serpilcim henüz kesin bir karar vermedik ama bilemiyorum donuyoruz bu evde ya çok soğuk eski bir yandan beni tek düşündüren güvenliği işte doğaç için özellikle çok güvenli gözüm arkada kalmıyor lojmanda hırsıza karşı falan eşim nöbetciyken kursa ank. falan gittiğinde rahat oluyorum kapımı kilitlemeden yatıyorum ama sivilde daha zor olacak hem doğaç hem güvenlik bide komşuluk yönünden lojman daha iyiymiş burdakiler öyle diyor bişey oldumu doğaçı bırakıyorum komşulara zorda olsa sivilde kime bırakacam diyorum amaaaaaaaaan çok kötüü offf bilmediğin memleket olunca lojmanın 2kusuru var ısınma ve harabe olması siz olsanız napardınız kızlar hepiniz cvp yazın bekliyorum
selam kızlarrreskı evlerde ne kadar temızlık yapsanda ellı olmuyor bırde.. nuranda soylemsıtı bu lafı gecenlerde.
kızlar bugunde bnm gunum var.. sıtede.
gunde bana sınır olduklarını hıssettıgım ıkı kadın var bırı bızım sıteden bır dıgerıde eskıden burda oturmus onun arkadası bı kadın
neyse bugun bu sıtedekınde gunumuz.. şık gıtmelıyım. aralı babanneye verdım sutunu ıctı uyuyacak bende hazırlanıyorum
ılk gun oldugunda ılk toplantıda daha dogrusu. bu ıkısının bana bakıp bakıp kulaktan kulaga konustuklarıan sahıt oldum ve
sınır oldum.. bugunde cok kalmıcam eve gelıpo yemek yapmam gerek cnku.. hem cok kalmak ıstemıyorum
12 kısı arasında kulaktan kulaga konusabılıcek kadar cahıl ınsanlarla bır arada kalmak ıstemyorum...
dungece esımle 5 mınareye gıttık fılm guzeldı .. ama oyunculukları haluk bılgıner ve mahsun harıc cok begenmedım bu kez .
Ayşegülcüm ev konusuna gelince tüm kış boyunca soğuk oluyorsa(bu arada çok şaşırdım askeri lojmanlar hep fırın gibi olmaz mı yaa)doğaç için çok kötü zaten hassas bi bünyesi var hasta olmasın yavrum..
lojman yakınında bir ev bulsanız hem lojmandan parkından vs yararlanırsın hem de komşular yine yakın olur vs..
hem de evin içine siner ayşegülcüm..
selam kızlar bende pek sık giremiyorum bu aralar k.validemi bize getirdim yine bayramda evine geçmişti ama benim için çok zor oldu öylesi iki ev birden idare etmek kolay değil kendi evimn işini bitirip k.valideme geçip onun yemeği bılaşığı temizliği falan helak oldum evide 5 sokak gerimizde anne dedim böyle omucak sen en iyisi yine bize gelip kal oda geldi k.pederimde akşamları yemeğe gelip eve geçiyo yatmaya bi bekar kaynım var onunda kendi evi var orda kalıyo arada uğruyo.bu kol kırılma olayı sayesinde zeynep babannesiyle çok daha iyi anlaşmaya başladı kızlar çok seviniyorum buna eskiden babannesine seni sevmiyorum bizim eve gelme git derdi kovardı geldiğinde şimdi ise gitmesin diye yalvarıyo bu arada benim kızımın çok merhametli olduğuna keşfettik çok üzüldü babannesine hapını suyunu falan hep ben vereyim diyo yemeklerine ekmek doğruyo carnım kızım anasına çekmiş bu konuda hasta insanlara çok üzülürüm bende kim olursa olsun o çaresizlikleri beni mahvediyor helede çocuklar onlara hasta olmak hiç yakışmıyor meyyalcim senin çocuğunada allah şifa versin canım bende küçükken bronşit ve zatürre olmuştum sürekli hastalanırdım hastanede yatardık günlerce ama allaha şükür büyüdükçe izi bile kalmıyo çocukluk çağında kalıyo şimdi arada burun akıntısı haricinde hastalanmıyorum bile bu yüzden sende üzülme geçer allahın iznhiyle
sevgili ayşegül ve barbunyapilaki teşekkürler yorumlarınız için.2 yaşına kadar problemimiz yoktu açıkçası 2yaşında hipoglisemi olduğunu öğrendik çocuğumuzda,epey problem yaşıyoruz. 3 saatte bir beslenmesi lazım gece dahil ,ancak 3 ana öğünü verebilsek şükrediyoruz. özellikle akşamları yemek yemeyi reddediyor. doğumdan beri bende çalışmıyorum ve işe başlamayı bu kadar özleyebileceğim aklıma gelmezdi. 3 yaşında kreşe göndereceğim. bu kış ekinezyalı jelibonlar , arı sütü bazlı bir şurup ile bağışıklık ve iştahına destek olmak niyetindeyim. hayırlısıyla yaza bir çıkalım.
alerjisi olan arkadaşım alerji testi yaptırdınızmı acaba ? neye alerjiniz olduğunu bulursanız tedaviden olumlu yanıt alabilirsiniz.çekilen sıkıntıya oranla 3 yıl boyunca haftada 1 gün iğne olmak kabul edilebilir bir süreç bence. tecrübe ile sabittir.
taşınacak olan arkadaşa tavsiyem ( kendi evimizi alana kadar epey taşındık tecrübe sahibi oldum artık); ben kıyafet, mutfak aklına gelirse kolilerdim. ve koli üstlerine hangi odaya taşınacağını taşıyıcı firma için; içinde ne olduğunuda kendim için yazardım. çok rahat olurdu yerleşmem. en azından koliler yanlış odalara gitmezdi.
5 minare filmine gelince pek beğenmedim. beklentimin çok altında kaldı.filmden aklımda kalan tek sahne hacının vurulma anıdır. kurtlar vadisi ırak ı daha çok beğenmiştim açıkcası yerli yapımlardan.
slm güzellerrrrr
Keyifler nasıl? keşkem aynı bina hayalimiz olsa da seni seçtim pikaçuuu diyip birinizi seçsem ve asrınla beraber sabah kahvesine gitsemmm..
Buradan buyrun o zaman karşılıklı içelimmm..
Kızlar dün ilk kavitasyon (bilgesel yağ parçalama) seansıma gittim önce kavitasyon(40dk) ben göbek bölgesine yaptırıyorum.arkadaşlarında yazdığı gibi sadece bir ses çınlaması duyuluyor bir de iğne ucu batma hissi oluyor o zaman bölgeyi değiştirdi yapan kız,etkili olduğu yağların parçalandığı ordan anlaşılıyormuş..
ardından pasif jimnasnastiğe girdim (hayalimde hep bana spor yaptırtan bir alet vardı çok güldüm kendime ) o da çok etkili göründü bana yoğun bir masaj gibi kasları sıkıp gevşeterek çalıştıran bir alet dozu artırdıkça kitap okuyamaz hale geldim ama etkili kesinlikle..
En sonda powerplate dene alete çıktım titretti durdu (o çok etkili değildir sanırım )
veeeee sonuç 4cm inceldim ilk seansta(doğru ölçtülerse) çok iyi falan dedi sahibi kadın bakalım diyet +spor+su olayını uygulayacağım 1 ay umarım olumlu sonuç alırım dümdüz göbişim olur..
şu an karnım sanki balon sönmüş gibi oldu içindeki yağ parçalandığındanmıdır nedir sarktı gibi görüntüsü tamamen değişti umarım kendini toplar..
bu sabah idrar rengim çok koyuydu halbuki o kadar su içtim kadın demişti gerçi dün yağlar idrarla atılıyormuş ondan koyu renk olur diye..yaşasın sanırım gidiyorlar..
kızlar tunaydın
dun gunum harıka gectııııııııııııı en gec ben gıttım hahaha :)) aralı bırakmam fln uzun sudu bıraz..
suanda da yazdırmıo ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?