2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar herkes iyidir umarım ve tabiki kuzucuklarda
burağında bu sıralar iştahı kaçtı zar zor yediriyorum

bi kitaptan bahstmişsiniz banada söylermisiniz netten şimdi baktım ama kitabın adını bilmediğim için bulamadım

bende burağı bugün kreşe götürdüm ilk başta biraz yabancıladı ve çekindi ama sonra açıldı
müdüre hanımla konuştum 1 ay sonra izin dönüşü başlatırız dedi
yarım gün vericem sabah 8 öğlen 12 ye kadar
zaten üst komşumda orada öğretmen bana orada zamanında konuşamayan ve şimdi bülbül kesilen çocukları gösterdi pek mutlu oldum burakta hemen çocuklarla kaynaştı oynadı tabi ben de orada olduğum için bana sürekli nazı geçti :)

bende de aynı durum sabahtan full burakla beraberdim öğlen 2de uyudu
şu sıralar iyice üzerine düştüğüm için dahada şımardı ve laf dinlemez oldu
bu dengeyi nasıl sağlayacağız bilemiyorum

deroşş kesınlıklkeee eglencelı olur ama ıkı kısı gıdılmez kı senın su kafadenlı arkadaslarınıda cagır harıkaa olur karoeke..
bızımde dun gecemız guzeldı esımle dısarı cıktıkk yemege gıttık once mazgalara fln baktırdı benı ıllada bısey al yok dedım almıcam bısey evdeyım ztn fazla fazla var dedım hayır ıse gırsem alırdım hemen ama ısede gıtmıyorum evde de esofmanlarla takılıyorum ne gerek var dedım aldırmadım bısey.
trençkotumu bagaja atmıs evın onune geldıgımızde ya murat neden montumu bagaja atıyorsun sana ne zararı var onde dursa dıye soylene soylene bagajı açtımm almak ıcın anaaa bır baktımm laptop var orda kocamannnnnn :)))
super bır hedıye oldu bu evımıze yatak odmızdakı pc mızden kurtuluyoruzz artık bugun esım halledıcek
suan cici yeni laptopum yanı başımda duruyor
ama cok guzel bır surprız oldu

elıfcım cok sevındım kres durumuna muhakkak gonder.. orda herseyı cok daha ıyı ogrenıyorlar. emınım faydasını goruceksınız..
cok sevındım sızın adınıza.
ayrıca oglene kadar olması daha ıyı ztn ogledens onra uyuyorlar eve gelıp yemegını yer uyur orda ogrendıklerını uyku sayesınde ıyıce pekıstırır

o kıtap ın yazarı sabiha paktuna
google a sabiha paktunanın ücretsiz kitabı yaz karsına cıkıyor
sıte senı yonlendırıyor sonra. gamyoncuiremsu

akannehirakannehirakannehirakannehirkızlar biz geldik ecrini dr.götürdük söylemeye korkuyorum ama ecrine zeka olarak dr.bugün konuştu bizimle ilk defa sürekli gidiyoruz aynı özel hasteneye götürüyorduk ecrinin normal zeki bir çocuk olmadığını üstün zekalı olduğunu vede bunun eğer böyle devamederse ilkokulda izmirde üstün zekalılar için okul mu artık ne olduğunu bilmiyorum bir yer varmış kendisi dr.muz bizzat irtibata geçecekmiş çok fena olduk yaa eşimle hiç beklemiyordum böyle bişey yani hep derdik akılllı vsç.diye ama drmuz umarım ilkokula kadar normal zeki bir çocuk olur dedi yoksa üstün zekalıda oldukça zormuş bakalım ne olcaka şimddi zeka testi yapıtımayacağını çünkü kaba taslak yapıuldığını gerek olmadığını söyledi..ben demedim kızlar böyle şöyle diye kendisi dedi şuan 4 buçuk yaşında bir çocuk zekasında vede davranışlarında olduğunu söyledi sürekli yaptıklarını ilgilendiklerini konuşması vs.hepsini konuştuk uzun uzun anlattık anlattımda bende sonra şunu şöyle bunu böyle yapıyor diye ecrinin durumunu...

hastalığıda soğukalgınlığı varmış ilaç bile vermedi artık bağışıllık sistemi güçlenmiş çok şükür yaa bunu duymak beni çok çok çok mutlu etti...

Son düzenleme:
yasemincim çok güzel bişey ecrinin belliydi zaten şaşırmadım doğrusu akıllı fıstık o maşallah

kızlar şimdi gece kuşu oldum bende nette tur atıyordumki bişeye rastgeldim açıköğretim bu sene türkdili edebiyatı ve sosyoloji bölümünü açmış ileride formasyon açma gibi durumlardan bahsediliyormuş yani öğretmen olma şansı var düşüneniniz varmı türk dilinde 10.000 kontenjan sınırı var ama sosyolojide yok ben düşünmeye başladım ama öss şimdi zor geliyor ya tekrardan başlamak falan şimdi katılımda çoktur bu bölümlerin puanıda yüksektir araştıranınız varmı

çok sevindim canım eşin süper ya kıymetini bil derim hiç üzme sen o adamı bulamazsın piyasada numunelerden enişten çok şanslısın denizcim tekrar tebrik ederim canım allah mutluluğunuzu daim etsin

bu arada beğendim beğenmedim gibi altta linkler çıkmış hemen bi beğeneyim kaydirigubbakcemile3

Günaydın..
Dero hoşgeldin valla yokluğun farkediliyor...
Denizcim nice mutlu sağlıklı yıllara inş...

Ecrin cicişlerini güle güle kullansın..
Bu arada bende şaşırmadım ecrinin durumuna maaşallah kuzucuma...
Allah size kolaylık versin yasemincim...

Enes bu hafta kudurdu ya...
19. dişi geliyor çok huysuzzz
öğle uykuları şaştı ona oranla akşam uyku saatimizde şaştı..
ayrıca öğlen norml saatinde uyusa bile gece 12 den aşağı uyumuyorrr
kuduruk kuduruk odadan odaya durmak nedir bilmiyorrr akannehir
şu bez meselesini hala halledemedik....
abi değilim ben diyor bebeğim lülülülülülü
abi olmak istemiyor sanırsam...

kızlar k,tabımız geldi çok güzel bir kitapmış 2 ve 3 yaşa kadar bütün soruları ecrin 10dk.cevapladı tek sorun boyama ecrin boyamaları yaparken oturamadığı için poposu yer görmeyen kızım yaa bu yüzden uzun süre onları boyayamaz oturupta ama diğerleri hep 4 verdim...

ayyy yasemının ustlerdekı yazısına katılayım dedım yanlıs butona basmısımmm.. haberın olsun yasemıncım yanlıslık oldu ..ecrının zekasına bende sasırmadm dogrusu maşallahh kuzumuza..
bende aralı oyle bır doktora goturmeyı dusunuyorum ama asıl zeka testlerının 4 yasından once yapılmadıgını bıldırmıslerdı bana dr da.

kızlar ıyı dıleklerınıze cok tesekkur ederım
kocam mukemmele yakın bırı evet.. ama bazen kıymetını bılmıyorum onun ..
bnmde yukum hafıfı olmadıgı ıcın arada atısıyoruz ama bayadır maşallah tartısmamız olmuyor

auysegul bende cok ıstıyorum sınava gırmeyı unıversıteye gıtmeyı cok ıstıyorum bende. en cok ıstedıgım seyse anaokulu ogretmenı olmak ama bu saatten sonra ımkansız o . ama yınede unıye gıtmeyı ve bıtırmeyı cok ıstıyorum zamanında kazanıp gıtmemıstım londraya gıtmıstım
ama sımdı asla kazanamam bırının benı sıkı calıstırması lazım hele hele matematıgım sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

olsun canım istersen altta seçeneği kaldıra biliyormuşsunda bende şimdi farettim yeni çıkmış bunlarda..aralda maşallahı var ilk aklıma gelen o oldu bencede sende götürmelisin ..eşine her zaman maşallah diyorum allah bozmasın muhabbetinizi...bende üni.okumayı düşünenlerdeniz açıköğretim istiyorum bundan sonrası zaten başkada olmaz çoluk çocuk eş zor ama açıköğretim okuyacağım daha ehliyetimide alamdım eşim seneye dedi off off zor ya ikinci çocukta istiyoruz seneye nasıl olacak yaa....

Son düzenleme:
herkese ıyı haftasonları dılıyorum kızlarrrrrr

yasemıncım bencede bu kışın alabılırsın ehlıyetını seneye bırakma . ne olur ne olmaz ıkıncı cocukla
cok zor olabılır almak kursa gıtmek
ben ıyıcee kullanıyorum arabayı artık her dısarı cıkısımızda bende araba. esımde yanımda oturuyor heheheh :)
gecen gun eminelerın oraya gıttım yagmurda . kendımı denıyım dedım aksamdı. hanı gıdebılıyorsam arabayla gıderım burağı ve emıneyı alırım cocukları carreforu a fln gotururumn dıye valla o yagmurda karanlıkta cok guzel gıdıp geldım.
ama emınelere ugramadım haberlerı yok dıye ordan gerı dondum :)))
bence hepınız baslayın kızlar. derya once sen bak sızına rabanmızda var hafta sonları esınle calıs

slmmm güzellerrrrr..
hepinize iyi haftasonları diliyorum...

denizcim evet ayşegüle aynen katılıyorum ,ne hoş sürpriz yani olay laptop değil sunuş biçimi,olayın içindeki romantizm :))

araba işine gelince evet içimde kocaman bi sıkıntı gibi ben herşeyi beceren ben bunu niye kendime büyük bir korku haline getirdim bilemiyorum ama trafikten çok korkuyorum eşim kullanırken bile sürekli müdahale ediyorum o da bana destek vereceğine sen bu halde hayatta kullanmazsın diyip kızdırıyor..ama bi an önce aslıyla başlamam lazım(kankam ve sdireksiyon hocası:)) yani fırsat ayağımın dibinde aslında dimi yaaa..

geçen gün sabah telefonla uyandım cv güncellememe rağmen iş için aradılar grafikerlik için çok şaşırdım afalladım bi an ama benim oğlum var dedim adama :)) maaş falan sordum hiç telefonda yapılcak,söylencek şeyler değil ama ...800tl+yol+yemek+ssk falan dedi ve yeri kötü yani organize sanayideymiş eşime sorup dönerim dedim ve dönmedim tabi eşim istemedi oralarda ne işin var diye zaten ücret de az..

ama acil iş bulup çalışmam lazım ya da evden ne bileyim halimiz harap yine bu ay..
babnesinin bakacağına emin olsam iş arıycam ama onun da yüzünü gören cennetlik taşınacak,ev tadilatta vs..
dün ona gittik boş evde usta bekliyordu ev boş olunca ve kocaman bi terası olunca asrın cirit attı kudurdu durdu

sizin böcüklere gelince ben de şaşırmadım.. ama en az sizin kadar merak ediyorum bi an önce götürün bi test falan yaptırın gerçekten yaşlarından çok mu ileriler...
yasemin ecrini öyle bi anlattınki çok merak ediyorum cimcimeyi bilmediği beş vakit namaz diycem ama sureleri biliyormuş zaten ona da çok az zaman kalmış :))
yerim ben hepsini,hepsi de ayrı zeka küpü akıllı böcekler maşallah hepsine..

Son düzenleme:
haftaya pazar o aldığım karaoke bara gitcez bakalım umarım eğleniriz ablamlar da gelcek ve belki bizim şu matrak arkadaşlar..(gerçi onlar fırsatı kaçırdılar ama parasını verip içerler artık )

ve bugün de bi fırsat aldım ama süper kızlar..
koltukaltı,favori ve genital bölgelerinden birini seçiyorsun 5 seans lazer epilasyon 25tl yani seansı 5tl ya geliyor süper değilmi? 3 adet aldım hepsine gitcem zaten koltukaltıma yıllar önce gitmiştim ama çok az kalmıştı bir daha böyle fırsat nerden bulcam diye ona da gitcem,diğerlerine de ..biterse acayip bi rahatlık olur yaaa..

o sitelere üye olun süper fırsatlar oluyor kızlar brunc,akşam yemekleri vs..her alanda..

canım adı ne ki sitelerin bilmiyorum adını özelden yazarsan sevinirim...

merhaba kızlar bugün akşam karşı komşumda hoşgeldin buluşması yapıldı ordaydık biraz olsun kendime geldim değişiklik oldu kış geldi kapandık yine evlere deryanın dediği gibi benimde çalışma isteğm var ama kendime güvenim kalmadı artık ben çok çabul yorulan biriyim yetişemem hem ev hem çocuk zorlanırım çocuk olmasa idare ederdim ama diğer türlü zor özellikle özel sektör zor benim için kpss de hayal benim için yaşım geçmemiş olsaydı türk dili edebiyatı için hazırlanırdım doğrusu şmdi yaş 30 4 sene okusan kalmadan bide formasyon alsan o da 2sene oluyomuş sanırım etti 36 kpss yi kazanmayı bekle derken 40 olucam o saatten sonrada almazlar beni zaten tek yapabileceğim şey eşim emekli olunca küçük bi yer açıp işletmek olabilir yaseminin dediği gibi 2 çocuk istiyoruz bide o var hep zamandan çalıyor hayat malesef komşularım dalga geçiyor diplomalı ev hanımı diye :)) alıştım bende gülüp geçiyorum halime

deryacım çok uygunmuş fiyatı gerçten bende doğaç doğana kadar gitmiştim lazere anlatmıştım sana koltuk altı ve genital bölge için koltuk altı baya azaldı ama genital bölge eski haline döndü resmen aynı acıyı çekmek istemiyorum ben artık uğraşamıcam valla ne ağda ne lazer jiletle alıyorum gittiğim yerde zaten jiletle al demişti devamdı eskiye döndü napıyım verdiğim paralara acıdım 2sene gittim ben kaç seans oldu bitemedi ten meselesiymiş o benim sarı kalıyor ama bitmiyordu boşverdim bende esmerlerde daha iyi sonuç veriyomuş sende verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…