canım senin bu saydığın şeylerin hiç biri mevcut değil doğaçta tek çok konuşan bir çocuk keşke doğaç burağın yerinde olsaydı az konuşsaydı inan senin gibi şikayet etmezdim ne emen bi çocuktu nede başka bizden uzak uyur nede tuvalet alışkanlığı kazanabiliyor sürekli mızmız ağlayan sorunlu ve çenesi düşük bir çocuk inan yerinde olmak isterdim özellikle o kadar iştahsız bi çocukki sinir olursun valla herkes sabır diliyor bu ara banaselam kızlar herkese merhabaaaa :)
batuşun odasını bende çok beğendim ayırman çok ii olmuş biz de burağın odasını daha 22 aylıkken ayırdık yani memeden kesinlince :) hem o hemde biz çok rahat ettik
aslında herşey sırası gelince oluyoda sanırım biz anneler yada benim gibi takıntısı olan anneler hemen herşey oluversin istiyoruz
tuvalet eğitimindede öyle maşallah zamanı gelince onuda 1 haftada öğrendi gece hiç yapmıyo da tuvalet içinde uyanmıyoda maşallah maşalahhh
şimdi takıntım konuşması burağın her hareketini izler oldum ne dedi ne yaptı diye
çok merak ediyorum bunuda atlatınca neye takıcam acaba sanırım şükretmeyimi bilmiyorum nee???
kızlar siz tv konusunda kısıtlama getiriyomusunuz ne kadar izletiyosunuz
burak baby tv ve disneychanel kanalını izliyo ama artık çok açmıyorum
deryacım duvar saatine bittim çok hoş güle güle kullan canım
güle güle kullansın denizcim aral yatağını bede düşünmeye başladım aynı sen gibi bazalı sandıklı istiyorum ıvır zıvır koyabileceksin araştırıyorum şu an bende tekzende çok uygun buldum katalogtan benimde yer sıkıntım var çocuk odasında malum gardropumuz var bizim yer açmak zor olacağından dolap almayı düşünmüyorum 2.5 sene idare edicem burdan taşınınca takım yaparım 2.de olmuş olur o zaman kız erkek olmasına göre ayarlarım artıkherkse ıyı haftalarrrrrrrrrrrr
kasımın 12 sınde aralın yatagı gelıcek baslıgı kırmızı. ve bazalı aldık yatagı cunku evm kucukoldugu ıcın yerden tasarruf edıcek hersey ısımı goruyor . onların ııcde baya bır esya topluyor carsaflar fln..
yatagı tam ortopedık aldık 10 yıl garantıli ikiside...
toplam 600 tl ye gelıyor bıze ıkı taksıtle aldık
ve ordakı adam bana ıs teklıfı ettıı . ben cok pazarlık yapınca sanırım benden ıyı satış uzmanı olur dıye dusundu .
bızım evın karsısında bauhaus var oranın yanına magaza acıorlarmıs 2. şube yanı ve cok modern bı yer lcakmış oraya bnm gıbı bırı lazım mış.. adam yapıştı yakama bırakmıyor..
ama çalışma saatlerı gunduz 11 den aksam 10 a kadar
ve hafta sonu calışıyorlarmışş muhakkak.
ben 10 a kadar kalamam dedım 9 da cıkarım başlasam bıle amcacım dedım onada razı oldu adam.
yarın gel burda 15 gun egıtım versın bnm oglan dedı
ztn oglu sattı bıze yatagı . sonra o mazagaza ıkınız duracaksınız dedı.
ama oğluu çok yakışıklı oldugu ıcın eşımın kafasına yatmadı :))))))
o cocugu gozum tutmadı dedı
ztn saatlerıde bana uymadı .. o yuzden gtmedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?