deryacım senden erken haber bekliyorum canım sabahtan plan yapıp uyguluyoruz çünkü bizlerde evde durmuyoruz hiç hergün bir yerde senden haber çıkınca bişey olsada ertelicez :)
yeni arkadaşımızada hoşgeldin diyorum umarım keyifli vakit geçirirsin canım
selcancım allah analı babalı büyütsün ne güzel kokuyodur şimdi o cennet kokulu ımmmm...
dero sana katılıyorum canım bende öyle iş istiyom evden yürütecek bi iş canım sıkılınca paydos edebilecem patronum falan olmayacak beni sıkmayacak doğaça ve eve yetişebileceğim bi iş :))))
sevdacım geçmiş olsun canım çok üzüldüm kayınvalidene allah korumuş yinede daha kötüsüde olabilirdi inş. kıa sürede toparlanır ve bidada o yaşta ağaçlara tırmanmaya kalkmaz :))
Kızlar face de paylaştım ama görmeyenlere şehirfırsatında limango indirim çeki var 3tl ya 30tllik limango indirimi satın alıyorsun çok da güzel ürünler oluyor hatta dün akşam bi saat aldım ordan resmini eklerim çok kararsız kaldım ama kampanyanın bitmesine 1 saat kalmıştı aldım hem de 10 taksitle 39 tl ya..(100tl dan düşmüş)size mail yolladım arkadaşınıza tavsiye edin kargo bizden diyordu üşenmezseniz ordan üye olurmusunuz kargom bedavaya gelsin bari..:))
deniz dün gece gece bakarken seni arayasım geldi bi kampanya vardı sticker duvar saatleri falan ve 29tl dı şu fırsat hemen geçerli olsa 3tl alcaktım valla ama gece onun kampanyası da bitti..
yine de takip edin güzel indirimler oluyor..
nuran ben sana atarım ozelden numaramı
deryada sevdada ve aysegulde bulunuyor.. emınede de var ebtuna hanı onda..
ben kımseyı arayamıyorum yaa konturum alınca hemen bıtıo cunku faturalıya gecsemde kendımı tutamam dıye korkuyorum .. of off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?