- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
selam kızlar o iş olmadı hiçç bana gore bır yer ve konum deıldı.. neyse gıtmış gormuş oldum ama cok yol yurudum aç karnına ona yanıyorum..
bu aralar sınırlerım cokkkkkk gergın .. ve paylasacagım kımse yok etrafımda esım dahıl hep anlayıussız ınsanlar var ..
kabuguma cekıldım resmen.. bazen sadece aral ıcın yasadıgıma ınanıyorum
ayşegül paylaşımın çok güzel zeynepte olur olmaz şeylerden korktuğunda ona korkulcak bişey olmadığını örneklerle anlatıyorum
deniz arala geçmiş olsun tam hastalık mevsimi
eşimde hasta midesi bulanıyor işe gidemedi bugün
bende zeynebin hastalanmasından korkuyorum öff ya üzerine uzun kollu ayağına çorap giydiremiyorum ben bu kızın bu kış işimz var giymek istemiyo zorla giydirdiğimdede anında çıkartıyo
selam kızlar o iş olmadı hiçç bana gore bır yer ve konum deıldı.. neyse gıtmış gormuş oldum ama cok yol yurudum aç karnına ona yanıyorum..
bu aralar sınırlerım cokkkkkk gergın .. ve paylasacagım kımse yok etrafımda esım dahıl hep anlayıussız ınsanlar var ..
al bendende o kadar denizcim doğaçta beni boğuyor eşimde geç geliyor işten bu ara gerçi erken gelsede doğaç babasının yanında durmuyor hep benim bacağıma yapışık geziyor yaptığım bi işi 2saatte yaptırıyor yoruldum artık koşturmaktan bugün halılarımı verdim yıkatmaya bide sabahın köründe işçiler geldi üst katın tuvaleti su akıtıyordu boru tıkanmış onu söküp yeni taktılar ama afedersniz bütün pislikler benim wcye aktı doğaçla o tuvaleti yıkamayı düşünmek bile istemezsiniz çok zorlandım temizliyecem diye döktüm çamaşır sularını yıkadım çok pisti ya ama neyseki ekimde ankaraya gidiyoruz eşimin kursu var ankarada 15 gün deryaaaaaaaa duyrulur görüşmek için fırsat doğduuuuu.ankaraya döndünmü naptın faceden ablanın döndüğünü okudum ama sen naptın döndünmü
doğaçında alerjisi malum mevsim geçişi eksik olmuyor öksürüğü alerji şuruplarına başladık yine 5 yaşından sonra vücutları alışıyormuş
selcana katılıyorum sevdacım bende doğaça hep ben varım annecim diyorum ben döverim herkesi sana kimse zarar veremez diyorum korkularının üstüne gidip bak ben dokunuyorum ona bişey olmuyor gördünmü yada korktuğu şeye diyorum onunla arkadaş olalım oynayalım sevelim onu falan diyorum o da yavaş yavaş ısınıyor evdeki şeyler değil doğaç korkutan şeyler dıştan gelen sesler genelde göremediği için ses çıkaran şeylerin ne olduğunu bilemiyor ben anlatıyorum ona matkap sesini mesela amcaların evleri bozulmuş tamir yapıyolar diyorum hani bizimde evimiz bozulmuştu amcalar tamir etmişti ya öyle olmuş onlarında falan deyip açıklıyorum ilk anlıyor beni ama sesi duyunca yinede devam ediyor korkmaya zamanla olcak bişey ben yılmadan anlatıyorum aynı şekilde
kızlar doğaç konuşmaya başladığından beri çenesi çok düştü sizdede varmı aynı durum çok konuşup çok bağırıyor emirler yağdırıyor yoktan anlayan eski doğaç yoktanda anlamaz oldu beni biriyle sohbet ediyor görmesin hemen benimle konuşuyor onunla ilgilenmemi istiyor telefonla bile konuşturmuyor telefonla su siparişi vermek bile azap gibi bütün gün kafam kazan resmen çok yorgun oluyorum gece nasıl uyuduğumu anlamıyorum bile
esracım iyi yolculuklar canım inş. kafanı dağıtırsın sende biraz olsun geçmiş olsun enesede sanada
slmmmm kızlarrrr..
nihayet evimdeyim..evim evim güzel evimm..insanın evi gibisi yok yani düzen açısından gerçi akçayda bizim evimiz ama düzen falan farklı ,ablam,çocuklar vs..
şu günlerde ankaraya alışmaya çalışıyoruz evde bunalıyor alıştı sürekli denizde bahçede vs..oynamaya şimdi yine yanlızız ana-oğul sürekli teoyu eylemeye çalışıyorum resim yapıyoruz bol bol ve korka korka :)) ona keçeli,pastel,suluboya,parmak boyası vs hepsinden aldım bir sürü de defter boyama kitabı falan..sürekli park istiyor çıkınca eve dönmek bilmiyor bu kıştan korkuyorum valla napcaz nasıl zaman geçecek..?
offf yeni uyutmuştum kapıya tanıtım için bi kız geldi zile basınca teo uyandı sizirden ölüyorum devam ederim ...((
canım cok sıkılıyor nefes alamıyorum sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aralda nezle oldu burnu akıo atesı cıkıo of of..........
bayram boyu enes hastaydı bronşit oldu yine arife günü sesi bi kısıldı bayramın üçüncü günü anca açıldı...
bi bakıyoruz enes yerlerde yuvarlanıyor ses yok ya ağladığını da anlamıyoruz... meğerse ağlıyormuşşş... bide sesi çıkmıyor diyede sinirleniyor daha çok sinirleniyor daha çok boğazı tahriş oluyorneyseki enes 1 şişe antibiyotikle anca atllattı şimdi sıra bende ... bende yavaş yavaş atıyorum boğazımda gıcık var geceleri çok öksürüyorum.. enestede geceleri öksürük var.. onu atmak çok zor oluyor zaten...
cuma akşamı tokat yolcusuyuz kızlar iki haftalığına kafa dinleyeceğim sözde.... bizimkini zar zor ikna ettim.. biraz uzakalaşalım diyorum anlamıyor...inşallah kafam birazcık olsa dinlenir...
bu kocayla bir ömür geçermi, ben ne yapacağım, diye düşünmekten kafayı yiyeceğim...
slmmmm kızlarrrr..
nihayet evimdeyim..evim evim güzel evimm..insanın evi gibisi yok yani düzen açısından gerçi akçayda bizim evimiz ama düzen falan farklı ,ablam,çocuklar vs..
şu günlerde ankaraya alışmaya çalışıyoruz evde bunalıyor alıştı sürekli denizde bahçede vs..oynamaya şimdi yine yanlızız ana-oğul sürekli teoyu eylemeye çalışıyorum resim yapıyoruz bol bol ve korka korka :)) ona keçeli,pastel,suluboya,parmak boyası vs hepsinden aldım bir sürü de defter boyama kitabı falan..sürekli park istiyor çıkınca eve dönmek bilmiyor bu kıştan korkuyorum valla napcaz nasıl zaman geçecek..?
offf yeni uyutmuştum kapıya tanıtım için bi kız geldi zile basınca teo uyandı sizirden ölüyorum devam ederim ...((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?