2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
ayşegül bandırmaya gitmen senin için çok iyi olmuş canım eşinde evde yokken bu durumda yalnız kalmamalıydın zaten

deniz yok bayadır istanbula gidicem demişmiydi ? hatırlamıyorum yada aklıma işe başlamış olabileceği geldi

merhaba kızlar eşim pcyi götür sıkılmazsın dedi getirdim bende bandırmadayım şu an dün gece yaptım düşüğü baya kan geldi et parçaları aktı küçük küçük ama hiç ağrım sızım olmadı şükür sanki adet görüyor gibyim hiç birşey hissetmiyorum gece yoğun oldu şimdi azaldı dünkü tahlilimde 82ye düşmüştü 253lerden şimdi kanamadan sonra baya azalmıştır yarın yine tahlile gidicem bakalım kaça düşmüş doğaç çok yaramaz çok şımardı kimse zapdedemiyor sanırım diş çıkarıyor görünen bişey yok ama iştahsız yine bişey yemiyor hastada değil gibi ama bakalım ne olacak burası çok soğuk inş. hasta olmayız eşim dün gitti ankaraya 10 gün sonra gelecek burda bana krallar gibi bakıyolar sağolsunlar

ayşegülcüm geçmiş olsun canım...
hakkınızda hayırlısı ağrın olmamasına sevindim.
benimde enesten önce bir düşüğüm vardı iki aylık..
hiç ağrım olmamıştı...

salı akşamı eve gittim kapıyı enes açtı ve kafası kazınmış
çok sinirlendim bu soğukta çocuğun saçlarını kazımış....
defalarca istemediğimi söylediğim halde yine yapacağını yapmış...

Slmmm güzell bayanlar...
herkes iyidir umarım..
ankara bugün çok kasvetli ve yağmurlu içim sıkıldı off yaa..
az önce denizi aradım epeydir sesi çıkmıyordu merak ettim ,süperonline üye olmuşlar ve sadece kk açılmıyormuş ondan giremiyormuş ve hepinizi çok özlemiş size slm söylememi istedi onlar da arala adak kesmeye gitmişler,allah kabul etsin..

ayşegülcüm ağrısız atlatmana sevindim canım herşey de bir hayır vardır kendini hazır hissettiğinde 2.kez anneliği göze alabildiğinde hamiş olursun (nasıl olsa zor değilmiş demek ki) şimdi git saltanatını nsür kayınvalidende azcık dinlenmiş olursun iyi gelir..

esracım sizde neler oluyor yine soğuk rüzgarlar esiyor anlaşılan ama haklısın tatlım eğer eşin o sebeplerden istiyorsa ıspartayı beraber oturup konuşun ve kararları ortak vermeye çalışın sonra daha büyük sorun haline gelmesin..enese gelince kötü olmuş kısa olması ama yakışmıştır benim yakışıklıma uzar annesi daha çok soğuklar başlamadı nasılsa..

Nurancım d.gününü atlamışım kusura bakma canım güzel anılarla dolu güzel bir yaş olur umarım nice seneler!

ya kızlar ben teoya yetemiyorum artık sizde de böyle mi? sürekli bişeyler yapmak istiyor akşama kadar beynim ona odaklı çalışıyor ya resim yapıyoruz,ya araba,evcilik vs..ve cdlerin biri giriyor öbürü çıkıyor herşeyden sıkılır oldu kreşlik oldular sanırım..
bende aylar sonra ilk kez dün off günü yaptım babanesi ve dedesi teoyu aldı gezmeye götürdü bende fırsat bu fırsat kızılaya gittim saatlerce gezdim ,alışveriş yaptım,kafa dinledim akşam da eşimle buluşup gezdik bana yeni foto. makinesi aldı (benimki bozulmuştu laf aramızda teo bozdu ama söylemedim) bir japon olarak makinesiz yaşamayacağımı bildiğinden aldık yenisini çok güzel mavi mavi rengide..

annecim hala hastanede hastane çok uzak ank dışında bizim evden arabayla 1,5 saat her zaman gidemiyoruz çocuklarla tabi..bakalım daha ne kadar yatacak hergün o yaralar su toplayıp iltihap akıtıyormuş ve her gün deryi tekrar kazıyorlarmış nasıl canı yanıyor kadının yaaa (

teo da 10 gündür falan nezle burnu şırıl şırıl sudafed veriyorum ama hala akıyor gribe döndürmese bari..

slım kızlar bende sonunda bir rahat nefes aldım bugünü boş geçiriyorum rahatça girdim nete
ayşegülcüm geçmiş olsun canım hayırlısı buymuş demek deryanın dediği gibi problem yok hamile kalabiliyosun bundan sonraki sağlıklı güzel bi hamilelik olur inş
deryacım annen hala hastanedemi Allah yardımcısı olsun acil şifa versin canım ne zaman iyileşecek yazık yaa hepiniz perişan olmuşsunuz bide uzak diyosun hastaneyi
esracım eşinide Allah ıslah etsin diyorum başkada bişey demiyorum inş bi orta yol bulursunuz canım
kızlar başka önemli atladığım bişey varsa kusura bakmayın ama bi süredir doğru dürüst girmeyince ne oluyo bitiyo bilmiyorum
burda sınavlar vardı onların organizasyonuydu yazışmalarıydı yoğundum birde yine tek kaldım odada herşey bana bakıyo bugün bulaşan yok baklaım az kalmış mesai bitiminede akşama halk müziği konseri varmış eşim dersaneden erken gelirse kızlarla gidecez biraz kafamı dağıtırım belkim
ece deryacım dediğni gibi benide yoruyo sinirleniyorum valla dövecem artık yeter diyorum sık sık son günlerde dün bi yandan çaydanlığın içine tuz sıvıyağ baharat doldururken bi yandanda bana dönmüş valla dövcem anne bak seni diyodu o söyleyince çok kötü geliyo o cümlelelr ama sabrımı taşırıyo eşim sadece okula giderken bana baya faydası varmış demekki çünkü hala bi düzen oturtamadım bi gün önceden yemek yaprdım şimdi günlük bişeylerle geçiştiriyoruz bu akşamda yemekyok mesela napıcam bilmiyorum dolma yapsam diyodum oda yetişmez eşim gelene kadar işişm zor
ece dvamlı bana bişeyler gösteiyo anne gel bak keloğlan çıktı anne beni izle bisiklet sürücem anne sen bekle ben çiş yapıcam anne yardım edeyim (bu mutfağı talan edeyim seni sinir edeyim demek oluyo aslında) ben toplarken o dağıtıyo anlık sinirleniyorum sonra bi bakıyorum benim kıım çok akıllı diyo ooturoyo yemeğiini kendi yiyo sofrayı toparlıyo taşımaya çalışıyo babsıyla sohbet ediyo bitiyo herşey (10 dk sürsede)

birde son günlerde annemi özlemiş küçük annneye gidecem diyo başka bişey demiyo sürekli arattırıyo konuşuyo sabah bakıcıya giderken ağlıyo bu ananeye değil küçük ananeye gidecem ben diye annemde bayramda geliceksiniz nasılsa ben gelmiyim diyo ayyyyyyyyy oda ayrı sinir eşim kayınvalidemleri aramış çocuk ağlayıp duruyo özlemiş sizi gelin diye yarın atlar gelirler benim annem poposunu kaldırcakda gelicek kızdım tlf bozuk konuşamıyoruz yoksa onuda paylııcam bakalım hayırlısı

teoya geçmiş olsun ama berbat bi hava var gel de hasta olma inş çabuk atlarıt
geçen hafta bakcı acayip gripti öyleki yatakta kalkamadı eceyi ona götürdük kızı baktı sonra tabiii eceyede geçti neyseki bizimki bi burnu aktı bi gün bide öksürüyo balgamını atamadı bi türlü grip olmadı çok şükür yaa bizede bulaşmadı biz meyveyi filan çokk yiyoruz ondanmıdır nedir vücudumuz dirençli şimdilik ama nş tüm kış böyle gider
derya soğukalgınlığıysa teonunki iburaminde kullanabilirsin ben hep ondan kullanıyorum iyi bi ilaç

slm.kızlar kaç gündür giremiyordum grip oldum ve çok arttı dün artık dr.gittim gripten çok meğer vücudum çok susuz kalmış havalar soğunca eskiye oranla daha az su içiyordum ama tabi abartılacak kadrada değildi sanırım ecrinin arkasında koşturmaktan vücudumun direnci azaldı bi rahatça ayaklarımı uzatıp yatamıyorum ki ihiç oturtmuyor yaa..sanırım herkes aynı şelerden şikayetçi ecrinde hadi nne şunuu yap bunu yp sana yardımedeyim diyor talanediyor her yeri aslında çok kızan birisi değilim sabırlım hemde bu sıralar uzun zamandır çok çok sabırlıyım hiç kızmıyorum bağırmıyorum bile ama hasta olunca çok çabuk parlıyorum oda alışkın olmadığından çok ağlıyor hemen sesimi bir yükseltiyim ağlıyor anne kızma bana diye çok ağlıyor yaaa özürdiliyor sarılıyor öpüyor sürekli beni...

deryacım çok üzüldüm annenin durumuna canım ne kdar zor yanık yaa allah yardımcınız olsun ..teonun yaptıkları çok normal canım ecrin sürekli bölye geçen senede böyleydi hala böyle yanii..

esracım eşin hakkında yorum yapmak haddime düşmez canım benim ama üzülüyorum senin için çünkü burada herkes yeri geliyor ailesi hakkında eşi hakkında bir şeyleri paylaşıyor ve bende paylaştım eşinle bir şeyelr yolunda gitmedimi ne iş güç ne çocuğunla ilgilenmek nede ymek yemek hiç bir şey içiden gelmiyor ve zoraki yapyorsun umarım düzelir eşin umarım her şey çok iyi olur canım benim bunu dua olarak diliyorum ..

ayşegülcüm çok geçmiş olsun canım hayırlısı olsun hakkında..

serpilcim sizede geçmiş olsun ece çabuk atlatmış ecrinde pek grip değil öyle ama biraz geniz akıntısı var bende ilaç veriyorumben çok şidetli geçiriyorum ve tek ben ilgileniyorum ecirlede geçer yani diye...

ikinizede geçmiş olsun yasemincim bol bol vitamin al canım yaa eşimin işi hasta olmaya çok müsait o çabuk yamulur biz her akşam haftasonlarıda her oturduğumuzda meyve yeriz sürekli ben bu huyumu çok seviyorum zaten hastada olsam yoğunda olsam yemeyi ihmal etmiyorum ehhhh kilolarıda alıyorum ama çok şükür öyle hasta olmam kolay kolay maşallah ecede öyle olsada çokk hafif atlatıyo bi gün burnu aktı o kdar öksürüyo sadece haftasonu karaturpla şurup yapıcam ona iyi gelir inş
birde bitki çaylarını ihmal etmeyin kızlar içirmeye çalışın zencefil tarçın ballı ıhlamur (bu karışımı ece sevmiyo ama ıhlamur içer)

dün akşam eceyle babasının konuşması şöyleydi ben ona masa aldım hepsi buradadan çok seviyo hep sandalyesine oturuyo masaya kollarını yaslayıp klip izliyo serdar ortaçıçok seviyomuş bakıcısıyla izliyolarmış biz bunu iki gün önce öğrendik tabii neyse kral tvde murat dalkılıç çıktı
ECE: mulat çıktı bak baba. bu güzel değil değiştir başka şarkı aç
BABA: sen kimi seviyosun
ECE: değloğltaçı seviyorum ben poşeti aç değloğltaç güzel
BABA:sen büyüyomusun ece büyüme hemen
ECE yaa büyüyimmm
BABA ama büyürsen bizi bırakır gidersin kiminle gidersin
ECE deloğtaçla giderim o güzel çünkü
BABA muratla gitmezmisin
ECE hayır o güzel değil deloğtaçla giderim :)))))))))))))))))))))

bizim kız yarın aşıkda olacak offffffffffffff büyüdüler ya

Son düzenleme:
haftasonu babannemiz gelebilir dün akşama kadar annemle konuşmuş telde annene seni özledim gel ben geliyim bayramda gelicem filan demiş çokk üzüldüm ama annem gelemiyo kayınvalidem geicek 10-15 gün kalır sonrada bayram gelir biz gideriz zaten ama sonrası nasıl olcak bilmiyorum zaten iki aya kdar atanırsam sanırım eceyi ya eskişehirde babannesinde bırakıcam yada buraya gelicek onlar ben tek gidicem ece baabsı va babanne dedesiyle kalıcak bakalım hayırlsıı
kayınvalidemin gelmeside iyi olacak dün akşam konsere gidemedim mesela eşim biraz geç geldi bende yorulmuştum canım istemedi salı günü yüzmeye başlıyoruz eceyi bakıcıya bırakıcam akşamları o gelirse babannesi bakar bende rahat rahat gezerim hadi inş bakalım

merhaba kızlar dün ben kürtaj oldum kanamam durmamış dr. kürtaja karar verdi parça kalmış olabilir diye bişey hissetmedim zor geçmedi o da antibiyotik ve kanı durduracak ilaç verdi o kadar kurtuldum tamamen artık darısı sıradaki çocuğa artık bakalım hayırlısı olsun biraz daha zaman kazanmış oldum doğaç biraz daha büyür birazcıkda olsa rahatlarım belki yaza doğru kalırım belki tekrar dr. devam et dedi aynı ilaca o ilaçla alakası var dedi hamile kalmamı bazısı tesadüf diyo bazısı o ilacın faydası oluyor diyor hangi dr. doğru söylüyo bilemedim ama bana kalırsada ilaç fayda ediyor en başta adetimi düzene sokuyor kayınvalidelerdeyim dr. kayınpederimin yanındada söyledi 2. çocuğu bran önce yapın nolur nolmaz dedi kayınpederim çok meraklıdır ne varsa dr. yanına geliyo ben konuşurken rahat olamadım o var diye kayınvalide evde doğaça bakıyor rezillikti biraz burda hastane yeni açılmış karışık daha düzenleri otumamış ne nerde bilmiyolar biraz ilkel şartlarda oldu kürtajım ama bitti ya ona şükür 3ay dinlen dediler sonra hazır olurmuş vücudum tekrar hamileliğe şimdi sıra eşim gelene kadar nasıl dayanacam bandırmada kalmaya onu düşünüyorum havalarda kötü eve tıkıldık titiz benim kayınvalide her hareketimi inceler bişey demez ama iyileştim ya artık göze batmaya başlarım :)) 1hafta kaldı gelsede gitsek eşim sağolsun hiç birşey demez ama karakterini bilirim içinden der o kızına falan anlatır durur sonrasında herşeyi dün braz şahit oldum tel konuşmalarına ayşegülün kendi kendine çocuk düşürmesi çok saçma dedi nerden çıkarıyosa onuda dedi ben duymadım öyle bişey diyor bak kürtaj oldu sonunda diyor sanki ben uydurdum banada dr. dedi kendi kendine düşür duruma göre kürtaj olursun dedi hemen canını yakmayalım dedi kulaklarımla duydum ne diyeyim ya sanki sallıyorum ben uyduruyorum gibi konuşuyor ama eşimle ank. gitseydim yolda düşük yapacakmışım sabaha kadar saatlerce oturarak düşük yapmayı düşünün tuvaletede gidemiyosun zırt bırt sürünürmüşüm

aysegulcum buyuk gecmıs olsun.. Allah hayırlısını versın sızle rıcın.
dund erya aradı benı o soyledı. hıcbırınızden haberımy oktu bugune kadar. bugun esım artık 10 gunden sonra el attıda pc ye kk ya gırebıldım
onun dıısndakı sıtelere gırıyordum buraya gıremıyordum hatta sadece bu sıteye gıremıyordum.. cok sacma deıl mı .. neysekı geldım sonunda..

serpilcim sağolcanım benim bu gün daha iyim zaten dün eşim yine sağolsun jest yaptı yemek felan zaten çok zor yapıyordum dışardan felan söylediğimiz oluyordu ne yazık ki çünkü tenmizlik kışlıkları felanda çıkardım kaç gündür bunlarla uğraşıyorum hemde hastaydım eşimde yemek felan uğraşıyordum arada da dışardan söyleyi veriyorduk dünde yemeğe çıkardı bizi ecrine kışlık bot aaldık ehh ufaktan ufaktan kışlık şeywer almaya başladık yine büyüyorlar hep küçük geliyor ...

ayşegülcüm geçmiş olsun canım benim yat dinlen keyfine bak kvladenin dediklerini duymazlıktan gel boşver yaa ...

serpilcim ecede çok tatlı büyüdüler artık...

hoşgeldin denizcim ...

ayşegül çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen havalarda çok soğuk sakın üşütme kendini dikkat et k.valideninde huyunu öğrenmişsin nasılsa boşver duymazdan gel
kendini hazır hissedince tekrar yine çok çabuk hamile kalırsın inşallah

zilli ece demek serdar ortaç hayranı çok güldüm babasıyla arasındaki diyaloğa şimdiki nesilden korkulur vallahi :))
ataman nereye çıkacak bakalım serpil hayırlısı olur inşallah sizin için bu arada çok iyi bir k.validen var canım maşallah allah muhabbetinizi bozmasın

denizcim hoşgeldin merak ettim seni hatta bugünde girmeseydin aramayı düşünüyodum
aral paşada iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…