Ne güzel bir fikir ben kendi adıma bayıldım tabi bir de anneme sormak lazım:)))
annenin beğendiği ev anlattığın kadarıyla süpermiş deryacım ama annen tek başına yaşıyor bildiğim kadarıyla dublex ev biraz büyük gelmezmi onun temizliği falan zor olur diye düşünüyorum sen en iyisi senin evi annene ver onuda sen al :)
bende pazar günkü günüm için menü oluşturmaya çalışorum çok işim var çokkkkk bide konu eşimin akrabaları olunca dahada bir panik yapıyorum :)
Saol deniscim gönül isterki hep beraber buluşalım ne çok eğleniriz kimbilir..hepimiz birbirimizin herşeyini bilir durumdayız artık..aysegulle deryaa sıze bol bol eglencelı saatler dılıyorıum cocuklarınız kanka oldular..ç keske bnmde oyle fırsatlarım olsa...
su aralar aılemın yanına bıle gıdemıyorum amaa
Denizcim duvar sticker saat diye arattırın bir çok site var ve tabi fiyatlar farklı farklı..o ilk eklediğim yapmayı planladığımız saati soruyorsun sanırım ama aylar önce kaydettim o resmi hangi siteydi hatırlamıyorum canım..kızlar selammm...
deryacım o sıtenın varlıgından bıle haberdar degıldım ben ..
ya ben senın kadar takılamıyorum arastırıp oyle bulamıyorum vaktım o kadar kısıtlı kı .. gecede 12 deyınce uyku bastırıyor nerde 3 e kadar dayanıcamda nette dolancam oyle ozenıyorum kı ama ertesı sabahı dusundukce hızlaa kacıyorum o tarz aktıvıtelerdenn :))))
baska sıtede gordugum dedıgınhangı sıte ordan alayım bende parası cok muhım deıl saatın tarzı cok hosuma gıttı esıme anlattım o da begendı alalım arastır dedı .. ama aynısı olsun ıstıyorum hanı rakamlar ucuna duşmuş fln .. superdı o yaaa(
yasemıncım arabanız hayırlı olsun canım Allah kaza bela gostermesın...
ay ben dun bısıkletle dolastım yıllardır bınmıyordum .. geberdımmm sankı cok gerekıomus gıbı hahahah
bugunde kollarım agrıyorr :S
Valla serpilcim bence de çok şanslısın değerini bil kadının maşallah diyim de sorun falan olmasın :)) hadi bakalım düt düt maceran nasıl olacak,sen de cüzdanda eskitme ehliyeti de sıcağı sıcağına alır almaz devam etbakıcı konusunda çok şükür şanslıyım nurancım hatta diyorum keşke hep onunla devam edebilsek de şart olmadıkça okula başlayıncaya kadar kreşe filan gitmese ama tabi bakalım atamalar belli olunca nasıl olacak hayatımız ne kadının işsiz kalmasını istiyorum nede ecenin rahatının bozulmasını ; kadıncaaz ilk defa çocuk bakıyo tanıdık olduğu için arada ve ihtiyacıda var gerçekten şimdi kendi evine götürüyo ya eceyi bizim evden kesinlikle işey götürmüy meyve koy diyorum bazen ben yemek yaptığımda koyuyorum pasta börek yaptığımda filan kızıyo ece ne yiyo sanki sen bişey koyma diyo gidiyo sütünü filan kendi alıyo bizde heralde aybaşında market alışverişi aradada pazar alışverişi yapıcaz onun için hergün çorbasını pilavını makarnasını yapıyo bazen ona ayrı yapıyo kadın birde akşamları geç alıyoruz çoğu zaman işimiz olduuğnda bırakıyoruz çok yardımcı oluyo bize gerçekten Allah razı olsun
Evet serpilcim o şehrin kuru kalabalık gürültüsünden uzaktayız o yönden çok iyi bizim semt her yer site,park,avm dolu..amaaa kızılaya gitmeye kalksam en az 1 saat!deryacım sizin semt çok güzel gerçekten merkeze gitmeye filan kalkmadıkça aştiye kızılaya bayaaa uzak geldi bana otobüsle öyle en azından ama evler süper gerçketen senin evinde güzel tabii ama küçük geliyo dimi bende hep geniş odalı bi ev almayı palnlıyorum ama inş onuda eskişehirden alırız
annenin saa yakın olmasıda harika olur hergün gidersin ne güzel ; oda arkadaşım ankaraya geçti ordan ev tuttu 3. etaptan birgün ona gelirsem sanada uğrarım inş yakınsa tabii sana hiç bilmiyorum ya oraları çok güzelmiş onunda evi ve 400 lira valla kırıkkalede 500 e oturuyodu burda çok pahalı evler hem satılık hem kiralık
saol nurancım inşallah yarın bi aksilik çıkmazsa sözleşme olacak..deryacım annene bulduğunuz ev çok güzele benziyo valla hiç kaçırmasın içine de sindiyse hem sana yakın olması da ayrı bi şey.
Yasemincim hayırlı uğurlu olsun canım kazasız belasız kullanın inşallah..kızlar biz arabamızı aldık uzun uzun araştırmalardan sonra kırmızı volkswagen polo aldık çok güzel ..
baya bi baktık inceledik citroen c4 toyota ve volkswagenin diğer modellerinede baktık bu hoşumuza gitti aldık ...
canım bende oraya geçen seneden üyeyim eşime hatta bir kaç şey aldım oradn ve biten bir kaç istediğim şeyelr var eğer girerse hemen alıcam hazırda bekliyorum çok güzel vede uygun oluyor ..
annenin yakına gelmesi oldukça iyi olur seninde dediğin gibi hem sık sık görüşürsünüz ...evler çok pahalıdır ama deryacım o kadar lüksü senin evinde çok güzel görünüyor fotoğraflarda.
yazdıgım hersey bırdenkayboldu ınanmıyorum yaa sımrım tepeme cktıııı
deroş o saat stıkermıydı ben gercek duvara takılandan sandıydımm
aysegul ıyı eglenceler ıyı tatıller canım ..
yakızlar kısacayazayım tekrar.. esımın bu yenı ıs yerıneı selde su basmıstı tummallar ıplıkler ve tül perde cıkaran makıneler mahfolmus vazıyete 250 mlyar hasar var..
ve esım aralık 20 de maasını alıcak.. o zamana kadar bı yere gıdebılırmıyım bılemyorum
kızlar aral cok hasta bu arada.. atesı var suan uyuyor..
dunde kıtabımız geldı cok begendık.. aralın hastalıgı baslıyordu bı kac sey sordum hepsını bıldı cozdu..
3 yaş ıcın olan kısımdan sormusum megersem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?