2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz arabamızı aldık uzun uzun araştırmalardan sonra kırmızı volkswagen polo aldık çok güzel ..

baya bi baktık inceledik citroen c4 toyota ve volkswagenin diğer modellerinede baktık bu hoşumuza gitti aldık ...

Son düzenleme:
deryacım saatler süper olmuş çok beğendim

serpilcim ece ne güzel geziyo canım evde oturmaması daha iyi hem daha iyi sosyalleşir bakıcınıza bu yönden çok takdir ediyorum çok iyi ilgileniyo...

yasemincim nicini değiştirmişsin hayırlı olsun :))) arabanızda hayırlı olsun canım Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

deryacım annene bulduğunuz ev çok güzele benziyo valla hiç kaçırmasın içine de sindiyse hem sana yakın olması da ayrı bi şey.

günaydın kızlarrrrrrr
yasemincim arabanız hayırlı olsun canım Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin araba yokken insan anlamıyo ama aldıktan sonra çok gerkli olduğunu anlıyo yada çocuklar büyüyünce lazım oluyo artık hangisiyse ama bende kullanıcam şu ehliyetimi bi alayımda sınav bayrama kadar olur bayramda kullanırım eskişehirde diyordum yollar düzgün hiç olmazsa ama 27 kasımdaymış kırıkkale o kdar kötüki ya eşime diyorum sen yola çıkarırsın evin önünden ben de gelince yola bırakırım sen parkedersin bizim evin oraya girmek yetenek istiyo gerçekten yokuş aşağı yan duruyo araba :))))
yasemin ben boyamadım canım ya adetliyken tutmaz derler ya dedim haftaya boyayalım ben koleston kışkırtıcı kahve aldım seviyorum o rengi kendi saç rengimede yakın zaten boyamıştım daha önce aa arkadaşımınkini kestaneye boyadım sarı gölge vardı birde bi çokmuş saçı bi tüp almıştık nasıl yetirdim hayret ettik heeeeeeeee oldukça kapandı ama bi kaç hafta sonra tekrar boyuuucaz sabah bide maşa yaptık onun saçına süpperrr oldu düştü ama saçları hemencikkk
dün arkadaşlar olunca ece o kadar mutluyduki sabah birlikte çıktık bakıcısı almaya geldi ona gittiler ama zor ayrıldık kaçtık biz hatta hastaneye gitti onlar demiş bakıcısı yanımda biri varsa ayrılmıyo benden bunların ortam iyi diyo heralde cadı :)))))))
akşamda balık salata yaptık bi yemişiz yattık midem nasıl bulanıyo zor uyudum ya yorgunum bugün akşama arkadaşlrı davet etmiştim birde evde ne yemek var ne ortalık düzenli 6 ya kdar işteyim bakalım napııcam
deryacım sizin semt çok güzel gerçekten merkeze gitmeye filan kalkmadıkça aştiye kızılaya bayaaa uzak geldi bana otobüsle öyle en azından ama evler süper gerçketen senin evinde güzel tabii ama küçük geliyo dimi bende hep geniş odalı bi ev almayı palnlıyorum ama inş onuda eskişehirden alırız
annenin saa yakın olmasıda harika olur hergün gidersin ne güzel ; oda arkadaşım ankaraya geçti ordan ev tuttu 3. etaptan birgün ona gelirsem sanada uğrarım inş yakınsa tabii sana hiç bilmiyorum ya oraları çok güzelmiş onunda evi ve 400 lira valla kırıkkalede 500 e oturuyodu burda çok pahalı evler hem satılık hem kiralık

elifçim burak ın gelişmiide süpermiş sen zaten harika bi annesin çok güzel ilgileniyosun burakla aksi olması beklenemezdi yani drda çok güzel incelemiş konuşması zamnla gelişecek demekki ayşegülün dediği gibi hiç bi zaman 4*4 lük olmuyo çok şükür bi hastalıkları filan yok olmasında inş
ece o kadar gevezeki son zamanlarda dün akşam birde çok mutlu oldu arkadaşlarımı görünce konuştu durdu onlarla odama gelin siz yapışanlarımı gösteriyim diyo çıkartma yapıştırdık dolabına duvarda posterleri filan var onları gösteriyo anlatıyo filan bizimkide yaşıtlarıyla oynarken arada bir kavgaya tutuşuyo işte hele karşısındakide kıskanınca allaaaaahhhh tam savaş alanı birde nerden öğrendiyse ısırmaya çalışıyo çok fena cadı yaa hiç bana çekmemişDDDDDddd

bakıcı konusunda çok şükür şanslıyım nurancım hatta diyorum keşke hep onunla devam edebilsek de şart olmadıkça okula başlayıncaya kadar kreşe filan gitmese ama tabi bakalım atamalar belli olunca nasıl olacak hayatımız ne kadının işsiz kalmasını istiyorum nede ecenin rahatının bozulmasını ; kadıncaaz ilk defa çocuk bakıyo tanıdık olduğu için arada ve ihtiyacıda var gerçekten şimdi kendi evine götürüyo ya eceyi bizim evden kesinlikle işey götürmüy meyve koy diyorum bazen ben yemek yaptığımda koyuyorum pasta börek yaptığımda filan kızıyo ece ne yiyo sanki sen bişey koyma diyo gidiyo sütünü filan kendi alıyo bizde heralde aybaşında market alışverişi aradada pazar alışverişi yapıcaz onun için hergün çorbasını pilavını makarnasını yapıyo bazen ona ayrı yapıyo kadın birde akşamları geç alıyoruz çoğu zaman işimiz olduuğnda bırakıyoruz çok yardımcı oluyo bize gerçekten Allah razı olsun

Son düzenleme:
serpilcim bakıcından memnun olman çok güzel..
deryacım saatler çok güzel özellikle ilkine bayıldım çok güzel durmuş.
yasemincim arabanız hayırlı olsun...

kızlar selammm...

deryacım o sıtenın varlıgından bıle haberdar degıldım ben ..
ya ben senın kadar takılamıyorum arastırıp oyle bulamıyorum vaktım o kadar kısıtlı kı .. gecede 12 deyınce uyku bastırıyor nerde 3 e kadar dayanıcamda nette dolancam oyle ozenıyorum kı ama ertesı sabahı dusundukce hızlaa kacıyorum o tarz aktıvıtelerdenn :))))
baska sıtede gordugum dedıgınhangı sıte ordan alayım bende parası cok muhım deıl saatın tarzı cok hosuma gıttı esıme anlattım o da begendı alalım arastır dedı .. ama aynısı olsun ıstıyorum hanı rakamlar ucuna duşmuş fln .. superdı o yaaa (

yasemıncım arabanız hayırlı olsun canım Allah kaza bela gostermesın...
ay ben dun bısıkletle dolastım yıllardır bınmıyordum .. geberdımmm sankı cok gerekıomus gıbı hahahah
bugunde kollarım agrıyorr :S

yasemin arabanız hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bu arada nikinide degğiştirmen iyi olsmuş karamsar senin gibi hayat dolu birine hiç yakışmıyodu...

annenin beğendiği ev anlattığın kadarıyla süpermiş deryacım ama annen tek başına yaşıyor bildiğim kadarıyla dublex ev biraz büyük gelmezmi onun temizliği falan zor olur diye düşünüyorum sen en iyisi senin evi annene ver onuda sen al :)

bende pazar günkü günüm için menü oluşturmaya çalışorum çok işim var çokkkkk bide konu eşimin akrabaları olunca dahada bir panik yapıyorum :)

aysegulle deryaa sıze bol bol eglencelı saatler dılıyorıum cocuklarınız kanka oldular..ç keske bnmde oyle fırsatlarım olsa...
su aralar aılemın yanına bıle gıdemıyorum amaa

Ne güzel bir fikir ben kendi adıma bayıldım tabi bir de anneme sormak lazım:)))
Sevdacım annem büyük eve alışık zaten şuan oturduğu ev de tripleks ,bahçeli ama hem yakınımda olsun hem de yeni ev olsun diye onu satacak..büyük eve alışık temizliği falan dert değil zaten alacağı evin normal evden tek farkı merdiven ve teras..
Aslında yarın satılacağını bilsem hiç durmam kendi evimi satar oradan alırım ama hadi diyince ev satılmıyor..

Bu arada sana da kolay gelsin iyi uğraşıyorsun gün falan...çocukla zor o işler!
aysegulle deryaa sıze bol bol eglencelı saatler dılıyorıum cocuklarınız kanka oldular..ç keske bnmde oyle fırsatlarım olsa...
su aralar aılemın yanına bıle gıdemıyorum amaa
Saol deniscim gönül isterki hep beraber buluşalım ne çok eğleniriz kimbilir..hepimiz birbirimizin herşeyini bilir durumdayız artık..
ayşegülle de kafamız çok uyuştu saatlerce konuşuyoruz 40yıldır tanışıyor gibiyiz gelsin diye dört gözle bekliyorum umarım oğluşlar da aynı şeyi düşünüyordur:))

Denizcim duvar sticker saat diye arattırın bir çok site var ve tabi fiyatlar farklı farklı..o ilk eklediğim yapmayı planladığımız saati soruyorsun sanırım ama aylar önce kaydettim o resmi hangi siteydi hatırlamıyorum canım..

ne güzel yaaa sizin oralar müsaitmi bisiklet sürmek için yada insanlar..
küçükken hatta eşimle ilk yıllarımızda bisiklet tepesinden inmezdik beraber gezerdik her yeri ama şimdi ya ben büyüdüm ya da insanların bakışı vs..bisiklet üzerinde bir kadın görseler tuhaf tuhaf bakarlar diye yıllardır binmiyorum ancak akçayda ortam uygun..
Valla serpilcim bence de çok şanslısın değerini bil kadının maşallah diyim de sorun falan olmasın :)) hadi bakalım düt düt maceran nasıl olacak,sen de cüzdanda eskitme ehliyeti de sıcağı sıcağına alır almaz devam et
Evet serpilcim o şehrin kuru kalabalık gürültüsünden uzaktayız o yönden çok iyi bizim semt her yer site,park,avm dolu..amaaa kızılaya gitmeye kalksam en az 1 saat!
benim ev evet çok geniş değil (117m2) ama eşyalarım cuk oturdu allahtan başka eve uymayabilir,kullanış yönünden çok rahat vs ama insan daha iyisini istiyor hep..mutfak,banyo vs..herşeyiyle kendim seçip yaptırdığım,kendi seçtiğim sitede oturmak istiyorum bende bakalım ileride durumlar nasılş olcak belki satar üzerine ekleyip alırız..şu an evin tam karşısına 5m migros yapılıyor ve metro da gelecek o zaman işte ev değerlenecek tam orta noktada kalıyor..
Sen de bu tarafa gelipte uğramazsan küserim zaten bizim ki de 5 etap gibi bişey sanırım bende tam bilmiyorum :))

deryacım annene bulduğunuz ev çok güzele benziyo valla hiç kaçırmasın içine de sindiyse hem sana yakın olması da ayrı bi şey.
saol nurancım inşallah yarın bi aksilik çıkmazsa sözleşme olacak..
Yasemincim hayırlı uğurlu olsun canım kazasız belasız kullanın inşallah..

Saol tatlım bizim ev öyle lüks falan değil tabi ama ne evler var bi görseniz artık rezidans yapıyorlar resmen..dün öyle bir yere baktık o da teraslı dubleksti ama otel gibi bişeydi binanın içinde camlı yuvarlak asansörlerden falan var girişte resepsiyon falan.. ama binanın 4 ev dışında hepsi 1+1 evdi ve içi süper yapılıydı meğer hep fabrikatörler,milletvekilleri falan almışlar yani garsoniyer gibi falan kullanmak için :))) tabi duyar duymaz biz topukk!

kızlar ank. dayım şu an ilk başta kütahyaya gidecektik vageçtik direk ankaraya geldik eşim sürdü artık bana arabayı vermiyor kızlar deniz napıcam ben unutucam bu gidişle kendime yeni araba almam lazım küçük bişey olmuyo böyle yasemincim hayırlı olsun canım arabanız allah kaza bela vermesin deryacım görüşünce konuşuruz herşeyi serpilcim çok şanslısın bakıcı yönünden gerçekten demekki kadında gezginci sonra alışıp kalmayın ortada :)) ece evde durmaz olurmuş gelmek bilmez olurmuş :)) şaka bir yana sende gel serpillll ank. fırsat bulursak biz geliriz belki nasılsa arabayla geldik ama sizde gelin

günaydın kızlar çok çok teşekkürederim daha iyisi sizin olsun kızlar bizim araba konusunda sıkıntımız yoktu çünkü bizim olmasada k.vldemlerin vardı ve sürekli alıyordum bizimki biraz keyfiye lınmış bişey sağolsun zaten k.pederimin iki taneydi arabası birini bize vermişti ama araba hasar çıkarınca geçen sene satmıştık bu sende kendimize almaya kararverdi eşim ...

deryacım ayşegülcüm size iyi eğlenceler buluişun gezin dolaşın :))))))))

nicimi değiştirdim iyi oldu çünkü bazı olaylarda olmuştu yaa o yüzdende daha rahatederim diye düşündüm sağol sevdacım güzel sözlerin canım benim ....

yazdıgım hersey bırdenkayboldu ınanmıyorum yaa sımrım tepeme cktıııı

deroş o saat stıkermıydı ben gercek duvara takılandan sandıydımm
aysegul ıyı eglenceler ıyı tatıller canım ..
yakızlar kısacayazayım tekrar.. esımın bu yenı ıs yerıneı selde su basmıstı tummallar ıplıkler ve tül perde cıkaran makıneler mahfolmus vazıyete 250 mlyar hasar var..
ve esım aralık 20 de maasını alıcak.. o zamana kadar bı yere gıdebılırmıyım bılemyorum

kızlar aral cok hasta bu arada.. atesı var suan uyuyor..
dunde kıtabımız geldı cok begendık.. aralın hastalıgı baslıyordu bı kac sey sordum hepsını bıldı cozdu..
3 yaş ıcın olan kısımdan sormusum megersem..

çok üzüldüm denizcim allah kolaylık versin çok kötü bir durum umarım toparlanırsınız..çok fazlaymış hasar nasıl olacak çok üzüldüm yaa kolay kazanılmıyor para.

Son düzenleme:
aralıma çok geçmiş olsun allah şifalar versin ..kitap çok güzel canım sizinkide geç kalmış bizimkinide geç göndermişlerdi 20 gün sonra felan geldmişti 3 yaş kolay 3 buçukta kolay ecrin şuan 4 yaştakinde ilk başta çizgileri taşırmıştı birleştirirken ama artık 4 yaş taki çizgileri hiç taşırmadan üzerinden geçebiliyor boyamayıda hiç taşırmadan yapabiliyor diğerlerinide zaten soruları gösterilcekleri felan hep yaptı biliyordu zaten taşıtları renkleri dr.vs. kolay geldi ..

Son düzenleme:
kızlar geçen hafta cumadan bu yana enese tuvalet eğitimi vermeye çalışıyoruz.
5.günü akşamı yani dün akşam çişini söylemeye başladı..
geceleri altına yapıyor çişe kaldırdığım halde şimdilik geceleri bez bağlamaya devam edeceğim.
çok zor ya ben bebeğim beze yapıcam diyor
şimdi çişini söylemeye başlayınca abi oldum diye sırıtıyor.
bakalım bugün nolucak...

denizcim arala çok geçmiş olsun inşallah şu an iyidir
kitaptaki sorularıda çok rahat yapacağını düşünüyorum aralında zeynepte 3 yaşa kadar yaptı yalnız elma ne renk dediğimde onun rengini bilemedi henüz renkleri tam olarak bilmiyor fazlada üstelemiyorum ben zaten zamarnı gelince nasılsa herşeyi öğreniyorlar maşallah şu an bilmedikleri hiçbirşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…