2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu aşıyı ben unutmuşum deryavcım ozamanlar ecr,n hastaneye yatmıştı dr.muz demişti ama otelaşla unutmuşum işte off offff

evrimcim aramıza hoşgeldin bedne ev hanımıyım çalışmayı istiyorum ama kızımdan dolayı düşünmedim hiç...göndermek istediğin kreş çok iyimiş çok şanslısınız bu konuda ne yazık ki biizim çevremizde böyle imkanlar yok keşke olsa eşim ben demeden gönderirdi ....

deryacım senden erken haber bekliyorum canım sabahtan plan yapıp uyguluyoruz çünkü bizlerde evde durmuyoruz hiç hergün bir yerde senden haber çıkınca bişey olsada ertelicez :)

yeni arkadaşımızada hoşgeldin diyorum umarım keyifli vakit geçirirsin canım

selcancım allah analı babalı büyütsün ne güzel kokuyodur şimdi o cennet kokulu ımmmm...

dero sana katılıyorum canım bende öyle iş istiyom evden yürütecek bi iş canım sıkılınca paydos edebilecem patronum falan olmayacak beni sıkmayacak doğaça ve eve yetişebileceğim bi iş :))))

sevdacım geçmiş olsun canım çok üzüldüm kayınvalidene allah korumuş yinede daha kötüsüde olabilirdi inş. kıa sürede toparlanır ve bidada o yaşta ağaçlara tırmanmaya kalkmaz :))

Ayşegülcüm valla bizim napcağımızda belli olmuyor lafta bu akşam gidelim diyorduk ama asrın dün gece sabaha kadar çıkardı (bebekliğinden beri ilk kez)her taraf battı temizlerken hep yasemin ve sen geldin aklıma ne zor yaaaa..
dün akşam hamsi buğulama yapmıştım ben normalde balık sevmem sırf babsı ve oğluma..ama sanırım balık dokundu bir güzel yedi,ben tabi çok mutluydum yedi diye gece yatarkende süt diye tutturdu bi kutu sütü içti ama balık bayattı sanırım dokundu ve sonuç

neyse bu gece olmaz ama yarın olursa ararım ben seni canım..

Evrimcim bi hoşgeldin de benden canım.. sardırırsan burdan vazgeççemezsin bilmiş ol bak biz en müdavimlerindeniz hamileliğin başından beri her şeyi paylaşıyoruz ve gerçek anlamda kanka olduk desem yeridir..
ne güzel bursadaymışsın bursalılarımız da var belki bi buluşma ayarlarsınız ilerleyen zamanlarda..

Kızlar face de paylaştım ama görmeyenlere şehirfırsatında limango indirim çeki var 3tl ya 30tllik limango indirimi satın alıyorsun çok da güzel ürünler oluyor hatta dün akşam bi saat aldım ordan resmini eklerim çok kararsız kaldım ama kampanyanın bitmesine 1 saat kalmıştı aldım hem de 10 taksitle 39 tl ya..(100tl dan düşmüş)size mail yolladım arkadaşınıza tavsiye edin kargo bizden diyordu üşenmezseniz ordan üye olurmusunuz kargom bedavaya gelsin bari..:))
deniz dün gece gece bakarken seni arayasım geldi bi kampanya vardı sticker duvar saatleri falan ve 29tl dı şu fırsat hemen geçerli olsa 3tl alcaktım valla ama gece onun kampanyası da bitti..
yine de takip edin güzel indirimler oluyor..

kızlar selam.. bugun cok agladımben yaaa ne bıcım dogum gunu bu.. sagolun kutlamıssınız hepınız face den hepınızı cok sevıyorum ıyıkı sızlerı tanımısım.. acı tatlı herseyı paylasabılıyorum...

merhaba kızlar :))))
sevdacım çok geçmiş olsun kayınvalidene inşallah cabucak iyileşir

serpilcim çok geçmiş olsun bazen batuhanda diyo popom açıyo diye ama kabız falan değil rahat yapıyo kakasını. acaba dikkat çekmek içinmi yapıyo diyorum batuhan için.

deryacım aynı şeyi bende istiyorum ondan kendi işimi kuruyim istiyorum hem yanımda olurlar işe yakın ev tuttarım çok zor olmaz benim için diye düşünüyorum.

selcancım evet bahsetmiştin benide takım öncüsü bilgilendirdi ama o kadar yoğunlukla uğraşamam batuhanla. zaten 2. de düşünüyoruz bana ağır gelir. kendi işimide 2. doğana kadar kursam çok iyi olacak.bir kaç dükkan baktık bazıları hoşuma gitti. kardeşimin düğünü aralıkta o bitince anca işe ciddi bi şekilde başlayabilirim. düğün telaşı var koşturmaca sürekli.

denizcim doğum günün kutlu olsun bitanem

ya kızlar bende hiç birinizin teli yok :84:sizinle telde de olsa konuşmayı çok istiyorum. yüzyüze görüşme ihtimalimiz biraz uzak gibi bari telde görüşelim olmazmı???:90:

nuran ben sana atarım ozelden numaramı
deryada sevdada ve aysegulde bulunuyor.. emınede de var ebtuna hanı onda..
ben kımseyı arayamıyorum yaa konturum alınca hemen bıtıo cunku faturalıya gecsemde kendımı tutamam dıye korkuyorum .. of off

kızlarr nasılsınızzzzzz... ben ıyıyımm duygusalım bugunlerde reglıme baglıyorum olucam yakında

sağol denizcim ben iyiyim internet düzelse daha iyi olucam ama pc tamirine götürdük avea jettemi sorun nedir anlamadık çok yavaş formatta atıldı pc tamircisinin yanında süperdi eve geldik yavaşladı başka yerlerdede denedik ağır ya

neyse deryacım haber bekliyorum senden teomada geçmiş olsun kıyamam çok şükür biz atlattık kusmalar kuş palazından sonra bitti rahtladık deniz beni sinir ediyor ya hiç dönmek istemiyorum bandırmaya çok sıkılıyorum 10 gün zaten ordaydım biliyorsunuz annemlerde kalın kurban keselim öyle gidin diyolar bende öyle istiyorum ama deniz çok gönülsüz o da deplasmanda ya sıkılıyor offf offf

slmmm
deryacım teoya geçmiş olsun balık+süt bozmuş midesini
bende balıktan sonra hiç süt vermek istemiyorum ama eceyi süt içmeden düşünemiyorum süt delisi biara ne güzel sabah bakıcısı az veriyodu akşam bikere içip uyuyodu sabaha kadar uyanmıyodu azaltmıştık ama saatler alındığından beri hava kararınca tutturuyo gece oldu uyumam gerekiyo süt içmem gerekiyo yemek sevmem yemem diye gecede acıkyıo tabi bidaha uyanıyo anne nolur son kez 1 kere içeyim diyo kıyamıyorum gerçi kıysam nolcak ağlıyo bu sefer :)
bencede ikna edip ankarada kalsanız güzel olur ayşegül zaten ramazan bayramında öbür tarafa gitmemişmiydiniz şansınıza havada çok güzel gezersiniz bol bol
bizde pazar sabahı çıkıyoruz yola eşim pazar derslerini ctsye almış ogün 12 saat çalışcak pili biter artık gelir gelmez yatar çok yoruluyo ya boğazı ağrıyo bacakları ağrıyo yinede şikayet etmiyo
dün akşam sinemya gittik arkadaşlarla newyorkta 5 minareye ağlarız dedim ama nerdeeeeeeeee çok komik gelidi bize çok beğenmedim ben keşke türkçe dublajlı olmasaydı hiç tutmuyodu ağızları son sahnesinde bile güldük biz diğer arkdaşta ağlamış :))) belkide ne mahsunu ne haluk bilgineri çok sevmediğim için zevk almadım bilmiyorum yalnız giriş sahnesi çok güzeldi bence güzel mesajlar da vardı filmde
ben şimdi av mevsimini merak ediyorum şener şen in filmlerine bayılıyorum onunda konusu basit ama en kötü ejder kapanı gibi olur heralde yalnız mahsunun filminden daha güzel olacağına eminim
bakalım başka giden olucakmı nasıl yorumlar gelicek
evde sihirbazın çırağını izledik onu tavsiye ederim ama harika bi filmdi

Son düzenleme:
denizcim doğumgünün kutlu olsun canım

evrim sen de hoşgeldin ben de memurum canım ama öğretmenliğe geçmeye çalışıyorum mesai saatlerim çok uzun geliyo birde senede 20 gün izin olması var tabii inş bu seneyi öğretmen olarak bitiricem

gunaydınnnnnnnn.. aa demek begenmedın serpılcım valla bızde gıtmedık gıdıcez ınsallah esımle.. bakalım nasıl bır fılmmıs..
kızlar bugun aalınyatagı gelıcek . yarın ıst a gıdıyoruz :)))

kızlar hayırdır ınsallahh yaaa...
ruyamda cok guzel şöyle elips şeklınde ama şınkırtılı bır cıft altınkupe gordum kulagıma taktım ama cokk cok guzellerdı.. hatta bnm o kadar kuper var bunlar en guzellerı dıyorum ...
neysee sonra kaybettım onları baya uzuldum aradım delı oldum ve yıne buldum ruyamın sonunda Allah askına ne anlama gelıyor acep yorumlayın

tamam canım :))
deryadan aldım nosunu hemen aradım :))) çok mutlu oldum inşallah bir gün yüzyüze hepberaber görüşürüz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…