2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar..
denizcim gözün aydın canım abin geliyomuş sende bendensin demek aynen misafirim geleceği zaman bi panik yaparım görmelisiniz stresim günler öncesinden başlar çünki ben herşeyin kusursuz olması isterim bu yüzdende çok incelerim herşeyi öfff keşke daha rahat olabilsem
benimde dün günüm çok güzel geçti sıramı savdım nihayet önümüzdeki ay bitiyo ama tekrar dönelim diyo herkes heralde yine başlıcaz iyide oluyo aslında bu vesileyle herkes görüşmüş oluyo zaten topladığımız parada çok cüzi bişey kişi başı 50tl veriyoruz 550 liram toplandı
arkadaşlarmla yaptığımız gün daha karlı geçen ay bendeydi kişi başı 2 çeyrek altın veriyoruz 18 tane altınım geldi iy oldu yoksa o kadar altını nerden yapıcan bi kerede geri verirkende hiç anlamadan zaman geçiyo bitiyo

serpilcim tatlım çok nefis oldu bide ben kekini pişirdikten sonra üzerinde oluşan kabuğu bıçakla sıyırdım elimle ufalayıp un gibi yaptım içine ufalanmış ceviz ve damla çikolata ekleyip karıştırdım keke şirbetti döktüm soğuduktan sonra kremşanyi sürdüm ve üzerinede o yaptığım cevizli karışımı döktüm görüntüyü görmeliydiniz bide böyle deneyin kızlar

deryacım ayşegülcüm maşallah size allah dostluğunuzu bozmasın çok güzel görünüyorsunuz
çocuklarda resimlerde aralarınrda hiç sorun yaşanmamış gibi duruyolar :) yerim ben o kankaları

sevda paraları aldın demek hemen sana gelıyorum :)))))

aysegulcum cok sevındım valla bekllerımmm cokta sevınırımm...

bende gune katıldım sıtede bılıyorsunuz sıte dısında da bı kac kısı var toplam kısıyız ayda bır yapılıyor.. 1 ayda 100 tl ben mayıs ayında alıcam paracıklarımı
1200 lıram olcakk

mrb kızlar ben geldim. 25 gündür evde değildim.kardeşim dogum yaptı.
ordan da niğdeye geçtim kaynıma kız istedik.verdiler yaza düğün var heralde....
kağan da iyi maşallah evini oyuncaklarını çok özlemiş....
sizler nasılsınız
derya, ayşegül yine kaynatmışsınız
nurancım biliyorsun bende öyle bir işe başladım.3 ayda 700 liralık satış yapmışım.toplantılarımız oluyor orada herşeyi anlatıyorlar,ürünleri tek tek tanıtıyorlar,bilgilendiriyorlar,yakında stand çalışmalarına geçeceğim ben..2 kademe sonra akademiye gönderecekler ve diplomalı danışman olacagım.
bu işi yapmak istiyorsan konu komşuyla yapamazsın.
takım liderin seni bilgilendirir.onlarla irtibata geç ,toplantılara katıl...

kızlar bu Hepatit A ve su çiçeği aşısını yaptırmış mıydınız isz ..geç mi kaldık biz acaba....

Son düzenleme:
ece nasıl oldu canım ya kıyamamm ama ne güzelde anlatmış derdini aferim eceye artık ağrılarını çok güzel tarif ediyolar
zeynepte kabızlık varya öyle kocaman yapıyoki nasıl çıkarabildiğine inanamıyonuz eşimle şimdilik dötüm acıyo falan demiyo ama bende ileride daha büyük sorunlar olmasından çok korkuyorum kızlar zaten hala bezden kurtulamama nedenimizde bu kabızlık tuvalete gitmeyi asla kabul etmiyo lazılmlık aldım wc küçültücü aldım yinede oralara yapmak istemiyor illa beze yapıcam diyor bende üstelemiyorum

kayınvalidemde dün ağaçtan düşmüş bizim zeytinliğimiz varya zeytin toplamaya gitmişlerdi ağaca çıkmış merdivenle inerkenayağını merdivene koyuyoken birden dengesini kaybetmiş aşağı düşmüş omuzunun üzerine hemen doktora gitmişler omuzu cıkmış alçıyada alınmıyor omuz olduğu için bandajlamış dr. şimdi hiç kıpırdaman yatıyor uzun bir süre öyle yatıcak bende kalıyor ben ilgileniyorum çok fazla ağrısı var içim parçalanıyor yaşıda 60 a yakın kemik erimeside var inşallah kaynar yaa
çok hareketli benim k.validem hiç yerinde duramaz senin ne işin var ağaçta demi herzaman ağaç tepelirinde hiç korkusu yok yaşlandığını kabul etmiyo

selcancım hoşgeldin bebeğinizi allah analı babalı büyütsün zaman ne çabuk geçmiş sanki daha yeni kardeşim hamile demiştin

Slm kızlarrr...

ya ben sırt ağrısından ölüyorum yazdan beri çok ağrıyor ama özellikle son 2 haftadır coştu doktora gitmek gerek ama zaman yok teoyla da gitmek istemiyorum,babanemiz bugün ev taşıyor lafta yardıma gidecektim kadına ama annemin tansiyonu yükselmiş gelemedi bende evde kaldım..
denissssss senin de sırtın ağrıyordu dimi nedendi? nasıl oldun geçtimi?

bu arada gözün aydın abicin gelmiş..

serpilcim ecoşa da geçmiş olsun yavrum benim hiç aklına gelmiyor insanın türlü türlü hastalık var..

yasemincim ben her aşı zamanı buraya defalarca yazdım ya kızlar unutmayın mutlaka yaptırın diye..zamanları geçti tabi hepatit a 2 yaşındaydı diğer dozu da 2,5 yaşında aralık sonunda yaptırcam 2. dozu..
ama kuzenim ilaç firmasında hepatit a aşısı onun ilacıydı yazın zamanı önemli değil yaptırabilirsin falan demişti bi arkakadaşıma sen yine de sor ama hala geç değildir sanırım..
suçiçeğini de mutlaka yaptırın yazmıştım ya bizim kızlar 4-5 kırmızı noktayla hastalık atlattı,teoya k kadar içlerinde olmasına rağmen geçmedi bile ama karşı komşunun oğlu günlerce ateşler içinde yattı çocuk aşısı olmadığı için..ihmal etmeyin!

Selcancım gözünüz aydın tekrar allah analı babalı,teyzeli büyütsün :))
nasıl minik bebiş tuhaf geldimi? gözün kesiyor mu? :))

Sevdacım geçmiş olsun kayınvalidene harbiden o yaşta ne işi varmış ağaçlarda allah korumuş..yazın babamda incir ağaçları tepesinden inmez ailenin delikanlısı gibi o daldan o dala bende çok korkarım
allah şifa versin canım..
ayşegülcüm yarın akşam çıkabiliriz eğer kesinleşirse ararım seni..(hani şu bi türlü gidemediğimiz murphyse:))

offf canım sıkılıyor çalışmak istiyorum ben yaaa...ama oğlum yanımda olsun,evden olsun,çok para getirsin vs..niye gülüyorsunuz çok mu abarttım yoksaaaa?:97::76:

tekrar merhaba arkadaşlar, beni de aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler:) çok memnun oldum hepinizle de..

Biz BUrsa'da Erikli'de oturuyoruz.
oğlumu Doğa Kolejinin kreşine vericem, Çekirge'de. baya bi araştırma yaptım, en çok orası kafama yattı. her türlü aktivite var, binicilik bile var ki oğlum atlara bayılıyor.

ben tam gün vericem. sabahçıyım aslında. öğlen 1'e kadar okuldayım. ama öğleden sonraları bazen Uludağ üniye gitmem gerekiyor. eylüle kadar bitirmem gereken tezim var. hem birazcık da kendime zaman ayırmak istiyorum artık. ne bileyim, spora falan yazılırım belki.. hamilelikti, doğumdu derken 3 buçuk yıldır kendimle başbaşa kalabildiğim bir anım bile olmadı, bilirsiniz siz de ..bu kreş işinin hem oğlum , hem de benim için ii olacağını umuyorum, inşallah da öyle olur..

sık sık gelmeye çalışıcam siteye..

Son düzenleme:
oo, kızlar ne güzel, gün bile yapıyosunuz demek, harika!

içinizde kaç kişi çalışan anne ?

bu arada ben de bu yaz hem hepatit a yı, hem de suçiçeğini yaptırdım. doktorumuz özellikle havuza ve denize girmeden önce hepatitin koruyuculuğunun başlamış olması gerektiğini söylemişti. tatile çıkmadan yaptırdık, ii oldu.. bu ay da grip aşısı yaptırdım. siz yaptırdınız mı?

Son düzenleme:
selcancım gözünüz aydın canım, uzun ömürlü olsun minik bebiş. benim şu an hiiiiç gözüm kesmiyor handerya:) (ismin neydi, henüz alışamadım, dur bi bakayım

sevdacım kayınvalidene de çk geçmişler olsun.ucuz atlatmış.

denzcim gözün aydın bu arada senin de, geldi mi abinler?
kızlar tek tek hepinize alışana kadar isimleri unutup karıştırabilirim, kusura bakmayın artık :)

teşekkür ederim kızlar.yegenimin adını öykü defne koyduk.4 kilo dogdu.
deryacım aslında zor gelmedi bebek ama bende çalışmayı düşündüğüm için 3-4 yıl daha bebek düşünmüyorum.
deryacım çalış tabi ki evde dön dolaş hep aynı işler..
barbunyapilaki hoşgeldin senin adın ne canım.

kızlaar selammmmmmm.. deroş ben gulmedımvalla bakk aynılarını bende ıstıyorum cunku .. kafa yapılarımız cok uyuyor senınle.. bnm dusunduklerımı sen yazıvermıs oluyorsun :)

sevdacım gecmıs olsun canım selamlar ederım kendısıne..

selcancım gozunuz aydın yenı bebek ne guzel bır duygu yaaa..
valla kızlar ne yalan soylıyım bıseye yaramıyorum barı cocuk yapayım en azından yasım gecmeden olur ıyı olur dıye dusunmeden edemıyorum......bursada ıs bulamadım ha deyıncede esımden ısteyemıyorum yenı ıse gırdı sel bastı gec maas alcak vs derken battık bu ay .. ustune ustluk abım geldı onla ılgılenıyorum gezdırdım bugun heykel ulucamı fln..

evrımcım tekrardan hoşgeldın aramıza.. doga kolejıne bızde gıttık gorusmeye.. fakat fıyatları bızı aştı..
yarım gun hemde servıs harıc 10 mılyardan 8,5 a ındıler ama yınede cok fazla.. gonderebılıyorsan cıdden cok guzel bı okul ıngılızce egıtım flnda verıyorlar. at bınme gezıler vs.. cok guzel bı okul

erıklı nerde oluyor ayol ben bılmıyorum hıc.... istanbuıldan buraya gelın geldıgım ıcın hala bılmedıgım cok yer var bursada
ben ıhsanıye nıluferde oturuyorum carrefour un karsı çaprazında..

Son düzenleme:
selacancım gözün aydın canım benim ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞ..

sevdacım çok geçmiş olsun k.valdene çok üzüldüm yaa tabi yaşlı kadın birde rahatızlığı varmış dikkatetmeli aslında..

deryacım bedne hiç güülmedim keşke diye iç çekenelrdenim iş konusunda vede ecrin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…