akşam benimde misafirim vardı zeynepten 4 ay küçük elif vardı bide zeynep çok güzel ağırladı arkadaşını maşallah elif gelince hemen hadi odama gidelim dedi alıp odasına getirdi güzelce oynadılar çok şaşırdım
çünki elifin geliceğini anlattığımda bize gelmesin ben onu hiç sevmiyom efeyi seviyom diyodu
ama sonradan döndü benim cadı iki yüzlümü olcak ne :)
bizde artık çok güzel evcilik oynuyoruz en çok alışveriş ve doktorculuk oyunlarını seviyo
dolabında ne var ne yoksa deviriyo sonra benden para istiyo bebeğini bebek arabasına koyuyo bide benim yaptığım gibi çantasınıda arabanın sapına asıyo başlıyo alışverişe :)
bu kaç lira bu güzelmi sence diye soruyo bana sonra beğendiğini alıp çantasına koyuyo parasını verirkende çıkırt çıkırt diye sesli bi şekilde verip buyrun diyo bana :))teşekkür edip alıp bebesini uzklaşıyo yanımdan
çok eğleniyoruz bu oyunu oynarken sattlerce oyşynadığımız oluyo bazen
doktorculuktada yine meşhur bebe ve bebek arasanı alıyo bana getiriyo bebeğmin ateşi çıktı doktor diyo bende muayne ediyorum ateşini ölçüyorum ooo çok yüksek ateşi diyorum zeyneple beraber bebeğin başına vücuduna ıslak mendil sarıyoruz ateşi düşsün ddiye bu arada zeynepte bebeğine üzülme bebek iyi olcan diye teselli veriyo :)
sonra bebeğin ateşi düşüyo evlerine gidiyolar
sıkılana kadarda bunu oynuyoruz
bu kışı nasıl geçirceğimiz şimdiden belli oldu boll bolll evcilik...
herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
günaydın kızlarr
ayşegülcüm çokkk geçmiş olsun ilkokuldayken kitaplarda okurduk bu hastalığı demek hala bu kadar etkili olabiliyomuş neyseki erken teşhis etmişsiniz ve drnuz iyiymiş gerçekten ; hepsi farkedebilirmiydi acaba
bizdede öksürük var iki gündür sabahları ; gece üstünü örtmüyo ben örtünce terliyo bi üşüyo bi terliyo burnu tıkanıyo boğazı kuruyup öksürüyo bu sefer şurubunu çıkardım dolaptan öğlen başlasınlar bakalım
yasemincim saçların iyi olmuş yakışmış güle güle uzat güzel oluyo ama ayyy hiç çekilmiyo uuzun saç ben de dayanamayıp kestirmiştim çok uzamıştı bakımı çokk zor oluyo değilmi ohh tatilde yapmışsınız ne iyi olmuş hele çocuklar çok mutlu oluyo ya değişik bi yerlere gidince ama ne kadar zayıflamışsın canım bi ara iyiydi değilmi senin kilon şimdi çok zayıf göründün gözüme inş alırsın bi kaç kilo canım kışın çabuk hasta filan Allah korusun birde ecrinle ilgileniyosun kendinede zaman ayır bence biraz tabiiii bir de diyene bakmak lazım :)))) herşeyimi eceye adamışım onsuz hiç bişey yapmıyorum gel işte uğraş akşama kadar git evle ilgilen yemekti temizlikti bir günde bi sürü şey iş kadını ev hanımı anne yoruluyorum dün arkadaşlarımız geldi ecenin ve benimonlar haftada iki üç gün çalışıyolar öğretmenler (bu yüzden istiyorum ya birazda) ama yinede çok üşengeciz diyolar evden çıkmaz gerçekten biri ben eve giderim yemeği hazırlarım yer hemen eceyle dışarı ya parka ya jetonlu ouyuncaklara ya çarşıya ama hiç evde durmam ecede bana benzemiş ((((( eve dön bulaşık yıka çamaşır yıka bu sene babamızda hep çalışıyo baklaım kendime biraz zaman ayırmayı düşünüyorum en azından haftada bir akşam kızlarla dışarı çıkmayı filan dün hepimiz bayaaa yorulduk çocukların peşinde koşarken babalarda dışarda okey oynayınca tabiii çocukalrı onları satalım bizde kendimiz çıkalım filan dedik (tabii benim eşim dersanede dersteydi o saatlerde ) ayyy neyse eskişehirde olsam yatılı bırakır bırakır kaçardım eceyi ananeye babaneye bkardım kendi dalgama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?