bulantidan kendime gelemedim denizcim 2 hafta olmus evden disai adim atmadim..karnim henüz cikmadi..bende cinsiyetini merak ediyom..o biraz kisisel bisey sanirim bana kizimda hep snein oglun olur demislerdi..karnim sivri gibiydi..yasemın nasıl gıdıyor hamılelıkk.. karnın sıvrımı ne hıssedıyorsun .. sıvrıyse erkek olurmusss
bulantidan kendime gelemedim denizcim 2 hafta olmus evden disai adim atmadim..karnim henüz cikmadi..bende cinsiyetini merak ediyom..o biraz kisisel bisey sanirim bana kizimda hep snein oglun olur demislerdi..karnim sivri gibiydi..
merak ettim baya bende boyattım yine ben açılmasını bekliyorum azcık çok siyahımsı bişey oldu açılıyo yavaş yavaşsaclarımı boyattım resım eklıcemm hele durunnn ascık :)
güle güle giyin yeni cicilerinizi canım ben yeni almayı düşünmüyorum ya hem doğaça hem kendime giymediğim çok kıyafetim var hala doğaçında doğum günü kıyafetini o günden başka hiç giymedi lüzumsuz diye düşünüyorum ekstra almak şu an için bide tatilde çok açıldık kredi kartına yüklendik o da çok şişti fitre ve zekat vereceğiz maaşı almadan bayrama giriyoruz bide gerek yok diye düşünüyorumbende geldim çook yorgunum dün alışveriş yaptık malum bayramlık ecrine kendime bişeyler aldım iyi oldu baya bii gezdik ..çok güzel şeyler var çocuklara .ecrine 2 takım kıyafet keten ayakkabı toka çorap işte her şeyini aldık ...bende çok cicili bir elbise aldım pembeli kot elbise zayıfım malum her şey olmuyo biaz zor buluyorum üzerime...
................................
denizcim bununla gecmis olsun..Allah yardimcin olsun isin gercekten zor..
deryacim arabaniz hayirli olsun..
yasemincim cicilerinizi güle güle giyin..
aysegül merak ettim baktim...hamile kaldigim aya göre ve dogum yapacagim aya göre erkek,ama sata göre bakarsam kiz cikiyo...bulanti konusundada disardan yemek yenecek yerlere uzagiz biraz,zaten et türevinin adi bile beni altüst ediyo,burda klasik kebab filan var..esim yapayim dedi ama oruc o smdi kiyamiyom,o yapsada zaten kokusu yetiyo..bugün gidicez bakalim disari vikmayada korkuyom en güzel kokular bile midemi altüst ediyo..yeni bi yumusatici almistim 2 gün kendime gelemedimkokusundan..ama 3-4 günüdür sanki azalma var..trye gelmeden iyilesmem lazim..12eylülde yolcuyum babamizi birakip gidiyoz ve cokkk üzgünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?