- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
bnde hiç ecrinin neler bilip bilmediği bazen faretmiyorum yazdığım gibi 2 ay önce sağını solunu bildiğini farkettim şimdilerde bazen sağ elimde 5 parmak sol elimde 5 parmöak diye bir şrkı var onu söylüyüp kaldırıyordu öylelikle farettik büyük küçük kavramlarını zaten bebekkende biliyordu mesela şimdilerde kendi kendine kitap okuyormuş gibi yapıyor ama bazende doğru söylediği bile oluyor ilginç bişey acaba okumaya mı çalışıyor ...
günaydın kızlarrrrr
haftasonu nasıl geçti yine bişey anlamadım yawwww
bugün yök başkanıyla beşir atalay geliyo kampüse makamdaki arkdaşa dedim sor bakalım bizim atamaları niye yapmıyolarmış zaten eğitim sınavıda iptal edildi bizimkiler iyapsalar ya sinir oluyorum kpssyle bi alakamız yok sonuçta neyseee
iki gün kırşehirde çok güzeldi yaaa kızkıza iyi eğlendik eşimde yazzıkkk çalışmış durmuş bu gecede nöbetçi daha ilk günden canımm ya bide özlemiş bizi ece de babasını tabiii ama ben çok yorgundum ece uyuyunca onun çantasını hazırlayıp ütüsü yapıcaktım sen yat dedi ben yaparım hazırlamış ütüleri yapmış sabah kahvaltı hazırlatmadı gitti sağolsun yaa
arkadaşımın oğlu 4 aylık eceyi görmeliydiniz ananesi ordaydı bebeğin o rahat davranınca ece yanından ayrılmadı anane dedi durdu yawrum zaten alışık ya yabancılık çekmiyo hiççç berki öpüyo sürekli çorabını giydirmeye çalıştı salladı nini söyledi emziğini verdi ağzına kucağına aldı
bebeğin odasında telsizi var uyanınca ece koştu hemen yanına sesini dinliyoruz bizde napıcak diye sus sus diyo noldu kuzum diyo sonra başladı ninni söylemeye sustu berk te kardeşi olsa bakıcak dediler ama ben hiç kucağıma almadım aldığımda kıyamet koptu çünkü o benim annem kalk kucağından diyo
ayyy çok yii geldi banada yaa çocuklar uyuyunca okey oynadık filan yedik içtik gezdik arkadaşım araba kullanıyo ama kırşehirdede kullanılır yaniii geniş yollar filan güzel kırıkkale o kadar kötü ki eşim kullanırken ben deli oluyorum yollar dar araba çokkk insanlalrda kaldırımda yürümez burda ama öğrenicem inş kızlar gaza geldim eşim sakindir ama eminim ben kullanırken ben sinirlendiğim için sinirlenicek bakalım kullanırsam onunla görücez nasıl olucak
ben hala ıs arıyorum
suanda da aral kucagımda ama bırakmıyor yazmama. sunu ac bunu ac dıyor bana
ıs bulunca yarım gun krese gıdıcek aralda ama kıyamıyorummmm kuzumaa hala...
aysegul ekımın kacı gıbı ankaraya gıdıceksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?