2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hasta bebişler varmış galiba, cümleten hepsine geçmiş olsun,
ben sopranoyum ayşegülcüm, gel beraber kıralım camları
yasemincim geleyim de yap bana sarmaları valla, bayılırım
benim de bgn misafirlerim vardı. ama taşıncaz diye herşeyi kaldırmış olduğumdan her şeyi hazır söyledim.

dun aksam geldık annemle .. cok yorgunum ıst da gece 4 ten asagı uyumadık hıc.. ama hıc gezmedım gezemedımm..
bazı seyler ıse ıstedıgım gıbı olmadı.. ama neyse artık..

ilk okudugum sey zeynep ın bez bırakması
aman yarabbım yaa bızde bırakın bezı bırakmayı aral bana resmen meydan okuyor ve resmen ıstanbula onsuz gıdışımın ıntıkamını alıyor..
snırlerım cokkkkkkkkkkkk bozuk.. annem bıle ben olsam coktan vurmustum dedı.. Allah sana sabır versın kızım dıo kadın dunden berı
mahfettı benı annemı ..
onunkı hıperaktıflık deıl şımarıklık vede yaramazlık
supurgenın sapını alıpğ avızelerı kırmaya calısıo tv ye vuruoo hıc durmuoo yaaa

ayyy batuhan ve ecrın gecmıs olsunnn... aral cok sakınmış ben gıttıgımden berı.. ne benı sormus ne gece uyanmıs mızmızlık yapmıs
ınanamadım eşım anlattıgında.. kızımb u herseyı sana yapıo haberın olsun dedı. ıstersen persembe fln gel dedı ama ben kalmak ıstemedım yaa
oglum ıcın agladım oralarda.. dun geldım ıste..
neyse dunde gunduzden annen bugungelıo annaneyı alıp demısler ve o lafı duydugundan ıtıbarenn mılletın canına okumus..
bırde gelmesınler onlar ölsun onlar dıyormus..
babannesıne neler yapmıs yemek bıle yememıs... zorla yedırmısler

of ya aynı yazı oldu alttaki yazının sinirim bu benim pcye kafayı yedi

Son düzenleme:
hoşgeldin denizcim vede darısı başımıza sevdacım inş. ya çok istiyorum yaz bir gelsin açıcam dötünü eve yaparsa vurucam kırbacı vurucam kırbacı :))şaka bir yana bizim işimiz zor ya bu yaramazlarla parktan geldik şimdi bizde demir bizim lojmanın kaydırakları doğaç öpmek istedi yaşıtı bi çocuğu o da öptürmedi ittirdi doğaçı hoooop merdivenlere üst üste düştüler nasıl fırladım hemen bi görseniz demir ya allah korudu ikisinide biraz ağladı kantinden çikolata alıp gönlünü yaptım neyse bişey olmadı çok korktum ama kavga etmelerine sinir oluyorum çocukların bayılıyolar zarar vermeye birbirlerine doğaçta dahil istedikleri hep olsun istiyolar büyüsün istiyorum artık ya sorunlarını kendi halledebilseler keşke

evrimcim kıralım ne varsa benim ev cıscıbır kırılcak bişeyim yok ama istersen bi züccaciyeye dalalım

ayşegülcüm farketmez, odun da kırarız biz beraber çığrınınca hahaha
denizcim ne oldu, hayırdır? huysuzlukları için mi? yaş sendromu olabilir bence. şimdi hepsi öyle. biraz daha beklesen?
kızlaaaar, yarın da biz gidiyoruz istanbula,, babam istanbula amcamın yanına gidecekmiş. 3 gün kalacakmış. hadi sizi de götüreyim dedi, uçtum havalara! özledim oraları ya. ege ve ben gidicez tabii. eşimin işleri yoğun, 3 gün kaynanamda yesin içsin artık:)
bikaç gün yokum yanii.
hadi öptüm hepinizi:)))

selam kızlar
düğümüzü yaptık çok güzel geçti
ayrılık çok zordu ama( o mutlu olsun yeter
dün sabah 9 da geldiler gelini çıkarmak için düğün ve evleri izmitte olduğu için erken gelmek zorunda kaldılar ordan evlerine izmite gittiler kurban falan kesildi akşam düğüne gittik bizde
batuhan çok sakindi hiç ağlamadı beni hiç yormadı dedesiyle falan oynadı bende hiç yerimde durmadım ne oynadım ne oynadım bütün kurtlarımı döktüm :)))

sevdacım zeynep bezi bırakmış çok sevindim darısı diğer kuzulara inşallah

denizcim inan batuhanda bir yere gidince çok kuduryo ama ben yoksam sesi çıkmaz gayet uyumlu. bunların yaramazlıkları bize güzelim

nurancım düğün fotolarınıza baktım kardeşin inşallah çok çok mutlu olur hepiniz harika görünüyorsunuz
batuhanın uslu durmasınada sevindim sende rahat etmişsindir kurtlarınıda dökmüşsün ne güzel siz kars lısınız sanırım doğrumu

evrimcim sana iyi eğlenceler canım bol bol gezersin artık
ben istanbula bir kez gittim oda tarihi yerleri gezmek için eşimle gitmiştik ama yine gidip gezmek isterim artık zeynep biraz büyüyünce gideriz

hoşgeldin denizcim hayırıdr neden aralı pskoloğa götüreceksiniz...

nurancım allah mesıtetsin kardeşinin canım fotolarda sizde süpersiniz maşallah....

bende dün gezmelere gittim sağolsun eşim hadi gezmeye götüreyim dedi ecrinin bıraktık annemlere gece gezmesine gittik ecrinde maşallah çok sever annemlerde kalmayı gece yatıya gitti bezde eve 1 de gelidik yeni bir yer açılmış eşimde duymuş oraya götürdü ...esparka belki duyanlarınız vardır eskişehirliler bilirler orayı gezdik yılbaşı havası gelmiş çok güzel olmuş kardan adamlar vs. iyi oldu canım benim ayın sonunda da izine çıkarım diyor verirlerse ggüzel bir yılbaşı karşılaması yaparız diyorum biz yılbaşı geceleri dışarı çıkmayız k.valdmelerde oluyoruz herkes orada olur tombala oynarız :)))))

Son düzenleme:
sağol canım:)) evet batuhan çok usluydu hiç yaramazlık yapmadı heheh
canım karslı azeriyiz biz dedemin dedesi azerbaycanda şairmiş zamanında ordan karsa göç etmişler
hoşgeldin denizcim hayırıdr neden aralı pskoloğa götüreceksiniz...

nurancım allah mesıtetsin kardeşinin canım fotolarda sizde süpersiniz maşallah....
sağol canım amin inşallah o mutlu olsun yeter bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…