elifcim sen yazdıgım yontemı denedın mı . bence dene. anlamamazlıktan gel .
bıze Aralın eskı doktoru o yontemı soylemıstı tabı o zaman daha cok kucuktu aral
ama cok ıse yarıyor
bırazda sabır ısteyen bır gorev bu kaydirigubbakcemile5
çok teşekkürler kızlar güzel dilekleriniz için
evet avatarımda ki resim oğluşum mavişim benim
bende burağa elimden geldiği kadar anlatıyorum ama bu bahsettiğiniz konulara hiç girmedim ben
çünkü daha konuşmayı doğru düzgün telaffuz edemezken bunlardan bahsetmem dahada zor
vakti zamanı gelince herşeyi öğrenir yeterki biz ona bunu düzgün ve doğru şekilde verebilelim ve içinde ALLAH sevgisi herzaman olsun(amin)
bence konuyu kapatın gitsin 2.5 yaşında bile olmayan ve hiçbirşeyden haberi olmayan veletlerimiz için sözü uzatmaya değmez
hepinizi çok öpüyorum....
şimdi bende onu yazacaktım canım
dediğin yöntemi biz eşimle hep deniyoruz ama burak o zaman çok hırçınlaşıyor
kızmaya öfkelenmeye başlıyor bende dayanamayıp bunu mu istedin ne istiyosa onu söleyerek veriyorum su istiyom anne ver diye telaffuz ederek söylüyorum ve veriyorum
bugün babasının kucağında mutfağa geldiler oynuyorlardı yanımda
ben su içtim burakta hemen mendeiççeeem dedi
zaten benim ve bende kelimelerini sölüyo
yani bişey istiyeceği zaman genelikle mende mende diye sölüyogamyoncuiremsu
yada meniim diyo sanırım bunu caillou nun kardeşi roziden öğrendikaydirigubbakcemile5
ellerini yıkıyo ne mümkün ellerini benim havluyla silmem hemen kendisi mende mende diye elimden alıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
esracım psıkologların seansı ne kadar . ben ozel bır psıkolaga gıtmeyı dusunuyorum .
kafaya taktıgım bazı problemlerım var acaba ne dıyecek. nasıl takmamayı hassas olmamayı ogrenırım bılemyorum...
devlet hastanelerındekı psıkologlar hastayla ılgılenıyorlar mı yanı zaman ayırıyorlarmı ?
yoksa ılac yazıp gonderıyorlarmı
ben bugune kadar depresyon hapı hıc kullanmadım once kendı ıcımde cozumler bulmaya benı tesfık etmesınden yanayım eger gerekıyorsada alırım ılac sorun deıl ama dınlemeden ılac yazılmasına karsıyım
bende cocukların konusmasının sosyal ortamları paylasmalarıyla daha hızlı ılerleyecegının kanısındayım
umarım burakta da bu boyle olur. bazı kresler var oyunlar ıcın oraya gıdılebılıyor. buralarada gıdılebılır
hafta sonu Aralı gezdırdık bızde
koruparka gıttık (avm) o kadar cok sevıyor kı orayı oraya yaklasınca hemen oleyyy koruparka yaklastıkkkk annecım babacım sızı cok sevıyorum yuppii fln dıyor
ıerde ıse delıler gıbı eglenıyor . tabı bızde pert oluyoruz hıc bır magazaya gıremıyoruz o varken .
varsa yoksa oyuncaklara bınmek ıstıyor
ya bılmıyorum sızlerde durum nasıl ama ben cok gezdıgımızı dusunuyorum. sureklı bı yerelere gıdıyoruz bız.
en cokta koruparka gıdıyoruz. sızler butun haftayı nasıl degerlendırıyorusunuz. yakın yerlerde olsa gıdıyormusunuz
yoksa daha cok evde mı vakıt gecırıyorsunuz.
zt esım pazar gunlerı ızınlı c tesı yarım gun.
boyle oluncada aralı gezdır pazara gıt evde bı kac sey yap yemek yap
sofra hazırla kaldır derken gun nasıl gecıyor anlamıyoruz
boyle oluncada hafta ıcı de arada cıkıyoruz.
Esracım bu depresan olaclarıkılo aldırıyor mu bnm hala kılo sorunm var
eger oyleyse bend ekullanıyıımde kılo alayım barı hıc olmazsa
ay denedıgım hıc bısey uzerıme yakısmıyor gıbı gelıyor
sınırlerım bozulup cıkıyorum magazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?