derece kizlar devamli yagmur yagiyo...kuzum camdan bakip yamur yayo disayi cikilmaz parka gidilmez istak diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?