hepinize teker teker teşekkür ederim kızlar dün yine biraz zor bi gece oldu doğaç gribe döndü boğazı tamamen iyileşmeden bu sefer balgam tıkadı boğazını nefes alması iyice zorlaştı eşimle karar verdik dr.un dediği gibi tıkanırsa bida verin dedi iğneyi verdik gece uyandırıp gezdirdik dışarda uyku haliyle bi görseniz top oynadı koşturdu ama gece rahat geçti açıldı boğazı rahat nefes aldı ama iğneyi içirirken meyve suyuyla boğuluyodu nefessizlikten ne yapacağımı şaşırdım hemen kaldırdım düzeldi şükür aldı nefesini bende çok kötüyüm şu an boğazlarım çok acıyo yanıyo balgam atıyorum bende antibiyotiğe başladım dr.a gitmeden gitcek zamanım yok doğaçı bırakamam bu halde kimseye okudum antibiyotiğide boğz enfeksiyonlarında ilaç 10günde etki gösterirmiş dayanacam artık bende
bu arada deryacım annene çok geçmiş olsun canım atlamışız o yazını çok zor yanık acısı ya inş. en kısa zamanda düzelir
yasemicim çok sevindim canım tatilinize resimleri gördüm çok eğlenmişsiniz allah mutluluğunuzu bozmasın
serpilcim dr.umuz iyi gerçekten çok ilgili sağolsun biraz yaşlıca bi dr. dr.lukta yaşlılık iyi olur diye bilirim ee tecrübesi fazla oluyor tabi teşhisi tahminim boğazına bakmaktan çok ciğer sesi ve nefes sesiyle anladı dediğim gibi normal bir öksürük sesi dedi kuru öksürüğün kabacası biraz öksürürken nefessiz kalıyor hık hık oluyor anlıcan belli ediyor farkını neyseki atlattık artık ateşi bida hiç çıkmadı şimdi grip burnu akıyo hapşuruyo başka bi sorunu yok birazda olsa yemek yiyor şükür iştahı çok kötü değil ilaçlardanmış o da alerji damlası kullanıyor yine ondan öyle ben olsam o bahsettiğin arkadaşın gibi evde pineklerdim serpil eminim çok yorulurdum maşallahın var valla ben çabuk yorulan biriyim ama öğretmenlik bi anne için tek güzel meslek bence hem işini hem evini ihmal etmeden yürütülecek bir meslek burda bi komşu var öğretmen sabahcı sabahta kızını anaokuluna veriyo kızıyla birlikte eve dönüp geziyolar eviyle ilgileniyor süper haftasonu tatil sömestır tatili yaz tatili falan süper meslek anne olan için bence şimdiki aklım olsa öğretmenlik okurdum çok pişmanım çok
yasemin fotolarınızı gördüm ne güzel bir tatil olmuş sizi çok mutlu gördüm maşallah
saçların evet çok gürmüş uzun halide var orda kısa saç senin için daha rahat olur
hele ecrin çok güzel bir kız olmuş bikiniside çok yakışmış zaten saçlarıda harika
yasemincim saçlarını güle güle kullan kısa saç cidden rahatlık yaa
tsk ederim kızlar umarım bi an önce iyileşir annecim yaaa..
offf bi görseniz halini göğüs,bel ve kolu çok fena özellikle göğüs altı..hep su toplamıştı şimdi onlar patlamış uyurken falan burda bilgi hastanesi var özel oraya götürüyordu ablam oradada yanlış tedavi uygulamışlar deneyimsiz doktorlar sımsıkı sarmışlar yarayı daha beter olmuş..sürekli ağrı kesici antibiyotik falan duruyor yoksa durulabilcek gibi değil..( 2 derece yanıkmış) bugün gitmiş o sargı bezleri carttt diye çekmişler nasıl canı yanmış..öğleden sonra numuneye götürdü ablam orda yanık ünitesi varmış o doktorda tüm deriyi kazımış bağırta bağırta nasıl canı yanmış bir benim doğumum bir de bunu asla unutmayacağım diyor canım annem..
yarın hastaneye yatırcaz ne kadar yatcağı belli değil şimdilik..
şımarık da bir sorun tek başına kalınca huysuzlanıyor sabaha kadar ağlıyormuş(köpeğim) her gün gidip mamasını vercez,gezmeye çıkarcaz,ilgilencez vs..
çocuklar ayrı dert kızların biri gidiyor okula diğeri dönüyor onları eyle,yemek yedir vs..onlar bana ait dışarı işleri hastane vs.. de ablam yapıyor mecburen..teo uyandı o da hasta öksürük den uyuyamıyor offf sonra yazarım yine...
tsk ederim kızlar umarım bi an önce iyileşir annecim yaaa..
offf bi görseniz halini göğüs,bel ve kolu çok fena özellikle göğüs altı..hep su toplamıştı şimdi onlar patlamış uyurken falan burda bilgi hastanesi var özel oraya götürüyordu ablam oradada yanlış tedavi uygulamışlar deneyimsiz doktorlar sımsıkı sarmışlar yarayı daha beter olmuş..sürekli ağrı kesici antibiyotik falan duruyor yoksa durulabilcek gibi değil..( 2 derece yanıkmış) bugün gitmiş o sargı bezleri carttt diye çekmişler nasıl canı yanmış..öğleden sonra numuneye götürdü ablam orda yanık ünitesi varmış o doktorda tüm deriyi kazımış bağırta bağırta nasıl canı yanmış bir benim doğumum bir de bunu asla unutmayacağım diyor canım annem..
yarın hastaneye yatırcaz ne kadar yatcağı belli değil şimdilik..
şımarık da bir sorun tek başına kalınca huysuzlanıyor sabaha kadar ağlıyormuş(köpeğim) her gün gidip mamasını vercez,gezmeye çıkarcaz,ilgilencez vs..
çocuklar ayrı dert kızların biri gidiyor okula diğeri dönüyor onları eyle,yemek yedir vs..onlar bana ait dışarı işleri hastane vs.. de ablam yapıyor mecburen..teo uyandı o da hasta öksürük den uyuyamıyor offf sonra yazarım yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?