eceyi kbb ye götüdüm eskişehirde ne zamandır istiyoduk burnu hep tıkalı gibiydi ya birde terleyince gece horluyodu filan 15 tatilde ameliyat olucak geniz eti alıncak çünkü nerdeyse %10 u açık genzinin o kadar büyükki geniz eti yavrum üzüldüm filmini görünce 10 dklik bi operasyonmuş prş gelin yapalım dedi bizde gidicez hem 3 yaşını doldurası gerekmiyomu dedik bu kadar tkalıyken gerek yok beklemeye dedi 5 6 saat sonra hiç ameliyat olmamış gibi olur artık çok kolay dedi ben küçükken narkoz vermiyolardı uyuşturup bademciklerimi almışlardı ecede bana benzemiş zaten bende olucam ece olsun ertesi gün filan duruma göre benimde aziklik var burnumda biraz estetiğe girdiği için daha zormuş 1 2 haftayı bulur iyilleşmesi dedi bakalım cesaretimi toplayabilirsem
canım çok geçmiş olsun çevremde olanlar var yakın bir arkadaşımın çocuğunada aralığa gün vermiş dediğin gibi çok basit operasyon ama geniz eti çocukların geliişimini etkiliyormuş yemek yeme sorunu oluyormuş birde sanırım gerilik yapabiliyormuş yani tabi birde uyurken boğulma da varmış bendece çok büyükse yaptırın allah korusuın ecemi allah şifalar versin...
geçmiş olsun serpilcim bende farkedip demiştim ece zorlanıyor nefes alırken diye demek geniz etindenmiş inş. kolay geçer atlatır rahatlar kuzum bu geri haliyse ecenin operasyondan sonrası düşünemiyorum serpil yandınız :))
yasemincim ecrin nasıl büyümüş ya çok tatlı allah nazarlardan saklasın onu bir bulsam valla ısırıcam yiyecem baktıkca fotolara hırs yapıyorum :))
serpil bi teldede görüşemedik yüzyüzede kısmet olmadı bi türlü deryaylada 1kere görüştük sağlık olsun napalım ya aynı şehirde olsak bence bu kadarı bile zor olurdu öyle olur çünkü yakın olunca daha zor görüşülür denizle sevda gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?