2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim çocuklar neden birisini görünce dahada kudururlar hiç anlamam kendilerini göstermeyi ilgi odağı olmaya bayılıyolar herhalde :)))

canım benimde tahammül edemediğim bir kaç şey var
mutlaka yemeğini yiyecek, mutlaka uyku saatinde uyuyacak ve ıslak çoraba dayanamıyorum. yani batuhanın çorabını ıslak görünce çok sinirleniyorum çıldırıyorum resmen. ama ne kadar dikkat etsemde uykusuda yemeğide çorabıda hep kaynıyo arada :)))

ayy aynayımı fırlattı bişey oldumu inşallah bi yeri falan kesilmemiştir.

deryacım ayşegülcüm valla sizi çok kıskanıyorum ne güzel buluşuyosunuz görüşüyosunuz çok imrendim inanın. bende çok istiyorum hepinizle görüşmek keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık yaa ne güzel olurdu...

kızlar ben kozmetiğe çok merkalıyım zaten bu aralar avonun temsilcisi oldum onla uğraşıp duruyorum. eşimde geçen gün bana sana bi kozmetik dükkanı açalım dedi. bende heee diye geçiştirdim. bugün tekrar sordu araştırdınmı falan diye bende yoo ciddiye almamıştım dedim. yok sen bak ciddiyim dedi çok meraklısın böyle şeylere ufak bi yer açmış oluruz bakarsın ilerde zincir kurarız dedi hehehehehe nerdeeee :)))
yaa kızlar ben nerden nasıl başlıcam hiç bilmiyorum bu işi yapanlardan fikir almam lazım gerçi çok ümitlenmek istemiyorum ne zaman bi şeye heveslensem hep kursağımda kalıyo...

slm kızlar

denizcim umarım arala bişey olmamıştır canım ya çok şımarık yaramaz oturmuyorlar hiç bu çocuklar ecrinde aynı ben diyorum poposunda çivi var oturunca batıyor diye ..aynı ecrinde birilerini görünce çok aşırı şımarıyor ve çok dikkat çekiyor birde düzgün türkçesi olunca çok tuhaflarına gidiyor kaç yaşında felan diyorlar ...çok sağol canım eşim çok değişti ama aslında eski eşim geri geldi demeliyim çünkü evlenmeden öncede evlliliğimiin başında da böyleydi malum sonra hamilelik kötü geçti bebeğimizi kaybettik ve başka sorunlar çıktı biraz değişmişti ama sonra yine iyi olduk ama sonra bir ara yine bozuldu şimdi yine düzeldi bi batıyoruz bi çıkıyoruz ama anladığım kadarıyla kötü şeyler hep evlilği yoruyor nasıl nisanlarıb yoruyorsa evliliğide zorlaştırıyor bişeyelr yolunda gitmedimi evlilikte ite kka gidiyor insanın sanırım tahammül gücü azalıyor..

nurancım çok güzel eşinin böyle düşünmesi harika umarı denk gelirde açarsınız bir yer.bende dore satıyorum ama daha çok kendime alıyorum seviyorum bende ...

Son düzenleme:
slmmmmmm kızlarrrrrr

Bi fırsat bulupta yazamadım iki kelime..çarşamba gününden beri her gün misafir vardı başımı kaşıyacak zamanım olmadı en son dün gece arkadaşlar geldi 8 kişi çok güzel bi geceydi uzun bi zamandan sonra fasıl yaptık evde(cd den+biz) öyel güzel bir fasıl cd si düzenledim ki 130 parça ama yok yok aklınıza gelen en güzel parçalar ee tabi içmemek olmazdı 2 kadeh beyaz şarap ardından baileys içtim derken kafam bi güzel oldu ki sormayın bu da sohbete yansıdı tabi
çocuklar da ayrı bir alemdi artık cidden büyümüşler onu anladım onlar kendi odalarında uslu uslu evcilik oynadılar bizi hiç rahatsız etmediler yani herkes eğlendi..tabi herkes gidince evin hali görülmeye değerdi her yer her yerdeydi..bugün de yine misafir onun hazırlığı vs..canım çıktı kaç gündür ama eğlenceli yorgunluklar keşke hep böyle şeyler için yorulsam..

Ayşegüller geldi biliyorsunuz çok güzeldi o akşamda doğaç asansörden kollarını açarak teoooo diye koşup geldi ve benim yeni krizden çıkmış asabi oğlum şaşırdı ve elinin tersiyle bir itti doğaçım yerde.. karşılaşmamız çok hoş olmadı anlayacağınız ağlamalar,alışmalar vs..
beyler de iyi anlaştı askerlik,araba vs..tipik erkek sohbetleri işte en son da onlara bir tavla verdik bizi unutup rahat bıraksınlar diye:))
çocuklar ayşegülün de anlattığı gibi bi oynadılar bi vuruştular..doğaç ayşegülün anlattığı gibi biraz dediğim dedik,sürekli komutlar verdi teoya o da istemediğinde gümmm Allahtan hep tam müdahale yaptık yoksa teonun eli çok ağır karşılık veremeden olaya el koyduk ama günün güzel tarafı teo doğaça yemek,mutfak servis işlerini bulaştırdı,doğaç da teoya arabalarla oynamasını bir tabak için nasıl kavga ettiler bi görseniz sürekli menimmmm sesleri geldi durdu.. biz de o hengamede ayşegülle iki çift laf ettik işte onların izin verdiği ölçüde..
bakalım bi dahaki sefere dışarıda ve çocuksuz olarak buluşcaz inşallah rahatt rahattt!

ayşegüle ünlü kitabı gösterdim onun eline geçmediği için o da merak ediyordu ben de acaba teo mu geride diye meraktaydım neyse ki doğaç da aynı yerlerde takıldı onlarda zaten boyama,çizme vs..konularda sanırım o konulara yoğunluk vermeliyiz..
ama doğaç çok tatlıydı bilemediği sorulara öyle güzel bilmiyorummm diyor ki tam yemelik..konuşması süper gelişmiş herşeyi bıcır bıcır anlatıyor maşallah..
durun gecenin özeti bi kaç resim yükleyim hemencik..

Bu gece yanlızım yani eşim iş için trabzona gitti ve büyük kızım da (ecoş) teyzesini yanlız bırakmamak için bende kalıyor..
teoyla ne oynadılar bu gece offf..bayılıyor eceme ecem ablammm diye sürekli peşinde en son teoyu uyutmak için yatağa girdik lafta teo uyuyunca ecemle salonda renkli ışık açıp(öyle istedi aşkım) ders çalışacaktık ama teodan önce sızdı meleğim..

ben de bu gün nihayet sahibinden de ilanlar vermiştim satış yaptım bi kaç parça pijama,sabahlık ve gece kıyafeti gerçi fiyatlar çok cüzziydi ama olsun kar kardır evde duracağına para etsin mantığıyla..
dün o fırsat sitelerinden 4 seans kavitasyon+4 seans pasif jimnastik+4 seansta power plate almıştım hemi de 59tl..yani piyasanın çok çok altı bi fiyata..(eşim bıdırdanıyordu ama bugünkü satışla zararı temin ettim ) bir de şu gelinlik satılsa offf..süper olcek!
Şu seanslarıma başlıyım sıkı diyet yapcam ve sporrr bakalım o gidemeyen göbişim gidecek mi?

Nurancım hayırlı olsun canım..eski bir avon manyağı olarktan :)) ben hamilelik dönemine kadar üyeydim ama hiç dışarı satış yapmadım yani en fazla bana gelişinden kotayı doldurmak için arkadaşlarıma falan sipariş verdim..amaaaa bir baktım evin her yeri avon cenneti haline gelmiş halaaa duran şeyler var çoğunu attım ama şampuanları falan öyle bir stok yapmışım ki geçen yaz bitti..

yani diyeceğim çevren çoksa ve indirim falan yapmazsan para kazanırsın herkese katalog fiyatından sat yoksa sürekli kendine çalışırsın kota dolsun diye ne bulursan alırsın..:))

keşke ankarada olsan alırdım senden bazı ürünleri var vazgeçemediğim..hep kampanya bekleyip en ucuz anında alıyordum ben o zaman çok avantajlı oluyor en az %50-60 indirim olunca al yoksa sonraki ay daha ucuzlamış görüp pişman oluyorsun..

bu aralar bende kozmetiğe çok sardırdım belki farketmişsinizdir resimlerde falan, makyajsız gezmiyorum artık eski deryoşa döndüm teonun fırsat verdiği ölçüde bakımlı olmaya çalışıyorum o zaman kendimi sanki daha iyi hissediyorum..
kentparkta rossman diye bir kozmetik market (alman markasıymış büyük bir firma)var bilmiyorum biliyormusunuz sizin şehirlerde de şubesi olabilir..çok güzel kocaman bir kozmetik süpermarket ve kendi ürünleri çok ucuz ve kaliteli şimdi oradan alıyorum en fazla 5-10 tl arası ürünleri ama ünlü markalardan çok daha kaliteli fırsat bulursanız uğrayın..

Son düzenleme:
Denizcim nazar çıkmış iyidir boşver kırıkları batmasın da..
Esracım sana da geçmiş olsun canım bu haylazlıklar artık hep olacak hayatımızda ,böcük bir de kıyamaz annesine üzülmüş yerim ben onu..
yasemincim ne güzel valla maşallah diyelim allah bozmasın mutluluğunuzu..anlattığın kadarıyla eşin gerçekten çok değişti eskiden okuyup nasıl kızıyordum o el kaldırmasına falan aman hep böyle mutlu olun canım..

deroşum ben cok begendım yenı hallerınıı yaşasın kokoş deroşşşşşşşşşşş

ay kızlar almanyadan abım gelıooo yarın oglen gıbı burda olcak.. off stres yazptım dahayemek fln yapıcam yaa evı temızledım dogum gunum kadım o gunde yanımızda olcak cok mutlu ve streslıyım

günaydın kızlar
dün ayşegüller gelmek istedi bize ama ne gün ne saat uydurabildik (( çok üzüldüm çalışmak bazen çok kötü bişey gibi geliyo bana yawwww gündüz eşim evde yoktu benim direksiyon dersim vardı akşamda onlar gelemk istemedi yolu bilmedikler için inş başka sefere görüşürüz canım benim eşimden bu sene hiç bişey için hayır yok cumartesi öğleden snra boşluğu var biraz ondada gittik araba kullandım biraz eşimin hocalığı güzel aslında ama araba bizim olunca biraz gerildim heralde ben beğenmeim eşim beğendi ikinci kullanışıma göre iyiymişim ama dnkü derste yine süperdim canımmmmmmmm hele diğer kızlrın kullanışını görünce :))))

sevdacım sen misafrleri atlattın ne güzel bu haftada bayram temizliğine başlarsın ; ben haftasonu çağırmayı düşünüyodum ama çocukalrı babalarına bırakıp okey oynamaya gittik akşam üniversitenin olduğu ilçede kafeler var orda oynadık güzeldi çok eğlendik ben bide sürekli okey açınca daha güzel ve eğlenceli oldu ayşegül newyorkta 5 minarenin çok güzel olduğunu söyledi perşembe akşamı bi aksilik çıkmazsa gidicez kızlarla iş çıkışı ecede bakıcısında durur eşim dersi bitince alır artık böyle takılıyoruz napalım hem ecede az gördüğüiçin babasını öyle özlüyoki sabah uyanınca onu çağırıyo perek uyandırıyo göğsüne yatıyo sarılıyo şımarıyo baba hadi havcılık oynayalım hadi baba sen ve ben saklanalım annem bizi bulsun hadi kalkın DDD

sevdacım o haşhaşlı tatlı çok güzel oluyo yaptıysan sende öğrenmişsindir gerçi ben hamileyken çok sık yapıyodm ama ece doğduktan sonra senede iki çü anca yapmışımdır büzde dün eceyle tiramisu yaptık kedil dişiyle ece dizdi filan çok hoşuna gitt birde babasına yapıyoruz ya çok hevesliydi

derya ayşegül çok güzel çıkmışsınız yaa bende kıskandım hele birde isteyipta buluşamayınca
eşlerinde anlaşması ne güzel olmuş eşime gösterdim bak bak sen daha çokkkkkk çalış kimselerle görüşemeyelim dedim (demedim tabiii vicdan azabından öldürmeye niyetim yok koçişimi :)) )
ben gündüz akaşm arkadaşlarla görüşüyorum geziyorum ya akşam eşmide gelince şuraya gidelim birilerini çağıralım diyormistiyorumki onunlada gezelim ama pili bitmiş oluyo boğazı ağrıyo ayakları ağrıyo klasik öğretmen rahatsızlkları eceyle kudurmayı tercih ediyo :)))

GUNAYDINNNN harala hürele iş yapıyorm.. abım gelcek yaa
herkese ıyı haftalar dılıyorum...

derpılcım sakın ol .. panık yapmamaya gayret et.. en kötu frene basarım de kullan.. yakında sende kıvırcan bu ısı .. bı derya ve nuran kaldıı haydeee kızlarrrr
bulusamamamız kötu olmus yaa. ıns bı dahakı sefere...

sennide gözün aydın şimdien denizcim ; siz kaç kardeşsiniz yaa ben iki ablanı hatırlıyodum sadece abindemi var
ben çok sakin kullanıyorum ya arabayı bekliyordum da bu kadarını değil eşimni yannıda çok değil ama hocanın yanında çok rahatım adamda rahat ondan heralde kasislerde yavaşlama yaa geç diyo sağa sola bakınıyo hiç beni takip etmiyo ondan heralde
kızlar cuma günü sabah bakıcı aradı ece karnım ağrıyo diye kıvranıyo napim dedi bazen naz yapıyodu öyle bezi bıraktığından beri kakası geldikça karnım ağrıyo bez bağla derdi önemsemedim biraz sonra bidaha aradı karnının çeke çekeacıttı kakasınıda yaptı hala kıvranıyo diye dışarı çıkar gezdir unutur dedim (bende çok rahatım heee) neyse geçmedi deyince öğlen gittim hastaneye götürdüm son bir aydır çok az su içiyo bi kaç gündürde götüm acıyo valla götüm acıdı anne diyodu kan idrar karın röntgeni derken idrar yolu iltihapı ve karnınddagaz birikmesi varmış antibiyotik verdi ilk antibiyotiğimizi kullanıyoruz şimdi bayrmadan sonra kontrol biraxda kansız çıktı onuda biliyodum başlamıştım ferrosanalo 2 ay sonrda onun için gelindedi ; şimdi hiç karnım ağrıyo emiyo ama arada götüm acıyo diyo iltihaptan heralde yakıyo poposunu hiççç bişey demiyorum çişini lazımlığa yapıyo kakası gelince bez bağla diyo bağlıyorum bazne lazımlığa yapıyo bazen altına ses etmiyorum iyileşside düzelir nasılsa sizde suyu ihmal etmeyin içirin kızlar ben şimdi hep su veriyorum bakıcısıda öyle

günaydın kızlar serpilcim kısmet değilmiş canım ya zaten köye gideceğiz ama dayım olmuyacakmış yine aynı mevzu oda çalışıyor kırıkkalede işe başlamış eşi evdeymiş gidersek yengeye gidicez su doldurcaz oraların suyu meşhurdur bilirsin öyle yani new yorkta 5 minare filmini hepinize öneririm kızlar süper bi konusu var ben ağladım kendime engel olamadım haluk bilginer ağlatıyor baya konuşmalarıyla deryayla süper bi akşam geçirdik çocuklar didişmese daha güzel olacaktı ilk teo kötü karşılama yaptı doğaça tam kucaklıcaktı koşuyordu doğaç elinn tersiyle teo bi vurdu doğaç yerlerde :))sonrasındada doğaç başladı şiddete ilk elektrikleri kötü oldu yani ama normal ya çocuk bunlar süper anlaşıcaklar diye bişey yok 1 yada 2sene sonra süper olur bence teo yavrum çok tatlı ya bayılıyorum ben onun olgunluğuna derya engel olmasa teo bi vursa yerleri öper doğaç eminim oda gücünün farkında değil aman farkınada varmasın şiddet kötü ya öğrenmeseler keşke resimler çok güzel ama ben hiç fotojenik değilim ya derya nasılda alışkın fotoya ben şebek gibiyim aynı japonluğun j si yok bende beceremiyorum hiç bide ben makinamızın görüntüsünü beğenmiyorum içimden gelmiyor o yüzden çekmek dün bankadan bi arkadaşıma gittik annemle doğaçta dedesi ve babasıyla göksu parkındalardı onu götürmedim arkadaşımın annesi ağır üst üste kalp ameliyatı oldu kadın toparlanamadı daha bide doğaçın gürültüsünü çekmesin dedim sattım iyide oldu özlemişim arkadaşımı sohbet ettik baya ama doyamadım ben doyamıyorum ya sevdiğim insanlara geçen deryayada doyamadım bi türlü zaman geçti gitti bide çocuklar rahat vermiyo ya sinir oluyorum bakalım bu sefer anlaştık ekicez çocukları birlikte takılcaz ama ne zaman derya sen uygun zamanı haber ver biz tatilde olduğumuzdan çalışanlara uyarız bana haber ver ne zaman nereye gidelim diye en çok buna can atıyorum inan çocuksuz gezmeye sıkıldım çok

denizcim gözün aydın canım hasret giderirsin abinle güzelce yap bakalım hazırlığını belki balıkesire gelince sizede bi haftasonu uğrarız deniz çok gelişti arabada dün ankara trafiğinde kullandı merkezde çankayaya götürdü arkadaşıma sorunsuz sürüyor artık gelebiliriz sizede

slm kızlar nasılsınız ..

deryacım ayşegülcüm fotolara bayıldım her zamnaki laflar diyeceksiniz belki ama gerçekten çok güzelsiniz ve kıskandım yine ne güzel buluşuyorsunuz maşallah size...

deryacım bu makyajlı halinde çok güzel makyajsızda ben makyajı pek sevmem arada yaparım doğrumu yapıyorum yanlış onuda bilmiyorum ama eşimde pek hoşlanmaz ...

denizcim gözünaydın canım benim almanyada yakınların olduğunu daha öncelerde yazmıştın sanırım yanlış hatırlımıyorsam...

serpilcim ne güzel sakin sakin araba kullanabilmek iyi bir cesaret sen bu işi yapaccaksın maşallah sana..ecemede çok geçmiş olsun canım benim yaa neden olmuşki böyle acaba yediklerinden mi..

benim günümde dün çok güzel geçti bahsetmiştim eşim gezmeye götüreceğim demişti dün günümz vardı annemlerde var günümde akrabalarımla biraz orada oturdum sonra eşim almaya geldi ecrini götürmedik bu sefer çünkü orada abileri arkadaşları vardı onlarla oynamayı tercihetti sonrada gezmeye gittik gezdik dolaştık ayşegülcüm new yorkta 5 minare filmine gittik gerçekten mahsun kırmızıgül hem çok güzel oynamış yapmış yine film konusu yine türkleri ilgilendirecek bir konu ve gerçekten duygusal bende ağladım ayşegülcümmm(((( tavsiyeederim ...filmden çıktık ve benim çok beğendiğim kısa botlar vardı eşime demiştim bana bakarız demiştim meğer onu almak için gitmişiz çok güzeldi bana süpriz yaptı yaa bayılıyorum eşimin süprizleine ben demden bişeyelr yapması istemesi alması çok düşünceli oldu...her şeyi ayarlamış biz gitmeden önce:))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…