demek sizde ayrilik görünüyo serpilcim bende 12 eylülde esimi birakip gidiyorum kara kara düsünüyom nasil ev kuracam diye elde yok avucta yok altinlarimida annemlere borc vermistim suan bana verecek durumlariyok..ciktik bi yola bakalim..insaallah sanada banada rahat güzel yerler cikar bende bekliyorum yerlerin aciklanmasini tercih yapmak icin.
hatice zeynepte uslu sayiliri ama nihayetinde 2 yas ondada tutuyo..ne kadar sinirlenirse bagirirsa bagirsin sakin ve kararli bisekilde inat edince inadi kiriliyo..ama sabir gerekiyo..sinirle elini kaldiriyo üzerimize yürüyo sonrada anneye vuyulmaz babaya vuyulmaz cici diyo..cokta merhametli yavrum..
burda hava 9 derece kizlar devamli yagmur yagiyo...kuzum camdan bakip yamur yayo disayi cikilmaz parka gidilmez istak diyo..
serpilcim bencede yani sen çok tepki gösteriyorsun eceye ahh ahh ecrin ece gibi olacak oturup kendi yiyecek benim arkam da gezipte bacaklarımı yapışmayıp ağlamayacak uslu durcak tv bakacak işimi yaptıracak ayy bence ende biraz kızının suyuna git oldukça uslu canım maşallah en uslulularından sanırım hem çok fazla hareketlide değil haşara yaramazlıkta yapmıyor yani ecrin bir saniye oturmaz hemde tırmanma huyu vardır zaten ilaçlara felanda tırmanıyorda alıyor her şeyi makyaj masasını dolapları benim kıyaftlerimi hep çıkarır böyle sürekli karıştırır güzel olan şeyerliri alır takar onları makyaj yapar kendi yukarı kaldırdım ama nafile orayada ulaşmanın yllarını buldu .......parka gidiyoruz msela 2 saat vakit geçirir istediği gibi yani ama hadi gidelim dedim yıkıyoro ratalığı yarın yine gelicez vs. ne diişler döküyorum asla dinlemiyor o an anında istediği hep olacak asla dinlemiyor böyle yani hep ecrin ama bana karşı babasına yana ananaesine vs. öyle değildir sözlerini diler bana yapıyor sadece ecrin......
ewet canım çalışınca böyle oluyo malesef yaa tahammül sınırı düşüyo ben en çok kakasını yapamadığı işçin kızıyorum kaç kere gidiyoruz wcye oturup kalkıyo bez bağla diyo vs bide akşama kadar görmeyince nazlanıyo tabii sürekli anne bi gelsene anne gelirmisin lütfen odasına çağırıp duruyo hadi uyuyalım diyo yatıyoruz bu sefer bana süt getirirmisin diyo sürekli dolandırınca beni kızıyorum ; yani ewet ecrine göre uslu en azından kırıp dökme vurma huyu yok çok şükür amaa dötü hiç yer görmez hep gezelim hep bi atraksiyon macera peşinde hihoyyyt ooooooooo parka gidipte tamam doydum ben oynamaya eve gidelim diyen çocuk varmıdır acaba inatlaşmalarıyla vs. bizde çok uğraşıyoruz onlar normal davranışlar küçükler sonuçta bunlar ; Allah eksikliklerini göstermesin arada kızmakta olur yani anne babayız napalım opuyorumnanaktan
sağolun arkadaşlar evet çok zor ben dayanamıyorum acısına annesi babası nasıl dayanıyor rabbim bilir çok zor gencecik yavrular...
bu 2 yaş sendromu biz 1 buçuk yaşında atlatmıştık ama son 2 hft.ecrin aşırı sinirli daha fazzla ağlayan bana vuran vs. çok fazla huysuzluk ve aşırı derecede hırçınlık var ne gece nede gündüz uyuyor buda benim sinirlerimi geriyor zaten hiç bir dediğmi yapmuıyor hep aksini yapıyordu daha da arttıki yani normal şeyelr değil yani daha öncelerde de demiştim biz hala oayı burayı karıltıırır dökeriz toplamayız birde kızrız üstüne yani hiç dinlemezdi beni bu konularda şimdilerde daha da arttık çağırırm yanıa bile gelmiyor yaa deli ediyor beni bana kızdımı artık ne bulursa atıyor vuruyor aklına ne gelirse sıralıyor bana ...çok değişti eskiden daha uysaldı bu gün kızıdm ç.ok poposuna vurdum hiç tınlamıyor bile gülüyor haa haa haa iyice kızıdırıyor beni kızmama sebebimde bu kızın çılgınlıkları yaa deterjanı yalıyor yaa kaç kere dedim anlattım kızdım yok illaki dediği dedik bir tuhaf yaa arkanı dönmeye gelmiyor hep zararlı yerlerde kızlar ecrin normal şımarıklık oraya tırmanma değil canına zarar verecek şeyelr yapması beni çıldırtıyor ortalıkta da değil öyle şeyelr ya dışarda bulur yada sandlayeyle tırmanıyor her yere çıkıyor buluyor yaa ....
günaydınnnn...
ayşegülll ve deryaaa sizi aramızda görmek çok güzelll...
ya gece bi rüya gördüm hala etkisindeyim.
deniz size geliyormuşuz enesle birde yanımda iki arkadaşım varmış
biri seneler önce kanserden vefat etmişti
sizin ev baya kalabalıkmış ayşegülde geliyor
ben sonra lavaboya gidiyorum tuvalet alaturkaymış
kapıyı kilitlediğimi zannediyorum ama kilitlememişim
biri bebek pusetiyle içeri dalıyor
sonra beni görünce puset içerde kalıyor adam çıkıyor ben kilitliyorum kapıyı bu bu sefer
sonra bakıyorum tuvaletin deliğinde köpek varmış kokuyorum tabiki
çıkıyorum oradan sonra nasıl oluyorsa birden ortalık karışıyor
tuvaletin tam üstüne bebek pusetini koyuyorlarmış
ben birden irkiliyorum orda köpek var diye ama geç kalıyorum
bebek düşüyor pusetten ve köpek bebeği parçalıyor
sonra etrafa saldırıyor hepimiz çok korkuyoruz
kimisini ısırıyor sonra ben bi odaya kaçıyorum sonrada uyanıyorum
böyle garip bi rüya gördüm hayır olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?