2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım batuhanda sürekli kayu izlemek istiyodu hatta dayısından araba yarışlarını öğrenmiş bana anne araba aç diyodu açıncada baya oynuyo level atlıyo hatta alışkanlık yapıcaktı bende laptopu kaldırdım o uyunca açıyoruz sadece eşimde masaüstünü açıyo ona yaklaşmıyo hoşuna gitmiyo sanırsam :))) bilgisayarı komple yasaklandı yani
batuhanda yumurta hastası canı çekince anne gabıtta diyo yumurta diyo kendince geçenlerde yine yumurta istedi dolabı açtı yumurtasını aldı tavayı çıkardı kırdı yumurtayı tabi kabuklu oldu ama yinede becerdi :))) ben iş yaparken oda hep yanımda oluyo yemek yaparken anlatıyorum falan göre göre öğrenmiş :)))
benimde halıyı yıkamam lazım tuvalete alıştı ama yinede arada kaçırdığı oluyo halıyı ne kadar silsemde tam çıkmıyo kokusu çiş kokusuda kusmuk kokusuda çok kötü oluyo yaa.

ayşegülcüm ben doğaçın düşmesini atlamışım canım çok geçmiş olsun nuran doğaça geçmiş olsun diye yazınca ne olmuştuki diye geriye dönünce hatırladım
o kadar hızlı okuyor ve yazıyorumki ben bile kendime şaşırıyorum
derya ne güzel kitap okuyorum diye yazmış ayy ben okuduğumu bile aklımda tutamaz oldum bu aralar çok acayip oldum ya hafızam çok zayıfladı

kızlar bırakın şu sigaraları ben çevremdeki 3 kişiye sigarayı bıraktırdım eşim, annem, arkadaşım okadar konuştum başlarının etini yedim resmen eşim doktora gitti bir seansta kurtuldu 1 senedir içmiyo umarım tekrar başlamaz tiksinmeye başladı resmen sigaradan

canım çok geçmiş olsun doğaça..bu vurmak ızma vurma bizde de vr canım sanırım bu aylarda oluyor hepimizinkiler çok akis söz dinlemiyor..maşallah doğaça da iştahsızdı ama bir şeyelri sevmesi istemesi çok güzel bi,z hala aynı bıraktığın yerdey,z ben zorla içiriyorum ağzına tepiyorum ....bizde de bu köpük vs. yutma olayı var halıyı bu yaz kaç kere yıkadım bende ecrini biliyorsunsürekli kusuyordu malum günde 2 bazne 3 4 buluyordu reflüsü olunca hem yemek sorun yedirmek birde yese kusyor sinirlerimi bozuluyordu.

denizcim bizde de bu var ecrinde sürekli ama hiç durmadan sürekli konuşuyor yaa benimle yada kendikedine hiç susmuyor ...hyırlı yolculauklar canım güle güle git istanbula....

bu bilgisayar bizde baya bii ileri safhada ecrin tv bakmaz kayuda pek bakmaz ama pc bayılır her şeyini biliyor nasıl açılıp kapanacağına ney açmak istediğine kadar kendisi rahatlıkla açabiliyor oyun vs isteemz müzik felan açmayı seviyor ilsi zaten genelde bu yönde yada reklam felan seviyor öyle kayu felan sürekli bakmak nerdee ecrin keşke baksada bende işlerimi yapsam rahatlıkla ayy rüya gibi ....birde alfabeyi bildiğinden harfleride tanıyor basıp buluyor caba okuyacak mı ne......

evet deryacım sağol canım benim yazmıyorum pek hastalığıyla ilgili ama ne yazık ki geçmedi ishal di kusmaydı göbeği acıyordu ishalden ishal vs.geçti ama göbeğinin acısı geçmeti fakülteye götüreeğiz bayram sonu bbizde oek hastalık bitmiyor ama buna şükür doğru çok dikkat çekiyor ondan da oluyor..dr.artık gittik mi tanımadığmız kişilere bile gösteriyor ecrini bakın neler biliyor diye ben aldırıi etmiyordum ama dr.da bu kadar üzerine düşünce bana bile tıhaf gelmeye başladı...biliyormusun sen yazmıştın okursa şaşrımayacağım diye artık harfleri biliyor pc dende kendisi buluyor gösteriyor ...

yürekleri de yüzleri gibi güzel arkadaslarım..ailenize ve size hayırlı kandiller diliyorum..
sayfaları biraz okudum;bebişler büyümüşler ve kendi kendine konuşmaya baslamışlar.denizcim aral monolog dediğimiz oyunu oynuyor;tek basına konuşuyor;anlatıyor..tam gelişim dönemine uygun davranışlar;maşallahh bitaneme..
bu arada size tekrar hamile kalmayı düşündüğümü söylemek istiyorum..umarım hayırlara vesile olur..uzun bir dönem geçti ama ihtiyacım vardı bu döneme..şimdi eşimle kararımızı uygulamaya koymaya çalışıyoruz:))
yine dualarınızı esirgemeyin olur mu??hepinizi çok özledim..öpüyorumm..

Gülşahcımm bebiş kararınıza çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
Dualarımız seninle... İnş. en güzel zamanda kucağınıza almanız nasip olur....

kızlar.. işlerim yoğun arife günüde büyük ihtimalle izin kullanıcam bayramı herzaman ki gibi babaannemizde geçireceğiz... kocaeli-gebzede oturuyorlar..
havalar biraz güzel olsada enesi gezdirebilsem bari...
eğer tekrar uğrayamazsamm diye şimdiden yazıyorum.
bayramınızı tebrik ediyorum...
o güzel, akıllı yavrucaklarımızla geçireceğimiz nice bayramlara inşallah...
sizleri de çok çok öpüyorum... :1hug: Şeniz

öncelikle teşekkürler yasemincim gördüğüm kadarıyla ecrin tombiş bi kız olmuş çok yedirmeye çalışma bence kilosu gayet güzel gözüküyor belki burdaki kız bebişlerin en tombişi ecrindir resimlerde gördüğüm kadarıyla reflüsüde var diyosun fazla besleme bence zaten yediği yarıyor hemen diyosun gerek yok bence doğaçta çok yiyince tiksinince kusuyor bana artık doydum diyor ben bırakıyorum o zaman yemek vermeyi şu an bi ara iştah açıcı alerji şurubu verdiğim zamanki gibi iştahı ama ben zorlamıyorum benim için yeterli beslenmiş olması daha önemli kilolu bi çocuk olmasını istemiyorum

merhaba gülşahcım o kadar çok mutlu oldumki bu kararından dolayı inan facebookuna böyle bi kararı varmıki diye girip girip bakıyodum yada resimlerde hamilelik varmı diye inceliyordum en güzel kararı vermişsiniz bence inş. bu sefer hayırlı olacak ve eviniz şenlenecek çocuk cıvıltısıyla ve öykümde abla olacak çok güzel bişey bu çoğumuzun bebeği abla yada abi olamadılar henüz öyküm abla olacak allah sağlık sıhat versin huzur versin herkese tebrik ediyorum bu kararınızdan dolayı

çok sevindim esracım iyi tatiller şimdiden umarım havalar güzel olurda enes ve sen eğlenirsiniz seninde çok ihtiyacın var bi tatile bence iyi bayramlar canım

kızlar sizin çocuklar günde kaç kez kaka yapıyolar doğaç azda olsa 4 yada 5 kere yapıyor eskiden biraz cıvık yapıyodu şimdi iştahı açıldı açılalı katı az az çok sayıda yapıyor bez dayanmıyor ya tuvaletede alışamadı bi türlü olmuyacak bu sene galiba pes ettim ben artık çok inatcı çünkü ya gitmiyo wcye

doğaçta oyun oynarken kimliklere bürünmeye başladı evcilik oynuyo kendi başına doktor anne baba falan gibi ben baba oldum dütdüt sürüyorum diyor doktor oldum hastaya bakıyorum diyor anne oldum deyip eline bez alıp toz alıyor hayal dünyası gelişti

cok sevindim gülsahcim..bende gecen gece eski sayfalara bi daldim sizin resimleriniz filan vardi senin denizin deryanin..bende aysegül gibi acaba düsünüyormu diye aklimdan gecirdim..yine ayni topikte olmak isterdim hazir bende hamileyken..hadi hayirlisi rabbim gönlüne göre versin..

biz 1 kere yapiyoz..bu aralar bende ilgilenemeidm kuzumla babasida elinden geleni yapiyo ama insaallah hafifledi bulantilarim bundan sonra kuzuma yine iyi bakabilrim..

kızlarr ben geldımmmmmmmmmmmmmmm

ıstanbul dert keder dedıkodu ayy ya hıc bı yerde rahat yok bana...

bebegım ben soyleyecektım kızlara ama sen tam kararını vermeden buraya yazmak ıstemedım .. hersey cok guzel olucakkk emınım .. sedatta sende bu guzel gunlerı guzel yenı bır hayatı fazlasıyla hakedıyorsunuz.. Allah bır an evvel o gunlerı yaşatsın sana..
bursa işi ne oldu bu arada alsanaalsanasmile

her zaman dualarımdasın her zaman ıçımdesın sen canım arkadasım...

yasemın nasıl gıdıyor hamılelıkk.. karnın sıvrımı ne hıssedıyorsun .. sıvrıyse erkek olurmusss

aysegul sabah bı kere yapar aral sora bı kez daha yanı en az 2 yada 3 kere yaparrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…