2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet selcanı bugunbende dusundum .. face de de gormedım hıc.. ıyılerdır umarım...

aral ıyılestı baya .. az oncede banyo yaptıkk..

kızlar aral kesınlıklee tuvalet egıtımı ıstemıyor yanı cok yoruldum bende bıraktım ısın ucunu.. offff
cok ınatcıı donuma yapcam halıya işicem dıoo her yer batıyorrr baglıyorum bende
hadı onu gectım artık yaptıgınıda soylemıyor oncekı gıbı ..
oglum neden soylemıyorsun dıyorum soylemıcem ıstee dıo
ne yapmam lazım

Son düzenleme:
slmmm
arala geçmiş olsun kış geldi sırayla hasta olackalar heralde artık
ayşegül ne kdar ankaradasınız canım biz gelemeyebiliriz eşim her gün çlışıyor haftaiçi haftasonu ama sizi bekleriz her zaman tanıştıralım eşleride bize gelin bi gün canım
ben bayramdan sonra gidicem ankaraya deryacım senin önerdiğin sitelerin birinde epilasyon bulduk kızlarla alıcaz heralde seninki kdar uygun olmasada 5 seans 40 lira çok iyi demi yinede tunalı hilmideymiş ben bilmiyorumo yüzden arkdaşlarla bayramdan sonra bi cts gidelim dedik bu akşam lazere gitmeyi düşünüyodum seansı 40 tlydi sanırım bu ayda ağdayla idare edicem
bayramada haftaya cuma gidicez inş eşimin dersane yokmuş çok sevindim cts pazar rahat rahat gezeriz yoksa bayramda anca akraba ziyareti yapabiliyoruz
selcanı bende görmüyorum uzun zamandır inş iyilerdir
sevda menü belirledinmi neler yapıcaksın canım ben bu siteden gazozlu poğaça yaptım çok güzeldi yumuş yumuş oluyo :)))) birde mısır köftesi onuda sevdim cts arkadaşları çağırmayı düşünüyorum bu akşam biraz ev temizleyebilirsem bende bir iki şey daha ekleyip cuma akşamından yapıcam menümü çünkü cts eşimin dersi bitince 1 saat filan direksiyon çalışcaz sonrada onlar gelir zaten yetiştiremem

bekle denizcim bahara kadar birde artık ayaklarınıda üştüyolar karnı ağrırsa bir iki yapsa bile istemez ece kakayı hala beze yapmak istiyo bende o uyuduktan 1 buçuk saat sonra tutuyorum tuvalete hem çiş hem kka yapıyo sonra sabah kadar yapmıyo yalnız bu şekildede korkarım hiç kaka yapmayı öğrenemiicek karnım ağrıyo diye kıvranıyo kakası gelince korkuyo alışmadı daha onun dışında yazın eskişehirde öğretmeye çalıştığımızda inat edip söylemiyodu sonunda bağlıyoud babannesi sizdede böyle yapan varsa yani biri bağlamam yap deyip biri kıyamayıp bağlıyorsa iyice inada bindiriyo ters gdiyo sonra biz kırıkkaleye döndük bi kere yaptı hep yaptı söyledi problem olmadı zamanla oturuyo sizinde daha zamana ihtiyacınız var demekki

slmmmmm güzeller...

Az önce ayşegülle konuştum akşam eşi ve doğaçla beraber bize gelecekler..ee beylerde tanışsın artık:)) teo doğaçı çok özledim diyor umarım sorunsuz oynarlar da biz de rahat rahat sohbet ederiz..
dün yakın bir arkadaşım vardı o sürpriz yapıp kahvaltıya geldi oğluyla (oğlu asrından 9 ay küçük) ama tabi ne sohbetten bişey anladık ne yediğimizden diğeri küçük olunca teo da oynamak isteyince bol bol hırlaştılar :))

Bizim kitabımızda 2 gün önce geldi (nihayet!!) taa sevda dediğinde istemiştim aslında.. en baştan yapmaya başladık 2 yaş da bile takıldığımız yer oldu bi süt ne renk dedim bütün renkleri saydı,bir de noktalı yerleri birleştirip şekil yapma da zorlandı..bilmiyorum belki de ben biraz notu kıt bir hocayım her şeyi tam yapmazsa tam not vermedim mesela boyama da çocuğun kemerinin tokasını boyasın diyor bizimki eline boyayı alınca komple kemeri boyuyor ben de puan vermiyorum o zaman ,daha küçükler o kadarı a bana fazla geldi açıkcası anaokulundaki çocukların yaptığı çalışmalar onlar zaten..

3-3,5 yaşa baktım onlarda da yaptığımız çok şey var ama örneğin puzzle parçası falan soruyor vs..bazı şeyler şu anki yaşlarının üstünde geldi sizinkiler gerçekten bunları yapabiliyorsa yani bu örnek de yazdıklarımı helalllll diyorum özellikle de ecrine baksana 4 yaş bile vızzz gelmiş cimcimeye bu hızla seneye ilkokula alacaklar benden söylemesi..:)))

Denizcim senin o dediğin saat sticker değil canım ben yanlış yazmışım ama dediğim gibi fiyat 109tl..çok yani! biz praktikerde parça suntalar oluyor onlardan uygun bir tane denk geldi aldık üzerini siyah yapışkanlı folyoyla yapştırcam ve yine beyaz folyadan rakam kesip resimdeki şekli vereceğim bakalım nasıl olcek el yapımı :))

biz de aynı aral gibiyiz (bu arada geçmiş olsun kuzuma) eskidern lazımlığa yapıp alkış isteyen çocuk şimdi inatla altına yapıyor ve ben kokuyu almasam söylemiyor bile nasıl kızıyorum yaaa çok inatlar ama ben ondan bekliyorum eminim zamanı gelecek..

Neyse ben gideyim de evi silip süpüreyim akşama önemli misafirlerim var hazırlık falan..:))

Serpilcim o fırsatı bende gördüm alıp almamak konusunda kararsız kaldım çok uygun dudak üstüne istiyorum aslında belki ilerleyen saatlerde alırım eşim yeterrrr diyecek artık çünkü şu kavitasyonla zayıflama falan var asıl onlardan istiyorum şu göbek bölgesine yakalarsam bu sefer affetmiycem o yüzden zaten şişmiş olan kredi kartını şişirmeyim dedim beyim kızmasın :))

Son düzenleme:
evet bende selcanı göremiyorum ama sanırım facede de yazmıştı kardeşi doğum yapmış belki onunla ilgileniyordur.

denizcim atlatmış şükür aral hastalığını. canım tuvaletini yapmıyosa artık seneye kaldı çok inat ediyo baksana :)))

deryacım batuhanın takıldığı şeyler konuşması ile ilgili olanlar onlarda biraz düşük not verdim. malum biz daha o kadar ilerleyemedik. hem bende sana hak veriyorum bazıları çok karışık banada biraz fazla yüklenmişler gibi geldi. boyamalarda saçını ayağını falan boyadı sonra devam etmek istedi sonrada hepsini karaladı:)))

deryacım çocuklar rahat dururda ayşegülle rahar rahat sohbet edersinz inşallah.
eneste biraz ilerleme var gibi tuvalet eğitimi konusunda.
inşallah hallederiz artık çok yorucu ve böğğğ bi iş

esracım gec kalmıs sayılmazsın belkı sabıha paktunan ucretsız kıtabı yaz google a cıkar ordan onlıne sıparıs verıosun..

ayyyyyyy aral bugun benı mahfettı yaaa ya doverım senı dıyorumm dovvvvvvvvvvvvv dıo ammcecımm benı dov dıo
bak aral yapma ne olur dıyorummmm noluyyyyyyyyyyyyyy dıe dalga gecıo .. dayak mı yemek ıstıosun dıyorum dayak yıyıcemmmmm dıyor of offffffffffffffffffffffff

aral kadar ınatcımı sızınkılerde kızlar ne oluyor bunlara yaa cıldırıcam hee....

nurancımmmm aralı sıze yollıcam tuvalet egıtımınde sen cok basarılısın :) bunuda bı yola sok anacım
etı senın kemıgı benım :)

canım bukadar inat varsa hiç üstine g,tme bakma ecr,n çok erken çıktı ama asla 1 kere bile böyle inat yapmadı ...bence bekle derim ben..aralın iyileşmesini çok sevindim ...

deryacım muhakka takılacağı yerler vardır ama aynı şekilde ecrinde ilk boyamada vede o çizgileri birleştirmede taşırdı ama taşırabilir diye yazıyordu zaten ilk başlarda sonra ecrin hepsini yaptı 4 yaştakilerinide kendisi yapmak istedi ve maşallah hiç taşırmadan yapmaya başladı ...tabi ecrinde başta boyadı istediğim yerleri sonrada kedi kafasına göre her yerini boyamaya başladı ama ben izin vermedim başta istediklerimi boya sonra onlarıda boya dedim önce komutlara göre boyadık sonra hepsini boyadı defalarca hatta karaladı üzerinden başka reklerle yani bu kadarı bormal zaten çünkü zaten bitince karalama kitabı olacak belli ecrin içinde...

Son düzenleme:
pisssssss derya vede piss aysegul bogazınızda kalmasın o yedıklerınızz (( hüaaaaaaaaaaaaaaaa

kocam geldı yemek ıyıycezz hepınıze ıyı aksamlar.
odan sorakendımı dısarı cıkarttırıcam (( boguluyorum sankı

nurancımmmm aralı sıze yollıcam tuvalet egıtımınde sen cok basarılısın :) bunuda bı yola sok anacım
etı senın kemıgı benım :)

çocukları bi değiştirelim senle canım sen aralı yolla bana bende sana batuhanı yolliyim sende şu konuşmasına bi el at anacım:86: konuşsun hiç susmasın razıyım:84: o konuda da sen başarılısın

aral kadar ınatcımı sızınkılerde kızlar ne oluyor bunlara yaa cıldırıcam hee....

eneste aynı inatı bana yapıyor çıldırtıyor denizcim...
dün akşam vitrinin camını kırdı enes parçayı yerinden çıkarayım derken elime düştü cam dik olarak elim çok olmasada kesildi biraz derin... haliyle kanadı.. görseniz nasıl ağlıyor.. bi otarafa bir bu tarafa yara bandı arıyormuş bulamıyormuş eşek sıpası... ağlama oğlum geçicek diyorum ama bant yok anne diyor... anane gelsin baksın diyor.. zorla sakinleştirdim.. dedim bir daha vitrine dokunma beni üzme artık... üzmücem anne yapmıcam anne diyor...yine aynı tas aynı hamam...
Allahtan eline ayağına düşümedi camı off yaaaa offfffff

esracım çok geçmiş olsun Allah korumuş enesi ucuz atlatmışsınız yinede
sanada ayrı geçmiş olsun cam kesiği çok kötü çok canı yakıyo kıyamam enese nasıl ağlamış kıyamaz annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…