2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

faceden yolladım..bitmişmi cidden saatler aaa:26:
dur bir de ben bakıyım..

aralcım güle güle kullansın yatağını çek resmini koy bi ara merak ettim..

Vallahi de bitmiş denisss var ya sen karar verip beğenene kadar bitmiş kampanya millet kapış kapış alıyor..

deryacım pc yavaş benim bugün yine götürdaük tamire orda çok iyi evde kötü büyük ihtimal jetten yani yazı yazmak zor burda size canım şimdilik bayramın 2.günü döncez gibi gitmeden görüşelim istiyorum bende denizi zapdetmek zor deryacım az çok sıkılganlığını anlamışsındır hemen sıkılır her ortamdan kalkmak ister ank.da zor duruyor onu tek bandırma zapdediyor kendi mekanı ailesi filan bende orda sıkılıyorum küçük yer diye saat güzel derya güle güle kullan ayakkabıdanda ben kremi beğendim

serpilcim beğenmedinmi filmi ilk sen çıktın beğenmedim diyen gördüğü tarz meselesi tabi bende her filmi beğenmem kolay kolay ama bu güzel geldi bana denizden bile 2damla gözyaşı geldi :))

slm kızlar

deryacım teoşuma geçmiş olsun ..belkide balıktan sonra süt miğdesini bulandırmıştır kusmak çok kötü ...
çok güzelm iş siyah saatin çizmelerde çok güzelmiş almayı düşünüyorsan kaçırma derim ..ama saatin fiytaı kaç kiii yazmamışsın altına kol saatininkini..

denizcim aralımda güle güle kullansın canım yatağını fotolaro bekliyoruz..

serpilcim maşallah canım çok güzel puan almışsın ...artık dediğin gibi yollar seni tutamaz...umrım kpssde istediğin gibi gelir..flimi ben beğendim ama aşırı abrtmıyorum aman aman güzel diyemem ama izlenmeye değer bir filim ...

nurancım denizcim hayırldır rüyalarnız inş.şu rüyalar tabirine baksanıza netten...

Son düzenleme:
deryacım merakettim banada yolar mısın linkini ....:93:

canım kusuruma bakma görmemişimi saatin fiyatını sormuştum 39 tl çok iyi aslında çünkü ben spor saatleri çok seviyorum beyazını aldım 35 tl ye almıştım.

Son düzenleme:
kızlar bu gün ecrin kustu yaa canım çok sıkıldı bu gün iştahı yok zorlasamda zaten ne yazık ki yimiyorsa ne yaparsan yap yediremezsin ecrine istemiyor kesilikle aslında keyfide yerinde ama anlayamdım yaa çok canım sıkıldı...
((((((

herkese selam
canım, erikli şevket yılmazın üst tarafları. valla ben de yeni olduğum için pek bilemiyorum başka nasıl tarif edilir:)
doğa koleji gerçekten ii bi okul. biz telle görüştük, fiyat vermedi. ama ben 5 milyar diye biliyordum. bi gün gidip konuşucaz bakalım ne diyecekler..ne bu ya 10 milyar, sanki bilgi üniversitesine mi gönderiyoruz, hayret bişey.. abartmışlar.. bakalım eşim ne diyecek, şuan hiç bilemiyorum ama oraya motive olduk iice.
beni de feysten ekler misiniz kızlar, hem oradan fotolu fotolu daha yakından tanışırız? evrim akdağ çelik. (oğlumun resmi var profilde)
bu arada, yeni hoşgeldin diyen arkdaşlara da birer hoşbulduk diyeyim :)
evet, bursalılar var galiba, bi gün buluşuruz belki..

selam kızlar
bende uğrayamıyorum kaç gündür k. validem hala yatıyor ve bu yüzden geçmiş olsuna gelenler çok oluyor sağolsunlar hiç boş kalamıyoruz çok ama çok yoruldum...
zeynepte aşırı şımardı sürekli babannesine yapılanların onada yapılmasını istiyo yastığını düzelttiriyo bana bende düştüm geçen gün diyo ayağım kanadı falan diyo :)
bide gelenler zeynebede çikolata falan getiriyolar bizimkide iyce arsız olup gelenlere bana çantandan ney vericen diyo :) hiçççç utanma yok kızım ayıp bidaha öyle deme diye uyarıyorum sürekli
bende durumlar bundan ibaret kızlar önümüz bayram bizde 3 tane kurban kesilecek bizim k.validemin ve bekar kaynım var onun k.validem malim hiçbirşey yapamaz kurban etlerini komşulara dağıtmak onları derindondurucuya yerleştirmek ve en önemlisi pişirip yedirmek bana kaldı bana kolay gelsin çooookkkkkkkkkkk işim var çok...

hakkaten işin zormuş sevdacım..
bizim kurban işini allahtan kayınvalidmler hallediyor, ben sadece etleri buzluğa sokuyorum:)o bile iş ama
yarın annemler gelecek, heyecanlıyım ben de..sabahtan ya koruparka, ya da ikea taraflarına gidicez bakalım. gezelim biraz bayram önü dedik ailecek.

merhaba kızlar sevdacım hoşgeldin canım allah yardımcın olsun zor tabi hem misafir ağırlamak hemde kurbanlarla uğraşmak umarım herkes iyi bir bayram geçirir...

bende giremiyorum daha öncedende yazmıştım ecrin 3 günden beri yemek konusunda baya bi zorluyor beni tabi kusmasıda eklendi ne yazk ki birde o kusunca hem ben hem kediside hırçınlaşıyor ne olacak bilmiyorum ....bu gün temizlik vs. yaptım biraz anca oldu zaten ecrinle ilgilendim bütün gün onunla boyama felan yaptık baya bii şimdi zor zar akşam yemeğini yedirdim pütürlü olarak değilde püre yaptım püre yapınca daha iyi yiyor iştahıda yok zaten zorlamak istemiyorum acaba boğazlarımı doldu ki anlaşılmıyorda hastalığı keyfi neyseki yerinde....

herkese şimdiden iyi bayramlar kızlar umarım istediğiniz gibi güzel ve mutlu bir bayram geçirirsiniz....

sevdacım işin zormuş gerçekten ben yapamazdım yerinde olsam kolay gelsin canım sana

evrim facde ekledim seni fotolarınıza baktım çok şirin bir ailen var allah bozmasın bu mutluluğunuzu

bizde bayramın ilk günü ank.dayız 2.günü yola çıkıyoruz kısmetse ama ben gitmeyi hiiiiç istemiyorum çok mutluyum ankarada hapise girecen sanki balıkesirde offf ya offfffdoğaç dün anneme ben annanemin evini çok seviyorum çok özlüyorum dedi şok olduk annemle o da mutlu burada

sağol nurancım bende herkesin bayramını kutluyorum sevdiklerinizle nice güzel bayramlar diliyorum

kızlar çok halsizim ecrini bu gün dr.götürdük boğazları dolmuş öğleden sonrada benim acımaya başladı boğazlarım aşırı halsizlik oldu bende de snırım banada bulaştı ama ecrinde çok huysuzlanıyor ama ateş öksürük yok sanırım başlangıçı gribimn umarım ilerlemez ama antibiyotik verdi..ben ilaç kullanıyorum yarına kadar ayaklanabilsem yoksa hiç yataktan kalkacak halim bile yok...

slm kızlar bayram nasıldı biz döndük ank.dan bandırmadayız yarın balıkesire dönüyoruz eve gidiyoruz yaza doğru sivil eve taşınabiliriz belki deniz çıkalım diyor lojman puanımız birikir doğu için diyor bende sıkıldım evden biliyorsunuz çok eski dökülüyor gençlerin lojmanda olmama sebebi bu zaten beğenmiyolar bide sivil kiralarla aynı nerdeyse verdiğimiz para bu arada doğaç hasta grip oldu sanırım hava değişim etkiledi görümcemin oğlunu gördük kocaman olmuş 3.5 aylık maviş doğaç çok kıskanıyor göktuğu sevmiyorum ben artık diyor :)) kendime geldim bu tatille çok iyi geldi alışveriş yaptım bol bol çıktım doğaç huysuz durmuyor öpt.

ii olmuş ayşegülcüm, bayram tatili yaradı sana demek ki. bizim de keyfimiz iyiydi. tam bir aile saadeti yaşadık. az önce annemi uğurladım, ufaktan bi gözyaşı döktüm gurbet işte..döndü Ankara'ya anneciğim..
ege de çok haylaz bu aralar. saçımı çekiyor, ısırıyor, neler neler..
grip salgını başladı, çocuklarımızı ne kadar korusak da illa ki yakalanıyorlar malesef..
ecrin nasıl oldu acaba?
bizimki şu an öğlen uykusunda. az sonra uyanır, bari yemek işlerimi halledeyim :) görüşürüz kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…