slm kızlarrrrrrr
ayyyy ne güzel bi güne uyandık ya heryer ışıl ışıl hava güneşli çok şükür :)))
birde 4 gün evde olmanın mutluluğu var tabi (dünkü kpssyi saymazsak)
deryacım saat çok güzel olmuş ya ikisinide beğendim ben güle güle kullanın canım benim de 4 günlük planlarım vardı ama hiçbirini yapamadım ya temizlik yapacaktım kanepe dolap filan silicektim kaldı hepsi off bana bi tembellik geldi ya evde hiç bi işi yetiştiremiyorum siz nasıl yapıyosunuz yawwwwww
bu akşam eşim yok bizde kızlarla saç boyası alıp gidecez akşam bizde boya partisi var önce balık yapıcam tabi onlara sonra ece müsaade eerse inş saçlarımızı boyuuucaz
ayyyyy kızlar ben dün araba kullandım ilk defa çok güzeldi arkadaşlarla derse gittik eğitim pisti varmış burda orda dur kalk çalıştırdı benim direksiyon hakimiyetim çok iyimiş rampada çalıştırdı beni onlara düz yolda sürdürdü sadece çok sevindim yaa ilk oturuluma göre çok iyiymişim adam kullandınız heralde siz daha önce araba dedi yoooooooooo dedim dönerken kızlara ell sallıyorum filan çok eğlendimDDD yapıcam ben bu işi allahın izniyle cts eşimle çalışcaz ben iyiydim diye anlatınca güvendi bana heralde daha hiç vermemişti teklifte etmemişti öğretimiyim diye kıymetlidir onun herşeysi:)
ya ben eceyi evde tutamıyorum illa sabah bakıcıya gidecek kadın geldi hazırladı benim arkamdan çıkacaklardı artık böyle yapıcaz heralde gelip eceyi alıcak bi kaç gün bi kaç günde biz götürcez ben oraya gidecem diyo evde durmuyo çok şükür bakıcımızda gezmeyi seviyo bi yerlere götürüyo hep ondan niye eve tıkılıp kalmayı istesinki çocuk hadi anne sen işe git hadi kalk git ya diyo bana sabah :))
ayyyyy birde odasına siyah perde alıcam böyle giderse gözüne güneş girsin uyanıyo sabah oldu diye 8 e kdar yatsa şükredicem 6 buçukta ayakta hemen soyunuyo üstünü değiştiriyo gel keyif yapalım yatalım diyorum yok fırlıyo hemen akşamda erkenden uyuyo işte
Denizcim bitene kadardan aldım ama fırsat bitmiş sanırım dün akşam arkadaşım da istedi aradık bulamadık o sitede ürünler bi kaç gün yayınlanıyor stok bitince bitiriyorlar başka sitede de 48tl falan gördük aynısını..keşke ilk sipariş verdiğim gün sorsaydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?