2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evrimcim geç kaldın canım bende mc quınlı aldım mavili grili taçın tek kişilik yorganından aldık bugün haftaya yatağı alacağız kısmetse artık ben sallamadan uyuduğu için yatak şart kendi uyuyamıyor tabi yanında yine uzanıyorum ilk etapta sessiz bir şekilde sonra uykuya geçiyor 10 dk. içinde bende o uyuyunca kalkıyorum tabi yatak gelince aynı şekilde gece kalksa bile yanına yatağına geçicem bu arada evet evrim benim eşim asker canım malesef gurbetiz ordan oraya bi hayat müzik öğretmeniymişsin ne güzel endüstrman çalıyormusun ben yıllar önce gitar kursuna gitmiştim 3ay sonra bıraktım ve bırakıncada tekrarlamadığım için unuttum doğaça saklıyorum gitarımı ispanyol gitarı el yapımı kıyamadım satmaya senin sesinde güzeldir kesin keşke hep yakın olsak şarkı türkü tam cümbüş olurduk burdaki hatunların hepsi tam kafa çok uyumlu güzel olurdu aslında herkesin bi yakınlığı var konya ankara kırıkkale eskişehir yakın balıkesir bursa yakınız bu konuda ben süperim hemen hemen herkesle yüzyüze görüşüp tanıştım kürtaja gelince evet malesef düşük yaptım yakın zamanda canım bilmeyerek antibiyotik kullanmıştım dr. ona bağlama dedi gerçi sebebi net değil 2. çocuğu istiyoruz biz o yüzden deneme aşamasındayız

mrb canlarım nasılsınız ne var ne yok.
çocuklara nevresim mi aldınız?
biz de ayrı oda yaptık ama nevresim falan almadım daha.sünder boblu çadır almıştım bu aralar onun içinde uyumayı seviyor şu anda da orda uyuyor.bir tane de erkek et bebeği var .(adını ali concon koydu) beraber uyuyorlar.
bu arada geçmiş bayramınız kutlu olsun.biz de bayramda kaynıma nişan yaptık.bayagı yoğundum.geldiğimizden beri de ev temizliyorum.
ee var mı kaçırdığım bişeyler ,havadisler..........

herkese hayırlı olsun ne güzel yaa nevresim takımları yatalklar odalar bende bizde istiyoruz ama odamız yok ((( olunca yaparım ama ozmana kadar ecrin büyür 2. olur belki .
benim canımın sıkkınlığı öyle bunalımdı evrimcim sağol canım geçer inş.

yarın günüm varrr eyy ahali duyurulur sizde gelin yemekler hazır sayılır....kalabalığız 4 sofra oluyoruz çocuklarda dahil .çok güzel dimi kalabalıkta hem gülüyoruz hem konuşuyoruz hem yiyoruz :)))) umrım iyi geçer yaa yoruldum ama tatlılar bi,tti sarmalarda bittiiiii:96:

iyi geceler kızlar:90:
bende ne zamandır uğrayamıyorum özlemişim valla hepinizi:90:
kız kardeşimin haftaya c.tesi düğünü var perşembede kınası. bizde adettir düğün olmadan gelini her gün biri yakını ağırlar bütün kızlar toplanır eğlenilir falan. kaç gündür gezmekten oynamaktan yoruldum bugün hem öğlen hemde akşam gittik. yarında aynı şekilde. perşembe günü de bendelerdi. çok güzel geçti çok eğlendik onlarada bi döktürmüşüm yemekleri tatlıları hala konuşuyolar onlar nasıl yemeklerdi falan diye
ha bu arada kızlar bende sizden heveslendim güne girdim arada onuda çıkardım. bizimde ayda 50 lira 10 kişiyiz. ben 2 kişi olarak girdim 1000 lira olacak

yasemincim valla yakın olsak hiç affetmem hemen gelirdim
banada çok iyi oldu gün işi en azından ayda bir toplanıcaz değişiklik olacak yoksa kış geçmezdi bana :))

deryacım süpermiş gittiğin seanslar bir seansta 4 cm incelmek süper bende basenlerden versem iyi olacak
canım lazer epilasyon %100 sonuç vermiyo sarı tüyleri lazer görmüyomuş ondan toplamayı iğneli yapıyolar. bende kaldım şimdi düğün üstü daha tam çıkmadılar çıkanlarda sarı renkli ama c.tesi düğün var şimdi gitsem 1 hafta dipleri hep siyah kalıyo ee gitmesem sarı tüyler var oda beni rahatsız eder askılı giyicem bir kereye mahsus ciletmi vursam napsam bilmiyorum:97:2 seansta baya farketti tüyler gidişatımız iyi ama jilet vurma demişti ordaki kadın

ahali ben istanbula gıdıyorum arkadaslarımı aradım haberlerı var ıkı gun kalıcam kısmetse..
ama aralı bırakmak cok zor.. hata esım bıletı zorla aldı.. gıtmıcem dıye tutturdum ..
aral dun gece cıglık cıglıga uyandı cok cok korkmustu ..
hemen yanına fırladı eşım.. ben zaten yenı uyumuştum gece 3 muydu neydı uykum var dıye gıtmedım yanlarına neyse baktım eşım susturamıyor kalktım gıttım bende aralın odasına . ay nasıl sıkı sıkı boynuma sarıldı anlatamam o kadar guclu kı bırde.
hep anlatırım aralın ne kadar guclu oldugunu farklı bır bıcımde ama oyle boyle deıl neyse yatakta az daha benı boguyordu
korkuyomm korkuom dıee boynumu sıktı hep
tavana baktı korkuyom ordan ıcerıye gıdelımısıkları acalım annecım dedı sureklı tamam oglumn dedım su ıcırdık
bal anne yanın da baba yanında ruya gordun fln dedım.
bızım odaya gectık orda salladım ayagımda ortamızda babasının ve bnme lımı tutarak zorla uyudu..
sabahtan berıde annecım dun gece tavanlar patladı dıyor..
içim paramparça... kımbılır ne gordu cocugum.. cok uzuluyorum onun korkularını gecıremedım..
cok guclu bır hayal dunyası var .. ornek veremıcem sımdı ama bız bıle şok oluyoruz aklımıza asla gelmıcek seylerı bırseylere benzetıyor
o soyleyınce yuhh artık dıyoruz.. hakketten ona benzıo dıyoruz

eşım ben hep yanında olucam sen gıt dedı sımdı hazırlanıyorum ama aklım hep oglumda...

çok iyi yapmışsın canım iyi oluyor bu güble onun bahanesiyle çıokıyoruz hem akraba hem kızları görüyorum ..hayırlı olsun canım kardeşininde allah mutlu etsin inş. şimdiden tebrikedeyim ben.
yasemincim valla yakın olsak hiç affetmem hemen gelirdim
banada çok iyi oldu gün işi en azından ayda bir toplanıcaz değişiklik olacak yoksa kış geçmezdi bana :))

çok üzüdüm aralcım kıyamam ben sana yaa nasılda çok korkmuşsun öyle ..çocukken hepimiz korkulu rüyalar görürdük büyüdükleri burdan belli rüyalar başladı allah a emanet yavrularımız ..
denizcim sana iyi yolculuklar canım benim...

selam kızlarrr
ev ahalisini yatırdım, netin başına geçtim :)

ayşegülcüm ben piyano ve keman çalıyorum. evde piyanom da var, sıkıldık mı oğlumla başındayız<: sesim güzeldir evet, şan alanından master yapıyorum uludağ üniversitesinde.hayırlısı bakalım..ama öyle sanat müziği, türkü falan sölemeyi hiç beceremem. klasik batı söylüyorum ben. taşınınca biz gelin, hem şarkı söyleyip eğlenelim, hem de bahaneyle tanışmış oluruz çok ciddiyim ben, buyrun gelin evime valla, misafir ağırlamayı çok severim :)
waow, ayşegülcüm, 2. bebek haa, cesur yürek senii, hadi bol şans o zaman sana.ben şu an hiç yanaşamıyorum bu fikre nedense..
benim annem de ankarada. sık sık gidiyoruz , gezip tozuyoruz.ben ankara hayranıyım.

yasemincim ii hadi günü bitirmişsin, ii de geçmiş:) sarmaları duyunca ağzımdan damlayan suları koluma silmek zorunda kaldımD bana sarma olsun, başka bişey olmasın, löp löp yutar koca tencereyi deviririm valla
denizcim hadi ii eğlenceler bakalım..oraları solu, gel.
şşş, aklımı çeldiniz haa, ben de mc quin alayım barii, ben onu görmedim galiba ya,, merak ettim, sizler aldığınıza göre mutlaka güzel bişeydir. ama bana fıstık yeşili lazım.odamız o tonlarda.
bugün yeni mutfağımıza masa sandalye takımı aldık biz de. cam masa aldık. her şeyi cam alıyoz bakalım da egeyle nasıl sağlam duracak bilinmezDAman Allah korusun bebişlerimiziiiii

çok güzel evrimcim keşke yakın olsaydık şenlikli olurduk keman piyano çok severim bende klasik müzik severim dinlendirir ama eskiden rock severdim hemde çok şimdilerde kafam kaldırmıyor fazla konser falan olmalı dinlemem için yoksa açıp dinlemem şan bide branşın süper sesin vardır dinlemek isterdim şahsen ben mezosofranoyum bardak cam itinayla kırılır yani çok ince sesim vıızzzzzzzzzzzz

aman dikkat et cam eşyalara kaza olması ben sırf bu yüzden camdan uzak durdum masa sehpa olarak yoksa çok severim ahşaba göre

denizde ne yaptı etti kaçtı valla ohh ne güzel eğlen canım hakketin sende gez bizim yerimizede bi ortaköy yap :)

canım ne kadar güzel bir mesleğin var müzik aletlerine herkesin ilgisi vardır bnde dahil ama hiç bir şey yapmadımda evimizde de yok çok şanslısın bu konuda ...

canım sen bize gel ben sana sarmalar yaparım...

off kızlar moralim çok bozuk evin içinde ne yapcağımı şaşırdım kaldım..
kayınvalidemle ve kayınpeder kaza yapmışlar araba takla atmış çok önemli birşey yok sanırım babmı aradım sesi kötü değildi kayınvalidenin boynu ağrıyormuş vurdu sanırım gözü morarmış falan hemen ambulans gelmiş hastanedeler şimdi ve hepsinin teli kapalı ulaşamıyorum çatladım meraktan..
ablamın eşi de arabayı çektirmeyi gitti Allahtan kasko yaptırmıştık o ne durumda bilmiyorum gerçi cana geleceğine mala gelsin onara bir şey olmamış ya..ama bir de ulaşabilsem içim rahatlayacak..
eşim de bu akşam istanbıula gidecek babası bırakacaktı bizim arabayla kayınvalidem bizde kalacaktı falan..ne yapcaz bu gece belirsiz..belki anneme yada ablama giderim bende..
bende durumlar böyle yani..

deryacım çok üzüldüm ucuz atlatmışlar kazayı haber alırsan bizide haberdar et canım
umarım bi sorun yoktur da sağsalim evlerine dönerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…