selam kızlar herkes iyidir umarım ve tabiki kuzucuklarda
burağında bu sıralar iştahı kaçtı zar zor yediriyorum
bi kitaptan bahstmişsiniz banada söylermisiniz netten şimdi baktım ama kitabın adını bilmediğim için bulamadım
bende burağı bugün kreşe götürdüm ilk başta biraz yabancıladı ve çekindi ama sonra açıldı
müdüre hanımla konuştum 1 ay sonra izin dönüşü başlatırız dedi
yarım gün vericem sabah 8 öğlen 12 ye kadar
zaten üst komşumda orada öğretmen bana orada zamanında konuşamayan ve şimdi bülbül kesilen çocukları gösterdi pek mutlu oldum burakta hemen çocuklarla kaynaştı oynadı tabi ben de orada olduğum için bana sürekli nazı geçti :)
çok sevindim canım eşin süper ya kıymetini bil derim hiç üzme sen o adamı bulamazsın piyasada numunelerden enişten çok şanslısın denizcim tekrar tebrik ederim canım allah mutluluğunuzu daim etsinderoşş kesınlıklkeee eglencelı olur ama ıkı kısı gıdılmez kı senın su kafadenlı arkadaslarınıda cagır harıkaa olur karoeke..
bızımde dun gecemız guzeldı esımle dısarı cıktıkk yemege gıttık once mazgalara fln baktırdı benı ıllada bısey al yok dedım almıcam bısey evdeyım ztn fazla fazla var dedım hayır ıse gırsem alırdım hemen ama ısede gıtmıyorum evde de esofmanlarla takılıyorum ne gerek var dedım aldırmadım bısey.
trençkotumu bagaja atmıs evın onune geldıgımızde ya murat neden montumu bagaja atıyorsun sana ne zararı var onde dursa dıye soylene soylene bagajı açtımm almak ıcın anaaa bır baktımm laptop var orda kocamannnnnn :)))
super bır hedıye oldu bu evımıze yatak odmızdakı pc mızden kurtuluyoruzz artık bugun esım halledıcek
suan cici yeni laptopum yanı başımda duruyor
ama cok guzel bır surprız oldu
ayyy yasemının ustlerdekı yazısına katılayım dedım yanlıs butona basmısımmm.. haberın olsun yasemıncım yanlıslık oldu ..ecrının zekasına bende sasırmadm dogrusu maşallahh kuzumuza..
bende aralı oyle bır doktora goturmeyı dusunuyorum ama asıl zeka testlerının 4 yasından once yapılmadıgını bıldırmıslerdı bana dr da.
kızlar ıyı dıleklerınıze cok tesekkur ederım
kocam mukemmele yakın bırı evet.. ama bazen kıymetını bılmıyorum onun ..
bnmde yukum hafıfı olmadıgı ıcın arada atısıyoruz ama bayadır maşallah tartısmamız olmuyor
auysegul bende cok ıstıyorum sınava gırmeyı unıversıteye gıtmeyı cok ıstıyorum bende. en cok ıstedıgım seyse anaokulu ogretmenı olmak ama bu saatten sonra ımkansız o . ama yınede unıye gıtmeyı ve bıtırmeyı cok ıstıyorum zamanında kazanıp gıtmemıstım londraya gıtmıstım
ama sımdı asla kazanamam bırının benı sıkı calıstırması lazım hele hele matematıgım sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
haftaya pazar o aldığım karaoke bara gitcez bakalım umarım eğleniriz ablamlar da gelcek ve belki bizim şu matrak arkadaşlar..(gerçi onlar fırsatı kaçırdılar ama parasını verip içerler artık )
ve bugün de bi fırsat aldım ama süper kızlar..
koltukaltı,favori ve genital bölgelerinden birini seçiyorsun 5 seans lazer epilasyon 25tl yani seansı 5tl ya geliyor süper değilmi? 3 adet aldım hepsine gitcem zaten koltukaltıma yıllar önce gitmiştim ama çok az kalmıştı bir daha böyle fırsat nerden bulcam diye ona da gitcem,diğerlerine de ..biterse acayip bi rahatlık olur yaaa..
o sitelere üye olun süper fırsatlar oluyor kızlar brunc,akşam yemekleri vs..her alanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?