2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

1-AHMETARDA(ATİKE).........................26 haziran2008............12KİLO-86CM.......ŞİMDİ...........14KİLO-89CM
2-BATUHAN(NURAN).........................02.06.2008.... ..].......18,5KİLO-93CM.....ŞİMDİ......18 kilo-96cm
3-DOĞAÇ EFE(AYŞEGÜL).............12.06.2008............11KİLO-86,5CM....ŞİMDİ.......
4-ZEYNEP(SEVDA).................................29.05.2008....... ..........12KİLO-86CM.....ŞİMDİ.......12.5kilo-91cm
5-VEDAT KAĞAN(SELCAN)...................25.06.2008................14,5K İLO-89CM.......ŞİMDİ.....15.5kilo-96cm
6-TEOMAN ASRIN(DERYA)...............11.06.2008......................... ...16.3KİLO........ŞİMDİ.........17.5KİLO-99CM
7-ECE(SERPİL).........................................10/06/2008......................11.5KİLO-86CM.........ŞİMDİ........12,5 kilo-91cm
8-ARAL DENİZ ...................... .................14.06.2008............11.7KİLO-84,5CM[/B].....ŞİMDİ.....13,5kilo-91cm
9-ECRİN NİSA(YASEMİN)....................30 mayıs2008..........83cm-10.80kilo.......91cm
10-RÜYA(SERPİL).................... 89cm-12.5 ..

11-ENES(ESRA)................................02.06.2008.....93 cm 11,7 KİLO

boyunu sanırım yanlış yazdım :kedi: çok unutkanım yaaaaaaa neyse tekrar ölçerim artıkkk :kedi:

selam kızlar o iş olmadı hiçç bana gore bır yer ve konum deıldı.. neyse gıtmış gormuş oldum ama cok yol yurudum aç karnına ona yanıyorum..
bu aralar sınırlerım cokkkkkk gergın .. ve paylasacagım kımse yok etrafımda esım dahıl hep anlayıussız ınsanlar var ..
kabuguma cekıldım resmen.. bazen sadece aral ıcın yasadıgıma ınanıyorum

al bendende o kadar denizcim doğaçta beni boğuyor eşimde geç geliyor işten bu ara gerçi erken gelsede doğaç babasının yanında durmuyor hep benim bacağıma yapışık geziyor yaptığım bi işi 2saatte yaptırıyor yoruldum artık koşturmaktan bugün halılarımı verdim yıkatmaya bide sabahın köründe işçiler geldi üst katın tuvaleti su akıtıyordu boru tıkanmış onu söküp yeni taktılar ama afedersniz bütün pislikler benim wcye aktı doğaçla o tuvaleti yıkamayı düşünmek bile istemezsiniz çok zorlandım temizliyecem diye döktüm çamaşır sularını yıkadım çok pisti ya ama neyseki ekimde ankaraya gidiyoruz eşimin kursu var ankarada 15 gün deryaaaaaaaa duyrulur görüşmek için fırsat doğduuuuu.ankaraya döndünmü naptın faceden ablanın döndüğünü okudum ama sen naptın döndünmü

doğaçında alerjisi malum mevsim geçişi eksik olmuyor öksürüğü alerji şuruplarına başladık yine 5 yaşından sonra vücutları alışıyormuş

selcana katılıyorum sevdacım bende doğaça hep ben varım annecim diyorum ben döverim herkesi sana kimse zarar veremez diyorum korkularının üstüne gidip bak ben dokunuyorum ona bişey olmuyor gördünmü yada korktuğu şeye diyorum onunla arkadaş olalım oynayalım sevelim onu falan diyorum o da yavaş yavaş ısınıyor evdeki şeyler değil doğaç korkutan şeyler dıştan gelen sesler genelde göremediği için ses çıkaran şeylerin ne olduğunu bilemiyor ben anlatıyorum ona matkap sesini mesela amcaların evleri bozulmuş tamir yapıyolar diyorum hani bizimde evimiz bozulmuştu amcalar tamir etmişti ya öyle olmuş onlarında falan deyip açıklıyorum ilk anlıyor beni ama sesi duyunca yinede devam ediyor korkmaya zamanla olcak bişey ben yılmadan anlatıyorum aynı şekilde

kızlar doğaç konuşmaya başladığından beri çenesi çok düştü sizdede varmı aynı durum çok konuşup çok bağırıyor emirler yağdırıyor yoktan anlayan eski doğaç yoktanda anlamaz oldu beni biriyle sohbet ediyor görmesin hemen benimle konuşuyor onunla ilgilenmemi istiyor telefonla bile konuşturmuyor telefonla su siparişi vermek bile azap gibi bütün gün kafam kazan resmen çok yorgun oluyorum gece nasıl uyuduğumu anlamıyorum bile

esracım iyi yolculuklar canım inş. kafanı dağıtırsın sende biraz olsun geçmiş olsun enesede sanada

sağlık olsun denizcim hayırlı değilmiş demekki inş. daha iyi bir iş bulursun ben vazgeçtim çalışmaktan falan doğaç beni daha çok zorlar çalışırsam 2. çocuğu bile bir yandan istiyorum diğer yandan olmazsa çok mutlu olurum diyorum hep bu ayda yırtsam keşke diyorum şimdi adetim gecikti yine 10 gündaha olmazsam eteklerim zil çalar göğüslerimde hassasiyet yok ordan anlardım ama kimisinde olmazmış oda bakalım hayırlısı

aaa çok pardon sevdacım zaten korkulcak bişey yok dememiş sadece örneklerle anlatıyorum demiş yeni farkettim tamam o zaman doğru sevdacım :kedi:

slmmmm kızlarrrr..

nihayet evimdeyim..evim evim güzel evimm..insanın evi gibisi yok yani düzen açısından gerçi akçayda bizim evimiz ama düzen falan farklı ,ablam,çocuklar vs..

şu günlerde ankaraya alışmaya çalışıyoruz evde bunalıyor alıştı sürekli denizde bahçede vs..oynamaya şimdi yine yanlızız ana-oğul sürekli teoyu eylemeye çalışıyorum resim yapıyoruz bol bol ve korka korka :)) ona keçeli,pastel,suluboya,parmak boyası vs hepsinden aldım bir sürü de defter boyama kitabı falan..sürekli park istiyor çıkınca eve dönmek bilmiyor bu kıştan korkuyorum valla napcaz nasıl zaman geçecek..?

offf yeni uyutmuştum kapıya tanıtım için bi kız geldi zile basınca teo uyandı sizirden ölüyorum devam ederim ...((

hayırlısı olsun denizcim...
benden bazen senin düşündüğünün aynısını düşünüyorum hayatta sadece ve sadece enes için varım...

ayşegüll doğaçla o tuvaleti temizleye kadar canın çıkmıştır..
başka bişeyde değil yaaa neyseki temizlemişsin...

ehhh derooo nihayet geldiniz hoşgeldiniz....
vallaha bu saatten sonra hepimiz yandık...
enes sokak kedisi gibi girmiyo içeri tabi zavallı abbecimde peşinde bir park olsa bari yakında :dilcikar:
15 günlüğüne tatile çıkıcam şimdiden derdine düştük annemle
şimdi enes 15 gün alışıcak bana
sonra ben işe başladığım an yine huysuzlanacak.... annemi mahfedecek...

esımle konusmuyorum.. sebeplerı cok
ama annem gıdıcem boyle evde durmak ıstemıyorum dıye tutturdu maalesef mecburıkonularda tek kelımelık cumleler kuruyorum.
aral bu satte uyuyorcunku dunde bugunde ogle uykusunu uyumadı ve bu sabah 6 da kalktı aksamda 19,30 gıbı sızdıı..
cok zorlastı bugunlerde onuda en arkada cıkmaya calısan azı dıslerıne baglıyorum.. cok sınırlı..
bayramdan sonra huy degıstırdı ıstah yıne gıttı 13,300 oldu dıye sevınırken vermeye basladı yıne yuzu kasık kadar kaldı
annemde ayrı sınırlerımı zorluyor..
gıdıcem bı dahada gelmıcem fln dıo bırde ben esımle tartısırken hep enı susturuyor onu kolluo ya gurbette olan onun kızı olan benım hem esımın aılesı en ufak sesım yukselse ona karsı hemen evlatlarını korurular hersey kılıf uydururlar ondan yana.. ama benım yanımda kımse yok kendı aılemde dahıl

derya desen ayrı bır dert.. bıktım ondan ve sorunlarından ınanın bılmedıgınız seylerı yazsam aglarsınız halıme..
ama yazmaya ne vaktım ne takatım var.
ıkı gun once telde konsuyorduk ablamla.. ıste enıstemın kötu taraflarını anlatıodu yıne bende erkekler genelde aynılar dusuncesızler dedım muratlada bız tartıstıkk bazen benı deılı edıo fln dedım ıste anlatmaya basladım olayı o anda daha cumlem bıtmemıskenn denız kapamam lazım dedı cat dıye suratıma kapattı yaa..salakkk
nasl bır aıleye sahıbım bazen bocalıyorum .. hep o anlatsın sıra hıc bana gelmesın .. sadece dunyada onun derdı sorunu ıcını dokmeye ıhtıyacı var...
herkes bencıl herkes......!

deryacım evıne hosgeldın.. kıs gelıyor dıye neden sımdıden eve kapanmaya hazırlanıyorsun kı .. ben her kıs aralı hep dısarı cıkardım hıcte hasta olmadı .. cok korumacı olunursa daha cok haslalanıyorlar cocuklar
ekımde aysegul ankaraya gelıcekmıs yıne gorusursunuzz.. ben yıne evde durmaya bayılan kocama ayak uydurucagım ıcın hıc heveslenmıyımm (
bugun bahcede sıteden arkadaslarım benı gorunce yanıma geldıler gün yapıcaklarmıs bu ay sonu gıbı baslıcak 7-8 kısıler aylık olucakmıs 100 lıra kısı bası katılırmısın dedıler katılırım dedım
ısım gucum yok barı ayda bırde olsa kakara yaparım bırılerıyle

esra tokat yapragının kılosunu ne kadardan verıonuzzz bacım ?
besıktasta pazarda da satılıyordu ama tum param bıtmıstı alamadım

canım cok sıkılıyor nefes alamıyorum sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aralda nezle oldu burnu akıo atesı cıkıo of of..........

canım arala çok geçmiş olsun şimdi zaten tam mevsimi batuhanda hapşuruyo bazen burnu akıyo ilaç vermeye başladım biraz yavaşlattı gibi

canım enesle sana çok geçmiş olsun
bu arada hayırlı yolculuklar gez eğlen kafanı dağıt biraz

canım hayırlısı böyleymiş demek. daha iyileri çıkar umarım karşına
canım bende bazı zamanlar kabuğumu çekiliyorum yapı olarak karşımdakini kırmamak için hep içime atarım boşver derim ama içim içimi yer. kimseye anlatamadım paylaşamadığım şeyler için kendime özel bi blog sayfası açtım oraya yazıyorum boşaltıyorum resmen içimi bi bakıma sırdaşım oldu benim sende bunu deyebilirsin en azından içini boşaltırsın

deryacım hoşgeldinnn evine :))))
tatil sonrası eve alışmak adapte olmak biraz zaman alıyo tatilin bu kötü yanı var iştebilmiyorumkismile
bende batuhana kuru boya keçeli kalem pastel boya aldım bide resim defteri çok seviyo karalamayı renkleride tanıyo artık. anne mavi, kırmızı, yeşil diye sıralıyo alıyo istediğini boyuyo ee bazen koltuk halıda batıyo ne kadar örtü serersen ser nekadar masada yaptırırsan yaptır arada kaçıyo :)))

batuhanda bazen ilk gördüğü birşeyden korkuyo bende anlatıyorum beraber bakıyoruz elime alıyorum onunla oynuyorum babası sende bak diyorum oynuyoruz berbaer sonra batuhan bakıyo korkulacak bişey yok oda yanaşıyo böyle böyle atıyo korkuları yoksa batuhanda çok korkardı seslerden, oyuncaklardan ama çok şükür geçti. mesela kaplumbağa aldık korkar dedim kesin ama hiç korkmadı aldı eline hatta kaplumbağa ısırdı ama o yinede oynuyo yemini falan veriyo korkularını attı üstünden

kızlar bende lazer epilasyona gidiyorum koltuk altı için bıktım şu tüylerden yaa
biraz can acıtıyo ama ağda daha çok can acıtıyodu valla iki dakika sürmeden bitti bir ay sonra tekrar gidicem.

günaydınn kızlar
ayşegül geçmiş olsun doğaç a birde üstüne temizlik filan zor oluyo demi yaaa bende unutmuşum akşamları hem yemeği hazırla hem eceyle ilgilen yawrum o da akşama kadar görmeyince anne bak ne yaptım anne bak bisikletime nasıl biniyorum sürekli bişeyler gösterme telaşında

denizcim hayırlısı olsın belki daha iyi bi iş çıkar canım ; hem arala daha büyümüş olursa kreşe verirsin filan ilk zamanlar problem olmayabilir ama kayınvalidenler bakarsa onund lafı olur belki bi gün yani mesela benim eşimde çok düşkün annesine akşamları eceyi alıp çıkalımda annem dinlensin diyodu bazen yoruldu eceyle uğraşmaktan diyodu onlar kesinlikle böyle bişey demez ama eşinden duymak bile sinir bozucu olabiliyo aaaaaaaaa tabii şuda var benim annem geldiğindede diyo allahtan yoksa sorarım hesabını

derya hoşgeldin canım en iyisini sen yaptın yorucuda olsa ablan baban çocuklar daha ne olsun yaa dırdır edecek adamda yok yanında teo da alışır yawaş yawaş eve arada çıkarsınız

ecede sürekli resin yapıyo alıştı da artık duvarları filan çizmiyo sadece resimleri boyuyo birde her sayfada gözlerini boyamış hayvanların dışına taşırmadan boyamayı da öğrenmiş bi konsantre oluyoki boyarken defterin üstüne yatıyo filan gözü mavii dili kırmızı olsun anne diyo :lepi: dün oda arkadaşım pastel boyayla boyama kitabı almış eceye bende bi kayyu resmi çıkarttım onu boyadım akşama kadar odaya giren olsaydı manya k derdi heralde renk renk kalemler elimde akşam eve gittim baka senin için ne yaptım bugün dedim bi sevindi annem benim için boyamış dedi bi ara üstüne basmış herade yırtılmış başladı ağlamaya tamir ettik yarın yine yaparım dedim gönlünü aldım

kızlar pastel boya aldıysanız yağlı olmayanlarından alın zor boyuyo ama elini ve etrafı mahvetmiyo ben pritt almıştım bi heralde çok kötüydü attım arkadaşımın aldığı crayons diye bi marka beğendim onu novacolorun kuru pastel boyaları varya onun gibi sabah bakıcıya bırakırken telaşını görseniz tüm defter kalemlerini topluyo evden zor çıkıyoruz sen nereye gidiyosun diye sonra dönüp çıkıyo maşallah düşündüğümüz gibi olmadı ama orda balık ve kuş var onları ece besliyomuş o yüzden hemen gidiyo hafatay bizdeler yine böyle kalır mı bilmem

eşimle bizde bu aralar sık sık limoniiyiz nazarmıdeğdi nedir birde bişey duymuştum bi ilk yılı bide 5. yılı zor olurmuş diye doğrumu acaba
ne istersem tamam sen ayarla yapalım edelim diyo yumurta kapıya dayanınca vazgeçiyo o kdar ona bağlı yaşıyorum ki artık sıkıldım tavırda koyamıyorum vicdan yapıyo hemen üzülüyorum ama şu iki günde geçsin bi konusu açılsın dökücem eteğimdekileri
ilk önce tatil konusunda çok kırdı beni bi tek tlf edip rezervasyon yaptırıcaktı son anda vazgeçirdi beni sonra ehliyet kursuna yazılıcam dedim yine bişey oldu sarktı zamanı geçti salı günü kırşehire gidelim diye kızları topladım eşim götürecek sözde tamam dedi önce ona sordum akşamına dersaneyle anlaşmış haftasonu deris varmış otobüsle gidecez yani bu önemli tabiii dersanennin bütçemize oldukça büyük bi katkısı olacak olmazdiyemem ama ben yalardır kırşehiri söylüyorum bu haftaolmaz şu hafta olmaz diye erteledi sonunda yine yan çizdi şu anlaşmasını yapsın ders programını alsın konuşucam şu anda konuşursam vazgeçer yoksa işi kaçırmasınıda istemiyorum

nurancım bende gidecem ya lazere böyle olcak gibi değil bi senedir ağdaya gidiyorum sir ağda koltuk altım dışında heryerde azalma oldu koltuk altım çok çabuk çıkıyo bende bıktım acır diye korkuyorum ama nereye kadar ağdadanda korkmuştum hiç de bişey iyokmuş

ben bide salı günü jinekoloğa gittim akıntım çoktu bi bi kaç şikayetim vardı onun için zor çıktım çatala yaa bi doğurduğum gün çıktıydım şimdi muayene için çıkmak hiç güzel olmuyomuş önce ultrasonla baktı yumurtalıklarım güzelmiş smear aldı bide çok küçük bi yara var ama önemli değil dedi fitil verdi onuda ilk gün koydum dün koymadım zor iş kadın olmak evlendinmi işin bitiyo ya ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…