2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

güzel sözlerin için çok teşekkürler canım benim..çok üzüldüm iğne içirmenize gece yarısı yavrumun tıkanması çok zor bunlar heleki senin için başını bekler durursun bişey olacak korkusuyla umarım en kısa zamanda toparlanır kıyamam yaa küçücük vücutlarıyl nelere dayanıyorlar ..a.s.

deryacım annene çok geçmiş olsun yanık çok zor acısı falan Allah yardımcısı olsun acil şifalar diliyorum

ayşegülcüm çok üzüldüm canım bende duymuştum adını ama hiç başımıza gelmedi umarım doğaç atlatır sıkıntısız:Saruboceq:

kızlar eşim ciddi ciddi 2. çocuğu istiyo. zaten dün kayınvalideme çıtlattı istiyorum diye havalara uçtu kadın hemen eşinede söyledi valla hepsi havalardaydı. bense korkuyorum biraz zor olucak diyorum ama düşününcede mantıklı geliyo zaten batuhan hala geceleri kalkıyo alışkınım yani bu düzene en azından oda aradan çıkar beraber büyürler diyorum. hem oda doğduktan sonra rahat rahat işe başlarım diye düşünüyorum. çünkü seneye çalışsam bi dahaki çocuk meselesi en az 5 sene sonra olacak. ozamanda rahatlığa alışmış olur bakmak zor gelir diyorum hem iştende tekrar çıkmam gerekecek. off çok zor bi durumdayım hem istiyorum hem istemiyorum bilemiyorum... akıl verin kızlar bana

deryacım annene çok geçmiş olsun aceleci ben yine okurken atlamışım sanırım şu an iyidir inşallah

yasemin fotolarınızı gördüm ne güzel bir tatil olmuş sizi çok mutlu gördüm maşallah
saçların evet çok gürmüş uzun halide var orda kısa saç senin için daha rahat olur
hele ecrin çok güzel bir kız olmuş bikiniside çok yakışmış zaten saçlarıda harika

sağol canım benim evet çok güzwl bir tatildi ecrin için özellikle çok iyi oldu ..saçlarım aşırı gür yaa tarraken bile 3 ayırıpta tarıyordum nasıl olacak bilmiyorum dökülüyor fazlasıyla yerine geliyor buda beni çok sıkıyor başımı ağrıtıyor kısa saç rahat oldu ecrinle daha da zordu zaten bakımı...ecrine söylediğin güzel sözlerin için sağol teyzesi a.s.

evet canım rahatlık doğru bakımı zaten çok zor..2. çocuk için eğer oğluşunla bir sorn yoksa yani aşırı huysuzluk yemekte yedirme kısacası çok fazla yükü yoksa doğur derim ben zaten seneye düşünmeye başlarsın..
yasemincim saçlarını güle güle kullan kısa saç cidden rahatlık yaa

deryacım bende okudum hızlı hızlı yine atladığım bişeyler olmuş kusuruma bakma canım geçmiş olsun annene allah şifalar versin...

tsk ederim kızlar umarım bi an önce iyileşir annecim yaaa..

offf bi görseniz halini göğüs,bel ve kolu çok fena özellikle göğüs altı..hep su toplamıştı şimdi onlar patlamış uyurken falan burda bilgi hastanesi var özel oraya götürüyordu ablam oradada yanlış tedavi uygulamışlar deneyimsiz doktorlar sımsıkı sarmışlar yarayı daha beter olmuş..sürekli ağrı kesici antibiyotik falan duruyor yoksa durulabilcek gibi değil..( 2 derece yanıkmış) bugün gitmiş o sargı bezleri carttt diye çekmişler nasıl canı yanmış..öğleden sonra numuneye götürdü ablam orda yanık ünitesi varmış o doktorda tüm deriyi kazımış bağırta bağırta nasıl canı yanmış bir benim doğumum bir de bunu asla unutmayacağım diyor canım annem..
yarın hastaneye yatırcaz ne kadar yatcağı belli değil şimdilik..
şımarık da bir sorun tek başına kalınca huysuzlanıyor sabaha kadar ağlıyormuş(köpeğim) her gün gidip mamasını vercez,gezmeye çıkarcaz,ilgilencez vs..
çocuklar ayrı dert kızların biri gidiyor okula diğeri dönüyor onları eyle,yemek yedir vs..onlar bana ait dışarı işleri hastane vs.. de ablam yapıyor mecburen..teo uyandı o da hasta öksürük den uyuyamıyor offf sonra yazarım yine...

deryacım çokk geçmiş olsun ben de atlamışım kusura bakma Allah yardımcınız olsun acil şifa versin canım parmağım kızgın yağa girmişti ramazanın sonlarında hem eceye laf anlatıp hem kızartma yaparken daha yeni iyileşti anneninki daha zor inş iyi olur canım hastaneye yatması daha iyi olmuş

ben bazen içten içe istiyorum eceye kardeş ama eşimle konuşmuyorz bu konuyu o istemiyo ben kararsız olunca biz heralde yapmıııcaz ikinciyi tabii herşeyin hayırlısı
bugün benimde çokk enerjik olmam lazım ama başım ağrıyo akşam eşim yoktu bakıcımız dün hastaydı evden çıkmamışlar bende çıkarmadım akşam yemek temizlik filan yaptık erkenden uykusu geldi yatalım deyim durdu 6 buçuktan itibaren 8 buçukta götürdüm artık uyudk bende uyudum kaldım yanında sabaha kadar bi uyandı bi uyudu nerdeyse 12 saat uyumuşuz ikimizde sabah bakıcımız aradı seis çıkmıyo yorgan döşek yatıyomuş kızı bakıcak bugün onlara bıraktım ama inş eceye de bulaşmaz kadıncağız bayaaaa baya grip olmuş yaa

deryacım tekrar çok geçmiş olsun..biz bile ufacık yanığa dayanamıyoken Allah yardımcısı olsun annenin

kızlar perşembe günü kız kardeşimi istemeye geliyolar. dün tanışmaya geldiler ailecek. zaten 6 yıllık beraberler haftayada nişan olacak. aralıktada düğün olucak kısmetse. ama istanbulda oturmayacaklar. onlar gebzedeler gerçi artık heryer yakın onlar mutlu olsun yeterki Allah baba evini arattırmasın

Son düzenleme:
batuhanda hastalığını yeni yeni atlattı. ama yine kilo kaybetti 17 kilo şimdi. baya farkediyo suratından verdiği kilolar. ilk hastalığı yeni geçmişken 2. defa hastalanınca 4 kiloya yakın kaybetti.iştah yok zaten zar zor yemek yiyo.

iyigeceler kızlar ben geldim.
geçmişe şöyle bir baktım da ayşegül ,derya çok geçmiş olsun kızlar.
dogaça ayrı üzüldüm.deryacım annene ayrı üzüldüm.
ee daha daha nasılsınız.bizler iyiyiz şükürler olsun....

slm kızlar herkes iidir inş.
deryacım annene acil şifalar tabi dogaç efeyede..
ben 10 gündür trdeyim şuan aydındayım kardeşimin yanında,bugün kadrolar belli olacak net başında onu bekliyorum tercih yapacam ekimde başlıyorum nasipse..
3 ayımız bitti bulantılar azaldı..ama hala var...

hoşgeldin yasemincim inş. sonuç güzel olur senin için

batuhanada çok üzüldüm nurancım iyileşince toparlar o merak etme o güzel iştahı kolay kolay gitmez kuzunun biz yanalım başımıza kızlar dr. alerji şurubu verip duruyor doğaça bende nefret ediyorum o şurubu vermekten çünkü doğaç çok agresif söz dinlemez pisikopat bir çocuk haline geliyor dr.a sordum huysuzluk yaparmı dedim yapar dedi 15 gün sabret düzeliyor dedi ben bir haftayı zor sabrettim dün vermedim ve bugün melek gibi oğlum siz olsanız nasıl sabrederdiniz anlatayım doğaçın ne hale geldiğini azmı 2hafta çekmek siz söyleyin dün en büyük piller var ya onu kafama fırlattı kollarım bütün morluk içinde doğaçın vurmaları ve cimciklemeleriyle dolu sürekli ağlar mızmız herşeye hayır der oyuncakları evde süs eşyaları çiçekler ne varsa hepsini yerlere fırlatıyor kesinlikle söz dinlemiyor ve sürekli bağırıyor aşırı bir şekilde tarzan bağırışı var ya aaaaaaa diye balkonlarda heryerde yüzüme dişini saplıyor öper gibi yapıp batırıyor sıkıca bastırıp çok kötü anlıcanız zapdetmesi çok zor bende bıraktım bugün tam tersi bir çocuk bi görseniz tamam anne öpüyüm seni anne deyip deyip öptü fırlatmadı oyuncakları falan uysaldı şimdi uyuyo benimde psikolojim bozuluyor onu öyle görünce neymiş iştahı açılcakmış bu şurupla başlarım iştahına ya çocuğun ruh haliyle oynuyo bu şurup

neyse kızlar benim içime kurt düştü ya ben hala adet olmadım ve antibiyotik kullanıyorum 8. gün test yapmıştım bişey çıkmamıştı ama göğüslerimdeki şişlik hala var 10 günü geçti hala tık yok bende test ya hatalıysa diye içimi yiyorum ya msj çektim eşime test al diye bakalım üşenmezse alır ne çıkacak inş. bişey yoktur ya antibiyotiği kullanmak zorundayım boğazlarım çok kötü acıyo sabahı nasıl ettiğimi bilmiyorum acısından bide hamilelik çekemem valla şu anda

ayşegül verme tabi ki o kadar huzursuz oluyorsa ..sonuçta sen onun annesisin onun için neyin iyi olduguna sen karar verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…