2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

esracım hayır olsun ruyan

acaba bnm evdemı bısey olcak kızz
bugunlerde benı goren ıkıncı arkadasımsın

aral artık bazen kendı kendıne oyunla roynuyor mesela ben yemek yaparken sesını duyuyorum kendıne komutlar verıyor oynarken
yanımdan gecerken fln duyuyorum. elınde araba ıste ve bazı malzemeler . konsuuyor kendı kendıne
konustugu bazı seyler :
-bak sımdı napcazz bılıyomusunnn
-bunu burdann gecırcezzzzz heh bak sımdı olduu
-burda da tunel varmış avayyy (avay aral demek oluyor herseyı muntazam soyluyor adı harıc ) evettt arabamızı gecırıyoruzz heh gecırdıkk
-sımdı napcaz bılıyomusun
-annesıııı arabam tunelden gectıı gel bak sımdı nolcak gör
gunes gelcek evımıze galıbaa tente kalsındaaa seklıdne kendı kendıen konsuyuro tabı aslında bana anlatıyor cunku sureklı ben mutfakta olsamda ev kucuk oldugundan seslerımız cok kolay duduyoruz ben hep onun soylemlerıne cvp verırırım . yanıtsız asla bırakmam
evde su bardagım kalmadı kırıla kırıla. dun gece kırdı aral bı tanesını daha babası supurgeyı getırene dek zor tuttum oraya gıtcemmm oraya bascamm ayakımlaa dıye aladı delı gıbı.. manyakmıdır nedır

benıde o kervana ekleyın canımm :))))bende basladım sıgaraya ama sadece gecelerı mutfagı temızledıkten soraa vbalkonda bı tanecık ıcıyorum hatta onuda yarım ıcıyorum bazen. gunduz fln asla ıcmem
onceden de oyleydım fazla ıcemıyorum ama gecede cok ıyı gıdıyor meret yaa bu arad ıkı uc gun ıcmedıgımde oluyor

slm ya o sigara muhabbetine girmeyin ya bile bile içiyorum bende hala derya sen zaten meyilliydin canikom bende sen gibi işte bile bile lades zararını bilmeyenmi var ama keyfide bi ayrı bu meletin malesef sinirimi sıkıntımı hatta sevincimi bile ondan çıkarıyorum resmen keşke ağzıma hiç sokmamış olsaydım keyfini bilmemiş olsaydım o zaman daha kolay benim babam 5yıl bıraktı içmedi sonra düşünün 5 yıldan sonra yine içiyor azmı ya 5 sene yani kısacası tadını keyfini biliyosan yıllar geçsede çekiyo işte kendine en çok içene özenerek başlıyor yanında içen insanlar olmasa bırakması daha kolay o da mümkün değil elini atsan illa çarpıyor birine en güzeli az içmek içiyosan onu başarmaya çalışıyorum ben

bizim üst komşunun tadilatı bi bitseydi doğaçta belki eskiye dönüp kendi başına oynar çok yaramaz hayır cıs dediğim herşeyi inadına yapar oldu yerinde hiç durmuyo full enerji ya iştahıda normale döndü şükür ne çok ne az yiyor ank. gittiğimizde 10.5 kiloydu şimdi 12 ye geldi şükür afrikalı gibiydi kaburgaları falan ank. kıskançlıkla yemeye başladı çocukları gördü yemek yiyen sana vermem ben yerim falan diye yiyince buda hayır ben falan derken kaptırdı kendii sonunda şimdide tehdit ediyorum bak mamanı çocuklar gelip yiyecekmiş falan diye şimdi bide dalmaya başladı onunla sohbet ediyorum çizgi film falan açıyorum o arada tıkıyorum ağzına normale döndük anlıcanız maşallah diyeyimde nazarım değmesin ama yavaş kilo alıyo yakıyo vücudu sanırım çok hareketli durmuyor

kızlar çok bahtsızım ben ya yeni gelecek komşulara ümit bağlamıştım ya off off karşıma hemşire geldi 40lı yaşlarda çalıştığı için görüşmek zor üst katımada lojmanda mimlenmiş bi kadın varmış çok şirret herkesin ağzında karı koca çok dövüşürmüş eşi doğuya gidiyomuş buda 2sene kızlarıyla kalacakmış oda 40lı yaşlarda geriye bi daire kaldı boşalacak bakalım oraya kim gelecek genç yok ya delirecem altımdaki dışında onuda biliyosunuz ne çağırır ne gelir geçen kocasını bile göndermedi arkadaşıyla çarşıya ne gereği var falan vıdı vıdı yaptı bi sürü adama benim yanımda kapalı kutu gibi kabuğunda yaşıyor hayatı off yapmış içi geçmiş genç yaşta ne yapacam ben bu kış ya iyice çekilmez oldu bu memleket

ooo şenlenmiş buralar
ayşegülcüm hoşgeldin canım güzel haberlerini okudum çok sevindim ne güzel geçmiş tatilin özledik seni doğaçımada maşallah nazar değmesin iştahına
deryacım sende hoşgeldin canım gerçi senin tatilin devam ediyo daha ne mutlu sana
denize gidip gelmenin yorgunluğunu bende çok iyi biliyorum tam bi eşkence yaaaa bizim burasıda yazlık belde olduğundan benimde misafirim eksik olmadı hiç sağolsunlar tabi her gelen gelmişken denizede girelim diyo haydeee hep beraber toplanıp gidiyoruz gelincede bi dünya iş heryer kum oluyo banyo yapılıyo onun havlusu cartu curtusu sıkıntı basıyo resmen artık içimden gelmiyo gitmek :) tabi bende girmeyince dahada çekilmez oluyo o sıcakta bekçi gibi bekliyorum başlarında :)

aral çokkk tatlı olmuş deniz gerçi herzaman öyleydi ama şimdi dahada bi artisleşmiş
yüzündeki afacanlık aynı ama hiç değişmiyo maşallah ...

zeynepte acayip biliyo kızlar ya bizi şaşırtıp duruyo valla bazen ağzımız açık kalakalıyoruz eşimle
zeynep banyo yapmayı sevmiyor ya geçen yıkıcaktık eşime şifreli olsun zeynep anlamasın diye hadi şunu halledelim dedim
zeynepte hemen siz beni napçanız banyo yaptırcanız demi demizmi şok olduk
nerden anladın be mübarek leb demeden leblebiyi anlıyo çakal yaa

bide bizim nişan resmimiz var salonda geçen ona bakıyo annem anennemin evine gitmiş babam anannemin evine gitmiş eee zeynep nerde yoookkk dedi
sen benim karnımdaydın o zaman kızım dedim şimdi onun olmadığı her resmimizi görünce zeynep o zaman annenin karnındaydı diyo
maşallahları var hepsinin kızlar
rabbim hepsini korusun nazardan

Hoşbuldukkkk tekrar...
kızlar bu ufaklıklar bakıyorum hepsi ayrı bir afacan,bilmiş olmuş hepsine maşallah..onlara baktıkça şaşırmamak elde değil bazen düşünüyorum eskiden de böylemiydi çocuklar yoksa yeni nesil mi bu kadar fırlama ,bilmiş diye..

esracım o nasıl bir rüyadır yaaa okurken gözümde canlandı valla tırstım Allah hayırlara getirsin çok karışık cidden havalar soğudu üstün açık kalmıştır belkiyerimseniben

denizcim o tatil olayı güzel diyorsun tabi en güzeli otel..ama çocuksuzzzz! çocuk olunca herşey kısıtlı ve stresli Allah yokluklarını göstermesin ama tatilde dinlenmek çocukla çok zor yanında illa bir büyük falan şart! seneye ne demek istediğimi anlarsın ablanlarla gidincekaydirigubbakcemile3

Ayşegülcüm sen de komşudan yana bi gülemedin yaa..olsun bizler varız sanal sanal komşuluk da yaparız,dostluk da..ben dönmeden kaç gel bak son 10 gün !aklinialirimsmile
sigara olayı evet aynen katılıyorum içmezken dumanı bile batıyordu bana (daha 2-3 ay önce) şimdi aynen senin gibi her duygu haline eşlik ediyor meret ama ank gidene kadarrrr..
deniz keşke bende becerebilsem senin gibi günde 1 taneyi..
ne güzel gezmişsiniz bu arada resimleri de gördüm biraz olsun stres atmışsındır umarım..
bir de geçmiş olsun kuzuma kıyamam..

Yasemincim ecrin de bi ara çok hasta olmuştu sanırım yazamadım..şimdi iyi değilmi?çok tatlı olmuş bu arada cimcime o bilmişlikle nazar değiyor fıstığa..

kızlar hoşgeldiniz ...
ilahi aral ve zeynep siz beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün zeka küpleri ..
yasemincim başın sagolsun canım.

deryacım lafı ağzımdan aldın.bende tam bu konuya değinecektim.hepsi birbirinden akıllı zehir gibiler.
ama benim çevremde o kadar da zeki çocuk yok.kağan bu yüzden çok göze batıyor.
geçen biz babasıyla şok olduk.kağan 14 aylıkken eşimin arkadaşı bize oturmaya gelmişti.bir de kızı vardı leyla diye.çay içip gittiler başka da görüşmedik.
kağan onları hatırladı adamla oynadıgı oyunu anlattı bize.hatta o gün ütüyle halıyı yakmıştı onu da anlattı.
biz babasıyla birbirimize bakakaldık..
bence bizim onları özenle ,bilinçle yetiştirmemizinde katkısı var.
yediklerinden içtiklerine konuşmalarına gelişimlerine herşeyleriyle birebir ilğilenip,
özenle büyütüyoruz..
ama değer dogrusu.hepsi birbirinden tatlı bebişlerimizin.
tatilde hepsini ayrı ayrı özledim valla..

aysegul gecmıs olsun dogacımaa balıma.. dun yazmayı gecmısımm...

kızlar ben ıkı gunlugunee ıstanbul yolcusuyum 10 da kabatasta olucam yegenım karsılıcak benı :))

ohhhhh şenlenmiş buralar valla süpersiniz kızlar deryacım gelmem çok zor malum ramazan ayındayızsonrası bayram

bizim çocuklar hep zeka küpü allah nazardan saklasın kızlar selcanın dediği gibi bende bakıyorum diğer çocuklara doğaç aşmış durumda herşeyi konuşuyor anlatıyor maşallah hatırlıyor herşeyi bizide çok şaşırtıyor avea reklamı var ya atıyosun diyor ondan öğrenmiş o lafı biz konuşurken başlıyor atıyosuuuun diyor ya şebek biz hala tuvalet eğitimini tamamlayamadık bu sene zor gözüküyor inat ediyor tuvalete gitmeyi altına yapıyor sürekli tutmayı bilmyor hala herkes bekle diyor daha hazır değil doğaç diyolar beklicem ben mecbur seneye yaza başlıcam öğrenincede anaokuluna göndercem şimdiden tutturdu bi okula gidicem ben diye ağzından düşmüyo hiç anne ben okula didiyimmi diye abi oldum artık diyor oğlum dyorum çişini tuvalete yapmayı öğren götüreyim diyorum ben eve yapmıyorum zaten tuvalete yapıyorum diyor yırtmaya çalışıyor aklınca ilk öğretmeye çalıştığım hiç kabız olmayan doğaç psikolojik kabız oldu 2gün yapmadı sonrasında eve yapmaya başladı bide tuvalete çiş yerine suyla oynamak için gitmeye başladı çiş falan yapmıyodu hep eve yapıyodu bende beklemeye karar verdim

iyi yolculuklar denizcim

sevdacım zeynebi benim yerime öp akıllı bıdığı bende çok özledim bütün çocukları ve sizleri

denizcim iyi oldu bu değişiklik sana iyi gelecek... arallamısın peki...

selcancım sende hoşgeldin....

ben hiç sigara içmediğim için o duyguyu anlayamıyorum kızlar demekki gerçekten çok zor bırakmasıki zararlarını bile bile içebiliyor insan siz az içiyoruz diyosunuz ama onuda içmezsiniz inşallah
benim eşim bırakalı 3 sene oluyor ve hiçç aklına bile gelmiyor hemde etrafında o kadar içen insan olmasına rağmen bu konuda eşimi herzaman kutluyorum şu an sigaradan nefret ediyor ve içtiği günlerede lanet okuyor

deryacım ayşegülcüm hoş geldiniz özledik yaaa geldiniz şenlendi topik
deryacım tatile devam ohh sefan olsun canım çocuklar birarada olunca dinlenmek biraz zor tabi denizin dediği gibi herşey dahil otel gibisi yok :)))

ayşegülcüm doğaça çok geçmiş olsun çok hareketliler kontrol etmek gittikçe zorlaşıyo kuzuları
jeet alman harika olmuş ayrı kalıyoduk senden yaa çok sevindim:))
baya gezmişsiniz eğlenmişsiniz seninde sefan olsun canım :)))

Allah hayıra çevirsin canım
bende denizi görmüştüm rüyamda ama baya oldu zaten anlatmıştım burda
belkide bi sıkıntın vardı onu gördün rüyanda

maşallah kuzulara hepsi iyice dillendi
ayrıca aral çok tatlı maşallah tam delikanlı olmuş yakışıklı prenskaydirigubbakcemile3

aysegul gecmıs olsun dogacımaa balıma.. dun yazmayı gecmısımm...

kızlar ben ıkı gunlugunee ıstanbul yolcusuyum 10 da kabatasta olucam yegenım karsılıcak benı :))

canım hayırlı yolculuklar
istanbula geldiğinde bizde bigün buluşalım canım

sağol nurancım iyi oldu jet ama doğaça kayu izletmekten kotayı doldurcaz bu gidişle hususi sınırlı aldım iyi oldu eşimin yüzünü görüyoruz oyun oynayamıyo artık ben zaten bıraktım firm villeyi falan uzun zaman oldu şimdi ev doğaç yemek falan yorucu oluyor çok aksi ya bu ara doğaç ne dersem tersini yapıyo hala sendromu atlatamadı herhalde deli olcam sabah yumurta aldım eve çıkmadan komşular aşağıda oturuyomuş oturalım bari bizde dedim hemen yumurtaya tekme atmaya başladı zor kurtardı bana vuruyo falan bi görseniz halyı yıkamam lazım oturma odasının bayram gelmeden kustu halıya 3kez silsende kokusu çıkmıyor halı yıkamacılara versem yoğunlardır baştan sağarlar şimdi eşimde yoğun çalışıyor doğaçla mümkün değil yıkamam bi kere denedim köpükleri yiyor ya durdan pisten anlamıyor ondan hasta oldu zaten hala öksürüyor ıhlamur falan ağzına sokmuyor eskiden ne içerdi ya serpilin kızı ece gibi sütcü doğaçta sütkolik gibi geziyor yok bitti diyorum dışarda sütcü yolu gözlüyo sütcü amca bana süt detir diye bağırıyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…