maşallah aralakonuşması falan çok süper ingilizce bile biliyo demek :))))doğa kolejini bende biliyorum çok kaliteli eğitim verliyo ama çok tuzlu. uygun fiyatlı kaliteli eğitim veren yer bulsam bende vermeyi çok istiyorum hem konuşması açısındanda çok iyi olur. hala batuhan çok iyi değil konuşmada. 3 kelimelerle cümle kurmaya başladı anne lamba aç gibi. basit kelimeler kullanıyo. ben açıcam, geliyorum gibi kelimeler daha kullanmıyo. aslında doktoru normal diyo 4 yaşa kadar ama bende yavaş yavaş bu durumdan sıkılmaya başladım ((
bende oyle seyler soylemem . Allahı tanımlamak suan onlara oldukca guç. yanlıs yonlenebılırler mazallah
çok şükür canım bizde hiç sorun yok bu konuda ecrinle diolaglarımız şöyle
seni kim yarattı dedikmi ALLAH diyor ve peygamberimizi duaları sureleri biliyor ...daha fazlasını zaten yapmadım ama hiç bir zaman peygamberimizin güzel ahlakını anlatmak öğretmek yanlış olacağını zannetmiyorum ..
canım şimdi ne alaka ..
peygamber efendımızden bahseden oldumı hıc burda
Allah tan korkarak mı buyumesı ıyı yoksa Allahı severek mı buyumesı ıyı bız bu durumdan bahsettık
Allah taş yapar dıyorsan ve ecrınde bı daha yapmıyorsa tabıkı korktugu ıcın yapmıyordur
sevdıgı ıcın deıl
yanlıssam yanlıssın denız deyın
hem suan oyle seylerı ogretmek ıcın cok erken
daha çoğu buyuk ınsanın bıle rabbımızı kendı ıcınde tanımlaması zorken
kucucuk bır cocugun aklında (kı hayal dunyasının sınırsz oldugu yaşlara gırdıler artık)yanlış tanımlaması cok daha buyuk bır oran.
değil mi ? gamyoncuiremsu
nurancım bence batu da da gelışmeler var.. hem bezden kesılmesı cok buyuk bır başarı hemde kendısı buyuk bır beyefendı gıbı senı hıc zorlamadı..
ayrıca konuşmasıda yaşına gore yeterkı 2,5 yaşlarını doldurunca ınan bana daha cok konuşucak
aral ında bu aralar en sevdıgı program varmısın yokmusun adamlara fln hatta yokum de fln dıyor :)))
aşırı derecede espırılı bır cocuk.
şaka yapmayı komık olmayı cok sevıyor.
bırde sureklı anneyı cok sevıyorum dıyor sarılıyor bana alıyor benı yatırıyor yere yastıga kafamızı koyuyoruz haydı annecım sohbet edelım dıyor :)) karsılıklı uzun uzun konuşuyoruz
bu aralar en favorı şarkıları bodruma gıttık beraber. baştan sona soyluyor
bırde rengarenk sertap erener.
tum araba markalarını bılıyor
oyuncakcıdakı satıcı cocukları şok ettı bu ne markaaa dıyor cocuga
o da ne marka bılmem dıyor
bızımkıde ford bılmem ıstee nıssan fln sayıyor :))
google den aratabılırsınız en sevdıgı ıngılızce sarkıda en favori sarkısı
kucuk bır kız cocugunun 1993 te soyledıgı cuuppy cake dıye bır sarkı var
o sarkıyı cok sevıo ızleye ızleye ezberledı
hala oto koltuguna oturturkan bır aglama faslımız oluyor muhakkak..
kendısını 5-6 yaşında sandıgı ıcın sanırım oraya layık gormuyor mu ne :)))
bırde konuşamaları duz deılde nasıl dıyım araya kelımeler serpiştirilerek yapılan konuşmalar
mesela
sence
kesınlıkle
acaba
galıba
olabılır
bu tur kelımelerı de nerde kullanıcagını bılerek aralara sokuyor
Ayşegulcum dogac ın gelıp sana oyle demesını okurken cok duygulandım.. canım bnm onu cok ozledım
yerıme öp lutfennn
kızlar çok hassas konular bunlar
ama şuda bir gerçekki henüz çok erken onlar için bu tanımlamayı yapmak
tabikide Allah sevgisi peygamber sevgisini aşılıcaz onlara zaten bu bizim görevimiz anne babadan öğrenilmeli
ayşegülcüm doğaçta baya ilerletti kendini onada kocaman maşallah
kayınvalidenin yaptıkları çok çirkin şeyler sanki sen çişini öğrensin istemiyomusun.. çocuk yetiştirmek kolay şey değil her çocukta bir değil eşin gelsinde sende bir an önce evine dönde bu dedikodulardan kurtul canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?