2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim hayırdır inşşalh küpe ne anlama geliyo bilmiyorum...
bende kayınvalidemi gördüm rüyamda saçlarını kızıla boyamış ama baya bi kırmızılıydı. 10 yaş daha genç duruyodu saçları uzun ve fönlüydü cildi falan baya gençti. hayırdır inşallah...
bende çok merak ediyorum o filmi mahsun güzel filmler yapıyo buda iyidir diye düşünüyorum bakalım görünce bizde karar veririrz:)))

kızlar 2 buçukta kpss açıklanıyo akşamada meb kontenjanları verir heralde bakalım ne kadar olucak merak ediyorum inş artırmışlardır biraz
ehliyet sınavıda açıklanmış geçmişim hepsinden ilkyardımdan endişeliydim 83 almışım motor 80 trafik 90 şimdi aralıkta direksyon var sonrada yollar beni bekliyoooooooo:)))

deryacım o face den yolladıgınmsjdakı yere uye oldum cok guzel seyler var cıdden.. ıse yarayan seyler..
o saatı alayımmı yne rakamları dusmus kare bı saat var onu cok begendım saat sıyah rakamlar beyaz 25 lıra kargo parasıykla 30 fln olur sanırım ne derısn fıkrıne ıkkktıyacım var

ayrıca teo hasta olmuss yenı okudum cok uzuldum sımdı nasıl bızı bılgılendır canım gecmıs olsnnn

Şimdi iyiyiz teyzeleri sağolun o gecelik bir şeydi sanırım ertesi gün normale döndü..
denizcim bence çok güzel hem de sana gösterdiğim saatten de vardı (rengi farklıydı gerçi) ama yine de uygun ve modern saatler..ayrıca kargo 3tl
ben de dün yakaladınyakaladın diye bir site var oradan bir sürü şey sipariş verdim çok uyguna şeyler var onun da kargosu 3.5 ne alırsan al..

durun sipariş verdiğim saatimi de göstereyim bakın bakalım sizce nasıl?

Bu saati 39tl ya aldım hem de 10 taksitle kızlar..bir de uzun korse aldım 19tl ya limangodan eşim bu aralar çok kızıyor batırdın beni diye internet şifresini değiştirecem kartın diyor haklı olarak ama benim daha 2 tane 30tl indirim çekim var kullanmam lazım :))

Kızlar bir de bu çizme nasıl sizce taytın altına falan..
89tl düşmüş ama benim 30tl indirim çekim var 60tl ya geliyor bana 10 taksitte oluyor ne dersiniz?eşim hiç beğenmedi bende kararsız kaldım size sorayım dedim..

Ayşegülcüm seni de arayamadım bir türlü tam bayram üzeri sürekli bişeyler çıkıyor bu akşam da eşim iskenderundan arkadaşı gelmiş onunla buluşacak ben bu akşam gidelim istiyordum ama olmadı..
siz ne zaman döneceksiniz?gitmeden bi kez daha görüşsek yaa...

Serpilcim inşallah iyi bir sonuç alırsın kpssden diğer sınav ise zaten geçersin sen eminim..hayırlısı olsun..

deroşş beyazda sıyakkkta cok cici al ama sen cok alısverıs yapıosun bu sıtelerden cıdden
bırde ben nasıl alıcam o dedıgım saatı .. bnm kartım var ama nasıl oluyor bılmıyorum kı... kar nosunumu yazıosun kapıdamı oduosunm o saatı alıcam ben

Sen siteye üye ol satın al butonu çıkar kart elindeyse ordaki bilgileri yazıyorsun canım..kapıda ödeme varmı bilmiyorum..
evet bu aralar alışveriş manyağı oldum evden çıkıp alamadığım herşeyi internetten araştırıyorum ve bazen cidden çok güzel indirimler yakalıyorum...

sat cok şık valla vben saat hastasyım bı suru saatım var hala doyamıyorum .. spor satler bnm tarzım ama buda klasıkler arasında dusunecek olursak şık bır saat taşlı fln..

derya ben o saatı alayım mı sence guzelmı ?? dandık bısey cıkmasın sonradan..
30 28 lıraya fln gelıcek o zaman saat bana.. nasıls ence fıyatı.. bn begendım ordakı kare sıyah olanı onunda sayıları dusmus fln .. onu alıcam alırsam

siteye uye oldum zaten saatı alıyorum evde bı saat yok yaa sadece mutfakta o da buzdolabımda magnetlıu saatım var hahahahah

Valla güzel denizcim ben zaten bayılıyorum biliyorsun öyle saatlere fiyatı da iyi..unutma o site bitene kadar biterse karışmam :))

aa bir de dur bir link daha yolluycam sana orda da saatlerde kampanya var almadan bir de onlara bak..

kızlar oğlumun yatağı geldı kuruld nıhayet.. artık halısını almalıyımmm mutfagımada yenı halı alıcam :hıhhh alıcam ıste batırıcam kocamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…