2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için cuma günü eşim geliyor kısmetse havalar ne soğudu ya çok üşüyorum ben

yasemincim taynin hayırlı olsun canım

serpilcim ataman güzel yere olur inş. ecenin serdar ortaç hayranı olması hoşuma gitti serdar ortaç benim hemşerim benim babam kastamonulu o da oralı babam tanıyor babasını yalnız cevap çok güzel ecenin tam yerinde olmuş konuşmaları yerim ben onu yaa

yasemincim çok geçmiş olsun canım eşinin sana yardımcı olması çok güzel biran önce toparlanırsın inş. ecrinde yeni cicilerini güle güle giysin fıstıkım benim o

canım çok teşekkür ederim:))) evet canım bizdede durumlar aynı batuhan habire yeni şeyler istiyo sürekli oynuyoruz...
canım bu arada foto. makinen hayırlısı olsun bir japon olarak makinesiz durulmaz :)))
canım annenede teoyada çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

denizcim hoşgeldin tekrardan çok özlemiştik seni
benimde laptop bozuldu 1haftadır serviste diğer bilgisayarada geçemiyorum batuhan bırakmıyo bende ne zamandır uzak kaldım sizden...

yasemincim çok geçmiş olsun havalar soğuğunca insan ister istenez daha az su içiyo. dikkat etmek lazımmış. Acil şifalar diliyorum canım

Son düzenleme:
kızlar kırkardeşiminde nişanını yaptık çarşamba günü
çok güzel geçti çok eğlendik gerçi ben her nekadar oynayıp eğlenemesemde çok güzeldi.
batuhan hiç kucağımdan inmedi saçımı bozdu durdu yere koyamıyorum bile. babasına zaten hayatta gitmedi. bi ara kaçtım oyun oynuyodum bi baktmki batuhan ağlamaktan kendinden geçmiş hemen çıktım yanına gittim dahahda durmadı zaten... geçen senede ikizimin düğünündede durmamıştı o zamanda anlamamaıştım hiç bişey şimdide bakalım düğün kasım sonu aralık başı gibi olacak batuhan inşallah durur da bende bişeyler anlayabilirim...

kızlar doğaçın huysuzluk sebebi belli oldu diş patlatmış 17. diş diğer 3de yolda sanırım son süt dişleri çıkıyor herkes çıkardımı dişleri 20 oldumu bizmi geride kaldık tek iştahsızlık hat safhada yine eridi burası çok soğuk güneşe aldanıp çıktık ama hasta olmasa bari dişi hep hastalıkla huysuzlukla çıkıyor doğaçın neyse bu son sayılır bidakiler 5 yaşında çıkacakmış

nurancım allah mesut etsin kardeşini hayırlı olsun canım
bizde farksız değiliz derya belki sizlerden daha beterizdir kayınvalidem bile çok sabırlıdır bugüne kadar kıyıpta doğaça kızmışlığı yoktur o bile çileden çıktı kızdı doğaça evde her dolabı bağladı heryeri karıştırıyor söz dinlemiyor oturmuyor bize vuruyor oyuncak fırlatıyor çok sinirli agresif bi çocuk oldu iyice her dediğini yaptırmaya çalışıyor

teşekkür ederim ayşegülcüm...
batuhanında 19 dişi var 20. yolda bugün hafif ateşi var gibiydi dişten sanırım.
batuhanda evde gayet iyi öyle abartı yaramazlıkları olmuyo ama dışarı çıkalım kayınvalidemlere annemlere gidelim çok huysuzlaşıyo evini çok arıyo. geçen kayınvalidem batuhana bizde baktı bizde eşimle dışarı çıkmıştık kayınvalidem dediki burda daha rahat bakılıyo hiç sesi çıkmadı bizde olsa hiç durmazdı bakamıyodum ozaman dedi.

slm kızlar nasılsınız.nurancım hayırlı olsun.
ayşegül sizinde dişiniz hayırlı olsun.
kızlar hiç özel kreşlerle görüşeniniz var mı?
ne kadar para istiyorlar biliyormusunuz

canım hayırlıo olsun dişiniz bizim çok oldu 20 dişi tamamladık.başka bir yere gidince çocuklarında düzeni bozuluyor canım belki evinze gidince düzene girer..ama ecrinde de hala karıştırma huyu var atmadı yaa bende bu konuda çok şikayetçiyim sürekli dolapları dağıtıyor karıştırıyor arkasını toplmaktan harap oluyorum hiç oturtmuyor ki....

zeynepte dişlerinin hepsini çıkaralı baya oldu atlattık çok şükür şimdi sıra onlara iyi bakmakta tabi sadece su fırçayla uzun zamandır fırçalıyorduk dişlerini geçen gün çocuklar için olan dişmacunlarından aldım bir damla sıkıp onunla fırçalıyoruz artık ağzı köpürünce çok hoşuna gidiyo zeynebin ve hiç yutmuyo hemen tükürüyo ağzını çalkalarkende biraz su veriyorum gargara yapıp tükürüyo :)inşallah çürütmeyiz dişleri kızlar dikkat edelim diş çıkartmaları ayrı bir dert bide çürük ve ağrıyan dişle uğraşmak dahada beter bir dert biliyosunuz diş çürüyüncede hemen çekmiyolar yaşını bekliyolar aman aman allah korusun...

bizde dün zeynep için alışverişe çıktık ciciler aldım kızıma polarisin botunu aldım çok rahat görünüyo ayağı pembeli falan (ya bu benim pembe aşkım bitmedi nedense gözüm hep pembe ve morlarda)
hırka aldım bi tane alt eşofmanlar aldım geçen sene giydiği ktışlıkların hiçbiri olmuyo tabi çok komik duruyolar bacakları kısa kısa :) baya fark atmışalar geçen kışa göre demi kızlar ?
kilotlu çorap aldım iki üç tane ama giymiyo napıcam bilmiyorum kısa çoraplarını bile ayağında tutmuyo hemen çıkarıyo
altına giydirdiğim eşofmanlarında paçalarını açıyo dizine kadar
üstündeki swetlerinde kollarını açıyo dirseklerine kadar
bir haftadır petekleri açtık biz kız çıplak geziyo evde :) sıcak tutmam lazım ortamı

nurancım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
yasemin sanada hayırlı"olsun istediğin yer gelmiş heralde dimi
doğaçada geçmiş olsun diştendir inş düzelir canım geçende gülerken gördüm ecenin bir azısı kalmış birde bizim çıkmayan 2 süt dişi var üstte köpeklerin yanında onlar niye çıkmadıysa benim gibi bozuk olucak jheralde çene yapısı arkadaşıma açmamıştı ağzını fotoda çekemedim gönderiyim şimdi büyüdü ya bayram tatilinde görüşebilirsen iki arkdaşım var diş hekimi gösteririz bakalım ne diickeler bide bizimkiler lekeli zaten demirden heralde sevdacım zeynepin yutmaması ne güzel biz zaten her gün fırçalamıyoruz haftada 3 4 falan onuda macun sevmiyo suyla ben istemiyorum ben artık gönlünü yapıp macunla fırçalıyorum ama yutuyo macunu sonra tükürüyo ağzınıda gargara yapıyo yutuyo tükürüyo :)))) çok zararlımı ki ya çocuk macunları fırçalamasammı acaba
ecenin de geçen seneki kışlıkları ksa geliyo altlar ama üstler kolları kısa biraz o kdar güydürüyorum yani daha bişey amadık lcw var burda ordada hep aynı şeyler almak istemiyorum ankaraya gidebilirsek bakalım yoksa bayrama kadar idare edicek artık geçen senekilerle kilotlu çorap almam lazım ama onlar bariz kısa ece giyiyo valla sabah hemen giydiriyorum inş çıkarmaya alışmaz bide yelek süeter filan hep giydiriyorum biz sabahları bide yakarsak belki aklşamları yakıyoruzkombiyi onun dışında alıştırmıyorum sıcağa alışsın katkat giyinmeye :)

diş doktoru macun kullanmanıza gerek yok yutabilir demişti ama kağan da yutmuyor tükürüyor o yüzden kullanıyorum ama ece yutuyorsa bir süreliğine erteliyebilirsin.
bu arada face deki yorumlarınıza teşekkür ederim.
serpil sen o bedava kitabı almıştın değil mi testleri yaptın mı sonuç ne çıktı

eşim ecrine oral b çocuklar için olanı almıştı onunla çok güzel ve rahat fırçalıyoruz zaten ecrin diş fırçalama meraklısı 3 tane diş fırçası var...

bizim kıyafetlerde oldukça kısa boyunu yeni ölçmüştük 92 cm çıkmıştı maşallah bu sıralar kilo almıyor boya g,d,yor tontiş yanakları gitti ama kilo vermesi boyu uzadığından zayıflamış gibi duruyor ...ben bir kaçtane dün yine aldım kıyafet ama bizim hiç yoktu kışlık çok kısa geliyordu üstide altıda evde bile giyecek şeyler yoktu hem ev içi, hem dışarıya giymelik bişeyelr alıyoruz ama bir tek sorun kaban almak istiyorum bakalım montu var pembe kabanlarda 130 tl den aşağı yok çok geldi banada kızlar....

Son düzenleme:
Günaydın hayırlı haftalar kızlar...

Ayşegülcüm tekrardan geçmiş olsun canım...

Deryacım annene de geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin..

Nurancım allah bir yastıkta kocatsın hayırlı olsun inşallah.

Yasemincim ataman hayırlı olsun inşallah.

Serpil eceye bravooo :) şaştım kaldım... maaşallah. bende serdar ortaç hayranıyım :)

Denizcim hoşgeldin sende....

Sevdacım 20 dişi var demek zeynonun maaşallah.... bizimki 17 idi en son uzun zamandır kontrol etmedim.

Enes 10 gündür iştah açısından iyi sayılır 2 öğün de olsa yemek yer oldu ya süper bişey bizim için... biraz toparlandı gibi...
birde babası hangi akla hizmetse keltoş yapmış bu soğukta :mymeka:
arkadaş fotosunu çekmişti hafta sonu... daha gelmedi msn e gelsin fotoları göndermesini bekliyorum yükleyeceğim hemen....

Kızlar unuttuğum kimse varsa darılmayın hepinizi çok seviyorum

ilk aldığımda yapmıştım ama bitmedi diye kontrol etmedim 2 ve 2 buçuk yaşı yaptım canım ben hepsi 4 4 gidiyodu arada birkaç tane 3 verdiğim oldu ama 3 yaşı yapmadım sizinki ne çıktı

ben şu haftasonu nasıl geçiyo anlamıyorum yaa yine başladık bakalım
diş macunu konusunuu arkadşıma sorayım bide msn i açmamış daha beyfendi 11 lerde açıyo tabi dükkanı zaten bizimde fırçaladığımız haftada 2 yada 3 kere canımız istemiyo ikimizinde sabah yine sordum fırçalamııcam dedi üstelemedim bu aralar dudakları çatlıyo çocuklar için dudak balmları oluyo ya onlardan mı alsam acaba bizim ailecek cildimiz kuru
ece arada öksürmeye devam ediyo bende kara turptan şurup yaptım kızlar belki biliyosunuzdur siz ama ben yeni keşfettim nette kara turpun için oyup bal koyuyosunuz 24 saat sonra şurup hazır dünden beri içiyo bakalım çok faydalıymış öksürüklere ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum ne kendime ne eceye cts arkadaşa gittik sabah mecburen baş ağrımö için içmiştim öğleden sonra bidaha başladı ama taşıyamıyorum başımı bende boyun düzleşmesi var kapalı havalarda çokk ağrıyo bide bunun için bi çaree bulsam akşamı zor ettim acile gidelim diicektim ama ordad bi ilaç içince düzeldim şimdilik iyyiim bakalım
yarın yüzmeye başlııcaz ama ben kararsızım bu soğukta hasta olurmuyum diye eşim zatürre olursunuz manyakmısınız diyo ama bakalım vazgeçersek hepbirlikte vazgeçeriz öğle arası ağdaya ordada mayoyla bone almaya gidip işe geri dönücem nasıl yetiştirceksem bizim kampüs şehir dışında dağın başında ((

evet bizim testlerde öyle kağan sadece noktaları birleştiremedi.yani aslında yapıyor ama muntazam değildi.sadece çiziyordu bende eksik puan verdim.
diğer yaşları yapmadım.3 yaşında yaparım.şöyle bir göz attım diğerleri normal ama hareket yeteneği 4 yaşa denk geliyor neredeyse.....
serpil sen eceyi ne zaman kreşe vereceksin düşünüyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…