- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
bilemiyorum canım ne bunalımında beni uğraştırmaktan zevk aldığını çok iyi biliyorum bugün bi karar aldım dr.un dediğini yapıcam dedim ağlasada istediğini yapmıcam diye güzel söyle yapayım dedim yada yapmıcam falan dedim söyledim ağlasanda bağırsanda yapmıcam doğaç dedim kendin yap dedim önce baktı bi uyuturken ağladı bağırdı bende tepki yok döndü poposunu sustu uyumayı bekledi herhangi bişey istediğindede yok veremem bitti kalmadı yada kendin al dedim ısrarlı bi şekilde inat ettim onun gibi bende sanki faydası oldu eşim evde olmayınca daha iyi oluyo onun sinirleri depreşiyor o ağlayınca sinir oluyor susturtturuyor onu bi şekilde istediğini yaparak bugün yine zorladım akşam uykusuna uyuttum ilk ağladı sustu yattı böyle yapıcam bundan sonra bu dilden anlıyo anlaşılan çok şımartmışız sanırsam korkutmuş bizi ağlamalarıyla sürekli ama artık yerine göre kurallar koyucam bakalım nasıl gidecekmaşallah batuşa çok akıllı annesi çookkk nazar değmesin
burakta sürekli evde bana hep yardımcı sofrayı genellikle beraber kurarız
anne bende bende diye elimden alır herşeyi maşallah
ayşegülcüm doğaç sanırım 3 yaş dönemine girmiş arkadaşında çocuğu aynı bu durumda
sanırım babaanneyle beraber olduğu için genellikle böle oluyo
sen mümkün olduğunca relax olmaya çalış her bebe aynı olmuyo işte :)
araba konusunda canım sanada tavsiyem bizim vazgeçilmezimiz ford dur
eski arabamız ford fiestaydı 2000 model ufacık küçücüktü ama süper özellikleri vardı fiyatına göre
ama buraktan sonra küçük gelmeye başladı
bu yaz değiştirdik 2010 model ford focus aldık bagaj konusunda çok rahatladık
tabi konforuda :)
ama sana tavsiyem herşeyden önce tüplü olsun biz bile yaza kadar taktıracağız
herşeyiyle 300 küsür bu ayın katoloğunda gördüm sandıklı ortapedik yatak ve başlıkkızlar teşekkurler begenmenıze cok sevındım..
nede olsa cici kız kardeşlerimsinizzz:)))
elifcim ben aslane bursalı degılım dogma buyume ISTANBUL luyummmm
neden buyuk harfle yazdımm cunku cok ozluyorumm ıst u.. esım ve aılesı esıın ısı burda olduugu ıcın suanlık burdayız.
esracım saclarım suan daha koyu ılk yapıldııgı gıbı açık sarı degıl boyel gıt gıde dıplerı uzadı ve koyulastı. bnm scım cok cabuk uzuyor suanda 3-4 cm uzadı bıle..
bnde sacımı kestırıcem 4 parmak fln yada daha fazla.. yaza kadar uzar yınee..
aysegulcum tekzendekı yatak ne kadarmıs . bnm burdan arkdasımda cocuklarına koctaştan aldı ama ,
uzun sure dayanmıyormus bazaları fln.
bana tavsıye etmedıler. iyice araştır
bırde kırmızı başlıklı bulamadık oralarda . bızım odamız kırmızı krem tonlarında olcak
yatak akçaağaç rengınde ztn. başlıgıda kırmıızı.
herşeyiyle 300 küsür bu ayın katoloğunda gördüm sandıklı ortapedik yatak ve başlık
canım uygunmuş almayı düşünüyor musunuz...
herkese merhaba
dün dr gittik ve dr burağın herşeyiyle uyumlu bi çocuk olduğunu söyledi
verilen komutları yerine getirmesi iki kelimedende olsa cümle kurabiliyo olması dedi
hiç konuşmuyodeğil sonuçta dedi daha fazla kitap okunmasını tv yi günde 1 saate indirmemizi söledi
pipisine kadar inceledi bazı çocukların 3 yaşına kadar ancak konuştuklarını söledi
yani gelişiminde bi gerilik olduğunu ben görmüyorum dedi süper dedi
kilosu 19 boyuda 105 cm çıktı
meyve suyunu kesmemizi söledi zaten ben pek aburcubur vermiyorum burağa
haftada 1 kere cips yer en fazla bide çubuk kraker
öğünlerini güzel yiyo maşallah....
yani bizde durumlar böyle kızlar içim nasıl rahatladı anlatamam
canım ya çok tatlı çok şanslısın böyle bi çocuğun olduğu için inan ben uyuttum doğaçı şimdi sallayarak ama 1saat inan hemde zorla cimcikliyerek uyudu cimcik derken çok hafif bi sıkma ona yetiyor korkuyor az bucuk ancak öyle zapdediyorum uyumasa deliye dönüyor düşüyor kafasını çarpıyor bi yerlere sürekli ağlayıp huysuzluk çıkarıyor dün komşuya gittim eve gelene kadar geberdim kadınlar sevmek istedi öpmek istedi aman ne yakarış ne kıyamet nolmuş bu çocuğa diyolar çok huy değiştirdi ya eski oğlum yok zor bir çocuk haline geldi çok kaprisli en başında bi bardak su istiyor mesela ben suyu getirene kadar getiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrr diye bağırıp duruyor getirdiğimde susuyor oğlum duydum getiriyorum diyorum dinlemiyor bağırıyor sürekli bişey ister benden hep onun etrafında döneyim ister babası varken bile beni arar göremezse delirir
herkese merhaba
dün dr gittik ve dr burağın herşeyiyle uyumlu bi çocuk olduğunu söyledi
verilen komutları yerine getirmesi iki kelimedende olsa cümle kurabiliyo olması dedi
hiç konuşmuyodeğil sonuçta dedi daha fazla kitap okunmasını tv yi günde 1 saate indirmemizi söledi
pipisine kadar inceledi bazı çocukların 3 yaşına kadar ancak konuştuklarını söledi
yani gelişiminde bi gerilik olduğunu ben görmüyorum dedi süper dedi
kilosu 19 boyuda 105 cm çıktı
meyve suyunu kesmemizi söledi zaten ben pek aburcubur vermiyorum burağa
haftada 1 kere cips yer en fazla bide çubuk kraker
öğünlerini güzel yiyo maşallah....
yani bizde durumlar böyle kızlar içim nasıl rahatladı anlatamam
KIZLAR bugun aralın beşik yatgını ıhtıyacı olan bırıne verdım. ay aral yazdırmıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?