2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım biraz acıyo ama zaten ağda yaparkende acıyo sorun yok yani :)))
canım geçmiş olsuın bende geçenlerde gittim bende de akıntı oluyodu bide idrarda baskı hissediyodum. çatala çıkmak banada çok zor geldi ama bu sefer hiç acımadı hiç bişey hissetmedim yumurtalıklar temiz dedi ama akıntın çok var ve ufak yaran var dedi. 4 tane ilaç verdi ikisini eşinle birlikte kullanıcaksın dedi. diğerleri de fitil ve kremdi. şimdilik iyiyim akıntım falan yavaşladı ama yara duruyo doktor ya yakarız yada dondururuz dedi ama daha ona cesaret edemiyorum...

slm..kızlar naslsınız...

enese arala çook geçmiş olsun..

esracım nurancım serpilcim sizede çok geçmiş olsun ..bende de erine hamile kalmadan önce yara vardı beninkini yakmıştı dr.çok zor bir şey değil.

ecrinin tek oyuncak vede ilgilendiği şey kalemleri defterleri vede kitapları zaten ecrinde çok kalem boya lalmeleri çifter çifter ke.eli vs. dolu pastel yapıyor çiziyor esim yapıyor öyle işte....

esracım ikinizede çok geçmiş olsun bronşit olacak kadar nerde üşüttüki acabakıyamam ben enese ilaçlarla hemencecik iyileşir inşallah
sanada iyi tatiller canım ortam değişikliği iyi gelicek ...

deryacım evine hoşgeldin arkadaşım öyle güzel ve uzun bir tatil yaptınki sen bu kıştan hiç korkma bence bunun enerjisi seni yaza kadar rahat idare eder

denizcim hayırlısı olsun inşallah kafana göre bi iş bulursun en yakın zamanda anladığım kadarıyla çalışmayı çok istiyosun senin kayınperinde eşinde tekstil sektöründe çalışıyolar fabrikalarla iletişimleri iyidir bence yakında çok iyi bir iş bulacaksın

nuran peki fitil kullandığın gün akıntın çokkk artmışmıydı benim dün öyleydi bende devam edeyim barii fitile ilaçlara bugün yanıma almayı unutmuşum kahvaltıyı evde yapıp eceyi iflanda hazırlayınca karıştı herşey
eşim getirdi işe kampüste çalıştayları vardı bugün öğlende kızları aldık elmadağa doğru kamyoncular diye bi yer var yemeğe oraya gittik kırıkkalede meşhur bayaaaaa güzelmiş gerçekten eşimde ehliyet kursuyla anlaşmaya gitt işimdi yarın kaydımı yaptırıcam inş amannnn hemende gönül alır bu sene böyle o çalışsın ben gezerim kızımla bayanssulusmile

esracım sabah atlamışım kusura bakma enesede geçmiş olsun yaz günü nerden buluyolar ya bronşiti inş iyileşir canım senin de tatilin güzel geçer inş iyi tatiller şimdiden

Hoşbuldukkk kızlar..
ben geldiğimden beri hiç fırsat bulup bilg. başına oturamadım,biliyorsunuz genelde geceleri girerdim ama asrın artık kendi odasında uyuyunca o uyanmasın sesime diye girmiyorum odasına geceleri kitap okuyorum ,ütü yapıyorum vs.. bir yönden bilg. uzak olmam iyi oluyor kendime zaman ayırabiliyorum ama bi yandan da içim içimi yiyor sizlei meraktan..
ev almış başını gidiyor 2 aydır her yer toz içinde,balkonlar rezil olmuş kuşlar yuva yapmış her yer kuş pisliği vs..2 gündür onların pisliğini temizliyorum asrınla çok zor oluyor tabii..bir de öğlen uyumak istemiyor çok zor ikna ediyorum o da 1 saat falan uyuyor..
off nerden temizliğe başlıyacağımı şaşırdım kaldım bi yandan sokak delisi bi çocuk bi yandan ev işleri,yemek vs..uğraşıyorum kaç gündür..

denizcim bizim ev şehre uzak biraz istediğim her an kızılaya yada arkadaşlarıma falan gidemiyorum 2 otobüs değiştiriyorum falan ya buralarda parklarda falan takılcaz yada dediğim gibi o yüzden kıştan korkuyorum yoksa bende hasta olcak diye çekinmem alışsın soğuğa falan bünyesi sağlam olsun.. bende artık bu sene çalışmak istiyorum acil bi şeyler yapmam lazım yoksa kışın çok fena borca dalarız kredi falan çektik biliyorsunuz ona doğalgaz falan da eklenecek hadi onları da geçtim artık rahat rahat para harcamak istiyorum eski günlerdeki gibi veee tabi en önemlisi kendimi çok antisosyal hisseder oldum öyle kolay arkadaş bulabilen bi yapım yoktur biraz soğuğum dışarıya karşı adam seçerim yani..öyle böyle derken işte bende iş bakıyorum hayırlısı olsun canım umarım hepimiz allah gönlüne göre bir iş versin..

nurancım bende lazere gittim bir süre koltualtına 6 seans falan çok az kaldı(evlenmeden önce gitmiştim :)) sonra hamilelikti bebekti derken yarım kaldı şimdi çok az kaldı o da rahatsız etmiyor zaten..
ben zaten bacaklarımı hiç ağdayla tanıştırmadan annem sağolsun yıllar önce iğneliye götürmüştü beni ilk kez epilasyonla aldırdım yani vee çok faydasını da gördüm şimdi bacaklarımda yok denecek kadar az var almasaydım halim haraptı eminim çünkü kıllarım güçlüdür..
bi ara dudak üstünü de aldırıyordum ama çok faydası olmadı ve bir iki seansta düğünde önce bikini bölgesine gitmiştim ama devam edemedim malesef şimdi işe giriyim ilk işim onlardan kurtulmak olacak şimdi çok çok uygun oldu fiyatlar eskisi gibi değil paket olarak anlaşın bitene kadar diye daha mantıklı oluyor..

şu kadındoğumcuya bende gitmek istiyorum varya kızlar benden bi itiraf ben hiçç gitmedim şimdiye kadar hamilelik te dahil zaten hamilelikte ilk ay adam alttan ultrason aletini soktu baktı onun dışında bi daha açmadım yani kontrol amaçlı hiç muayene olmadım şimdi sizde yazmışsınız yara falan korktum yaa...ablamla beraber gitcez öyle konuştuk smear testi falan yapsınlar bi bakalım bişey varmı hatta spiral de taktırmak istiyorum korkuyorum yeniden hamile kalmaktan her ay endişe sıkıldım.. bir de bacaklerımın üst kısmında kasıklara doğru iri iri sivilceler çıktı ucu olmayan acıyor ve ağrı yapıyor neden oldu bilmiyorum abartı olmasa gitmiycem ama korktum göstermek istiyorum..

ayşegülcüm ekimde burdaymışsın çok mutlu oldum canım inşallah bu sefer bol bol görüşürüz çocuklarda sıkılmaz hem arkadaşsızlıktan..

esracım enese geçmiş olsun canım umarım daha iyidir tatiliniz güzel geçsin..

teo uyandı..(

serpilcim o fitillerden önce bende kullanmıştım ilk fazla akıntı getiriyor normal yani sonra geçiyor siz bahsednce bende farkettim benimde çok akıntım var 2gündür midem bulanıyor kızlar adetimde 1hafta geçti ama öncede dediğim gibi göğüste hassasiyet yok 1hafta daha bekleyip test yapıcam mide bulantımı tatlı yemektende olabilir diyorum tatlıyla aram yok ya benim bakalım hayırlısı haftaya pazartesi bende gidicem dr.a

deryacım hoşgeldin evine canm kolay gelsin toz olmuştur tabi her yer 5inde yola çıkıcaz arabaylamı arabasızmı geleceğiz karar veremedik bakalım ne olacak bu sefer eşimle eşinde tanışırlar denizin kursu öğleden sonra 3te bitiyomuş gezeriz tozarız o süreçte çocuklarda oynarlar doğaça anlattım teoya gidicez dedim çok sevindi o benim arkadaşım diyor teoya gidelimmi diyor her gün tamam gidicez annecim diyorum hıımm tamam evet diyor kaydirigubbakcemile3

sevdanın doğum günüymüş bugün nice mutlu sağlıklı güzel yaşlar diliyorum canım doğum günün kutlu olsun

canım bende evlenmdeden önce çene altı için iğneliye gitmiştim o acıya hiç dayanamıyoken komple bacak çok canını acıtmıştır kesin. koltuk altından kurtulmak büyük rahatlık olucak bana :))))

ihmal etmemk lazım aslında bende çok ihmal etmiştim baktım artık çok rahatsızlık veriyo öyle karar verdim gitmeye. aslında senede bir defa smear testi yaptırmamız gerekiyo. dediğim gibi bu sefer hiç canım acımadı anlamadım bile smear testide temiz çıktı.

evet bende fitili kullandıktan bir müddet sonra akıntı fazlalığı oluyodu. sanırım eridiği için o kadar çok akıntı oluyo.
canım eşinde gönlünü alıyo :))) ehliyetin şimdiden hayırlı olsun :)))))

batuhan hastalandı akşam biraz ateşi çıktı burnuda akıyo ilaç falan veriyorum ama batuhan çok ilaç içen bi çocuk değil.

günaydınnnn
selcancım lojman çıkmış hayırlı olsun ; istediğinin olması da çok iyi olmuş güle güle oturun
batuhana geçmiş olsun yaa salgınmı vardır nedir herkes nezle burdada eceye bulaşıcak diye korkuyorum birde bu hafta hep sabah erken çıkıyoruz bakcıya gitmek için üşütmüşmüdür yollarda bilmem gecede zaten hiç örtmüyo üstünü bi süredir kakasını yapamadığı için karnım ağrıyo diyo sanıyodum ama yapsada karnım ağrıyo diyo ayaklarınımı üşütüyo akşam sıcak su torbası koyayım bakalım

nuran teşekkür ederim canım hiççç de kullanmadım araba napıcam bakalım eşim de orda öğrende sonra bunda geliştirirsin diyo demiyo ki ben biraz çalıştırayım seni

sabah eceye hasta olma yarın otobüse bincez bebeğe gidicez dedim bi sevindi anneeee onun ayakları küçücüktür...... çişini yaparsa altını ben değiştiriyimm dedi tabii yarında burnumdan getirir biliyorum kucağma verin seviyim der durur

tunaydın kızlar.. cok yogunum yorgunum annem bende.. aralda hala rahatsız.. gecelerı zor gecıo ama cok abartı deıl hastalıgı cok sukurr 1. gun cok kötu aktı burnu suan sadece genzı tıkalı
hala cok neşelı bıcır bıcırrr hıc susmadan lkonusuyor sarkılar soyluyor
evde soylenen reklamlarda soylenen cocuk sarkıları vs vss... nınnılerı fln ksuursuzz hemen ezberleyıp soyluyor kenı kendıne
bılgısayarı actırıp onları dınlıyor ızlıyor ve ezberleyıp o dakka soyluyor..
annem bende ya arala hergun şaşırıyor .. kız gıt bu ne bölee ne dogurdun sen dıyor bana :))))
aralı alıp karsınıza sohbet edebılırsınız. hafızası ıse muhtesem .
bırtekkk bez konsunda cok cok ınatcıı hala bezletıyor kendını ve altını actırmıyor
suanda bnm takı cekmecemı acmıs kollarına bılezıklerı takmısss
konusuyor hahahahhaa
dun ıkea kıtapcıgı geldı bıze onu ıncelıyorduk beraber
annecım bak bnm bıcagıma benzıyor dedı kırmızı saplı bır bıcaga.
bu tur seylerı bız ogretmedık mesela. buyuk kucuk kavramlarını bız ogretmedık
kendısı ogrenmıs

suanda da mınıcık yastıgını paylasmıs bebegıyle bası dusmus yastıga
uyuyor mısıl mısıl
e bebegım ee ee e hu hu huu hu dıye sarkı soyluyor :))))

kızlar muratla barıstık ona dayanamıyorum ya... hem annemde burdayken bızı oyle gorunce
e azcık daha kalayım demeye basladı ama bellıde olmaz hafta sonu gıdebılırde
cunku esıım yegenlerıme kırtasıye ıhtıyaclarını almıs onları gotureyım dıyor annem

eve işe gırmeyı cok ıstıyorum ama aral ne olcak hıc bılmıyorm
emıne annem asla bakamaz... yemek yedıremıyor cunku pesınden kosturuyor aral ben ancak yedırebılıyorum kadının dızlerı fecı agrıyor bana cıkarken bıle asansorle cıkıyor. evde bıle aksıya aksıya yurur oldu.
ztn dıslerıne alısamadı canı cok yanıyor
oglene kadar ben bakarım oglen servısle krese yollarıs dıyor ama ınanın hıcccccccccccc ıcıme sınmıyor
yavrum cok beyaz tenlı cok hassas bır tene sahıp bebeklıgınden berı ozel krem suruyoruz
hemen tahrıs oluyor hemen pısık oluyor ıslak mendılle ble pısık olan bır cocuk ben hep yıkarım onun altını mesela.
o yuzden bezden de kesılmedıgı ıcın ıcım almıyor bu durumu oralarda bakarlarmı cocuguma
bezını acarlarmı.. yemegını bnm gıbı oyunlarla yedırebılırlermı ..
aksam 6 ya kadar oralarda kalıp sonra eve gelıcek bende yorgun gelıcem
ay ztn bursada maaslar cok dusuk ya nasıl komık rakamlar..
offffff bır alısamadım bu şehire... cok guzel olmasına ragmen bu tur seylerı yuzunden sogugum bu sehire...

deryacım bende sehıre merkezıne yakın deılım .. bende Aralı hep sıte ıcınde yada yakın parklarda gezdırıyorumm kışın..
kızlar kehbve ıcmem gerekk bagımlı oldum turk kahvesıne ben :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…