evet canım çok haklısın. aslında çok mantıklı zaten alışmışız bu düzene tabi zorluğuda olacak ama hangi işin zorluğu yokki. büyüyünce en azından daha rahat edicez. eşimde diyo 2. de olsun çocuk işi bitmiş olur önümüze bakarız bundan sonra haklı olarak herşeyin hayırlısı kızlarbence bu denizde ilk önce soluk alıp sonra dalmaya benziyor çok fazla düşünecek bişey yok bence bana herkes her haliyle zor diyor eğer 2.düşünüyorsan ben zor olacağını biliyorum ama sonundada herkesten daha rahat olacağımıda biliyorum hazır çocuk bakmaya alışmış ve 2. düşünüyorken geç kalmamak mantıklı bence evet isteyerek hamile kalmadım sebebi burda bütün herkesle aynı sebep çoook zor olması ömründen ömür gidiyor ama olacaksa bitsin gitsin rahata edeyim sonrasında dyorum halılarımı yeni yıkattım ama şu an görmek istemezsiniz sebebi ne tabiki doğaç eskiyor herşey yıpranıyor hevesimi söndürüyor evde kırmadım eşyam kalmadı hazır bu durumdayken 2. olsun bitsin sonrasında dilediğim gibi evimi yeniden döşemek istiyorum çocuk arkasında koşmadan bi hayat istiyorum büyüdüklerinde zorluklar yokmu diyeceksiniz ama o zamanki zorluklar bence dış dünyayla olan sorunlar küçükken ev içinde hayata tutundurmaya çalışmaların sıfırdan insan büyütüyor olmak daha zor ben hazır kayınvalidelerde yakınken bu balıkesirde bitireyim diyorum 2. çocuğu doğaça bakar onlar sıkıştığımda bandırmaya bırakırım artık bebek değil sonuçta acıkınca acıktım doydum herşeyi söylüyor hastaysa hastayım diyor bi bezi kaldı oda yaza halolur sonrasında anaokulunada veririm yarım günlüğüne geçer gider günler
nuranın doğumgünüymüş kızlar bugün doğum günü kutlu olsun canım nice güzel yaşlar diliyorum sana
nurancım doğum günün kutlu olsun nice güzel sağlıklı yıllara...
kızlar souçlar kötü dr.a gittim düşürüyorum bebeği ilk değerim 253tü 243 olmuş kendilliğinden düşmesini beklicez düşmezse kürtaj olucam ankaraya gidebilicem hayırlısı olsun ben hazırlıklıydım bu sonucada sizede söylemiştim bi şey için mutluyum o da demekki o kadarda zor hamile kalmıyormuşum durumum çokta vahim gözükmüyor düzenli folik asit kullanmaya devam edicem 2. gebelikten önce kullanmak bebeği sağlıklı yaparmış :)
yasemincim düşük yaparken kasıkların falan ağrıdımı birazda olsa anladınmı yapacağın zamanı nasıldı bende çok halsizlik var uykum geliyor sürekli
bende cok üzüldüm canım umarım bir dahaki sefere saglıkcakla kucagına alırsın..çok az karnım burkuluyor bazen ne zaman düşeceğini bekliyorum bu bekleyişte çok zor sürekli tahlil yaptırmakta çok zor kolum delik deşik oldu şimdiden kurtulmak istiyorum biran önce içimde ölü bir bebeği taşımanın verdiği his çok acı geliyor yaşacağım acıyı düşünmek korkutuyor acı eşiğim düşük benim beni ne zaman yakalayacak diye bekliyorum o an ne yapacağımı bilmiyorum doğaçla nasıl başedicem ank. gittiğimde olur inş. annem olmuş oluyor en azından destek olur
yasemincim senin atamada çıkmasını istediin bir şehir varmı inşallah istediğin bi yer olur merakla bekliyorum haberlerini
bakarsın bursa olur nede güzel olur :)
evet esracım hamiş oldum bitiyor bile bugün baya kanamam var kan verdim yine ama hiç ağrım sızım yok çok şükür aynı adet gibiyim şu an ilerleyen zamanı bilemicem neler olacak eşinle durumlarınız nolacak sizin böyle ya ne dicem bilemiyorum zor bi durum ikinizde çok farklı karakterlersiniz bir yolda bulamıyorsunuz sanırım biraz uzak kalmayı deneseniz nasıl olur acaba !Selam kızlar ben geldim tatilden...
Ayşegülcümm hamilemiydin sen.. Bebiş ve senin için hayırlısı olsun inşallah...
Bende durumlar yine her zamanki gibi kötü gidiyor (evlilik gidişatı açısından)
Eşim Ispartada iş ayarlamaya çalışıyor ben kabul etmiyorum
1 sene kadar pansiyon, öğretmen evinde kalarak idare edicekmiş...
Ispartada ki kooperatif tamamlanana kadar sonrada hep berebaer ıspartaya geçecekmişiz.
Ispartada ki kooperatife 3 sene önce yatırım amaçlı girmiştik.
Adamın derdi başkaymış.
Memleketi değil. Sadece askerlik yapmış ve orda bir kıza aşık olmuş..
Adamda Isparta aşkı var...
Bende hayır istemiyorum orda anıların var kabul etmiyorum dedim...
Adamın tek derdi beni annemden, kardeşimden, çevremden uzaklaştırmakmış
En sonun da itiraf etti. Çok üzgünüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?