nihayet oldu hemde kendi kendine boşu boşuna yazınstrese sokmuşum kendimi yapmadığı için
bütün uğraşlarıma rağmen 1 kere bile lazımlığna yapmamıştı çişini
dün akşam oturduk beraber oyun hamurlarıyla oynuyoduk kendi kendine bir şekil yaptı ve anne bak çiş oturağı yaptım dedi (biz lazımlık yerine bu lafı kullanıyoruz)
gerçektende çok güzel benzetme yaptı aynı lazımlık gibiydi anne buraya çiş yapıcam dedi oyun yapıcagını bildiğim için yaap dedim bende yapı uzatarak :))
çıkardı pijamasını kendi açtı bi güzel bezini o küçük dötünü küçücük yere sığdırmaya çalıştı zaten pek sever küçücük yerlere oturmayı legolarının üzerine bile oturmaya çalışır neyse sonra kızım orası çok küçük gel senin çiş oturağına gidelim dedim ilk defa itiraz etmeden gittik oturdu ve birden şırrrr diye bir ses ben şok oldum bir çığlık attım eşimle k .validem hemen koştular zeynep çişini yaptı diye bağırdım hemen banyoda bi alkış kıyamet koptu aferimler sana şunu alıcam demeler falan giydirdim içeri girdik 5 dakka sonra anne çişim geldi dedi yine gittik yine yaptı bizimkinin pek hoşuna gitti bir kere kazamısz oldu onun dışında olmadı gece yatarken bağladım bezine yapmıştı bugün hiç bağlamadım ve hiç kaçırmadı çok şükür inşallah böyle güzelh devam edergece bağlamam diyodum ama şimdilik devam edicem bağlamaya çünki çok sık yapıyor uzun süre tutmayı öğrendiinde bağlamıcam
darısı aral doğaç ve ardanın başına inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?