- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
bayramda düğünüzmüz var kuzenim evleniyor düğünden sonra döncez inşallah yani referanduma yetişcez sanırsam :))
yeni araba aldık bu arada 2008 palio.. çok temiz bir araba çok az kullanılmış km falan çok az babamız arife günü gelecek inşallah sonrada ablamlarla beraber arkalı önlü 2 araba döncez..(bakalım teo ile uzun yol arabada nasıl olcek? )
düğün var diye telaş yaptım diyetteyim yine..getirdiğim hiç bir gece kıyafeti üzerime olmayınca karar verdim ve bu sefer bozmadan gidiyorum..ben tabi burda temiz hava,deniz vs..derken uçtum yine ama veriyorum yavaş yavaş...bakalım bu sefer hedef tutacak mı?
yaaa bi de yazarken utanıyorum size ama ben çok kötü bi şey yaptım ve sigaraya başladım:kedi: eşim tatildeyiz bi iki tane içelim vs diye diye beni yoldan çıkardı ama kararlıyım ankarada yine bırakcam evime sokmayacağım.. (ayşegül gülüyorsun biliyorum,ilk temeli kızlarla attık ankarada serpil ben ve ayşegül :))
günaydınnnn...
ayşegülll ve deryaaa sizi aramızda görmek çok güzelll...
ya gece bi rüya gördüm hala etkisindeyim.
deniz size geliyormuşuz enesle birde yanımda iki arkadaşım varmış
biri seneler önce kanserden vefat etmişti
sizin ev baya kalabalıkmış ayşegülde geliyor
ben sonra lavaboya gidiyorum tuvalet alaturkaymış
kapıyı kilitlediğimi zannediyorum ama kilitlememişim
biri bebek pusetiyle içeri dalıyor
sonra beni görünce puset içerde kalıyor adam çıkıyor ben kilitliyorum kapıyı bu bu sefer
sonra bakıyorum tuvaletin deliğinde köpek varmış kokuyorum tabiki
çıkıyorum oradan sonra nasıl oluyorsa birden ortalık karışıyor
tuvaletin tam üstüne bebek pusetini koyuyorlarmış
ben birden irkiliyorum orda köpek var diye ama geç kalıyorum
bebek düşüyor pusetten ve köpek bebeği parçalıyor
sonra etrafa saldırıyor hepimiz çok korkuyoruz
kimisini ısırıyor sonra ben bi odaya kaçıyorum sonrada uyanıyorum
böyle garip bi rüya gördüm hayır olsun inşallah...
aral artık bazen kendı kendıne oyunla roynuyor mesela ben yemek yaparken sesını duyuyorum kendıne komutlar verıyor oynarken
yanımdan gecerken fln duyuyorum. elınde araba ıste ve bazı malzemeler . konsuuyor kendı kendıne
konustugu bazı seyler :
-bak sımdı napcazz bılıyomusunnn
-bunu burdann gecırcezzzzz heh bak sımdı olduu
-burda da tunel varmış avayyy (avay aral demek oluyor herseyı muntazam soyluyor adı harıc ) evettt arabamızı gecırıyoruzz heh gecırdıkk
-sımdı napcaz bılıyomusun
-annesıııı arabam tunelden gectıı gel bak sımdı nolcak gör
gunes gelcek evımıze galıbaa tente kalsındaaa seklıdne kendı kendıen konsuyuro tabı aslında bana anlatıyor cunku sureklı ben mutfakta olsamda ev kucuk oldugundan seslerımız cok kolay duduyoruz ben hep onun soylemlerıne cvp verırırım . yanıtsız asla bırakmam
evde su bardagım kalmadı kırıla kırıla. dun gece kırdı aral bı tanesını daha babası supurgeyı getırene dek zor tuttum oraya gıtcemmm oraya bascamm ayakımlaa dıye aladı delı gıbı.. manyakmıdır nedır
aysegul gecmıs olsun dogacımaa balıma.. dun yazmayı gecmısımm...
kızlar ben ıkı gunlugunee ıstanbul yolcusuyum 10 da kabatasta olucam yegenım karsılıcak benı :))
deryacım ayşegülcüm hoş geldiniz özledik yaaa geldiniz şenlendi topik
deryacım tatile devam ohh sefan olsun canım çocuklar birarada olunca dinlenmek biraz zor tabi denizin dediği gibi herşey dahil otel gibisi yok :)))
ayşegülcüm doğaça çok geçmiş olsun çok hareketliler kontrol etmek gittikçe zorlaşıyo kuzuları
jeet alman harika olmuş ayrı kalıyoduk senden yaa çok sevindim:))
baya gezmişsiniz eğlenmişsiniz seninde sefan olsun canım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?