nurancım bende gidecem ya lazere böyle olcak gibi değil bi senedir ağdaya gidiyorum sir ağda koltuk altım dışında heryerde azalma oldu koltuk altım çok çabuk çıkıyo bende bıktım acır diye korkuyorum ama nereye kadar ağdadanda korkmuştum hiç de bişey iyokmuş
ben bide salı günü jinekoloğa gittim akıntım çoktu bi bi kaç şikayetim vardı onun için zor çıktım çatala yaa bi doğurduğum gün çıktıydım şimdi muayene için çıkmak hiç güzel olmuyomuş önce ultrasonla baktı yumurtalıklarım güzelmiş smear aldı bide çok küçük bi yara var ama önemli değil dedi fitil verdi onuda ilk gün koydum dün koymadım zor iş kadın olmak evlendinmi işin bitiyo ya((((
serpilcim o fitillerden önce bende kullanmıştım ilk fazla akıntı getiriyor normal yani sonra geçiyor siz bahsednce bende farkettim benimde çok akıntım var 2gündür midem bulanıyor kızlar adetimde 1hafta geçti ama öncede dediğim gibi göğüste hassasiyet yok 1hafta daha bekleyip test yapıcam mide bulantımı tatlı yemektende olabilir diyorum tatlıyla aram yok ya benim bakalım hayırlısı haftaya pazartesi bende gidicem dr.anuran peki fitil kullandığın gün akıntın çokkk artmışmıydı benim dün öyleydi bende devam edeyim barii fitile ilaçlara bugün yanıma almayı unutmuşum kahvaltıyı evde yapıp eceyi iflanda hazırlayınca karıştı herşey
eşim getirdi işe kampüste çalıştayları vardı bugün öğlende kızları aldık elmadağa doğru kamyoncular diye bi yer var yemeğe oraya gittik kırıkkalede meşhur bayaaaaa güzelmiş gerçekten eşimde ehliyet kursuyla anlaşmaya gitt işimdi yarın kaydımı yaptırıcam inş amannnn hemende gönül alır bu sene böyle o çalışsın ben gezerim kızımla bayanssulusmile
esracım sabah atlamışım kusura bakma enesede geçmiş olsun yaz günü nerden buluyolar ya bronşiti inş iyileşir canım senin de tatilin güzel geçer inş iyi tatiller şimdiden
ayşegülcüm ekimde burdaymışsın çok mutlu oldum canım inşallah bu sefer bol bol görüşürüz çocuklarda sıkılmaz hem arkadaşsızlıktan..
esracım enese geçmiş olsun canım umarım daha iyidir tatiliniz güzel geçsin..
teo uyandı..(
nurancım bende lazere gittim bir süre koltualtına 6 seans falan çok az kaldı(evlenmeden önce gitmiştim :)) sonra hamilelikti bebekti derken yarım kaldı şimdi çok az kaldı o da rahatsız etmiyor zaten..
ben zaten bacaklarımı hiç ağdayla tanıştırmadan annem sağolsun yıllar önce iğneliye götürmüştü beni ilk kez epilasyonla aldırdım yani vee çok faydasını da gördüm şimdi bacaklarımda yok denecek kadar az var almasaydım halim haraptı eminim çünkü kıllarım güçlüdür..
bi ara dudak üstünü de aldırıyordum ama çok faydası olmadı ve bir iki seansta düğünde önce bikini bölgesine gitmiştim ama devam edemedim malesef şimdi işe giriyim ilk işim onlardan kurtulmak olacak şimdi çok çok uygun oldu fiyatlar eskisi gibi değil paket olarak anlaşın bitene kadar diye daha mantıklı oluyor..
şu kadındoğumcuya bende gitmek istiyorum varya kızlar benden bi itiraf ben hiçç gitmedim şimdiye kadar hamilelik te dahil zaten hamilelikte ilk ay adam alttan ultrason aletini soktu baktı onun dışında bi daha açmadım yani kontrol amaçlı hiç muayene olmadım şimdi sizde yazmışsınız yara falan korktum yaa...ablamla beraber gitcez öyle konuştuk smear testi falan yapsınlar bi bakalım bişey varmı hatta spiral de taktırmak istiyorum korkuyorum yeniden hamile kalmaktan her ay endişe sıkıldım.. bir de bacaklerımın üst kısmında kasıklara doğru iri iri sivilceler çıktı ucu olmayan acıyor ve ağrı yapıyor neden oldu bilmiyorum abartı olmasa gitmiycem ama korktum göstermek istiyorum..
nuran peki fitil kullandığın gün akıntın çokkk artmışmıydı benim dün öyleydi bende devam edeyim barii fitile ilaçlara bugün yanıma almayı unutmuşum kahvaltıyı evde yapıp eceyi iflanda hazırlayınca karıştı herşey
eşim getirdi işe kampüste çalıştayları vardı bugün öğlende kızları aldık elmadağa doğru kamyoncular diye bi yer var yemeğe oraya gittik kırıkkalede meşhur bayaaaaa güzelmiş gerçekten eşimde ehliyet kursuyla anlaşmaya gitt işimdi yarın kaydımı yaptırıcam inş amannnn hemende gönül alır bu sene böyle o çalışsın ben gezerim kızımla bayanssulusmile
esracım sabah atlamışım kusura bakma enesede geçmiş olsun yaz günü nerden buluyolar ya bronşiti inş iyileşir canım senin de tatilin güzel geçer inş iyi tatiller şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?