sağol nurancım iyi oldu jet ama doğaça kayu izletmekten kotayı doldurcaz bu gidişle hususi sınırlı aldım iyi oldu eşimin yüzünü görüyoruz oyun oynayamıyo artık ben zaten bıraktım firm villeyi falan uzun zaman oldu şimdi ev doğaç yemek falan yorucu oluyor çok aksi ya bu ara doğaç ne dersem tersini yapıyo hala sendromu atlatamadı herhalde deli olcam sabah yumurta aldım eve çıkmadan komşular aşağıda oturuyomuş oturalım bari bizde dedim hemen yumurtaya tekme atmaya başladı zor kurtardı bana vuruyo falan bi görseniz halyı yıkamam lazım oturma odasının bayram gelmeden kustu halıya 3kez silsende kokusu çıkmıyor halı yıkamacılara versem yoğunlardır baştan sağarlar şimdi eşimde yoğun çalışıyor doğaçla mümkün değil yıkamam bi kere denedim köpükleri yiyor ya durdan pisten anlamıyor ondan hasta oldu zaten hala öksürüyor ıhlamur falan ağzına sokmuyor eskiden ne içerdi ya serpilin kızı ece gibi sütcü doğaçta sütkolik gibi geziyor yok bitti diyorum dışarda sütcü yolu gözlüyo sütcü amca bana süt detir diye bağırıyor kaydirigubbakcemile3
sağol nurancım iyi oldu jet ama doğaça kayu izletmekten kotayı doldurcaz bu gidişle hususi sınırlı aldım iyi oldu eşimin yüzünü görüyoruz oyun oynayamıyo artık ben zaten bıraktım firm villeyi falan uzun zaman oldu şimdi ev doğaç yemek falan yorucu oluyor çok aksi ya bu ara doğaç ne dersem tersini yapıyo hala sendromu atlatamadı herhalde deli olcam sabah yumurta aldım eve çıkmadan komşular aşağıda oturuyomuş oturalım bari bizde dedim hemen yumurtaya tekme atmaya başladı zor kurtardı bana vuruyo falan bi görseniz halyı yıkamam lazım oturma odasının bayram gelmeden kustu halıya 3kez silsende kokusu çıkmıyor halı yıkamacılara versem yoğunlardır baştan sağarlar şimdi eşimde yoğun çalışıyor doğaçla mümkün değil yıkamam bi kere denedim köpükleri yiyor ya durdan pisten anlamıyor ondan hasta oldu zaten hala öksürüyor ıhlamur falan ağzına sokmuyor eskiden ne içerdi ya serpilin kızı ece gibi sütcü doğaçta sütkolik gibi geziyor yok bitti diyorum dışarda sütcü yolu gözlüyo sütcü amca bana süt detir diye bağırıyor kaydirigubbakcemile3
aral artık bazen kendı kendıne oyunla roynuyor mesela ben yemek yaparken sesını duyuyorum kendıne komutlar verıyor oynarken
yanımdan gecerken fln duyuyorum. elınde araba ıste ve bazı malzemeler . konsuuyor kendı kendıne
konustugu bazı seyler :
-bak sımdı napcazz bılıyomusunnn
-bunu burdann gecırcezzzzz heh bak sımdı olduu
-burda da tunel varmış avayyy (avay aral demek oluyor herseyı muntazam soyluyor adı harıc ) evettt arabamızı gecırıyoruzz heh gecırdıkk
-sımdı napcaz bılıyomusun
-annesıııı arabam tunelden gectıı gel bak sımdı nolcak gör
gunes gelcek evımıze galıbaa tente kalsındaaa seklıdne kendı kendıen konsuyuro tabı aslında bana anlatıyor cunku sureklı ben mutfakta olsamda ev kucuk oldugundan seslerımız cok kolay duduyoruz ben hep onun soylemlerıne cvp verırırım . yanıtsız asla bırakmam
evde su bardagım kalmadı kırıla kırıla. dun gece kırdı aral bı tanesını daha babası supurgeyı getırene dek zor tuttum oraya gıtcemmm oraya bascamm ayakımlaa dıye aladı delı gıbı.. manyakmıdır nedır
Hoşbuldukkkk tekrar...
kızlar bu ufaklıklar bakıyorum hepsi ayrı bir afacan,bilmiş olmuş hepsine maşallah..onlara baktıkça şaşırmamak elde değil bazen düşünüyorum eskiden de böylemiydi çocuklar yoksa yeni nesil mi bu kadar fırlama ,bilmiş diye..
esracım o nasıl bir rüyadır yaaa okurken gözümde canlandı valla tırstım Allah hayırlara getirsin çok karışık cidden havalar soğudu üstün açık kalmıştır belkiyerimseniben
denizcim o tatil olayı güzel diyorsun tabi en güzeli otel..ama çocuksuzzzz! çocuk olunca herşey kısıtlı ve stresli Allah yokluklarını göstermesin ama tatilde dinlenmek çocukla çok zor yanında illa bir büyük falan şart! seneye ne demek istediğimi anlarsın ablanlarla gidincekaydirigubbakcemile3
Ayşegülcüm sen de komşudan yana bi gülemedin yaa..olsun bizler varız sanal sanal komşuluk da yaparız,dostluk da..ben dönmeden kaç gel bak son 10 gün !aklinialirimsmile
sigara olayı evet aynen katılıyorum içmezken dumanı bile batıyordu bana (daha 2-3 ay önce) şimdi aynen senin gibi her duygu haline eşlik ediyor meret ama ank gidene kadarrrr..
deniz keşke bende becerebilsem senin gibi günde 1 taneyi..
ne güzel gezmişsiniz bu arada resimleri de gördüm biraz olsun stres atmışsındır umarım..
bir de geçmiş olsun kuzuma kıyamam..
Yasemincim ecrin de bi ara çok hasta olmuştu sanırım yazamadım..şimdi iyi değilmi?çok tatlı olmuş bu arada cimcime o bilmişlikle nazar değiyor fıstığa..
yürekleri de yüzleri gibi güzel arkadaslarım..ailenize ve size hayırlı kandiller diliyorum..
sayfaları biraz okudum;bebişler büyümüşler ve kendi kendine konuşmaya baslamışlar.denizcim aral monolog dediğimiz oyunu oynuyor;tek basına konuşuyor;anlatıyor..tam gelişim dönemine uygun davranışlar;maşallahh bitaneme..
bu arada size tekrar hamile kalmayı düşündüğümü söylemek istiyorum..umarım hayırlara vesile olur..uzun bir dönem geçti ama ihtiyacım vardı bu döneme..şimdi eşimle kararımızı uygulamaya koymaya çalışıyoruz:))
yine dualarınızı esirgemeyin olur mu??hepinizi çok özledim..öpüyorumm..
öncelikle teşekkürler yasemincim gördüğüm kadarıyla ecrin tombiş bi kız olmuş çok yedirmeye çalışma bence kilosu gayet güzel gözüküyor belki burdaki kız bebişlerin en tombişi ecrindir resimlerde gördüğüm kadarıyla reflüsüde var diyosun fazla besleme bence zaten yediği yarıyor hemen diyosun gerek yok bence doğaçta çok yiyince tiksinince kusuyor bana artık doydum diyor ben bırakıyorum o zaman yemek vermeyi şu an bi ara iştah açıcı alerji şurubu verdiğim zamanki gibi iştahı ama ben zorlamıyorum benim için yeterli beslenmiş olması daha önemli kilolu bi çocuk olmasını istemiyorumcanım çok geçmiş olsun doğaça..bu vurmak ızma vurma bizde de vr canım sanırım bu aylarda oluyor hepimizinkiler çok akis söz dinlemiyor..maşallah doğaça da iştahsızdı ama bir şeyelri sevmesi istemesi çok güzel bi,z hala aynı bıraktığın yerdey,z ben zorla içiriyorum ağzına tepiyorum ....bizde de bu köpük vs. yutma olayı var halıyı bu yaz kaç kere yıkadım bende ecrini biliyorsunsürekli kusuyordu malum günde 2 bazne 3 4 buluyordu reflüsü olunca hem yemek sorun yedirmek birde yese kusyor sinirlerimi bozuluyordu.
yürekleri de yüzleri gibi güzel arkadaslarım..ailenize ve size hayırlı kandiller diliyorum..
sayfaları biraz okudum;bebişler büyümüşler ve kendi kendine konuşmaya baslamışlar.denizcim aral monolog dediğimiz oyunu oynuyor;tek basına konuşuyor;anlatıyor..tam gelişim dönemine uygun davranışlar;maşallahh bitaneme..
bu arada size tekrar hamile kalmayı düşündüğümü söylemek istiyorum..umarım hayırlara vesile olur..uzun bir dönem geçti ama ihtiyacım vardı bu döneme..şimdi eşimle kararımızı uygulamaya koymaya çalışıyoruz:))
kızlar.. işlerim yoğun arife günüde büyük ihtimalle izin kullanıcam bayramı herzaman ki gibi babaannemizde geçireceğiz... kocaeli-gebzede oturuyorlar..
havalar biraz güzel olsada enesi gezdirebilsem bari...
eğer tekrar uğrayamazsamm diye şimdiden yazıyorum.
bayramınızı tebrik ediyorum...
o güzel, akıllı yavrucaklarımızla geçireceğimiz nice bayramlara inşallah...
sizleri de çok çok öpüyorum... :1hug: Şeniz
kızlar sizin çocuklar günde kaç kez kaka yapıyolar doğaç azda olsa 4 yada 5 kere yapıyor eskiden biraz cıvık yapıyodu şimdi iştahı açıldı açılalı katı az az çok sayıda yapıyor bez dayanmıyor ya tuvaletede alışamadı bi türlü olmuyacak bu sene galiba pes ettim ben artık çok inatcı çünkü ya gitmiyo wcye
doğaçta oyun oynarken kimliklere bürünmeye başladı evcilik oynuyo kendi başına doktor anne baba falan gibi ben baba oldum dütdüt sürüyorum diyor doktor oldum hastaya bakıyorum diyor anne oldum deyip eline bez alıp toz alıyor hayal dünyası gelişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?