2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben ıstAnbula gıdıyorum.. cok yakında.. acayıp sıkıldım arkadaslarımda benı beklıyorlar. 2 gunlugune kacıcam ev halkından ızın cıktı bı tek para konusunu halletmem lazım

sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için doğaç hala grip burnu akıyor ama neşesi iyi bende ilaç vermiyorum sadece burun açıcı fıs fıs kullanıyorum ilk defa ilaçsız atlatacakmı merak ediyorum bide üstelik grip aşısı olduk ailecek doğaçın 2.gripi bu bizimde anlamadım aşının koruyuculuğu nerde kaldı :))

denzcim inş. fırsat bulursak geliriz tabi ama önce eşimin malum iş temposunun azalması gerek adam pert geliyo izin dönüşü uyuyup kalıyor kanepelerde ist. gezmeside süper olur bence git gez insanın memleketi gibisi yok ya ben doyamadım ayağım geri geri gidiyor buraya gelirken emekli olunca ank.da kalmak istiyorum denizde istiyor gibi bakalım ne olacak

oo, istanbul ha, hadi bakalım ii yolculuklar, ii eğlenceler.. izin çıktıysa sorun yok. para bulunur bi şekilde..
ayşegülcüm ya şimdiden emekliliği düşünüyosun ha, valla ben bunu hiç düşünmemiştim, ne olur ne değişir. ama tercihim sahilden yana olabilir belki..

bende kesınlıkle sahılcıyım.. esım emeklı olunca bodruma yerlesırız dıyor .:))
ben tam ıstanbul aşığıyım kızlar ya oraya gıdenler bu sehırde ne buluyorsunuz cok kalabalık ınsanlar ınsanın uzerıne uzerıen gelıyor fln dıyorlar..
trafık derdı cok vs.. ama ben trafıgını bıle ozluyorum.. bekarken işe ayakta gıder gelırdım tıklım tıkış otobuste o gunlerı bıle ozluyorum..
sanırım evlılıkler bı sure sonra motononlasınca bız kadınlar bekarlık gunlerımızı daha cok arar oluyoruz erkeklere nazaran..

Slmmm güzeller ordusuuuu

ben de bayram süresince yazamayanlardanım..gezip tozmadan fırsat bulamadım!
bizimde bayram güzeldi ilk gün eşimin d.günüydü büyüklere ziyareti bitirip akşam dışarı attık kendimizi eşimin kardeşi ve nişanlısıyla tabu falan oynadık çok eğlenceliydi(tabi yenince ve hesabı kitleyince daha da zevkli hale geliyor )
diğer günlerde de eşimin teyzesinin terasını mesken edindik kahvaltılar,mangallar vs..kalabalık kalabalık ve çok renkliydi bayram bizde de..

Bu arada cimcimelerin resimlerini gördüm hepsi ayrı bir afet olmuş yahu bu kızlarımızın zeynep,ecrin ve ece hepsi çok güzelleşmiş bayıldım üçüne de..(teo da bayıldı )

Ayşegülcüm sana karşı çok mahçubum tatlım bir türlü görüşemedik ama bayram öncesi olunca inan çok yoğundum fırsat bulamadım o ara dışarı çıkmaya..inşallah bir daha ki sefere gideriz tatlım!

bu arada böcüklerime geçmiş olsun umarım atlatmışlardır ece de bi an önce kolayca atlatır inşallah serpilcim..ben de asrının üfürümünü göstermem lazım ama hep erteliyorum,ihmal ediyorum bi gitmek lazım hacettepeye..

2 gün önce de şu bir türlü gidemediğimiz karaoke partisine gittik bizim kızlarla (çocukları da babalarına sattık yani herkes ekürisini bulmuş ve mutluydu)
biz acayip eğlendik hiç tahmin etmezdim valla yineliycem bu karaoke bar olayını kendimizi kaptırdık pop star edalarında geceyi sonlandırdık tabi eve gittiğimizde beylerin surat düşmüştü hem meraktan hem de kıskançlıktan tavsiye edilir yani bulursanız öyle barlardan bir deneyin derim hele de benim gibi şarkı söylemeyi seviyorsanız..

bugün de yine netten aldığım fırsat lazer randevüm vardı malı mülkü açtık valla utana sıkıla üst bacak,kolaltı ve genital bölgeyi aldırdım umarım hepsi yok olur adı üstünde istenmeyen tüy işte ne çıkarsın
tabi öncelikli amaçları paket program satmaktı bitene kadar tüm vücut 1700 peşin yada 1900tl taksitli dediler ama ben hiç düşünmedim bile ..şu ara zaten durumlar cacık ve bazı bölgeleri zaten daha önce aldırdım bitti gereksiz geldi ama eskiden olacaktı ki böyle kampanyalar direkt balıklama atlardım zamanında iğneli epilasyonda saatlerce az acı çekmedim.
perşembede zayıflama seansıma gidecem bölgesel(göbek bölgesi en sorunlu yerim yani ) bakalım gitcekmi o yapışan yağlar..gerçi kilo verip gitmek gerekiyormuş ama ben bayramda ipimi koparmış gibiydim acayip yedim neyseki şimdi birazı gitti..

Ayşegülcüm ne güzel yeni eve çıkcak olmanıza sevindim çünkü sen çok istiyorsun inşallah gönlüne göre bir ev bulursunuz canım..
Aynı şekilde sana da şimdiden kolay gelsin evrimcim zor işler taşınma falan hem de çocukla..allah kolaylık versin ama düşünüp düşünüp stres yapma canım bi şekilde olur..
denizcim sen de git gez valla benim yerime de iyot solu emi! Gençliğin her bir anını özlüyorum ben de yaaa..
geçenlerde eskişehirde son sınıfta tesadüfen bir yerden kamera bulmuştuk (o zamanlar şimdiki gibi kamera yada kameralı cep tel falan yok tabi) neyse bir köşeye koymuşuz kendimizi o doğal halimizi çekmişiz off izlerken nasıl duygulandım cd yi de tesadüfen eski cdlerim arasında buldum 10 yıl önceki beni ev ark. falan görünce şok oldum hepimiz incecik ve çok güzeliz cildimiz,ifademiz herşeyimiz çok çocuksu falan.. seneler sonra bu günlerimizi de arıyacağız ne kötü yaaa...

neyse benim çenem düştü yarın devam ederim öperim hepiciğinizi..

bu da ilk açana olsun..

slm.kızlar kaynatmışsınız..deryacım çok çok çok güzel bir ayram geçirmişsiniz maşallah size ...

evrimcim allah kolaylık versin canım çok zor çocukla taşınma umarım çabuck halledersiniz ..

denizcim güle güle git gel canım senin memleketin istanbul sen seviyorsun orayı bir çok anın var git dolaş eğlen canım benim...

bende evde temizlik yapıyorum günüm var bende kalabalık oluyoruz akrabalarımla annemlerde var ecrin ananesinde evimiz soğuk ecrinde öksürüyor bu yüzden daha çok artar diye kortum annemlere gönderdim baya bi kolayladım ama bittim heryerlerim ağrıyor ...

slm kızlar bugün bizimde gün var komşuda allahtan çocuklu biri varda doğaç onunla oynuyor sıkmıyor beni doğaçı istediğim zaman uyutuyorum artık tak tak yapan teyzeler var uyumayan çocuklara kızıyor diyorum teyze tamam kızma diyor hooop yatağa gidiyor uyumaya 1aydır ayağımda hiç sallamadım kendi uyuyor yemek yemeyince mahsus tak tak yapıyorum kızıyor teyzeler diyorum tamam teyze yiyorum diyor yiyor ağladığı zamanda yağıyorum susuyor hemen 1aydır bu taktakcı teyze muhabbeti süper işimize yarıyor ilk başta bandırmada başladı doğaç zıplıyodu alt komşu tavana vurdu pat pat diye ayyy kızıyor teyze zıplama falan derken sürdürdük bugünlere çok memnunum açıkcası korkacağı bişeyler olmalı bence birazda olsa deneyin sizde bence kızlar

deryacım seni anlıyorum canım benim kısmet değilmiş inş. başka sefere emekliliği düşünmekten bahsetmişsiniz ben büyük şehirlerde yaşadım büyüdüm hep sosyaldim şimdi küçük bi şehirde fare gibi hissettiğim için emekliliği hayal etmeden duramıyorum açıkcası emkliliğide 9.5 sene kaldı ne çok uzak ne çok yakın yani çok sıkılıyorum sahil kenti bende çok istiyorum ama emeklilikten sonrada eşimin çalışmasını istiyorum genç emekli olacak çünkü sahil yerleride yazlık yerler ve iş imkanı zor izmir var tek hem iş hem sahil olarak ama çok sıcak oralarda ben nemli havayı sevmiyorum alerjimden dolayı beni boğuyo resmen acı çekiyorum dr.un dediği gibi olusa eğer alerji aşısı varmış bağışıklık kazandırıyormuş eğer o aşı bana uygunsa yaptırıp rahatlarsam o zaman başka yani büyük şehirler benim için cazip yerler ben gezmeden duramam sıkışıp kalamam küçük yere

slm kızlar
ayşegül inş istediğin gibi bi ev bulup taşınırsınız canım çok sıkıldın sen de ordan hem de herşeyi zor ya eski ev olunca
denizcim sen de inş gidersin neresi olursa olsun insan memleketine gidince değişiyo enerji depolayıp geliyo
yasemincim kolay gelsin ama halletmişsin temizliğinide güzle güle kirlet :) ecrinede geçmiş olsun
evrim sizede kolay gelsin taşınmak zor olur şimdi çocukla inş ailen yakındadır sık sık bırakacak yer vardır ben artık eceyle hiç bi iş yapamaz oldum aslında ece kendi kendien oynayan bi çocuk ama bana bi tembellik geldi sanırım hep erteliyorum üşeniyorum
pzt akşamı ecenin arkdaşım geldi onunla oynadılar bende arkadşla oturdum eşim nöbetteydi baya oturduk iyi oldu ya görüşemiyoduk ne zamandrı uyksuu gelene kadar ecede iyidi ama sonra burda ben yaşıyorum hepsi benim demeye başladı ve uyudu
dün akşamda kızım öğretmenler günü geldi babana hediye yapalım mı dedim "eveeetttt resim yapalım çok beğenir anne " dedi ben yıldız çizdim oda karaladı biraz canavar çizmiş babasına verdi öğretmenler günün kutlu olsun dedi sarıldı öptü duygulandık büyümüşde hediye hazırlar olmuş fikir verir olmuş cadı ya Allah acılarını göstermesin
evrim senin de öğretmenler günün kutlu olsun atikenin (ne zamandrı gelmiyo ama ) birde elifnihal vardısanırım oda öğretmendi tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun bende klavuzun yayınlanmasını bekliyorum bakalım bugün kaçta vericekler öğretmen olmama az kalmışmı öğrenicez inş güzel kadro verirler hayırlsıı

deryacm resımlerı gordum super gorunuyordunuz....
ama bnm ıcınoyle geceler fln hayalden ıbaret.. esımın arkadaslarıyal kırkkkkk yılın basında ancak evde toplasıyoruz o kadar..
bende oyle bı karoeke gecesı cok ısterdım hatta hayalımdır benm hep soylerdım esıme karoeke bara gıdelım dıe
ama nerde eslerde o dusunce o heyecan o kıpırtı..
hepsı hımbıl bence..
o yuzden eskıyı cok arıyorumben..
esım cok calısıo yoruluo bende evde dusuncelerle bır aradayım aksam olunca gezmek ıstıyorum
sagolsun gezdırır yedırır ıcırır ama oyle bar karoeke toplantısı gıbı eglencelerı ancakkk ben organıze edersem olur.. oda burda kımınle yapıcam kı
emıne var onunda kocası cok calısıo ve bıraz sessız bırı.. ne bıleym yaaa
ancak ıstanbulda olur bnm ıcınoyel eglencelere.. onada asla esım ızın vermez kudurur kıskanclıktan.
yoksa bnm acayıp dlı dolı kafa arkadaslarım var hala cok ıyı eglenmesını bılen
gecen yaz kumkapıya gıtmek ıstıyorum kız arkadaslarımla dedım dıye kıyamet kopmustu...
yok anam yokk ben barı cocuk yapıyım ıse yariyimmmm

Son düzenleme:
param var sımdıde ıstanbula gıtme fıkrınde kararsızım.. hava cok soguk usuyrum usuyınce canm hıc bısey ıstemıyorrr..
arkadaslarım benı beklıyorr.. cuma gunu belkı gıderım c tesı pazr orda kalırım .. esımde evde c tesı pazar arala baksın...!

bayanlar merhaba ; oğlum 5 aylıkken bronşit ile başladı hastalıklara ve hep antibiyotık verdi doktor hatta şurup iyileşme sağlamadı üstüne 6-7 günde iğne oldu.2 yaşından sonraki hastalıklarında yine götürdüm doktora ama ateş düşürücü dışında hiçbirini kullanmadım ve şükür hemen hemen aynı süre içinde iyileşti belki 2 gün fazla yattı. benzer bir tespiti olanınız varmı. boşunamı kullandık onca ilacı. kendimden biliyorum ben biz küçükken hasta olurduk aspirini 2 ye bölerler verirlerdi. şimdilerde başka problemleri var oğluşumun sanırım çok sakındım çöp battı.

meyalcim bence eski çocuklarla şimdikiler çok farklı aynı maya değil :)) gerçekten farklı doğuştan tvde izledim dr. dedi şimdiki hamilelerin beslenme tarzı çocukları doğuştan farklı kılıyormuş eskiye oranla daha zeki olarak önde başlıyolarmış fakat bağışıklık sistemi olarakta bozuk oluyorlar malesef dirençleri düşük biraz daha şımarık ve nazlı büyüyolar bizlere göre bide ekolojik sistemde değşti çok ben alerjik bi insan değildim şu yaşıma gelene kadar şimdi çok canım yanıyor atak geçirdiğimde mevsimlerin düzensizliği herşeyin katkısı var anlıcağın

serpilcim henüz kesin bir karar vermedik ama bilemiyorum donuyoruz bu evde ya çok soğuk eski bir yandan beni tek düşündüren güvenliği işte doğaç için özellikle çok güvenli gözüm arkada kalmıyor lojmanda hırsıza karşı falan eşim nöbetciyken kursa ank. falan gittiğinde rahat oluyorum kapımı kilitlemeden yatıyorum ama sivilde daha zor olacak hem doğaç hem güvenlik bide komşuluk yönünden lojman daha iyiymiş burdakiler öyle diyor bişey oldumu doğaçı bırakıyorum komşulara zorda olsa sivilde kime bırakacam diyorum amaaaaaaaaan çok kötüü offf bilmediğin memleket olunca lojmanın 2kusuru var ısınma ve harabe olması siz olsanız napardınız kızlar hepiniz cvp yazın bekliyorum

her zamna diyorum zaten ayşegülcüm bişeylerden korkması çok iyi ecrin korkmuyor ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…