2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hıckırdıgını nasıl hıssedıyorsun :bbo:

tekmeler biliyosunuz rasgele oluyor. ama hıçkırınca sabit aralıklarla tekmeliyomuş gibi hissediyorum ama tekmeler gibi güçlü değil kısacası normal tekmelerden ayırt ettiğim tek nokta sabit aralıklarla yapması 6 7 kez hıçkırıyo arka arkaya naniknanik bebeklerimizin yutma refleksi epey bir zamandır var ağzını açıp kapadığında sıvıyı yutuyor ve böylece arasıra hıçkırıklara tutuluyorşutarafagitti

eğer öğretmensen doğum öncesini doğum sonrasına ekletirsen eylülde görev başı yapman gerekmiyor mu yani ekletsen bile tatilden dolayı kaynamıyormu???:uhm:

yani desene boyle pes pese kalp atar gibi oluyor
bende merak ediyodum bu neki niye boyle yapiyor diye
o zaman hickiriyor benim oglan :roflol:

ne tuhaf dimi hıçkırık falan :) neyse buarada doğum iznine ayrıldım ayy ne rahatmış evde olmak.sbahtan kalktım temizliğimi yaptım. okuldn koştura koştura gel yemek yap,sonra bulaşık vs.çay faslı.derken gece olsun.haftasonu da temizlikle geçiyor zaten. bir de çarşı işi varsa yandın.pestilin çıkmış bi şekilde dönersin eve.ev biraz sıkıcı olcak belki ama olsun rahat rahat ev işlerine vakit ayırabilirim.

yani desene boyle pes pese kalp atar gibi oluyor
bende merak ediyodum bu neki niye boyle yapiyor diye
o zaman hickiriyor benim oglan :roflol:

sırnaşık şey o zaman bnmkıde hıckırıyor tıksırıyor hapsuruyor belkıde sırnaşık şey
yalnız ıkı gundur basım agrıyor dun parol ıctım eskı doktorum parol ıcebılırsın agrıdıgında bı yerın dedıydııı fisfisfis bende dun ıctım ama bugun yıne bas agrısıyla uyandım

bosverr evde olmanın tadını cıkar ılk gunden hemen temızlıge baslamıssın yorma kendını bence bu kadar (dıyene bakk)
havalarda guzel masallah tadını cıkar herseyın

eğer öğretmensen doğum öncesini doğum sonrasına ekletirsen eylülde görev başı yapman gerekmiyor mu yani ekletsen bile tatilden dolayı kaynamıyormu???:uhm:

berrincim benim doğum 27 haziranda.5 haftasını erteletince ekimin başına kadar izinli oluyorum.yani planlarım o şekilde..inşallah düşündüğüm gibi olur

1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ......32+4iken..2050gr
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710.............28+4iken............1430gr
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ........25+5iken....922....28+3iken.....1200gr.............32+2iken....2110gr
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK....31+2iken.....1700gr
10.cemredeniz.........8 haziran............ERKEK.......27+6iken......1185gr.........30+5iken.....1700gr
10.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
11-ceydacey................10 haziran...ERKEK........DOĞAÇ KAYRA
12.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
13.handerya...............12 haziran...ERKEK....................29+3........1670
14.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
15.serince.......................13 haziran......KIZ...............ŞEVVAL
15.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
16.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
17.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
18.bennys..................15 haziran......ERKEK
19.nesihan......................15 haziran....ERKEK.....YUSUF KAAN........27+3....1028gr
19.narin....................16 haziran.........KIZ
20.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
21.yasemin....................19 haziran...KIZ
22.ayti....................20 haziran...ERKEK
23.dilekgndz..................22 haziran...KIZ.....EBRAR ECRİN
24.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ....BÜŞRA NAZ
25.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
26.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
27.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr.............26+1iken................936gr
28.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA ................................................26+1iken.......925gr/32cm
29.sadengk....................27 haziran...ERKEK
30.buteo.........................27 haziran...ERKEK
31.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
32helen.....................30 haziran.......KIZ......

BEBİŞLERİNİZİN KİLOLARI NE ALEMDE GÜZEL ANNE ADAYLAR[/QUOTE]

SON DEĞİŞİKLİĞİ YAPTIM KIZIMLA iLGİLİ, EMEĞİNE SAĞLIK...

Slm Herkeze Bayağidir Yoktum Doğumdan Sonra Işten Ayrilcam Diye Yerime Eleman Yetiştiriyom Bayaği Yoğun Geçiyo Doğum Iznine Ayrilanlar Olmuş Bende 1 Hafta Erteletecem Anca Işlerimi Bitirebilirim Hastane çantaniz Hzirmi Arkadaşlar Ben Hiçbirşey Hazirlamadim Hala Daha Pijamami Nasil Alsam Diye Karar Veremedim Siz Neler Yaptiniz Hastane çantasiyla Ilgili Hazirmi Sizde çantalar.

bende henüz hezırlamadım hastane çantamı
ama herşeyim hazır pijamalarımıda aldım
sadece bebeğimin ve benim kıyafetlerimi çantamıza yerleştirmek kaldı
sanırım bu topikte ilk önce doğum yapacaklardan biri benim
dr mayıs sonu olabilir dedi
ben mayıs annelerinemi geçsem acaba )))))

bende hazırlamadım onumuzdekı hafta alısverıse cıkıcam o zaman hazırlıcam evde bı kac şey var hastane ıcın ama tamamlanmış deıl .

Bu arada gunaydın haziran anneleriiiiii

slm kızlar haziran annesi olarak ilk Topic'i ben açmıştım aradan bayağı uzun zaman geçti ve ben tekrar yazıyorum...bende 31+4 günlük hamişim...ilk aylarda bebiş cinsiyeti göstermesi sonra 5.ayda prof. doktorumuz dedi kesin erkek tabi biz alış verişlerimizi yaptık herşey ama herşey aldık yatak odamıza sepet beşik ayrı yatak odası yaptık neler neler aldık maviş maviş 30. hf da dr demez mi bu bebek KIZ şok olduk şimdi harıl harıl eşyaları değişiyoruz...bugün inanılmaz belim ağrıyor kopuyor hatta...o kadar halsizim ki anlatamam...doğumum da kartal drogos şifa hastanesin de olacak...herkes hayırlı doğumlar....

:1shok::1shok:aaaaa bak bende panik yaptım şimdi 32.haftada tekrar girim bari ultrasona iki farklı doktorda erkek dedi bebeğim için ama nebilim demekki bebişlere belli oolmuyo haylazlar iştenaniknanik

bırakmayız valla bu başlıkta başladık bu başlıkta tamamlıcas hayırlısıyla hamilelik dönemimizi:1hug:

bende hazırlamadım onumuzdekı hafta alısverıse cıkıcam o zaman hazırlıcam evde bı kac şey var hastane ıcın ama tamamlanmış deıl .

Bu arada gunaydın haziran anneleriiiiii

ben de mayıs ta kendim için alışverişe çıkacağım..bursa daki hamişler kendinize nerelerden alışveriş yaptınız?

BAKIYORUMDA birçoğumuz hazırlamamış hastane çantasını bende yavaş yavaş hazırlarım doğum iznine ayrıldıktan sonra bakalım ne olacak hayırlısıyla alsak bebişlerimizi kucağımıza doğum yaklaştıkça ben çok heycanlanıyorum valla.

babamızın maaş almasını bekliyoruz biz :dance: sende çık artık dogum ıznıne dınlenmene bak arkadaşım çalış çalış nereye kadar dimii :teytey:

bende herkes gıbı cok heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum geçen gun ıkız bebekler gördum alışverış merkezınde aman allahım ya yenı dogmuşlar ıkısıde mınnacık bırer melek gıbılerdı uyuyorlardı bırının parmaklarını tuttumm çaktrmadan
cok tatlılardı maşallah bende artık bebegımı kucagıma almak ıstıyorum.. :çok üzgünüm:
görmeden özlenen biri varsa işte o benım yavrum onu çok özluyorum mrk edıyorum..
Allah onları saglıklı bı şekılde kollarımıza yollasın dılerım kı

ben de mayıs ta kendim için alışverişe çıkacağım..bursa daki hamişler kendinize nerelerden alışveriş yaptınız?

senın bıldıgın yada gıdecegın bı yer varmı bu konuda fisfisfis
ben bursayı pek bılmıyorum henuz gercı kayınvalıdemle çıkıcas alışverışe ama yınede fıkrım olsun ısterım o çarşıya gıderız demıştı hanı şu kapalı çarşı gıbı bı yer varya heykele dogru orası ışte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…