2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aayy nurancım konusuncada hıc susmuyorlar ınanın arala cvp vermekten ne kımseyle konusabılıyorum nede bı ısımı yapabılıyorum hep ıslerım yarım yamalak
meselaa masayı ssılerken kesın o anda bısey oluytor masaya bezı bırakıp (farkında olmadan) aralın pesıne takılıyorum onu atlatınca o bolgede hangı ısı gorduysem o ıse devam edıyorum o das aralın bır halt yemesıyle yarım kalıyor bu kez onu udzeltırken yatak toplamak aklıam gelıyor vs.. vssss hersey yarımmm olara kkarsıma cıkıo bı ıkı saat sonra hahahaha

az once beraber uzaktakı markete gıttık o bılmıs tavırları bır gorsenızz.. kasaya kendı uzatıyot urunlerı

esracımm buyuk gecmıs olsun beterı olmasın canım cok tehlıkelı bı sey yasamıssınız...
he yaa aynen aralda oylee hıc ders almak yok .
bugune kadarr tek ders aldıgı sey hanı yaz sonu parmagını eskı pc kasansının arkasındakı delıkten sokmustuda sac parmagnı cookk derınkesmıstı saglık ocagına goturmustuk her yer kan revan olmustu .. hala baya bellı ızı var parmagında.. bı onda ders aldı
cokkkkkkkkkkkkkkkkk ınatcıı

dun aksam yemek yedıkten sonra araba kullandım
esıme soyledım burda altıpğarmak dıye bı yer var sehır merkezı yanı oraya kadar araba kulandım deroşcum oraları bılırı heykelı fln. ıste oraya kadar aksam trafıgınde arabayı ben kulandım
tabı murat hıc susmadı :S sola sınyal ver aynaya bakıonmu vs.. vss...
sus dıyorum sen yokmussun gıbı davranmak ıstıyorum bakalım nası olcak dıyorum susmuyor
araba sıfır olunca daha bı kıymetlı oluyor tabıkı
ama super kullandım

bu arada gıttıgım yerde bı magaza vardı begendıgım bı magaza ordan dda kalcadan bılege kadar bollasan lacıvert kumas bır pantolon aldım bayramlık dıye :))))

merhaba kızlar
ben evrim
tanışalım mı?
biz de bursada oturuyoruz.müzik öğretmeniyim. benim oğlum ege de haziran 2008 doğumlu.
halen bezine yapıyor, istemedi tuvalete yapmak, zorlamadım ben de.
önümüzdeki ay kreşe başlayacak.orada tuvalet eğitimi de veriyorlarmış.

hosgledın canım cok memnun oldum kendı adıma..
hangı krese verıceksın bende aralı ıkı aylıgına sırf bu yuzden krese yazdırmayı dusunuyorum
yarım gun ama

denizcim aral cok hareketli masallahnazar: sen ondan da kilo alamiyosun cok kosturuyo seni

alisiyosun artik araba kullanmaya devam et canim iyice elerlet benim ehliyet hala cuzdanda bekliyo(

merhaba canim hosgeldin aramiza:))
ben nuran oglumun adi batuhan.
tuvalet egitimine kreste alistiyolarsa cok iyi. bende krese gondermek istiyorum orda konusmasini ilerletir diye dusunuyorum

hoşgeldin canım tanışalım tabi ne demek...
ben sevda kızımda zeynep bursanın hangi semtindesin ben güzelyalıdayım....
sık sık uğrarsan sevinirim

denizcim düdütünle burayada beklerim aralı alıp gel valla uzun zamandır görüşemedik
altıparmak trafiğide yoğun olur akşamüstü bravo sana canım bence bu iş tamamdır

serpilcim günüm için pek fazla uğraşmama gerek kalmadı çok şanslıyım :)
ben annemle ablamıda davet ettim eşimin akrabalarıyla tanışsınlar diye annem gelirken mayalı poğça yapıp getiricem dedi çok güzel yapıyo
ablamda kakaolu ıslak kurabiye yapıcam sana dedi oda çok lezzetli oluyo
görümcemde yaprak sarması sarıcam dedi
bende patatesli börek yapıcam
internetten mavi haşhaşlı tatlı tarifi bulmuştum geçen gün denemek için yaptım süper bişey oldu onu yapıcam yine
bide arpa şehriye salatası yapıcam
6 çeşit ikramlığım olucak hemde yorulmadan :)
sende arkadaşlarına bu tatlıyı deneyebilirsin canım çok güzel

slm kızlar ben geldim esk.gittik iyi oldu valla yaa bana bayramlık güzel uzun bir elbise badi vs.aldık ecrine zaten bayranlık almıştım geçen gitiğimizde ama yine hoşuma gitti bir iki
bişeyler tabi kendisi beğendi hiç durmuyor kızlar ecrin her gördüğünü değil ama hoşuna giden muhakak oluyor ve almak zorunda kalıyoruz çünkü unutmuyor asla çok aşırı ağlıyor alıyoruz mecburen .ecrinide götürdük ecrine fotoğrafçıya götürdük ecrini çok beğendiler hatta bayıldılar fotoğraafını çektirdik iyi oldu vesikalık vede boydan haftaya alıcaz alınca çeker koyarım bende baya bi gezdik dolaştık yemek yedik geldik bu pazarda eşim süprizim var diyor yine gezmeye gideceğiz benimde günüm var o gün ama olsun biraz az otrurum dedim bakalım merakla bekliyorum ...

Son düzenleme:
eşimi kızımı çok çok çok ama çok seviyorum her şey çok güzel gidiyor allah ım bozmasın ...ecrin hiç sorunsuz hiç bir şikayetim asla yok yani eşim ise mükemmel ötesi....maşallah diyeyimde bozulmasın ....

merhaba kızlar yasemincim maşallah diyorum sanada esracım çok geçmiş olsun canım yeni arkadaşımızada hoşgeldin diyorum denizcim bravo sana hep böyle devam et ben artık rüyalarımda araba görür oldum şimdide deniz vermiyor bana hiç bütün ankara yolu boyunca kendi sürdü güvenmiyor şimdide bana unutacam diye korkuyorum bende deryalarla buluştuk biz 2gün önce çok güzeldi ama doğaçla teo çok didişti doğaç çok vurdu teoya ya benim oğlan çok fena diyorum ya hep sizlere dediğim dedik oyun oynarken yönlendirmeye çalışıyor teoyu al bunu tut sür falan istediğini yapsın istiyor yapmayınca teoya tokat atıyor nasıl düzelcek bu huylar ya kızlar derya gösterdi sabiha paktunanın kitabını bazıları çok kolay ama bazıları saçma geldi çok erkenmiş gibi yumuşak yastık falan yumuşak kavramını bilmiyor henüz ama şimdi öğrenebilecek kıvamda yani bu kitaptaki testi çözmeden önce öğretsek bazı şeyleri süper puanlar alırlar öğretmediğimiz kavramlar var aklımıza gelmeyen eve dönünce ben bida istiyecem bakalım nolucak 4yaştaki bazı şeyleride yapabiliyorlar hepsi olmasada deryalarla bida buluşacağız çocuksuz bu sefer satıcaz inş. bizde dün eşimle sinemaya gittik anneme sattım doğaçı new yorta 5minareye gittik ağla ağla gözlerim mahvoldu kızlar süper bir film yapmış mahsun kırmızıgül yine tavsiye ederim gezdik dün baya çok eğlendim iyi geldi bana

bu kitap konusunda canım dediklerine katılıyorum çünkü bilmediği şeyeler hakkında zaten çocuğumuzu yönlendirmemizi vede bildiklerimizin ve bilmediklerimizin farkına varmamızı sağlıyor zaten ecrin sert yumuşak geniş dar kavramaları biliyordu kolay geldi dedimya öğrenmişti ecrin bunları ...ama bunları bilmeyen bir çocuk zaten sorsanda yapamazki önceden onları bilmeliki yapabilsin...

deryala buluşmanız ne kadar güzel olmuş çok iyi gelmiştir sizde ama doğaçın vurma huyu çok kötü olmuş bu konuda bildiğim kadrıyla biraz kararlı vede sert olacakmışsın canım kızacakmışsın yani pkolog öyle davranıyordu bebeğim tv de görmüştük eşimle izlemişltik bir çok çocuğu eve koymuşlar aileleriyle izliyorlardı çocuğun birinde vurma birince yemek sorunu vardı pkolog bizzat gözlemleyip durumlarını yönlendiriyordu ailelerini ...

gittiğin filmi bende çok merakediyordum bakalım belki pazar günü gideriz filme..eşinle gez dolaş canım doğaçı bırakta keyfinize bakın...

Son düzenleme:
kızlar selammmmmmmmmmmm

nurancım sorma dun gemlıkten kayınpederımın abısı geldı aal onu cok sevıyor metın dedem geldı dıye uctu alt kata..gelını yaşıt sayılırız oglu hanımıda geldı ay onlara neler yaptı anlatamam sıze yaaa.. taklalar vs.. sımarık sımarık sarkılar soylemeler yengemı okudu fln besleme cekıo bırde her duadan once cok guldurdu bızı kerata ..
bırı gelınce cok daha azıyor.. o oyle koştururken agzına yemeklerı sokusturdum
cok zorlanıyorum yemek yedırırken.. ama cok ınatcıyım bu konuda.. ılla yıyecek
ztn hareketlı yedıgı anında erıyor bırd eyemedıgınde hemen yuzu kasık kadar kalıyor..

ona bakayım derkn kendımı unutuyorum yemek yemeyı hep ertelıyorum bu bı gercek..

sevdacım aklımdasınız ztn.. su ısı ıyıce halledeyım gelıcem.. ztn ben koruparka kadar arabayla gıdebılıyorum ee ordan devamı ztn duz yol :)

aysegul ve deryaaaa ne guzel yaaa valla cokozenıyorum sıze sık sık gorusur oldunuzz
kese bende gelsemmmmmmm gelebılsemm

yasemıncım cok sevındım ne guzel esın baya degıstı toparladı kendını .. ha bıre surprızler fln hep boyle devam eder ınsallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…