2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar belki reklamlarda görmüşsünüzdür.sabiha paktuna keskin in bedava kitabını gönderiyorlar.benim kitabım bugün geldi.çok güzel.2-5 yaş arası zeka ve yetenek testleri var.
ben yaptım çok memnun kaldım.mutlaka arayın siz de isteyin.4.5 tl kargo parası var sadece..
deniz sen soruyodun ya arala nerde test yaptırabilirim diye işte sana fırsat hemen ara bence..

selcancım geçen annemde telde dedi ara dedi aradığın zaman operatörmü çıkıyor karşına günün her saati aranabiliyormu

kızlar yatmadan sizinle bişeyi paylaşmak istedim bugün akşam idrar testi yaptım test bozuk dedim tek çubuk çıktı 2. çubuğun olduğu bölge beyazdı diye attım gece yatmadan önce aklıma takıldı bi bakayım tekrar dedim çöpü açtım ne göreyim 2 çizgi var hemde belirgin baya yarın laboratuara kan tahliline gidicem ama kötü bişey var o da 4 gün antibiyotik kullanıyorum varsa inş. bi zarar vermemiştir ya offf offf bide bu kuşkuyla uğraş yarın haber veririm size eğer pozitifse kanda özel dr.a gidicem bizim hastanede bozuk ultrason

günaydın ayşegülcüm hayırlı olsun mu diyeyim bilemedim canım inş drun güzel şeyler söyler kaç haftalıktırki antibiyotik zarar vermezmi ben herşeyi unuttum valla Allah yardımcın olsun canım
selcancım bende istemiştim o kitaptan dün gelmiş benimkide iş yerime çok güzel gerçekten anaokulu dergisinide beğendim ece çıkartmalarını yapıştırdı bitirdi bile kızlar int sitesinden de sapariş verebilirsiniz ben siteyi unuttum ama öyle vermiştim siparişimi

ayşegül hakkında hayırlısı olsun canım doktorun sana açıklar tabi ama ben zarar vereceğini düşünmüyorum
aynı olay benimde başıma gelmişti çünki ve o zaman dr bana mantıklı bi açıklama yapmıştı ama şuan hatırlamıyorum :)
testteki çizgi gayet net belliyse o zaman hamilesin canım silik bile olsa gebelik var demek oluyo

kızlar o kitaptan bende sipariş vereyim sitenin adı ney
sabiha paktunanın kendi sitesiyse bulayım netten

ayşegülcüm hayırlısı olsun canım korkma canım ben ecrinden sonra kazara bir hamile kalmıştım ve aşırı ilaç kullanmıştım yani bir tek antibiyotik değildi ilk zamnalarda haberin yokken kullanılan ilaçlarda bebek zarar gördüyse kesinlikle düşük oluyor eğer görmediyse sağlıcakla allhın izniyle yoluna devam edi,yorkii çoğu devam ediyor canım bilmiyerek yapılan hiç bir şey zarar vermiyormuş aslında nasip ama tabi bu işler...

slm kızlar dr.dan geldi ka testi yapıldı kana göre 2haftalık hamleymişim ama so adet tarihim çok uzun 11ağustos satım eğer bu tarih baz alınırsa bebek zarar görmüştür alınması gerek dedi ama ultrason ve kana göre satımla uyuşmuyor çok küçük çok yeni gözüktüğü için 37 gün içinde olduğu için yaseminin dediği gibi ya düşecek ya kalacak bu kadar yeni olması tuhaf dedi dr. polikistik over olduğumu söyledim bu hastalıktaki kadınların ne zaman yumurtlayacakları belli değil dedi rahim duvarım hamilelik için kalınlaştığını söyledi kese oluşmamış henüz çok minik dış gebelikte olabilir dedi dr. 1hafta daha beklicekmişiz haftaya belli olcak bu cmtesi kan ve hormon testi yapılcak anlıcanız ya düşecek ya kalacak ilaçtan dolayı kalırsa sağlıklı olacakmış akıntım varmış ona fitil verdi bide folik asit kullan dedi boğazım içinde naneli pastil kulanabilirsin dedi

yasemincim düşük yaptığında kürtaj zormu oldu canın çok yandımı off offf inş. düşmez ya 4gün kullandım sadece ilaç dr.a dedim kesin yeni bu çünkü eşim hatırlarsanız 10 gün yoktu 20siyle 30u arasında ankaradaydı normal bi kadının yumurtlama zamanına göre eşim yoktu o zamanlarda kesin sonra hamile kaldım dr. büyük ihtimal 1eylülden sonra kalmışsın dedi beklemedeyim ank. işi yattı yola çıkamam ben düşmeyeceği varsada düşer bide yollarda falan rezillik çeker en iyisi annem gelsin eşim de yok kürtaj falan olursam rezil olurum doğaçla buralarda

canım aklına kötü şeyler getirme benim ecrinde de geç yumurtlama olmuştu ve dr.dış gebelik olmsada büyük bir ihtimalle sağlıksız bir gebelik demişti ama maşallah doğdu bile yavrum.canım ben kürtaj olmadım ben düşük yaptım içimde parça kalmamıştı kürtaja gerek kalmadı...çok canım yanmadı hatta hiç yanmadı düşük yaparkende...

ayşegül öncelikler tebrik edrim.hiçbirşey olmayacak.herşey yolunda gidecek.bebeğin daha çok küçük vücudun korumuştur.bol bol sebze ,salata ye ki vücudun ilaç artıklarını atsın.herşey çok güzel olacak endişelenme rabbim senin için hayırlısını versin....
yasemincim anaokulu setini almayı düşünüyorum ama biraz daha para kazanayım. ilk kendime telefon alıcam sonra da onu alırım :)

çok sağolun kızlar moral oldu banada karşı komşum hemşire ablamda bişey olmaz merak etme diyor hep içim rahatlıyor çok bir belirti yaşamıyorum doğaçtaki gibi aynı mide bulantım yok sadece biraz kabızlık göğüs hassasiyetim sık idrara çıkmam var sıkıntı yok çok şükür ama geceleri uyuyamıyorum sıcak basıyo sürekli doğaçta ne yaşadıysam birebir :) ama şunu söyleyim ilk bebekteki kadar heyecan vermiyor kızlar özellikle hayal kurma konusunda ilkinde ne hayaller kurardım merak ederdim ama şimdi çoğu hayalimi yaşattığı için doğaç heyecan yüksek değil birde bir çocuğun olduğu için zamanı nasıl geçtiğini anlamıyosun yoruluyosun kendini dinlicek vaktin kalmıyor ama kendini korumak çok zor doğaçla çok asabi çocuk diyorum ya size karnıma çok vuruyor habersiz kucağıma zıplıyor anlamıyor anlatamıyorsun çok küçük tabi anlaması için ben dedim burda kardeşin var konuşuyo bazen kardeşimmm diye konuşuyor

sıra sizlerde kızlar hadi bakalım nuran karara varan sendin sıra senle gülşahta inş. güzel haberler verirsiniz en kısa zamanda

evet canım bende aldım çok güzel bi kitap bana 1 hafta içinde geldi.

canım aklına kötü şeyler getirme. adına da çok sevindim canım darısı tüm isteyenlere...

ayşegülcüm bende kararımı verdim gibi çok istiyorum ama korkum hala var onu atlatırsam bizim için aşama başlayacak (

ayşegülcüm bende kararımı verdim gibi çok istiyorum ama korkum hala var onu atlatırsam bizim için aşama başlayacak (

bence bu denizde ilk önce soluk alıp sonra dalmaya benziyor çok fazla düşünecek bişey yok bence bana herkes her haliyle zor diyor eğer 2.düşünüyorsan ben zor olacağını biliyorum ama sonundada herkesten daha rahat olacağımıda biliyorum hazır çocuk bakmaya alışmış ve 2. düşünüyorken geç kalmamak mantıklı bence evet isteyerek hamile kalmadım sebebi burda bütün herkesle aynı sebep çoook zor olması ömründen ömür gidiyor ama olacaksa bitsin gitsin rahata edeyim sonrasında dyorum halılarımı yeni yıkattım ama şu an görmek istemezsiniz sebebi ne tabiki doğaç eskiyor herşey yıpranıyor hevesimi söndürüyor evde kırmadım eşyam kalmadı hazır bu durumdayken 2. olsun bitsin sonrasında dilediğim gibi evimi yeniden döşemek istiyorum çocuk arkasında koşmadan bi hayat istiyorum büyüdüklerinde zorluklar yokmu diyeceksiniz ama o zamanki zorluklar bence dış dünyayla olan sorunlar küçükken ev içinde hayata tutundurmaya çalışmaların sıfırdan insan büyütüyor olmak daha zor ben hazır kayınvalidelerde yakınken bu balıkesirde bitireyim diyorum 2. çocuğu doğaça bakar onlar sıkıştığımda bandırmaya bırakırım artık bebek değil sonuçta acıkınca acıktım doydum herşeyi söylüyor hastaysa hastayım diyor bi bezi kaldı oda yaza halolur sonrasında anaokulunada veririm yarım günlüğüne geçer gider günler

canım aslında bu konuda yanlız değilsin beni gören herkeste artık ecrin abla olmuş bir tane daha yapmalısın diyor hala ecrin geceelri kalkıyor hala uyanıyoruz dediğin gibi alışığız bu durumuma bncede olsa olur büyür yani çok zor olurmu bilmiyorum ama sonuçta arka arkaya doğuranlar ikiz olanalar nasıl bakıyorlarsa bizde bakabiliriz diyorum bende ..ama benim pek isteğim yok bu sene ama kazara kalırsam onuda bilmiyorum evinirim yani üzülmem ama benim düşüncem seneye bu sene geçsiz seneye bakalım diyorum olursa tabi nasip kısmet...

aslında sonuçta bir tanede olsa çocuğumuz iki tanede olsa onada vakit ayıracağız hepsine ayrı ayrı vakit ayıracağız bunuda bir düzene koyacağız kendimizede bir şekilde nasıl yavrularımız küçükken vakit ne kadar kalıyorsa okadar belki kalacak belki kalmayacak bilmiyorum ama her şeyin bir yolu düzeni vardır bizde kuracağız yeterki isteyelim.ömrümüz bu şekil bitip geçecek zten onlar bizim hayatımız oldu..kardeş çok güzel kızım kardeşi olmasını gerçekten çok istiyor benim kardeşim olsun anne ben ona bakıyım babamö onada dadalr alsın ben onu doyuyrurum diyor ama bunu sevinerek söylüyor olunca nasıl olur artık...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…