denizcim saçların harika olmuş bende sarı saçı sana çok yakıştırıyorum. ayrı bir hava katıyo:)))
aralın yatağı hayırlı olsun güle güle yatsın içinde :)))
ayşegülcüm bak bende çok kıskanıyorum ama bende istiyorum bende bende:))) İstanbulda kimse yok buluşacağım((
kıskanma nurancım bildiğim kadarıyla esrada istanbulda neden buluşmuyorsunuz bizde bi ara bandırmadayken geçin bandırmaya 2saatmiş feribotla hangi yakada hangi semttesin sen ? bu arada batuhanın odası çok güzel olmuş çok beğendim unutmuşum yorum yapmayı hep dediğim gibi bazen içimden geçiriyorum yorumu unutuyorum inş. mışıl mışıl güzel rüyalarla mutlu bir şekilde uyur tombişim benim
evet farkındayım zayıflamış ama o yinede tombikim benim gözümde öyle kalacak kaydirigubbakcemile3 hastaneye gittiğim günlerde bi çocuk gördüm bizimkiler gibi haziran çocuğu bizimkilerin yaşıtıymış bi tombiş bi tombiş adı ne dedim batuhan demesinmi dedim batuhanlar müsait kilo almaya herhalde bide sakin bi çocuk dedim 2. olursa adını batuhanmı koysam doğaçın tersi bi çocuk olurmukievet canım esrada istanbulda onunlada konuşmuştuk ama çok uzağız biz o avrupa yakasının bir ucunda ben anadolu yakasının bir ucunda( ama bu yakaya geçiyomuş arada haber vericekti bana geçtiğinde. batuhanla yolculuk yapmak tam bi işkence. Canım bende anadolu yakasında ataşehirdeyim. Keşke gelebilsem çok isterim vallahi buluşmayıkaydirigubbakcemile3
bu arada teşekkür ederim canım bugün 3. gecemiz alışıyo artık yavaş yavaş :)) Batuhanın tombikliği gitti 17 kiloya düştü boyu 97 cm. hastalanınca 4 kiloya yakın kaybetti. boyuda uzayınca normal boyutlara döndükaydirigubbakcemile2
iyi geceler kızlar
denizcim saç rengi süper zaten sen süpermişsin söylemeye luzüm bile yok...
aslende bursalımısın sende
burağın odasında kendi beşiği bir tane kanepem ve 5 çekmeceli şifomyerim var ve tabi bilgisayar ve burağın bütün oyuncakları
aslında burağın odası çok müsait oda yapmaya ben düşünmüyorum şuan
zaten burağın beşiği çok büyük 90&180 cm
ben birde eşyaları sığmayınca bellonadan şifonyer aldım işi hallettim şimdilik
evimiz 2+1 bizim anneanne babaanne geldimi burağın odada kanepede yatıyor iyi oluyor
2 çocuktan sonra düşünüyorum odayı bende genç odası alır işi tamamlarız
ayşegülcüm valla aslında bişey bitaraftan tam olurken diğer taraf yarım kalıyor sanırım
yani mevlam 4 & 4 lük yapmıyo hiç bi zaman bu da sanırım nazar boncuğu oluyo bizlere
burağın yemeside çok düzenli ama ben bunu benim çalışmamamla tüm gün onunla beraber olmama bağlıyorum
her çocuk aslında bir birey ama biz anneler bunu kabullenemiyoruz çoğu zaman
ve onu zamanında hayal ettiğimiz kalıba sokmaya çalışıyoruz çoğu zaman
evet farkındayım zayıflamış ama o yinede tombikim benim gözümde öyle kalacak kaydirigubbakcemile3 hastaneye gittiğim günlerde bi çocuk gördüm bizimkiler gibi haziran çocuğu bizimkilerin yaşıtıymış bi tombiş bi tombiş adı ne dedim batuhan demesinmi dedim batuhanlar müsait kilo almaya herhalde bide sakin bi çocuk dedim 2. olursa adını batuhanmı koysam doğaçın tersi bi çocuk olurmuki
Selam fıstıklar...
Denizcim saçların çok güzelll ama ben sana bunun biraz daha koyusunu daha çok yakıştırıyorum...
Aralın yatağı hayırlı olsun inş...
Yasemincim sizde inş. istediğiniz gibi bir araba bulursununz...
Nurancım evet ataşehirde tanıdığımız var inan daha 3 senede bir kere gidebildik
Araba olmayınca çocukla vesait çok zor oluyor. Ama o tarafa geçtiğimizde ayak üstüde olsa mutlaka uğruyacağım..
günaydın kızlar nasılsınız..arkadaşlar siz yeni araba almıştınız biz araba almaya kararverdik ama ne alacağımızı bilmiyorum eşim 2 gündür bakınıyor biraz birikimimz vardı birazda kredi çekicez alıcaz bşr araba eşimde bende istiyoruz biraz fikir verirmisiniz...
günaydın kızlar nasılsınız..arkadaşlar siz yeni araba almıştınız biz araba almaya kararverdik ama ne alacağımızı bilmiyorum eşim 2 gündür bakınıyor biraz birikimimz vardı birazda kredi çekicez alıcaz bşr araba eşimde bende istiyoruz biraz fikir verirmisiniz...
demekki batuhanlar hep aynı kaydirigubbakcemile3inşallah canım ikincide daha rahat edersinkaydirigubbakcemile3
evet batuhan sakin bi çocuk yaramazlığı falan yok arada inatçılığı huysuzluğu tutuyo ama genel olarak sakin:))
geçen gün sofra hazırlıyodum bardaklarıda sofraya koydum. batuhan hemen bardakları aldı tek tek damacanadan doldurup koydu sofraya sonrada ben içeri gittim geldiğimde de batuhan oturmuş sofraya sütünü almış ekmeğini peynirini yemek yiyo ayy içim gitti. bugünde evi süpürücekim baktım batuhan odasında oynuyo oyuncakları falan dağıtmış hiç bozmiyim dedim evi süpüriyim en son onun odasına girerim dedim. evi süpürdüm onun odasına gelince baktım ki bütün oyuncaklarını toplamış anne süpür diyo banabunları öğretmedim demekki takip etmiş beni
bu arada bugün burağın randevusu var özel bayındır hastanesinde
konuşma problemini tam anlamıyla zamanında çözmek için dr a danışmak istedik
zaten 1 ay sonra kreşle anlaştık ama ben dr un kendi ağzından ne yapmam gerektiklerimi duymak istiyorum saat 16.30 da randevumuz ayrıntıları yazarım daha sonra
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ya çok tatlı çok şanslısın böyle bi çocuğun olduğu için inan ben uyuttum doğaçı şimdi sallayarak ama 1saat inan hemde zorla cimcikliyerek uyudu cimcik derken çok hafif bi sıkma ona yetiyor korkuyor az bucuk ancak öyle zapdediyorum uyumasa deliye dönüyor düşüyor kafasını çarpıyor bi yerlere sürekli ağlayıp huysuzluk çıkarıyor dün komşuya gittim eve gelene kadar geberdim kadınlar sevmek istedi öpmek istedi aman ne yakarış ne kıyamet nolmuş bu çocuğa diyolar çok huy değiştirdi ya eski oğlum yok zor bir çocuk haline geldi çok kaprisli en başında bi bardak su istiyor mesela ben suyu getirene kadar getiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrr diye bağırıp duruyor getirdiğimde susuyor oğlum duydum getiriyorum diyorum dinlemiyor bağırıyor sürekli bişey ister benden hep onun etrafında döneyim ister babası varken bile beni arar göremezse delirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?