2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu uyku sorunu bizdede felaket bi türlü düzene giremedi yaa bide yine diş geliyor sanırım dişler bitene kadar bize rahat yok nerden baksan 2ay bize zulum gibi

teşekkürler kızlar....
ayşegülcüm valla gülümsettin beni benim eşimde öyle lafı çok az ve kıttır ama zeka yönünden süperdir şimdide burak için o da şöle diyo babasına çeker inşallah.....
zaten burağı gören herkes eşime benzetir sakin uysal ve sessiz oluşunu...

sevce cim evet burak maşallah 22 ay emdi :))
burağın uzun olması aslında gayet normal ben 1.74 eşimde 1.85 dir
burağında istatisliklere göre 1.92 olması gerekiyo
tabi bunda beslenmeside çok önemli rol oynuyor
burak hergün düzenli olarak muzunu armudunu elmasını yani meysimine göre ne varsa o gün bu üçünü tüketir sütünü içer ama en fazla 250cc
2 günde bir yada hergün yumurtasını yer falan filan işte :))

burak hergün 2den sonra muhakkak uyur
sabahta en fazla 9 da kalkar
akşamda ne zaman uyutursak yani 10 dan önce uyuduğunu çok nadir hatta hiç değildir

Son düzenleme:
evet kardelencim güzel beslenmeside çok iyi sizin boyunuzda maşallahı varmış uzunmusun sende oldukça ...

Slmmmmmm güzelll hatun topluluğuuu :))
ben de asrının elinden ancak gece kurtulabildiğim için ancak zaman bulabildim ama hep okudum sizi :)) ne çok şey birikti aslında size yazacak,yorum yapacak hatta çoğu konu eskidi bile ..

sondan başlıyım o zaman kardelencim öncelikle tekrar merhaba sanırım önceki mesajımı görmedin halbuki tek ankaralı olarak nerede oturuyorsun falan diye sormuştum..
burak beye maşallah diyelim tahtımızı elimizden almış anlaşılan :)) aslında asrınla yakın değerleri biz de kilo 17,4 boy da en son tatil dönüşü ölçmüştüm 101cm di şimdi uzadımı bilmem..
o gittiğiniz doktoru da merak ettim özelden bilgilerini yollarmısın canım ben de sosyal yönden izleyebilcek bir doktora göstermek istiyorum bir uzman gözüyle nasılız?
aslında yaklaşım olarak ben de yanlış yapıyormuşum demek ki oysa ki soru sorarak onu cevap vermesi için teşvik ettiğimi sanıyordum..bu aralar gerçi konuşması bayağı ilerledi tv reklamları falan ezberlemiş bi bakıyorum içeriden sesi geliyor sevdiği reklamda veya şarkıda falan..
ayşegülün de dediği gibi bir şekilde şakıyacak bu böcükler hiç takılma bu konuya bence de..sonra da susturmaya uğraşırız :))

Bizim de yatma saatlerimiz şaştı!
bunların hepsi aynı model mi yaaa kafamçokkarıştı 10 gündür falan öğlen uyumuyor akşam 10 gibi bir yatıyor sabah 11 kadar deliksiz uyuyor,gerçi uykusunu almış oluyor ama öğlen uyusa daha iyi hem daha küçükler hem de benim kendime ayıracak vaktim kalmıyor eskiden o uyurken koşu bandında yürürdüm 1 saat geldim geleli daha bir kez bile yürümedim..
ben de nuranın taktiğini uyguluyacağım ama önce kendim kalkmam lazım o saatte :))) bu saatte ayakta olursam biraz zorrrr!

geçen hafta doktora gittim kadın doğum ve sırtım için..
yıllar sonra yattık yine o çatala ( hem simir testi için hem de genel kontrol yaptırdım ultrasonla baktılar Allahtan bişey çıkmadı (simir belli olmadı gerçi) ben miyomdan falan korkuyordum neyseki yokmuş..benim regl dönemim çok kısaldı 2 gün falan sürüyor ve çok az geliyor onu sordum,d.kontrol hapı kullanayımmı falan dedim daha da azaltır dedi zaten 30 yaşından sonra önermiyoruz dedi spiral önerdi ve regl 3. günü gel dedi o an saflığıma geldi sormadım ama sanırım spiral takmak için çağırdı..onu da hem istiyorum hem istemiyorum şimdi olmasa da 2. çocuğu istiyorum ben şimdi onu taktırısam çıkartmaya falan üşenirim o çocuk da hiççç olmaz belki böyle kazara falan olur da doğururum :))(çok saçma ve komikim farkındayım)

sırtım da yazdan beri çok pis ağrıyor günün her satti niye anlamadım..röntgen falan çektiler bişey çıkmadı ama ağrıyor işte..ben de göğüs hastalıklarına gidecem tekrar içim rahat etmedi ciğerleri falan göstercem..

yarın nihayet karaoke partisine gidiyoruz bakalım nasıl geçecek eğlenceli olcak mı? eken olmazsa 10 kişiyiz ..asrın babanede kalcak umarım mızımaz deyaaaa diye..

bu aralar bana acayip düştü günün her saati uykuda bile uyanıp beni seviyor ,öpüyor fıstık yapıp tekrar uyuyor böcüğüm ,en büyük aşkım benim ..yok böyle bir sevgi değil mi yaaaaaa!

Hem yazıyorum hem de face resim yüklüyorum..beynim döndü kafamçokkarıştı
kardelencim bu arada face adresini paylaşmak istersen gönder birimize hepimiz resimleri falan oradan takip ediyoruz..mesela ayşegüle yolla (adı sanı belli ya o açıdan :))

Ayşegül demişken hep gülesim geliyor bugünlerde sana karşı yaptığım saflıklara:))
ayrıca evet o trenyoldaki elbiseler çok güsel ben de inceledim alınabilir valla ama mankenler hep sopa gibi yaaa(
bir de o kaktüs yazısını görür görmez gidip kontrol ettim binbir güçlükle,özenle seçtiğimiz kaktüslerimizi:)) meğer cidden yapıştırmaymış çok dumur oldum ve güldüm çokkkkk!:roflol:

aaa size aldığım saati ekleyim bakın bakalım güzel durmuş mu duvarımda..

Bu salonun saati...

Bu da mutfağa aldığım saat çok hoşuma gitti fiyatı da çok uygundu yeşil mutfağıma uyar diye aldım nasıl kızlarrr??

Bu aralar kırlentlerim le de çok uğraşıyorum süslüyorum falan..bi ara onlarında resimlerini gösteririm size bakın bakalım nasıl olmuşlar..
eşim de içeri de preson break dvdlerini seyrederken sızmış horlama sesi geliyor şimdi kulağıma :))

ben nasıl kalkacağım sabah bilmem,hiç de uykum yok!

Bu arada odalarınızı da güle güle kullanın inşallah hepsi bitsin resim isteriz şöyleee yataklarında keyif yaparlarken..

Denizcim saçların güsel olmuş ama bana da accuk rengi açık geldi (gerçi koyulaştı yazmışsın) eminim süper olmuştur,güle güle kullan canım..

Ayşegülcüm doğaç neden bu kadar yoğun yaşadı bu 2 yaş sendromunu yaa..
asrında arada senin anlattıklarını yapıyor ama her zamn değil çok şükür,geçecek tatlım geçecek ama ne zaman? sadece o anlarda çok sabırlı olmamız ve öfkemize hakim olmamız gerekiyor böyle böyle büyüyorlar işte..

Yasemincim ne çok halı yıkıyuorsun bacım yaaa...yazık sana o kadar yorma kendini titiz hatun:)) ama maşallah ecrin de annesine yardım eder kıvama gelmiş yerim ben o küçük yardımcıyı..
Bu arada araba hakkında yazacağım tek şey ekonomiklik açısından kesinlikle tüplü olsun çok farkediyor,dizel de az yakıyor ama daha pahalılar..

Serpilcim sen de ne güzel ortam kurdun kırıkkalede yazdıkça özeniyorum ve mutlu oluyorum senin adına valla..ne güzel arkadaşların var beraber takılıp,eğlendiğin küçük yer de olsa eğlenmeyi mutlu olabilmeyi bilmeli insan,küçük yerlerde ilişkiler daha samimi oluyor bence..

amanın derya saat kaçta yazmışsın bu yazıları yav şaşırdım saat çok güzel olmuş güle güle kullan canım yapıştırmamı o yoksa bldiğimiz plastik bir saatmi merak ettimdiğer saatte çok orjinal bilardolu olan güle güle kullan canım tekrar şaşkınlığını anlatmışsın ilk resme baktığımda sen koyduğunda dikkatimi çeken çiçekler olmamıştı zaten bildiğim için yapma çiçek olduğunu direk saksıların güzelliğiyle ilgilendim ben :)) trendyola gelince bi tanıdık almış ürün kargodaymış o haber verirse anlıcaz nasıl olduğunu ama süper şeyler var ya hep markalı ve çok ucuz hergün saat 8de yeni markalar geliyor

teşekkürler deryacım biz burağı bayındıra götürdük ve çok memnun kaldık
gelişim testi için kavaklıdere şubesine götürdük ama normal gelişimi için pediatriste gitti o da bayınıdrın söğütözü şubesine gitmiştik hemen randevu veriyorlar zaten
bende ankarada oturuyorum gölbaşındayım bende ama lojmandayım yani ankaraya biraz uzağız
sen nerelerde oturuyosun inşallah bigün tanışırız bi kahve içeriz biyerlerde :)

bu arada mutfak saatine bayıldım ama salondakide çok hoş
güle güle kullan canım

uyku konusunda demiştim bizim sıkıntımız yok diye maşallah
ama deryacım tabikide çocuk 11 de kalkarsa hiç öğle uyurmu
burak sabah en geç 9 da ayakta ona bile şükrediyorum çoğu zaman
sen bence ilk önce kendini bi kaldırmaya alıştır o saatte sonra oğluşunu :)
valla haftasonu uykusu filan unuttuk biz artık eşimle :)

deryacım hakkatten nasıl ayakta duruyorsun sen yaa şaşıyorum sana..bakma canım bana ya bende halı takıntısı oldu yok misafir gelecek hadii halıları sil off off titizlik iyice arttı mı ne bende ecrinni hep kusmalarından dolayı oldu bu bende :))))))

slm kızlarrrrrrr
ayyyy ne güzel bi güne uyandık ya heryer ışıl ışıl hava güneşli çok şükür :)))
birde 4 gün evde olmanın mutluluğu var tabi (dünkü kpssyi saymazsak )
deryacım saat çok güzel olmuş ya ikisinide beğendim ben güle güle kullanın canım benim de 4 günlük planlarım vardı ama hiçbirini yapamadım ya temizlik yapacaktım kanepe dolap filan silicektim kaldı hepsi off bana bi tembellik geldi ya evde hiç bi işi yetiştiremiyorum siz nasıl yapıyosunuz yawwwwww

bu akşam eşim yok bizde kızlarla saç boyası alıp gidecez akşam bizde boya partisi var önce balık yapıcam tabi onlara sonra ece müsaade eerse inş saçlarımızı boyuuucaz

ayyyyy kızlar ben dün araba kullandım ilk defa çok güzeldi arkadaşlarla derse gittik eğitim pisti varmış burda orda dur kalk çalıştırdı benim direksiyon hakimiyetim çok iyimiş rampada çalıştırdı beni onlara düz yolda sürdürdü sadece çok sevindim yaa ilk oturuluma göre çok iyiymişim adam kullandınız heralde siz daha önce araba dedi yoooooooooo dedim dönerken kızlara ell sallıyorum filan çok eğlendim DDD yapıcam ben bu işi allahın izniyle cts eşimle çalışcaz ben iyiydim diye anlatınca güvendi bana heralde daha hiç vermemişti teklifte etmemişti öğretimiyim diye kıymetlidir onun herşeysi:)

ya ben eceyi evde tutamıyorum illa sabah bakıcıya gidecek kadın geldi hazırladı benim arkamdan çıkacaklardı artık böyle yapıcaz heralde gelip eceyi alıcak bi kaç gün bi kaç günde biz götürcez ben oraya gidecem diyo evde durmuyo çok şükür bakıcımızda gezmeyi seviyo bi yerlere götürüyo hep ondan niye eve tıkılıp kalmayı istesinki çocuk hadi anne sen işe git hadi kalk git ya diyo bana sabah :))
ayyyyy birde odasına siyah perde alıcam böyle giderse gözüne güneş girsin uyanıyo sabah oldu diye 8 e kdar yatsa şükredicem 6 buçukta ayakta hemen soyunuyo üstünü değiştiriyo gel keyif yapalım yatalım diyorum yok fırlıyo hemen akşamda erkenden uyuyo işte

deroşş o otekı saatı sormuştum sana hen nerden aldınızz bızde alıcazzzzzzzzzzz

Denizcim bitene kadardan aldım ama fırsat bitmiş sanırım dün akşam arkadaşım da istedi aradık bulamadık o sitede ürünler bi kaç gün yayınlanıyor stok bitince bitiriyorlar başka sitede de 48tl falan gördük aynısını..keşke ilk sipariş verdiğim gün sorsaydın..

Bugün bütün gün ev baktık annem için inşallah yakınıma çekiyorum annemi çok güzel evler vardı yaaa imkan olsa da biz de değiştirebilsek valla..
en son annem de içine sinen bi yer buldu içi falan süperlüks altında alışveriş merkezi,12.kat ve dubleks,terası var ,amerikan mutfak falan ama evi süper kalite yapmışlar bayıldım ..inşallah olur hem teras olunca şımarık için de sorun olmaz annem onun hiç girmediği klubesini kullanıma sokar belki..
en güzeli de aklım annem de kalmayacak kadın tek başına allah korusun bişey olsa hemen yanında bitivermek istiyorum ve bana yürüyerek 5 dakika falan..

ayşegülcüm geliyormuş ona da çok sevindim beraber takılırız,çocuklar falan özledik..serpil sen de haftasonu falan kaç canım olmaz mı?

neyse ben yemek yapıp gelcemmm..

maşallah serpilcim sende aktivite çok arkadaşlarınla sık sık buluşuyorsun ..saçları ne renk yaptın ....

canım yazdan alıştılar bizde gündüz çıkmasak kesin akşam bir yerlere gidiyoruz kış geldi hala bir gün evde oturmak hala....

canım bende oraya geçen seneden üyeyim eşime hatta bir kaç şey aldım oradn ve biten bir kaç istediğim şeyelr var eğer girerse hemen alıcam hazırda bekliyorum çok güzel vede uygun oluyor ..

annenin yakına gelmesi oldukça iyi olur seninde dediğin gibi hem sık sık görüşürsünüz ...evler çok pahalıdır ama deryacım o kadar lüksü senin evinde çok güzel görünüyor fotoğraflarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…