yasemincim valla yakın olsak hiç affetmem hemen gelirdim
banada çok iyi oldu gün işi en azından ayda bir toplanıcaz değişiklik olacak yoksa kış geçmezdi bana :))
ahali ben istanbula gıdıyorum arkadaslarımı aradım haberlerı var ıkı gun kalıcam kısmetse..
ama aralı bırakmak cok zor.. hata esım bıletı zorla aldı.. gıtmıcem dıye tutturdum ..
aral dun gece cıglık cıglıga uyandı cok cok korkmustu ..
hemen yanına fırladı eşım.. ben zaten yenı uyumuştum gece 3 muydu neydı uykum var dıye gıtmedım yanlarına neyse baktım eşım susturamıyor kalktım gıttım bende aralın odasına . ay nasıl sıkı sıkı boynuma sarıldı anlatamam o kadar guclu kı bırde.
hep anlatırım aralın ne kadar guclu oldugunu farklı bır bıcımde ama oyle boyle deıl neyse yatakta az daha benı boguyordu
korkuyomm korkuom dıee boynumu sıktı hep
tavana baktı korkuyom ordan ıcerıye gıdelımısıkları acalım annecım dedı sureklı tamam oglumn dedım su ıcırdık
bal anne yanın da baba yanında ruya gordun fln dedım.
bızım odaya gectık orda salladım ayagımda ortamızda babasının ve bnme lımı tutarak zorla uyudu..
sabahtan berıde annecım dun gece tavanlar patladı dıyor..
içim paramparça... kımbılır ne gordu cocugum.. cok uzuluyorum onun korkularını gecıremedım..
cok guclu bır hayal dunyası var .. ornek veremıcem sımdı ama bız bıle şok oluyoruz aklımıza asla gelmıcek seylerı bırseylere benzetıyor
o soyleyınce yuhh artık dıyoruz.. hakketten ona benzıo dıyoruz
eşım ben hep yanında olucam sen gıt dedı sımdı hazırlanıyorum ama aklım hep oglumda...
selam kızlarrr
ev ahalisini yatırdım, netin başına geçtim :)
ayşegülcüm ben piyano ve keman çalıyorum. evde piyanom da var, sıkıldık mı oğlumla başındayız<: sesim güzeldir evet, şan alanından master yapıyorum uludağ üniversitesinde.hayırlısı bakalım..ama öyle sanat müziği, türkü falan sölemeyi hiç beceremem. klasik batı söylüyorum ben. taşınınca biz gelin, hem şarkı söyleyip eğlenelim, hem de bahaneyle tanışmış oluruz çok ciddiyim ben, buyrun gelin evime valla, misafir ağırlamayı çok severim :)
waow, ayşegülcüm, 2. bebek haa, cesur yürek senii, hadi bol şans o zaman sana.ben şu an hiç yanaşamıyorum bu fikre nedense..
benim annem de ankarada. sık sık gidiyoruz , gezip tozuyoruz.ben ankara hayranıyım.
yasemincim ii hadi günü bitirmişsin, ii de geçmiş:) sarmaları duyunca ağzımdan damlayan suları koluma silmek zorunda kaldımD bana sarma olsun, başka bişey olmasın, löp löp yutar koca tencereyi deviririm valla
denizcim hadi ii eğlenceler bakalım..oraları solu, gel.
şşş, aklımı çeldiniz haa, ben de mc quin alayım barii, ben onu görmedim galiba ya,, merak ettim, sizler aldığınıza göre mutlaka güzel bişeydir. ama bana fıstık yeşili lazım.odamız o tonlarda.
bugün yeni mutfağımıza masa sandalye takımı aldık biz de. cam masa aldık. her şeyi cam alıyoz bakalım da egeyle nasıl sağlam duracak bilinmezDAman Allah korusun bebişlerimiziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?