2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız hoşgeldin ayşegülcüm yaramış sana tatil ne güzel..
evrimcim sizinde güzel geçmiş bayramınız çok sevindim ama tabi gurbetlik zor olsun herkes iyi olsunda artık hasretde oluyor ne yazık ki..

bizimde bayramımız çok güzel geçti arife günü ne yazık ki hem ecrinin hem benim grip olmamaız çok kötüyüdü birde ne yazık ki ecrinin ilaçlarınıda alamıştık antibyotiğini eczanede yokmuş beklemek zorunda kaldık halada almadık ama evde soğuk algılığı ilaçları felan vardı verdim o gün bayramın 1.günü hem ecrin hem ben çok çok iyi kalktık şükür u güne geldik hala iyiz ikimizde bayramda bol bol gezdik dolaştık yarında gezmeye eskişehire gideceğiz yatıcaz bakalım ama bilmiyorum ecrin rahatverecek mi hem akşamda dolaşmaya çıkarız dedik ecrin eşim felşan ertsi günüde bayramlaşaacağız başka yerlere geçeceğiz akislik olmazsa artık evimize döneceğiz bayrama gezmeside bitecek işte inş.hayırlısylaa...

selam kızlar
bayram geldi herkes gitti:)) hadi ama bayram bitti gelin artık...

yasemincim çok geçmiş olsun ikinizde...

ayşegülcüm iyi yaparsınız sivil eve çıkarak. eski evlerde yaptığın temizlik bile göze gözükmüyo.
doğaçada çok geçmiş olsun canım

evrimcim batuhanda bu aralar baya huysuzlaştı yani yapmayacağı şeyleri fazlasıyla yapıyo. çok üzülüyorum bende umarım atlatırız şu dönemi

Son düzenleme:
bayramınız çok güzel geçmiş kızlar çok sevindim bizde çok yoğun bir byaram geçirdik herşey güzeldi görümcem yetişti yardımımada biraz rahatladım ...

günaydın kızlarr
geçmiş bayramınız kutlu olsun ben hiç giremedim nete kardeşimin bilgisayarı çok yavaştı alelacele bir kere girdim galiba :)
bizimde çok güzel ve yoğun geçti birde bugün işe gelmek çok zor oldu atamadık daha yorgunluğu ece bile yolda uyudu eve gelince uyudu akşam uyudu sabahda ben daha uyyuuucam diyodu bayramda gündüz uykusu filan hak getire akşamlara kadar kudurdu birde babannesini arkadaşı belledi hiç benden bişey istemedi son gün artık özledi heralde anne senle uyuyalım dedi yoksa her işini babannesine yaptırdı bizde rahatça gezdik eğlendik lise arkadaşlarımla buluştuk gezik tozduk alışveriş yaptık bakalım ece şimdi ne kadar sayıklamııcak esk yi çok özlüyo yavrum yaa
sevdacım kayınvalidene geçmiş olsun bayram öncesi okumuştum ama sanırım yazamadım bayramda sana çok yorucu olmuştur benimde kayınvalidem ayağını burktu evde rahatça bi oturmuyoki eşimle babama bakmaya gidiyodu ışık sönmüş allahtan incinmiş şişti morardı biraz bayramı öyle geçirdi ama çok şükür gezdi yine hiç bişey yapmazsa ecenin peşindeydi hep oturtmuyoki hadi ebe saklambaç oynayalım gel benim odamda trt çocuuu seyredelim dastık dorgan bide mee getir hadi sürekli emir verdi durdu :))))))))9

doğaç gripmi oldu geçmiş olsun ayşegülcüm konuşamadık bi türlü ben aradım sen duymadın sen aradın ben duymadım :))
başka hasta olanvarmı kaçırdığım geçmiş olsun herkese
ya bazen ecede çok huysuz deli ediyo birde bayramda kızınca filan bizimkilerin houna gitt iaferin dediler ya gelen misafire hadi evinize gidin kolonya dökmüüücem ben cadıyım filan diyo 1 yaş büyük kızı şıkıştırıyodu ben gördümde ayaşına kalem batırmış bide diyoki hadi git babana söyle ayyy çok fena yaa ben şikayet ediyorum kızın eceye böyle yapmış diyorum gülüyolar çocuğun hoşuna gidiyo kızdım onlara eve gidin dedim efol dedim filan demeye başladı ama unutur şimdi buraya gelince

eceyi kbb ye götüdüm eskişehirde ne zamandır istiyoduk burnu hep tıkalı gibiydi ya birde terleyince gece horluyodu filan 15 tatilde ameliyat olucak geniz eti alıncak çünkü nerdeyse %10 u açık genzinin o kadar büyükki geniz eti yavrum üzüldüm filmini görünce 10 dklik bi operasyonmuş prş gelin yapalım dedi bizde gidicez hem 3 yaşını doldurası gerekmiyomu dedik bu kadar tkalıyken gerek yok beklemeye dedi 5 6 saat sonra hiç ameliyat olmamış gibi olur artık çok kolay dedi ben küçükken narkoz vermiyolardı uyuşturup bademciklerimi almışlardı ecede bana benzemiş zaten bende olucam ece olsun ertesi gün filan duruma göre benimde aziklik var burnumda biraz estetiğe girdiği için daha zormuş 1 2 haftayı bulur iyilleşmesi dedi bakalım cesaretimi toplayabilirsem

canım çok geçmiş olsun çevremde olanlar var yakın bir arkadaşımın çocuğunada aralığa gün vermiş dediğin gibi çok basit operasyon ama geniz eti çocukların geliişimini etkiliyormuş yemek yeme sorunu oluyormuş birde sanırım gerilik yapabiliyormuş yani tabi birde uyurken boğulma da varmış bendece çok büyükse yaptırın allah korusuın ecemi allah şifalar versin...

ayşegülcüm çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin doğaçada..

nurancım çok sağol canım benim..

bizim bayramda çok yoğundu dün akşam geldik esk.gezmeye hemde el öpmeye gitmiştik ecrinde çok çok eğlendi çok mutlu oldu ablalar abi kardeşler doluydu bizde eşimle gezdik sağolsun yine harikaydı canım benim... :)))))))))

sağol yasemincim evet gelişim geriliği yapıyo böyle şeyler ben kendimden biliyorum dedem yaşamaz bu dermiş zayıff ilaçlarla yaşayan bi çocukmuşum ama bademciklerim alındıktan sonra hem boyum bi kilom aldı gitti maşallah öyle hastada olmam artık
ecenin aslında hiç benim gibi şikayetleri yok ama diyorum ki bu kadar yemeye bu çocuk bayaa kilo alırdı heralde yediği yaramıyo galiba tek problemimiz o ya çokşükür yinede iyi 12 buçuğa yakın kilosu boyu zaten uzun yaşıtlarından zihinsel gelişimide iyi sabiha paktunaya göre inş kolay atlatırız da bakalım ameliyat yaptırıcaamız dr çalışmıyodu cts bi ara onada gidecezde ondan gün alırız senin arkadaşın kime yaptırdı

geçmiş olsun serpilcim bende farkedip demiştim ece zorlanıyor nefes alırken diye demek geniz etindenmiş inş. kolay geçer atlatır rahatlar kuzum bu geri haliyse ecenin operasyondan sonrası düşünemiyorum serpil yandınız :))

yasemincim ecrin nasıl büyümüş ya çok tatlı allah nazarlardan saklasın onu bir bulsam valla ısırıcam yiyecem baktıkca fotolara hırs yapıyorum :))

serpil bi teldede görüşemedik yüzyüzede kısmet olmadı bi türlü deryaylada 1kere görüştük sağlık olsun napalım ya aynı şehirde olsak bence bu kadarı bile zor olurdu öyle olur çünkü yakın olunca daha zor görüşülür denizle sevda gibi :))

geçmiş olsun serpilcim bende farkedip demiştim ece zorlanıyor nefes alırken diye demek geniz etindenmiş inş. kolay geçer atlatır rahatlar kuzum bu geri haliyse ecenin operasyondan sonrası düşünemiyorum serpil yandınız :))

yasemincim ecrin nasıl büyümüş ya çok tatlı allah nazarlardan saklasın onu bir bulsam valla ısırıcam yiyecem baktıkca fotolara hırs yapıyorum :))

serpil bi teldede görüşemedik yüzyüzede kısmet olmadı bi türlü deryaylada 1kere görüştük sağlık olsun napalım ya aynı şehirde olsak bence bu kadarı bile zor olurdu öyle olur çünkü yakın olunca daha zor görüşülür denizle sevda gibi :))

serpilcim çok geçmiş olsun eceye. canım sorun çok büyümeden ameliyatla aldırmak en iyisi.

kızlar selammmmmmmmm.. bende bayram boyunca fln gıremedım hıc..
sımdıde ıkı arada derede gırıyorum ..
dogac a ve ececıme gecmıs olsun.. aysegulcum bızede beklıyorum canım..

bızımde bayram cok guzeldı maşallah.
yalovadaydık gemlıke flnda ugradık aral azdı mılletı kırdı gecırdı tum hunerlerını espırılerını serdı ortaya..
herkesı şok ettı valla gelen gıden cok oldu baya kalabalıktık herkes yaşının cok cok uzerınde oldugunu soyledı aralın
ve o gece yalovada emıne annemın kardeslerınde kaldık her sene bılıosunuz oraya muhakkak gıderız.
ay aral uyumadı gece 3 te aglaya aglaya uyandı salladım ayagımda sut yaptım fln mıllet kalktı ılgılendıler oglum çatlıcaktı aglamaktan
hemen nazar degıo onada yıldızı cok dusuk sanırım bnm gıbı..

canım sakarya hastanesinde sanırım yaptıracak ben tanımıyorum oradaki çocuk dr.ve kbb dr.ama görüşürsem sorarım çünkü oda burada oturmuyor ama çocuğunu hep esk.dr.emanet ediyor memnun yani...

canım sağol keşke buluşabilsek keşkle gelseniz çok memnun kalırım ....

Selam kızlar...
Bizde bayramda gebzede kayınvalidemin yanındaydık.. Bayramın 2.gününden tatil bitimine kadar orda kaldık sıkıntıdan patladım...
Enes biraz daha alıştı babannesi ve dedesine esksi gibi uzak durmuyor. Eskiden hiç yaklaşmıyordu şimdi birazda olsa oynuyor..
Pazar günü saat 12 de gebzeden gelir gelmez kızkardeşime yardıma gittim inşaat temizliyorlar... Taşınacaklar.. Kardeşim 5 aylık hamile. Her işin içinde..
Sanki hiç paraları yok iki geline yüklendikçe yükleniyorlar. 500 lira verip 5 katı temizletemezler sanki... Allah içlerine acıma duygusu versin.

hasta bızdıklara geçmiş olsun...
ecede inşallah kurtulur geniz etinden...
biz 3 yaşından sonra tekrar kontrole götüreceğiz.

selam arkadaşlar
egeyi uyuttum, biraz nette takılayım dedim.
hasta miniklere çok çok geçmiş olsun diyorum. acil şifalar diliyorum.
benim de 10 günden beri geçmeyen baş ağrım var. sanki 5 tane kafam varmış gibi bi ağırlık var ki sormayın geçen akşam acile gittik, gerilim tipi baş ağrısına benziyor dediler. biz de 10 güne kadar yeni evimize taşınıcaz. onu mu sıkıntı yaptım, yoksa evde durmaktan mı sıkıldım bilmiyorum ama çok fenayım. raporum bitse de başlasam okula artık. ne sıkıcı şeymiş ev hanımlığı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…