merhaba kızlar
ben evrim
tanışalım mı?
biz de bursada oturuyoruz.müzik öğretmeniyim. benim oğlum ege de haziran 2008 doğumlu.
halen bezine yapıyor, istemedi tuvalete yapmak, zorlamadım ben de.
önümüzdeki ay kreşe başlayacak.orada tuvalet eğitimi de veriyorlarmış.
merhaba kızlar
ben evrim
tanışalım mı?
biz de bursada oturuyoruz.müzik öğretmeniyim. benim oğlum ege de haziran 2008 doğumlu.
halen bezine yapıyor, istemedi tuvalete yapmak, zorlamadım ben de.
önümüzdeki ay kreşe başlayacak.orada tuvalet eğitimi de veriyorlarmış.
merhaba kızlar yasemincim maşallah diyorum sanada esracım çok geçmiş olsun canım yeni arkadaşımızada hoşgeldin diyorum denizcim bravo sana hep böyle devam et ben artık rüyalarımda araba görür oldum şimdide deniz vermiyor bana hiç bütün ankara yolu boyunca kendi sürdü güvenmiyor şimdide bana unutacam diye korkuyorum bende deryalarla buluştuk biz 2gün önce çok güzeldi ama doğaçla teo çok didişti doğaç çok vurdu teoya ya benim oğlan çok fena diyorum ya hep sizlere dediğim dedik oyun oynarken yönlendirmeye çalışıyor teoyu al bunu tut sür falan istediğini yapsın istiyor yapmayınca teoya tokat atıyor nasıl düzelcek bu huylar ya kızlar derya gösterdi sabiha paktunanın kitabını bazıları çok kolay ama bazıları saçma geldi çok erkenmiş gibi yumuşak yastık falan yumuşak kavramını bilmiyor henüz ama şimdi öğrenebilecek kıvamda yani bu kitaptaki testi çözmeden önce öğretsek bazı şeyleri süper puanlar alırlar öğretmediğimiz kavramlar var aklımıza gelmeyen eve dönünce ben bida istiyecem bakalım nolucak 4yaştaki bazı şeyleride yapabiliyorlar hepsi olmasada deryalarla bida buluşacağız çocuksuz bu sefer satıcaz inş. bizde dün eşimle sinemaya gittik anneme sattım doğaçı new yorta 5minareye gittik ağla ağla gözlerim mahvoldu kızlar süper bir film yapmış mahsun kırmızıgül yine tavsiye ederim gezdik dün baya çok eğlendim iyi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?