canım çok teşekkür ederim:))) evet canım bizdede durumlar aynı batuhan habire yeni şeyler istiyo sürekli oynuyoruz...Nurancım d.gününü atlamışım kusura bakma canım güzel anılarla dolu güzel bir yaş olur umarım nice seneler!
ya kızlar ben teoya yetemiyorum artık sizde de böyle mi? sürekli bişeyler yapmak istiyor akşama kadar beynim ona odaklı çalışıyor ya resim yapıyoruz,ya araba,evcilik vs..ve cdlerin biri giriyor öbürü çıkıyor herşeyden sıkılır oldu kreşlik oldular sanırım..
bende aylar sonra ilk kez dün off günü yaptım babanesi ve dedesi teoyu aldı gezmeye götürdü bende fırsat bu fırsat kızılaya gittim saatlerce gezdim ,alışveriş yaptım,kafa dinledim akşam da eşimle buluşup gezdik bana yeni foto. makinesi aldı (benimki bozulmuştu laf aramızda teo bozdu ama söylemedim) bir japon olarak makinesiz yaşamayacağımı bildiğinden aldık yenisini çok güzel mavi mavi rengide..
canım annenede teoyada çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumannecim hala hastanede hastane çok uzak ank dışında bizim evden arabayla 1,5 saat her zaman gidemiyoruz çocuklarla tabi..bakalım daha ne kadar yatacak hergün o yaralar su toplayıp iltihap akıtıyormuş ve her gün deryi tekrar kazıyorlarmış nasıl canı yanıyor kadının yaaa(
teo da 10 gündür falan nezle burnu şırıl şırıl sudafed veriyorum ama hala akıyor gribe döndürmese bari..
aysegulcum buyuk gecmıs olsun.. Allah hayırlısını versın sızle rıcın.
dund erya aradı benı o soyledı. hıcbırınızden haberımy oktu bugune kadar. bugun esım artık 10 gunden sonra el attıda pc ye kk ya gırebıldım
onun dıısndakı sıtelere gırıyordum buraya gıremıyordum hatta sadece bu sıteye gıremıyordum.. cok sacma deıl mı .. neysekı geldım sonunda..
kızlar benim atama istanbula çıktı..
slm.kızlar kaç gündür giremiyordum grip oldum ve çok arttı dün artık dr.gittim gripten çok meğer vücudum çok susuz kalmış havalar soğunca eskiye oranla daha az su içiyordum ama tabi abartılacak kadrada değildi sanırım ecrinin arkasında koşturmaktan vücudumun direnci azaldı bi rahatça ayaklarımı uzatıp yatamıyorum ki ihiç oturtmuyor yaa..sanırım herkes aynı şelerden şikayetçi ecrinde hadi nne şunuu yap bunu yp sana yardımedeyim diyor talanediyor her yeri aslında çok kızan birisi değilim sabırlım hemde bu sıralar uzun zamandır çok çok sabırlıyım hiç kızmıyorum bağırmıyorum bile ama hasta olunca çok çabuk parlıyorum oda alışkın olmadığından çok ağlıyor hemen sesimi bir yükseltiyim ağlıyor anne kızma bana diye çok ağlıyor yaaa özürdiliyor sarılıyor öpüyor sürekli beni...
kızlar doğaçın huysuzluk sebebi belli oldu diş patlatmış 17. diş diğer 3de yolda sanırım son süt dişleri çıkıyor herkes çıkardımı dişleri 20 oldumu bizmi geride kaldık tek iştahsızlık hat safhada yine eridi burası çok soğuk güneşe aldanıp çıktık ama hasta olmasa bari dişi hep hastalıkla huysuzlukla çıkıyor doğaçın neyse bu son sayılır bidakiler 5 yaşında çıkacakmış
nurancım allah mesut etsin kardeşini hayırlı olsun canım
bizde farksız değiliz derya belki sizlerden daha beterizdir kayınvalidem bile çok sabırlıdır bugüne kadar kıyıpta doğaça kızmışlığı yoktur o bile çileden çıktı kızdı doğaça evde her dolabı bağladı heryeri karıştırıyor söz dinlemiyor oturmuyor bize vuruyor oyuncak fırlatıyor çok sinirli agresif bi çocuk oldu iyice her dediğini yaptırmaya çalışıyor
diş doktoru macun kullanmanıza gerek yok yutabilir demişti ama kağan da yutmuyor tükürüyor o yüzden kullanıyorum ama ece yutuyorsa bir süreliğine erteliyebilirsin.
bu arada face deki yorumlarınıza teşekkür ederim.
serpil sen o bedava kitabı almıştın değil mi testleri yaptın mı sonuç ne çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?