2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim bu arada saçların çok güzel olmuş sana sarı yakışıyor bence ayrı bir hava katıyor öncede söylemiştim bunu sana bende sarıya dönmeye çalışıyorum ama bu kadar sarı değil koyu tonlarına açılmıyo bi türlü deli oluyorum işe röfleyle başlamam gerekecek diplerim çok uzadığı için dip ayrı uç ayrı bir renk alıyor açınca yavaş yavaş açılması gerekiyor şu an karamel saç rengim koyu karamel üstüne röfle attırcam 2 yada 3ton açığı fırsat bulursam tabi eşimin evde olması gerekiyor

bu arada deryaaaa müjdeeee bu sefer allahtan bi manimiz olmazsa 1kasımda izne ayrılıyor eşim ankara yolcusuyuz 14 gün izinli eşim annemleride durdurdum antalyaya gideceklerdi göndermedim çocuğa siz bakın biz karı koca gezelim dedim kendimize gelelim dedim artık ne denk gelirse avmler sinema tiyatro özledim valla bara falan gitmeyi müzik dinlemeyi arabayla gidicez ank .bu sefer görüşürüz inş. deroooo

denizcim saçların harika olmuş bende sarı saçı sana çok yakıştırıyorum. ayrı bir hava katıyo:)))
aralın yatağı hayırlı olsun güle güle yatsın içinde :)))

ayşegülcüm bak bende çok kıskanıyorum ama bende istiyorum bende bende:))) İstanbulda kimse yok buluşacağım ((

kıskanma nurancım bildiğim kadarıyla esrada istanbulda neden buluşmuyorsunuz bizde bi ara bandırmadayken geçin bandırmaya 2saatmiş feribotla hangi yakada hangi semttesin sen ? bu arada batuhanın odası çok güzel olmuş çok beğendim unutmuşum yorum yapmayı hep dediğim gibi bazen içimden geçiriyorum yorumu unutuyorum inş. mışıl mışıl güzel rüyalarla mutlu bir şekilde uyur tombişim benim

evet canım esrada istanbulda onunlada konuşmuştuk ama çok uzağız biz o avrupa yakasının bir ucunda ben anadolu yakasının bir ucunda( ama bu yakaya geçiyomuş arada haber vericekti bana geçtiğinde. batuhanla yolculuk yapmak tam bi işkence. Canım bende anadolu yakasında ataşehirdeyim. Keşke gelebilsem çok isterim vallahi buluşmayıkaydirigubbakcemile3
bu arada teşekkür ederim canım bugün 3. gecemiz alışıyo artık yavaş yavaş :)) Batuhanın tombikliği gitti 17 kiloya düştü boyu 97 cm. hastalanınca 4 kiloya yakın kaybetti. boyuda uzayınca normal boyutlara döndükaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar
denizcim saç rengi süper zaten sen süpermişsin söylemeye luzüm bile yok...
aslende bursalımısın sende

burağın odasında kendi beşiği bir tane kanepem ve 5 çekmeceli şifomyerim var ve tabi bilgisayar ve burağın bütün oyuncakları
aslında burağın odası çok müsait oda yapmaya ben düşünmüyorum şuan
zaten burağın beşiği çok büyük 90&180 cm
ben birde eşyaları sığmayınca bellonadan şifonyer aldım işi hallettim şimdilik
evimiz 2+1 bizim anneanne babaanne geldimi burağın odada kanepede yatıyor iyi oluyor
2 çocuktan sonra düşünüyorum odayı bende genç odası alır işi tamamlarız

ayşegülcüm valla aslında bişey bitaraftan tam olurken diğer taraf yarım kalıyor sanırım
yani mevlam 4 & 4 lük yapmıyo hiç bi zaman bu da sanırım nazar boncuğu oluyo bizlere
burağın yemeside çok düzenli ama ben bunu benim çalışmamamla tüm gün onunla beraber olmama bağlıyorum
her çocuk aslında bir birey ama biz anneler bunu kabullenemiyoruz çoğu zaman
ve onu zamanında hayal ettiğimiz kalıba sokmaya çalışıyoruz çoğu zaman

evet farkındayım zayıflamış ama o yinede tombikim benim gözümde öyle kalacak kaydirigubbakcemile3 hastaneye gittiğim günlerde bi çocuk gördüm bizimkiler gibi haziran çocuğu bizimkilerin yaşıtıymış bi tombiş bi tombiş adı ne dedim batuhan demesinmi dedim batuhanlar müsait kilo almaya herhalde bide sakin bi çocuk dedim 2. olursa adını batuhanmı koysam doğaçın tersi bi çocuk olurmuki

canım kesinlikle katılıyorum sana her biri farklı bizlerde dört dörtlük değiliz benim oğlan hem kendine hem bize zarar verdiğindendir derdim günlük yaşantımızın sınırlarını zorluyor mutsuz aile bireyleri haline sokuyor bizi abartmıyorum bu yaşıma geldim kendi oğlum kadar sinirli ve inatcı bir çocuk görmedim altına imzamı rahat atarım türünün son örneği gibi bizi çok yoruyor hem bedensel hem ruhsal olarak biran önce büyüsün diye gözünün içine bakıyoruz normal bir çocuk haline gelsin diye :Saruboceq:

günaydın kızlarr bu aralar işyerinde nete çok az girmeye başladım hergün hergün sıkıldım heralde dizi izliyorum sürekli doctor who yu ama onunda son sezonuna geldim :)))
bayadır okumuyomuşum şöyle bi göz attım deniz saçların güzel olmuş güle güle kullan batuhanın odasıda çok güzel ayırdığınız iyi olmuş ecede 1 senedir filan ayrı yatıyo ama daha oda almadık bazen ben yatıyorum yanında şimdilik iki kişilik yatak olan bi kanepemiz var onla idare ediyoruz ama yılbaşından sonra bende alıcam oda inş kurban bayramını bi atlatalımda
cumartesi günü ehliyet sınavına girdim onla ilgilide bisürü haber çıktı kopya sorular çalınmış vs. ne şans var bendede yaa bu arada sınavda çok zordu geçmiş yılların sorularından çalıştık ama aynılarını sormadılar eğitekde açmış gözünü motordan kalabilirim :)))
pazar günü kpssye giricem ordanda direksiyon dersimiz var ona gidicem biz 4 arkadaş alıyoruz bayaa eğlenceli olacak
deryacım saatiniz kaktüsler herşey çok güzel nuran mı yazmıştı gitti gidiyordan beğenmiştim bende bi tane kelebekli yanındad uçan kelebekler var ; çok güzel şeyler var aslında sende iyi buluyosun bu fırsatları biliyodum ama üye olmamıştım ankarad senin gideceğin lazer nerde ümitköy bana uzakta diğeri nerde acaba bende alsaydım iyi olurdu burda bayaa pahalı bi yıldır ağdaya gidiyorum ama koltukaltım azalmadı onu halletmem lazım
ece öksürüyo bi kaç gündür artık gece boğazımı kuruyo bilemedik hava nemlendiricisi alalım dedi eşimde bugünde burnu tıkalıydı ilaç başlayım en iyisi eee büyüdü artık geçen yılki kadar koruyamıyorum çorap çıkıyo yelek çıkıyo üstünden kafasına göre giyinip soyunuyo birde dışarda hep üşütüyo heralde
bizde iki hafta önce ankaraya gittik foruma deichmanndan eceye bot aldım çok sevdi kendimede elbise filan iyi geldi yaa eğlendik arkadaşlarla birlikte ece giderkende dönerkende uyudu hep ama o gün fecii yağmur vardı ankarayı sel aldığı gün ankamallada gidecektik vazgeçtik haftaiçi eşler dışarı çıkyo bizde birimizde toplanıyoruz haftasonuda aynı şekilde çocukar kavga edede oynuyo bizde öyle vakit geçiriyoruz arkadaş ortamı güzel allahtan yoksa sıkılrıdım ben iyice çalışmaya alışınca haftasonu bile sıkıcı geliyo ev birde eşim çalışıyo artık ne işleri yetiştirebiliyorum ne kendimle ilgilenebiliyorum boşverim bende geziyorum kızlarla akşam çıktık filan çocukalra babaları baktı sefamız olsun :)))))))))))
ece hep bakıcısına gitmek istiyo orda kuş var balık var torunu geliyo komşu kızı eceyle yaşıt kavga ediyolar ama gitmek istiyo sabah geldi bakıcı durmamış gidelim demiş hazırlanıp çıkıyoruz biz diye aradılar evd sıkılıyo birde hep klip izlemek istiyo akşam eve gidince odasında vakit geçirtmeye çalışıyorum yoksa oturma odasına gidince hep tv açalım şakı açalım istiyo allahtan artık kendikendine konuışup evcilik filan oynuyo kitap okuyo bebeklerine filan çay yemek yapıyo oyun buluyo kendine hiç bişey olmazsa boya kalemleriyel makyaj yapıyo kendine ayy hujum bozuldu deyip sofrdan kalkıyo filan iyice manyak oldu ya güldürüyo bizi birde inat ve kıskanç onu atamadı üzerinden bakalım 3 yala kadar sürecekmi

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız..arkadaşlar siz yeni araba almıştınız biz araba almaya kararverdik ama ne alacağımızı bilmiyorum eşim 2 gündür bakınıyor biraz birikimimz vardı birazda kredi çekicez alıcaz bşr araba eşimde bende istiyoruz biraz fikir verirmisiniz...

Selam fıstıklar...
Denizcim saçların çok güzelll ama ben sana bunun biraz daha koyusunu daha çok yakıştırıyorum...
Aralın yatağı hayırlı olsun inş...
Yasemincim sizde inş. istediğiniz gibi bir araba bulursununz...
Nurancım evet ataşehirde tanıdığımız var inan daha 3 senede bir kere gidebildik
Araba olmayınca çocukla vesait çok zor oluyor. Ama o tarafa geçtiğimizde ayak üstüde olsa mutlaka uğruyacağım..

demekki batuhanlar hep aynı kaydirigubbakcemile3 inşallah canım ikincide daha rahat edersinkaydirigubbakcemile3
evet batuhan sakin bi çocuk yaramazlığı falan yok arada inatçılığı huysuzluğu tutuyo ama genel olarak sakin:))
geçen gün sofra hazırlıyodum bardaklarıda sofraya koydum. batuhan hemen bardakları aldı tek tek damacanadan doldurup koydu sofraya sonrada ben içeri gittim geldiğimde de batuhan oturmuş sofraya sütünü almış ekmeğini peynirini yemek yiyo ayy içim gitti. bugünde evi süpürücekim baktım batuhan odasında oynuyo oyuncakları falan dağıtmış hiç bozmiyim dedim evi süpüriyim en son onun odasına girerim dedim. evi süpürdüm onun odasına gelince baktım ki bütün oyuncaklarını toplamış anne süpür diyo bana bunları öğretmedim demekki takip etmiş beni

canım bekliyorum 3 senedir bir olsada :)))
bende batuhanla hiç çıkamıyorum otobüsü hiç sevmiyo bana da anne taksii anne taksi diye söyleniyo taksiye binecekmişiz

canım istediğiniz arabanın şeklide önemli şekli derken bagajı genişmi olsun spor bişeymi olsun benzinlimi dizelmi lpgmi ne istiyosunuz önce bi buna karar verin en önemlisi ne kadar para ayırabilceksiniz ona göre değişir durum serpillerin aldığı arabayı öneririm hundayi accent mesela keseye uygundur reno clionunda uygun fiyata modelleri var sahibinden comda iyice bakın fiyat ve modellere öyle karar verin km sine dikkat edin boyasına değişenine falan bunlar önemli ne istediğinden çok sağlam olması önemli

canım bende tam bilmiyorum ama bizde düşünüyoruz eşim aklında punto ve ya fiesta var hayırlısı artık

canım ya çok tatlı çok şanslısın böyle bi çocuğun olduğu için inan ben uyuttum doğaçı şimdi sallayarak ama 1saat inan hemde zorla cimcikliyerek uyudu cimcik derken çok hafif bi sıkma ona yetiyor korkuyor az bucuk ancak öyle zapdediyorum uyumasa deliye dönüyor düşüyor kafasını çarpıyor bi yerlere sürekli ağlayıp huysuzluk çıkarıyor dün komşuya gittim eve gelene kadar geberdim kadınlar sevmek istedi öpmek istedi aman ne yakarış ne kıyamet nolmuş bu çocuğa diyolar çok huy değiştirdi ya eski oğlum yok zor bir çocuk haline geldi çok kaprisli en başında bi bardak su istiyor mesela ben suyu getirene kadar getiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrr diye bağırıp duruyor getirdiğimde susuyor oğlum duydum getiriyorum diyorum dinlemiyor bağırıyor sürekli bişey ister benden hep onun etrafında döneyim ister babası varken bile beni arar göremezse delirir

maşallah batuşa çok akıllı annesi çookkk nazar değmesin
burakta sürekli evde bana hep yardımcı sofrayı genellikle beraber kurarız
anne bende bende diye elimden alır herşeyi maşallah

ayşegülcüm doğaç sanırım 3 yaş dönemine girmiş arkadaşında çocuğu aynı bu durumda
sanırım babaanneyle beraber olduğu için genellikle böle oluyo
sen mümkün olduğunca relax olmaya çalış her bebe aynı olmuyo işte :)

araba konusunda canım sanada tavsiyem bizim vazgeçilmezimiz ford dur
eski arabamız ford fiestaydı 2000 model ufacık küçücüktü ama süper özellikleri vardı fiyatına göre
ama buraktan sonra küçük gelmeye başladı
bu yaz değiştirdik 2010 model ford focus aldık bagaj konusunda çok rahatladık
tabi konforuda :)

ama sana tavsiyem herşeyden önce tüplü olsun biz bile yaza kadar taktıracağız

Son düzenleme:
bu arada bugün burağın randevusu var özel bayındır hastanesinde
konuşma problemini tam anlamıyla zamanında çözmek için dr a danışmak istedik
zaten 1 ay sonra kreşle anlaştık ama ben dr un kendi ağzından ne yapmam gerektiklerimi duymak istiyorum saat 16.30 da randevumuz ayrıntıları yazarım daha sonra
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağolun kızlar arabalar için eşim bu gün yine galerilere bakacak bakalım hoşuna giden olursa tanıdık birde ustamız var ona bakıtacak umarım bir sorun çıkmaz...

canım iyi olmuş bir anne olaran bedne senin gibi takıntılıyım haberlerini bekliyoruz...

canım benim biliyorsun nereeyse burada en sorunlu ecrindi şimdi anlatmaya doğrusu çekiniyorum şimdi bildiğin bir abla söz dinliyor mu dersin pek sayılmaz ama beni eskisi kadar yormuyor çişe kenidi gidiyor üzerini bile kendi çıkarıp giyinmeye çalışıyor hatta çoğunu başarıyor yemek konusu bizde çok çok iyi kendi yemeğe başladı açıktım anne diyor evi topluyor düzenli yatıp kalkıyor uyuturken zorlandığım bazen benimde oluyor kızdığım ama her zaman değildir güzndüz uykusunda o da istemiyor değil kendi diyo anne uykum geldi diye ama çok zor uykuya dalıyor 2 saati buluyor.yardımediyor bana dün mesela yemekleri beraber yaptık akşama yemekli misafirim vardı 4 çeşit yemek börekler tatlılar hatta abartmıyorum dün halı yıkadım ecrin birraz uyudu 2 taneydi halı birini uyudu yıkadım uyandı 2.sini ecrin sen yat dedim ben 2. halıyıda yıkadım havda çok güzeldi dün dışarı çıktık .gezmeye bayılıyor ne babasını nede beni dışarıda asla yormuyor çocuk her şeye saldırıyor huysuzlanıyordu ama artık sürekli dışarı çıka çıka artık alıştı gözüdü istediklerini hemen alıyoruz iki etmeyince hiç huysızlanmıyor sosyalleşince birde hiç zorluk çekmiyorum misafirlikte kış geldi sürekli her akşam misafirliğe gidiyorum hiç oturmuyoruz yani çok uzadı ama harika olduk biz umarım doğaçta düzelirr.

Son düzenleme:
kızlar teşekkurler begenmenıze cok sevındım..
nede olsa cici kız kardeşlerimsinizzz:)))
elifcim ben aslane bursalı degılım dogma buyume ISTANBUL luyummmm
neden buyuk harfle yazdımm cunku cok ozluyorumm ıst u.. esım ve aılesı esıın ısı burda olduugu ıcın suanlık burdayız.

esracım saclarım suan daha koyu ılk yapıldııgı gıbı açık sarı degıl boyel gıt gıde dıplerı uzadı ve koyulastı. bnm scım cok cabuk uzuyor suanda 3-4 cm uzadı bıle..
bnde sacımı kestırıcem 4 parmak fln yada daha fazla.. yaza kadar uzar yınee..

aysegulcum tekzendekı yatak ne kadarmıs . bnm burdan arkdasımda cocuklarına koctaştan aldı ama ,
uzun sure dayanmıyormus bazaları fln.
bana tavsıye etmedıler. iyice araştır
bırde kırmızı başlıklı bulamadık oralarda . bızım odamız kırmızı krem tonlarında olcak
yatak akçaağaç rengınde ztn. başlıgıda kırmıızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…