2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sevda o numarayı banada verırmısın . bende sparış edıcem o kıtaptan
gercı selcan vermıstı ama onun verıdıgı numara hıc cıkmadı hep esıme arattırdım o gunlerde.
sımdı arasak sansımız olurmu acep

Son düzenleme:
bende aramıştım ama geldimi gelmedimi bilemiyorum 15 gün oldu belkide geçmiştir bida arasammıki denizcim nette var numarası araştırırsan ya şimdi eşim geldi ben yine sipariş versem evde olmuyacaz eşim izin almış 1kasımda başlıyormuş yine kitabı alamıcam gibi gözüküyor offf offf

yasemincim çok sevindim canım hayırlı olsun işin oğlun olacağı içime doğmuştu benim inş. sağlıkla kucağına almak nasip olur

yasemincim ecrinin cicileri çok ciciymiş anlattığın kadarıyla güle güle giysin fıstığım erkek çocuklara hiç bişey yok ya delircem lcw var burda ordan alıyorum genelde ama burda çeşit fazla yok her gittiğimde aynı şeyler var bide erkekler için küçük bir reyon ıyyyıyyy

deryaaaaaaaaaaa nerelerdesin sen yaaa hiç sesin soluğun çıkmıyor özledim valla serpil seninde öyle neredesiniz kızlarrr

evet deryaa ugramıyorsunn ozledık senııııııııııııııı.
sensızzz olmuyor uleynnnnnnnnnnnnnnnnnn

Burdayım kızlarrrr..geçmişi okuyordum..
asrın fırsat verirse vyazacam da uzunn uzunnn :))

denizcim yıldönümünüz kutlu olsun nice nice yıllara :))))

kızlar bende o kitaptan sipariş verdim online başvuru yaptım 1 hafta sonra geldi bende yaptım batuhanın puanları yüksek hep %97 lerde

yasemincim oğlun olacak demek çok sevindim :ecrin_bebek:

evet deryacım çok özledik seni olmuyo sensiz hiçç :))))

buugun bnm evlılık yıldonummmm dedım leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

deryacım hossgeldınn canım .. ozledıkkk hatunnn

bende sımdı netten basvuru yaptım nurancım bakalım banada gelcek mı ııııı
dogrusu aralı cok mrk edıyorum

oh be derya sesini duyduk sonunda :))

denizcim daha nice güzel seneler diliyorum eşinle sana allah ağız tadınızı bozmasın hep mutlu kalın

adaşım çok ama çok sevindim erkek ihtimali bile heycanlandırdı beni doğrusu hadi bakalım hayırlısı inş.sağlıcakla olur oğluşumuz....evide iyi uygun bulmuşsun çok pahalı derler istanbulda umrım herşey iyi olur canım benim.

deryacım hoşgeldin canım benim facede görüyordum neden acep kk da yok diye düşünüyordum ...

sevdacım bende istedim ama bana gelmedi yaaa kitap meraettim iyice...

denizcim nice güzel mutlu yıllra eşinle aralla kayınvaldenin ve k.pederinde hediyesi jesti çok güzelmiş ...

Son düzenleme:
sevdacım ayşegülcüm sağolun kızlar ecrinin kışlığı hiç kalmamıştı boyu çok uzadı hiç üzerine olmöuyordu mecburen bukadar çok laışveriş yapmak zorunda kaldım...

slmmmm millet gecelerin sultanı ancak gelebildi:))

ay ne güzel yaaa özlenmişim sanırsam,hatırlanmak sevilmek çok güzel valla sağolun gece gece yüzüme bi gülümseme yayıldı hemi de en kocamanından ben de sizleri çok seviyorum bilesiniz ama böcüklerinizi daha çok..aklinialirimsmile

yaa ne güzel yasemincim tayinin ,bebişin falan sanırım istediğin gibi..hayırlı uğurlu olsun canım bir de erkek bebişle uğraş bakalım hangisi daha yaman :))

denizcim yıldönümünüz kutlu olsun 4 yıl 40 olsun ve öyle uzayıp gitsin inşallah..

şu sabiha teyzenin kitap bana da gelmedi taa sevda link verdiği zaman istemiştim halbuki..inşallah gelir merak ettim valla..

bebişlere (pardon artık abi ve abla oldular) yeni ciciler alınmış hepsi güle güle giysin eskitsin inşallah biz de bot almaya çıktık yine spor ayakkabı bulduk onu aldık nike hemi de 45tl hala lacivert bot bakıyorum (monta uysun diye) bulursam alcam

uykum kaçık günlerdir bu saatlerde ayaktayım..
daha önce de yazmıştım size boleyn kızı diye bir kitap okudum ve çok sardı diye şimdi onun dizilerinin dvd sini aldık akşamları seyrediyoruz ve yazarın diğer kitaplarını da ve şimdi nihayet bitirdim kitabı da rahatladım 700-800sayfa kitaplar ama bir solukta okudum..
sonra da geceleri rüyamda ingiliz saraylarında görüyorum kendimi :)))

asrın da bi tuhaf oldu uyku düzeni şaştı iyice 1 haftadır öğlen hiç uyumuyor akşam 12 gibi yatıyor(zorlaa) sabah da benimle kalkıyor öğlen 12 gibi falan geceleri maşallahı var 12-13 saat uyuyor ee tabi öyle olunca öğle uykusu gelmiyor..
yarın uyanabilirsem onu erken uyandırcam öğle uykusunu uyusun bari çocuk gibi yaşasın büyük gibi değil..

bu arada yeni arkadaşımız gelmiş,hoşgelmiş..elifcim umarım seninle de kızlarla yakaladığımız samimiyeti ve dostluğu yakalarız hoş geldinisssss..
bu arada nerde oturuyorsun?bunu tek ankaralı olarak merakla soruyorum :)))

neyse ben yatıyım yarın da insan gibi kalkıyım oğluşumla..iyice yaratık moduna girdim bu aralar :))

günaydın kızlar nasılsnız ecrinin dün keyfiyok tu ağlıyor mızmızlanıyordu öksürük felan yok grip değil maşallah bu sıralar hiç olmuyor ...ama anlayamadığımız bir şey var yemek yeek istemiyor yerkende göbeğim acıyor diye sayıklıyor bu sabhata yedi ama az yine göbeğim acıyor dedi eşimde bugün için dr.götürelim dedi artık randevu aldık zorda olsa çok doluymuş hem ontrol olsun uzun zamönadır dr.götürmüyorduk umarım bişeyi yoktur kuzumun...

bu saate kadar canım iyi ayakta duruyorsun allah korusun vücudun hasta olur halsiz düşer ..güle güle giysin teoşum ayakkabılarını bizde geçen aylarda almıştık nike aynen 45 lila beyazlı ama iki ay oldu şimdiden büyük almamıza rağmen çok zor sığıyor ayağına yaa çok uzadı boyu yine 2 ayda bir ayakkabı değiştiriyoruz ...sizinkiler kaç numara giyiyor ecrin küçük giyerdi ama birden büyüdü ayakları ...:sm_confused:

Son düzenleme:
slmmmm geldim yine...
saol yasemincim..iştahsızık bizde de ara ara oluyor ama umarım o tatlı göbişi gerçekten ağrımıyordur.

sabah ancak 11 de uyanabildim ve teo da tabi :)) bakalım belki bugün ben de ablama gidecem ama düşünüyorum acep gitsemmi diye çünkü yakın bir arkadaşı da gelecek kız kanser hastası ve vücudunun bir çok yerine yayılmış durumda yazın hergün hbr bekledik bayağı kötüydü durumu ama bugün ablama gelcekmiş bende gitsem acaba çok etkilenirmiyim bilmiyorum benim de kafama çok takılır böyle şeyler ama moral de vermek lazım..en son gördüğümde turp gibiydi koca arıyorum diye geyik yapıyordu şimdi göğüs ve rahim gitmiş durumda..offf offf...
allah dermansız dert vermesin kızlar sağlık çok önemli ama farkına varamıyoruz..

2 gün önce bizde kaç zamandır çıkmıyoruz amcası ve yengesiyle bi okey oynamaya gidelim dedik bahçelide şu taşları kendi dizen masalarda (ben çok sevdim onları tam tembel işi) teoşu ablama bırakıp gittik,ilk kez akşam ablama bıraktım ve ilk yarım saat durmamış ağlamış sonra da iremle coşmuşlar ve yorulup sızmışlar..gece 1.30 gibi almaya gittik yavrum yatağına yatırana kadar hiç uyanmadı allahtan.. arada bırakıp çıkmak başbaşa bişeyler yapmak lazım yoksa insan iyice orta yaş bunalımına giriyor yaaa..

hatta dün şehirfırsatı diye bir site var ya ordan eşime sürpriz gece aldım :)) karaoke gecesi varmış Murphy s diye bir bar var ankarada 4 içecek 30tl (siteye özel indirim yapmışlar dün için )sabaha kadardı aldım ona sormadan bi pazar gidecez bakalım değişiklik olsun istedim belki eğlenceli olur dimi ama..

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar selam ancak gelebıldım aralla oıynadık parka fln gıttıks ıtede bısıklete bındı ve ıcerı aglaya aglaya soktum napcam ben bu cocukla ya ıs guc hep duruyor yemek mı yapsam ıs gucmu derken bı selam verıyım dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…