2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım büyük geçmiş olsun çok üzüldüm bende size araba aldığımızın müjdesini verecektim ama kaza haberiyle kursağımda kaldı zaten ben çok korkarım yollarda kaza olacak diye biliyosunuz bizde takla atmıştık
eşimde pazar günü araba almış öylesine pazara bakmaya gitmişti bi aradıki araba aldım dedi aslında pekte sevindiğimi söylüyemem içimde heves kalmadı arkadaşlarla geçirdiğimiz kazadan sonra neyse hayırlısı olsun bakalım inşallah kazasız belasız kullanırız bide işin ilginç yanı eşimin 10 yıllık ehliyeti var ama sadece kimlik niyetine taşıyo yanında araba kullanmayı hiç bilmiyo ne yapıcaz bakalım arabayı eve bile arkadaşı getirdi yavaş yavaş pratik yapmaya başlıcak ben ve kızımın benmesi için aradan çoookkk uzun bir zaman geçmesi gerekiyo
bu arada 2004 model dacia

Son düzenleme:
deryacım çok geçmiş olsun canım gerçekten cana geleceğine mala gelsin allah şükür bişey olmamış ...

sevdacım hayırlı olsun canım benim allah kaza bela göstermesin inş.güle güle kullanın...

kardeşimin yarın kınası var
içim buruk izmite gidicek yakın sayılırız ama evden çıkıyo bi kere Allah utandırmasın gittiği yerde mutlu olsun,
başka ne isteyebiliriz ki

batuhan hastalandı
dün yemek yemiyodu anne acıyo diyerek boğazını gösterdi bi baktım kızarmış gecede ateşlendi sabah doktora gittik
antibiyotik verdi tam da düğün üstü oldu şans işte

sorma ayşegülcüm gece hiç uyutmadı sabahta hemen gittik doktora
ilaçlarını verdim şimdi iyi gibi inşallah toparlar. normalde zaten düğünlerde bana hiç rahat vermiyodu şimdi daha da zor olacak (

slm kızlar nasılsınız..
nurancım çok geçmiş olsun batuhana ..allah acil şifalar versin...kardeşinnide allah yerinde mutlu etsin ...

ecrinin bu gün sesi bozuk kızlar gripti zaten antibiyotik kullanıyorduk ama yinede burun akıntısıda öksürüğüde geçmemişti ilaçlarını kullanıyoruz çocukdr.muza gitmmemiştik sağlık ocağına gitmiştik bir uzman dr.göstermiştik iyi kendi neşesi iyi kötü yiyor iştahı fena değil ama ateşide yok ama öksürükle aşırı burun tıkanmış akmıyorda artık sanırım ilerledi yaa zor nefes alıyor antibiyotiğini biraz daha kullnacağızda bakalım geçmezse randevu aldım dr.muza götüreceği mi nş.geçer dışarıda çıkıyoruz gziyoruz ondanda geçmiyor harhalde ama çok sıkılıyor arabayla zaten gidiyoruz gittiğimiz yere sokakta gezmiyoruz evden eve ama yinede gezme işte acaba ondan mı geçmedi anlayamadım....

ama bizim buralarda herkes grip havalr iyi gibi salgın var sanırım allahtan ateş mızmızlık yapmıyor artık ecrinde maşallah diyeyimde ....

ben ilk defa doğaça ilaç vermeden gripi atlattırdım yasemin tek sebebi artık mızmız olmaması eskisi gibi çekilmez değil hastalığı büyüdüler artık ya eski mızmızlıkları kalmadı gibi

batuhan ve ecrine geçmiş olsun nurancım kardeşinede ömür boyu mutluluklar diliyorum ayyy ne telaşeniz vardır şimdi sizin kolay gelsin batuhan iyi olurda sende eğlenirsin inşallah

zeynebede maşallah pek hasta olmuyo antibiyotik kullanmamız iki veya üç keredir pek grip omaz sadece nezle oluyo burnu akıyo o kadar hiç balgamı olmuyo burnu aktığındada çok güzel sümkürüyo sümüğünü balgam olmamasının sebebide o sanırım bi fırt yapıyo ağzının içine kadar sümük oluyo :))oda 2 günde geçiyo maşallah bağışıklık sistemi kuvvetli sanırım allahtan bu konuda babasına çekmiş...

bu aralar yine boşaldı topiğimiz kızlar nereye kayboldunuz huuu
deryadanda haber yok acaba k.valideleri nasıl oldu bi sorun yoktur inşallah

eşim dün akşam arabayla gezmeye çıktı park yerinden çıkarken balkondan dualarla onu izledim ben ondan daha çok panik yaptım baya heycanlandım bastı gitti bir saat falan gezdi arkadaşınıda almış sonradan yokuşta çalışmış yokuş yukarı biraz zorlandım diyo düz yolda sorun yok bide gelince park ederken zorlandı çok araba vardı aşağıda sonra komşu parketti :))

sağol sevdacım maşallah zeynebe biz yemek yemediğimizden hiç bağışıklık sistemi yoktu biliyırsun bizimde yani tam tersi 2 yada 3 kere kullanmadığı gün olmuştur yani ama artık yemek yemeğe başladığından beri maşallah hhastalığıda azaldı hemde artık biizm b,liyorsunuz antibiyotikle geçmezdi iğne yada artık son zamanlarda hastaneye yatıyordu ne yazık ki ama aetık o günler geride kaldı şükür ki,....

nihayet oldu hemde kendi kendine boşu boşuna yazınstrese sokmuşum kendimi yapmadığı için
bütün uğraşlarıma rağmen 1 kere bile lazımlığna yapmamıştı çişini
dün akşam oturduk beraber oyun hamurlarıyla oynuyoduk kendi kendine bir şekil yaptı ve anne bak çiş oturağı yaptım dedi (biz lazımlık yerine bu lafı kullanıyoruz)
gerçektende çok güzel benzetme yaptı aynı lazımlık gibiydi anne buraya çiş yapıcam dedi oyun yapıcagını bildiğim için yaap dedim bende yapı uzatarak :))
çıkardı pijamasını kendi açtı bi güzel bezini o küçük dötünü küçücük yere sığdırmaya çalıştı zaten pek sever küçücük yerlere oturmayı legolarının üzerine bile oturmaya çalışır neyse sonra kızım orası çok küçük gel senin çiş oturağına gidelim dedim ilk defa itiraz etmeden gittik oturdu ve birden şırrrr diye bir ses ben şok oldum bir çığlık attım eşimle k .validem hemen koştular zeynep çişini yaptı diye bağırdım hemen banyoda bi alkış kıyamet koptu aferimler sana şunu alıcam demeler falan giydirdim içeri girdik 5 dakka sonra anne çişim geldi dedi yine gittik yine yaptı bizimkinin pek hoşuna gitti bir kere kazamısz oldu onun dışında olmadı gece yatarken bağladım bezine yapmıştı bugün hiç bağlamadım ve hiç kaçırmadı çok şükür inşallah böyle güzelh devam edergece bağlamam diyodum ama şimdilik devam edicem bağlamaya çünki çok sık yapıyor uzun süre tutmayı öğrendiinde bağlamıcam
darısı aral doğaç ve ardanın başına inşallah...

gözünaydın canım tabi zaten kendilerini hazır hissettimi bırakırlar annler yani biz sabırsız oluyoruz hemen olsun istiyoruz ...

kızlar selam
geçmiş sayfaları pek okuyamadım. ama sanırım deryanın kayınvalidesi kaza geçirmiş.çok geçmiş olsun diliyorum.
zeynep bezi bıraktı mı! harika bi haber bu'! darısı başımıza inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…