2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

3 ay 20 gün olmuş en son güncelleneli..yazın çocuklar daha hareketliydi.bakalım boyları ve kiloları ne alemde..

1-AHMETARDA(ATİKE).........................26 haziran2008............12KİLO-86CM.......ŞİMDİ...........14KİLO-89CM
2-BATUHAN(NURAN).........................02.06.2008.... ..].......18,5KİLO-93CM.....ŞİMDİ......18 kilo-96cm
3-DOĞAÇ EFE(AYŞEGÜL).............12.06.2008............11KİLO-86,5CM....ŞİMDİ.......
4-ZEYNEP(SEVDA).................................29.05.2008.................12KİLO-86CM.....ŞİMDİ.......12.5kilo-91cm
5-VEDAT KAĞAN(SELCAN)...................25.06.2008................14,5KİLO-89CM.......ŞİMDİ.....15.5kilo-96cm
6-TEOMAN ASRIN(DERYA)...............11.06.2008............................16.3KİLO........ŞİMDİ.........17.5KİLO-99CM
7-ECE(SERPİL).........................................10/06/2008......................11.5KİLO-86CM.........ŞİMDİ........12,5 kilo-91cm
8-ARAL DENİZ ...................... .................14.06.2008............11.7KİLO-84,5CM[/B].....ŞİMDİ.....13,5kilo-91cm
9-ECRİN NİSA(YASEMİN)....................30 mayıs2008..........83cm-10.80kilo.......91cm
10-RÜYA(SERPİL).................... 89cm-12.5 ..[/QUOTE]

11-ENES(ESRA)................................12KİLO

Kızlar siz ikincileri ne zaman düşünüyorsunuz
planlarım tutarsa mayıs haziran gibi ikinciyi düşünüyorum ben...

bende geldim çook yorgunum dün alışveriş yaptık malum bayramlık ecrine kendime bişeyler aldım iyi oldu baya bii gezdik ..çok güzel şeyler var çocuklara .ecrine 2 takım kıyafet keten ayakkabı toka çorap işte her şeyini aldık ...bende çok cicili bir elbise aldım pembeli kot elbise zayıfım malum her şey olmuyo biaz zor buluyorum üzerime...

ayçacım 2. bilmiyorum seneye inş. dedik ama nasip tabi belki hemende olur ...

denizcim hoşgeldin canım benim kıyamam sanaya hiç derdin bitmiyor bu sefer ne oldu canım ....saçlar nasıl oldu meraklandım..

gülşahcım çok sevindim kararına dualarım seninle canım ...

ayşegülcüm zaten yemek konusunda ısrarcı değilim ben biraz yesin kendi yesin istesin diye yazdım yoksa az yiyor diye şikayet etmiyor her şeyi püre zorla azda olsa yiyor kendi yese püresiz her şeyden diye dedim sütü bile zor tüküre tüküre içiriyorum yaa...yani oplasam yarım bardak olmaz..

ecrin zaten biliyorsunuz eskiden beri hatta dr.bile deiştim bu konuyu çok sık ve az yapıyor yemese bile ne yese yarıyor ona rağen günde 4 5 buluyor az az...

]atikecim 2. bilmiyorum seneye inş. dedik ama nasip tabi belki hemende olur ...

denizcim hoşgeldin canım benim kıyamam sanaya hiç derdin bitmiyor bu sefer ne oldu canım ....saçlar nasıl oldu meraklandım..

gülşahcım çok sevindim kararına dualarım seninle canım ...

ayşegülcüm zaten yemek konusunda ısrarcı değilim ben biraz yesin kendi yesin istesin diye yazdım yoksa az yiyor diye şikayet etmiyor her şeyi püre zorla azda olsa yiyor kendi yese püresiz her şeyden diye dedim sütü bile zor tüküre tüküre içiriyorum yaa...yani oplasam yarım bardak olmaz..

ecrin zaten biliyorsunuz eskiden beri hatta dr.bile deiştim bu konuyu çok sık ve az yapıyor yemese bile ne yese yarıyor ona rağen günde 4 5 buluyor az az...[/QUOTE]

yasemın nasıl gıdıyor hamılelıkk.. karnın sıvrımı ne hıssedıyorsun .. sıvrıyse erkek olurmusss
bulantidan kendime gelemedim denizcim 2 hafta olmus evden disai adim atmadim..karnim henüz cikmadi..bende cinsiyetini merak ediyom..o biraz kisisel bisey sanirim bana kizimda hep snein oglun olur demislerdi..karnim sivri gibiydi..

slm millettt!

öncelikle gülşahcım bende msjını görünce inan çok sevindim inşallah en yakın zamanda gelir bebiş ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahım inşallah..

bende acayip yorgun hissediyorum kendimi ruhen bittim resmen şu an bile iremle teo saç başa giriştiler artık tepki bile vermiyorum ama ağlama sesleri beynimde uğulduyor..
artık ankaraya gitmek istiyorum her ne kadar kış gözümü korkutsa da...

bu arada yeni araba aldık dedim kimse hayırlı olsun bile dememiş aşkolsun:umursamaz: bakalım eşim arife günü gelcek düğünümüzü yapıp gitcez evimize inşallah..

ben de hala diyetteyim bu sefer azimliyim bakalım iradeli gidiyorum ve denedim artık düğün kıyafetlerim oluyor,güzel de bir ayakkabı aldım abiye tarzında.. o zaman resim eklerim bakın bakalım farketmiş olacak mı kilom..dün akşam resim yükledim face de ama o resimler 2-3 hafta öncesinin yani en kilolu olduğum zamanlar,zaten görmüşseniz anlamışsınızdır çok şişmiştim

az önce de güzel bi haber aldım senoşum bebiş bekliyormuş çok sevindim teyze oluyorum yine..diğer ev arkadaşım da geçenlerde doğum yaptı bebişler çoğalıyor ama ayrı şehirlerde olunca görüşmek zor oluyor..en yakın zamanda yalovaya bebek görmeye gidecez...

esracım sana da iyi tatiller canım umarım biraz olsun dinlenir stres atarsın..

hava da soğudu iyice geceleri hırka falan giydirip yatırıyorum teoyu..
deniz de bi o kadar güzel ama hava esiyor..geçen teoyu uyutup tek başına denize gittim ilk kez güneşlendim,kitap okudum,denize girdim vs.. huzurrrr dedim azıcık kafamı dinledim..

kitap kurdu oldum iyice her boş bulduğum an kitap okur oldum nete bile girmiyorum ama özlemişim okumayı okuduğum her kitapta o dünyaya dalıyorum resmen en son bolyn kızı diye bir roman okudum 820sayfa ama su gibi gitti ingiltere sarayında buldum kendimi:))
hatta onun filmi ve dizisi de varmış..netten indirdim seyrettim dizisi de çok hıoşuma gitti cnbce de tudors adıyla belki izliyorsunuzdur.. izlemiyorsanız tavsiye ederim..

bende çok merak ediyorum yasemincim bebeğinin cinsiyetini çin takvimine baktınmı hani bazen tutmuyor diyolar ya o zaman hamile kaldığın ay değilde doğum yapacağın aya bakacakmışsın öyle çıkıyormuş benim en yakın zaman mart ayı kız için kısmet bende hala yok bişey saldıkçayıra ama tık yok geçen ay tam gününde oldum bu ay gecikecek gibi geliyor hala göğüslerim şişmedi çünkü 10 gün öncesinde şişerdi

yasemincim püre yemesi ecrinin kötü olmuş aslında püre türü şeylerde bulantı yapıyor doğaçta öyle mesela çorbayı falan iğrenerek yiyor ben ekmek batırarak veriyorum lokmaları çikolata falan yemeyen doğaç sevmeye başladı şükür tatlı hiç yemezdi danone falan yemeye başladı muzu sevmezdi yedi bugünde sabah fiks yumurta yediriyorum yazın vermiyodum fazla isilik yapıyor diye şimdi dokunmuyor vazgeçilmezimiz domates ve peynir bide kahvaltıda kendi isteğiyle yemesinden bahsetmişsin doğaçta kendi isteğiyle talep hiç etmiyor ben o daldığında oyuna yedirmeye başlıyorum ama allaha şükürler olsun o günleride gördüm ne olduysa kıskançlıkla oldu doğaçta yemek yemenin önemini birazda olsa anladı fazla kilo almadı yemesine rağmen belki zamanla olacak birden fırlıyacak hali yok ya değilmi

deryacım görmemişim ben araba olayını hayırlı olsun canım allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın canım sende biran önce öğren şu düdütüde attalara git kışın kitap okumak çok güzel ya ben o günleri unuttum resmen ben okuyabilsem kpss kitapları okuyacam malesef mümkün değil doğaçla örgü öresim var onada cesaret edemiyorum ya

atikecim doğaçıda ekle canım kilo 12 boy 90 cm senin oğlanada maşallah nasıl kilo aldı öyle ne yaptı değişti yoksa bizim olay gibimi oldu ardada arkadaşladanmı özendi :))

bulantidan kendime gelemedim denizcim 2 hafta olmus evden disai adim atmadim..karnim henüz cikmadi..bende cinsiyetini merak ediyom..o biraz kisisel bisey sanirim bana kizimda hep snein oglun olur demislerdi..karnim sivri gibiydi..

yasemincim benim hiç midem bulanmamıştı ama tiksinmem çoktu onun çaresinide büyükler derki kendi yaptığın yemeği değil başkasının yaptığı yemeği yersen bulanmazmışsın bende öyle olduğunda tiksinmem olmazdı eşim olmadığı için benim o dönem dışardan yemek söylerdim yada babannemlerde yerdim bişey olmazdı ende öyle dene bi istersen

saclarımı boyattım resım eklıcemm hele durunnn ascık :)
merak ettim baya bende boyattım yine ben açılmasını bekliyorum azcık çok siyahımsı bişey oldu açılıyo yavaş yavaş
güle güle giyin yeni cicilerinizi canım ben yeni almayı düşünmüyorum ya hem doğaça hem kendime giymediğim çok kıyafetim var hala doğaçında doğum günü kıyafetini o günden başka hiç giymedi lüzumsuz diye düşünüyorum ekstra almak şu an için bide tatilde çok açıldık kredi kartına yüklendik o da çok şişti fitre ve zekat vereceğiz maaşı almadan bayrama giriyoruz bide gerek yok diye düşünüyorum
................................

kızlarrr yenı yenı kendıme gelıyorumm
aral parmagını cok derın bı sekılde kestı yerler fln uzerı her yer kan oldu hemen
aldım oglumu annemlere kostum kayınpederım tras oluyormus hemen yuzunu yıkadı asagı ındık
marketcıye taksı cagır bıze dedım taksı gelmedı bı turlu aral aglıo o sırada yavrum ve hala taksıye bıncezzzz dıye sevınıo bı yandan da :)
sonra marketcı hemen arabasını getırdı saglık ocagına gıttık doktorun yanında hastası varmıs daldım ıcerı can havlıyle.. cunku sardıgımız bezler kan doldu durmuyordu kanı.
doktor baktı temızledıler sardılar
o bezd ekan oldu hemsıre geldı daha detaylı baskın bı sekıdle sardı kanı durdu suan babannede uyuyor uyuyana kadar cok agladı acıyor dıyee kı normalde cok guclu bır cocuktur. bugun kafasını babaannesınde koseye vurup alnını cızdı morardı hemen akabınde burda evdeyken bılgısayar masasının kosesıne kulagını cok kotu carptı ve sonra kapalı balkondakı kullanmadıgımız bnm pc mın kasasının arkasında pervane delıgı varya oraya dsoktu parmagınıu ve aglamaya basladı bende hemen yakınındaydım kostum ne oldu aral dıye parmagını cıkarmaya calısıodu yavrum ordan. sakın ol ben cıkarıcam dememe kalmadan ugrasırken cektı cıkardı parmagını o an kanlar fıskırdı .. ellerın tıtremeye basladı cunku ne kadar kesıldıgını goremıyordum
sıkıca sardım bastrıdım ellerımle sonrasınıda ztn anlattımn sıze.. hmen bısey yapıp dagıtmam gerek.. gecen gunde az daha kanyar cayı kupayla yuzune dokuyordu allahım ne ıgrenc bır tabloydu.. (
bır an bos bırakamıyoruma ralı hemen zarar verıo kendıne .. off offff
cok uzgunum.
resmımıde yarıne klerım
yemek fln yapmadım henuz...

deryacım arabanız hayırlı olsunnnn ıyı gunlerde kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın rabbım..
ben ıstanbula gıderkenokudum ama yazarken cok az vaktım vardı evden cıkmam gerekıodu o yuzden yazamadım hayırlı olsun yazımı ..
resımlerını eklersın

deniz çok geçmiş olsun tatlım ya tüylerim diken diken oldu.
derya arabanız hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
ayşegülcüm kağan günde bir kere yapıyor ama bayagı büyük oluyor.dün lazımlıga yaptı bana ne dese beğenirsiniz
-hadi anne dakayı at,patt desin
çok güldük.
yasemincim 2.çocugu ben daha uzun yıllar istemiyorum.kendime bir iş buldum. şimdilik onunla oyalanıyorum.genç anne oldum zaten 30 yaşlarıma dogru düşünüyorum

denizcim bununla gecmis olsun..Allah yardimcin olsun isin gercekten zor..
deryacim arabaniz hayirli olsun..
yasemincim cicilerinizi güle güle giyin..

aysegül merak ettim baktim...hamile kaldigim aya göre ve dogum yapacagim aya göre erkek,ama sata göre bakarsam kiz cikiyo...bulanti konusundada disardan yemek yenecek yerlere uzagiz biraz,zaten et türevinin adi bile beni altüst ediyo,burda klasik kebab filan var..esim yapayim dedi ama oruc o smdi kiyamiyom,o yapsada zaten kokusu yetiyo..bugün gidicez bakalim disari vikmayada korkuyom en güzel kokular bile midemi altüst ediyo..yeni bi yumusatici almistim 2 gün kendime gelemedimkokusundan..ama 3-4 günüdür sanki azalma var..trye gelmeden iyilesmem lazim..12eylülde yolcuyum babamizi birakip gidiyoz ve cokkk üzgünüz..

ooo o zaman büyük ihtimal erkek yasemincim sata göre bakılmıyo o test hamile kaldığın aya göre bakılıyor kuzenimin hamile kaldığı ay erkek gösteriyodu aynı yaştayız doğum yapacağı ay kızdı kızı oldu işte tutmuyo dedikleri durum bu seninki ikiside erkekse erkek büyük ihtimal ben hamileliğimi resmen zeytin peynirle geçirdim bende en çok etten tiksinmiştim etten nefret ediyordum resmen bütün kokular kötü geliyordu ama en çok et kötüydükaydirigubbakcemile3

denizcim çok geçmiş olsun canım bu yaramazlarla işimiz var ha ne yaşadığını çok iyi anlıyorum doğaçta yeni yaşadı biliyosun yeni kabuk bağladı bizimki iyi yetişmişsiniz bari kan durduysa sorun yok geçer ama korkusu yetmiştir tabi benim allahtan karşı komşum hemşire ona göstermiştim dikişlik değil demiştim kendin pansuman yap demişti 2dk yanımdan ayrılmıyo ya delircem sürekli zarar ziyan en son çare nereye gidersem oraya arabalarını taşıtıyorum bu ara öyle oynuyor yanımda bide illa benide katmasa olmaz oyuna illa bende oynuyacam oğlum işim var diyom dinlemiyor akşam bide eşine hizmet et yemekti çaydı meyveydi dün ölü gibi uyuya kalmışım doğaç uyumuş eşim yerine yatırmış haberim yok ahhh anacıııııııımmmm keşke olsa yanımda ne iyiydi bütün yaz o ilgilenirdi kendime vakit ayırırdım rahat yapardım herşeyi dinlenirdim keşke yakında otursak offf offf gurbet ne zor yaaa

kızlar nasılsınızzz.. yazamadık tum gun.. herkes eıyı aksamlar..
yarın aralın pansumanı olucak.. umarım acarken acımaz..

slm kızlar bugünden size iyi bayramlar dilemek istedim yarın bandırmaya gidiyoruz biraz soluk alırız orda burdan güzel bi yer en azından denizi var o da yeter doğaçta can atıyor deniz görmek için bugün kaldırdığım robotunu çıkardım korkmadı şükür yavaş yavaş atlatıyor korkularını herhalde neyse görüşürüz hepiniz kendinize iyi bakın tekrar iyi bayramlar

slmmmm kızlarrr...
aralıma geçmiş olsun ellerini sokmadıkları delik,merak etmedikleri yer yok bu böceklerin her daim şimdi bir şey olcak endişesi yaşıyorum bende..yerim ben onun uf olan küçük parmaklarını,ders olmuş olsa bari de bir daha sokmasa..

yasemincim en zor zamanların geçmek üzere artık bende 4-5 ay hiç durmadan 7/24 bulantı yaşadığım için o kabus günleri hala unutamadım o dönem kilo alacağıma kilo vermiştim ne çok üzülüyordum yavrum beslenemiyor diye zorla yemeye çalışıyordum.. doğal bitkisel ilaçlar varmış bulantı için ben sonradan öğrenmiştim eğer hala şiddetliyse ve zeyneple zor oluyorsa alabilirsin aslında..
şimdi ne heyecan vardır sende cinsiyet merakı ,doğunca yaşanacaklar,zeynebin tepkisi falan..
neyse hep beraber bizde seninle yaşayacağız bu dönemleri :)) sen anlat bize ki tecrübe olsun..

bu akşam eşim yola çıkcak benim de aklım onda tek başına saat yol çekcek gece gece uykusu gelir falan diye tedirginim sabaha kadar arar dururum artık sağ salim bi gelseydi..

yarın kına gecemiz var yengem şu duvaklardan hazırlamış bir sürü gelinin ki kırmızı tabi,kına güllleri,güzel değişik değişik paket kuruyemişler falan ne güzel şeyler çıkmış şimdi yaaa bizim zamanımızda yoktu böyle süslü püslü orjinal şeyler..

sonraki gün de düğün var sabahına yola çıkcaz referanduma yetişmek için (2 oy 2 oydur :)) sağ salim bi evime varabilseydim..gerçi orada da bir sürü iş güç beni bekliyor teo burda öylesine alıştı ki gezmeye,oynamaya sürekli bahçede yada halam,amcama,babama falan gidiyor kendi başına ankarada eve tıkılcaz yine çocuk sapıtcak yine..offf düşününce bile geriliyorum..

dün gece sahura kadar oturdum sofra hazırladım sonra sahur yaparken ablam panikatak krizi geçirdi korkuttu beni de zor sakinleştirdim ölüyorum falan diyip durdu ,gece gece onu sakinleştirmekle uğraştık reglim bitti sanıyordum sabah azıcık gelmiş gıcık oldum gece gece yiyip yattığımla kaldım..

şimdiden hepinize şeker tadında bir bayram diliyorum..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…