2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nuranın doğumgünüymüş kızlar bugün doğum günü kutlu olsun canım nice güzel yaşlar diliyorum sana

evet canım çok haklısın. aslında çok mantıklı zaten alışmışız bu düzene tabi zorluğuda olacak ama hangi işin zorluğu yokki. büyüyünce en azından daha rahat edicez. eşimde diyo 2. de olsun çocuk işi bitmiş olur önümüze bakarız bundan sonra haklı olarak herşeyin hayırlısı kızlar
nuranın doğumgünüymüş kızlar bugün doğum günü kutlu olsun canım nice güzel yaşlar diliyorum sana

evet canım çok teşekkür ederim bitanem :))

kızlar perşembe günü kız kardeşim sözlendi. çarşamba günüde nişanı olacak. elbise arıyorum kaç gündür istediğim gibi bulamadım zaten kararsız bi yapım var yarın başka yerlerede bakıcam.

kızlar souçlar kötü dr.a gittim düşürüyorum bebeği ilk değerim 253tü 243 olmuş kendilliğinden düşmesini beklicez düşmezse kürtaj olucam ankaraya gidebilicem hayırlısı olsun ben hazırlıklıydım bu sonucada sizede söylemiştim bi şey için mutluyum o da demekki o kadarda zor hamile kalmıyormuşum durumum çokta vahim gözükmüyor düzenli folik asit kullanmaya devam edicem 2. gebelikten önce kullanmak bebeği sağlıklı yaparmış :)

yasemincim düşük yaparken kasıkların falan ağrıdımı birazda olsa anladınmı yapacağın zamanı nasıldı bende çok halsizlik var uykum geliyor sürekli

canım çok üzüldüm :gitme::gitme::gitme:

canım ilk başlarda ince ince bir ağrı vardı ama tabi bu hamileliktede olabilen bir ağrı ama sonradan şiddetlendi va az az kanama olmaya başladı tuvalette çoğalıyordu sonradan ağrı gittikçe arttı ve sonradanda işte azaldı biraz hastanede de düşük yaptım ama toplamda az az ağrılarda dahil 6 saat felan ağrı çektim sonrada düştü.. ben 4 yada 5 saat evde ağrı çektim kanamalarım vardı hastaneye gittik artık sonrada hastanede ise ağrılarım biraz azaldı ve azalınca kanama tabi hiç esilmedi sonrada hissettim biey düştü aşağıma ped takıyorsun zaten kanama olduğundan sonrada hemşireler geldi baktı sanırım düşmüş dedi sonrada az olan o ağrımda tamamiyle düşünce oda gitti böyle işte yani çok şiddeeti ğrın olur bi muhakka sonrada azalıyor ağrın ama kanama olması lazım bu rada ama herkeste aynı olmaz canım ben çok kolay düşürdüm ben kasık ağrılarına alışkınım bana hiç koymadı yani bu yüzden şiddetlisi bile..hayırlısı olsun canım beniim umarım çabucak toparlanırsın ....üzüldüm yanlız çok sevinmiştim hamile olmana ...
yasemincim düşük yaparken kasıkların falan ağrıdımı birazda olsa anladınmı yapacağın zamanı nasıldı bende çok halsizlik var uykum geliyor sürekli

Son düzenleme:
çok az karnım burkuluyor bazen ne zaman düşeceğini bekliyorum bu bekleyişte çok zor sürekli tahlil yaptırmakta çok zor kolum delik deşik oldu şimdiden kurtulmak istiyorum biran önce içimde ölü bir bebeği taşımanın verdiği his çok acı geliyor yaşacağım acıyı düşünmek korkutuyor acı eşiğim düşük benim beni ne zaman yakalayacak diye bekliyorum o an ne yapacağımı bilmiyorum doğaçla nasıl başedicem ank. gittiğimde olur inş. annem olmuş oluyor en azından destek olur

bende cok üzüldüm canım umarım bir dahaki sefere saglıkcakla kucagına alırsın..

ayşegül çok üzüldüm canım ya ama yinede ilk zamanlarda olması senin için daha iyi oldu biraz daha büyüdükten sonra olsuydı daha çok üzülürdün
her işte bir hayır vardır...

yasemincim senin atamada çıkmasını istediin bir şehir varmı inşallah istediğin bi yer olur merakla bekliyorum haberlerini
bakarsın bursa olur nede güzel olur :)

günaydın kızlar..bizim buralar çok soğudu çok üşüyoruz artık ufoyu yaktık gece gündüz ve böyle olunca gripte olduk boğazlarım çok acıyor ecrinnide acıyordu o bana göre daha iyi inş..çabucak atlatırız..

ayşegülcüm ne yaptın yaa merakettim sana yazmayı unutmuşum canım ben öğrendiğimden 2 gün sonra sanırım düşük yaptım yani dr.cuma gittik pazartesi kürtaj için çağırmıştı ben pazar gecesi düşük yaptım...

yasemincim senin atamada çıkmasını istediin bir şehir varmı inşallah istediğin bi yer olur merakla bekliyorum haberlerini
bakarsın bursa olur nede güzel olur :)

tercihlerimi yaptım sevdacım ne yazıkki bursayı yapamadım taliplisi çok ortada kalırdım..4 tane istanbul 1 tane muş tercihi yaptım muşuda joker diye yazdım istanbul tercihlerim olmassa genel kurada şırnak filan çıkabilir..erkek kardeşim muşta öğretmen benim..

kızlar kahverengi akıntım gelmeye başladı yakındır herhalde düşük yapmam ank. gitmekten vazgeçtim doğaçta yine grip oluyor gibi burnu akıyo yine bi bitemedi onun derdide bandırmaya kayınvalidemlere gidiyoruz orda kayınpederim kayınvalidem yardım edecekler 10 gün yok eşim napıyım evde durupta doğaçla çaresiz kalırım düşüğüm olunca yarın bida kan testi yaptırcam bakalım düşmüşmü değerler iyice sanırım yakın göğüsümdeki şişlik acı tamamen yok oldu akıntım yoğun geliyor

Selam kızlar ben geldim tatilden...
Ayşegülcümm hamilemiydin sen.. Bebiş ve senin için hayırlısı olsun inşallah...
Bende durumlar yine her zamanki gibi kötü gidiyor (evlilik gidişatı açısından)
Eşim Ispartada iş ayarlamaya çalışıyor ben kabul etmiyorum
1 sene kadar pansiyon, öğretmen evinde kalarak idare edicekmiş...
Ispartada ki kooperatif tamamlanana kadar sonrada hep berebaer ıspartaya geçecekmişiz.
Ispartada ki kooperatife 3 sene önce yatırım amaçlı girmiştik.
Adamın derdi başkaymış.
Memleketi değil. Sadece askerlik yapmış ve orda bir kıza aşık olmuş..
Adamda Isparta aşkı var...
Bende hayır istemiyorum orda anıların var kabul etmiyorum dedim...
Adamın tek derdi beni annemden, kardeşimden, çevremden uzaklaştırmakmış
En sonun da itiraf etti. Çok üzgünüm....

evet esracım hamiş oldum bitiyor bile bugün baya kanamam var kan verdim yine ama hiç ağrım sızım yok çok şükür aynı adet gibiyim şu an ilerleyen zamanı bilemicem neler olacak eşinle durumlarınız nolacak sizin böyle ya ne dicem bilemiyorum zor bi durum ikinizde çok farklı karakterlersiniz bir yolda bulamıyorsunuz sanırım biraz uzak kalmayı deneseniz nasıl olur acaba !

biz bugün bandırmaya gidiyoruz kızlar laptopu götürmücem kafa dinlemek istiyorum dinlenmek istiyorum en bolundan doğaçla ilgilensin babannesi dedesi bende keyif yapayım azcık :)) şimdiden herkese slmlar kendinize çook iyi bakın gelince yazarım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…