2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tekı yoktu zaten.. dıgerıde ev sahıbı olan yanı cok ıyı davrandı .. bırde ablamız var fıgen dıye o bana ve herkese fal baktı
ay ben cok mrklıyım fala yaaa..

Son düzenleme:
şimdi deryanın kahvesını gorunce yıne aklıma geldı :))))
fal baktırırm ama aklımda hıc tutamam.. cıkarsa aa evet fln olurum

derya ben sana geldıgımde karsılıklı ıcerız ben cok guzel yapıyorum kahveyı. hergunde ıcerım ama tek...
bazen arkadasım gelıo yada o cagırıo ben gıdıom kahveye oyle arada..
sana geldıgımde fal bakarısn bana :)))))))))))))

-barbunyapilaki; canım kolay gelsin çocukla taşınmak malesef zor oluyor heleki onun alışma süreci dahada zor. canım üniversite hastanesinde yapıldı tahlilleri 5 doktor gördü toplamda.ama neden olan matabolik hastalığı bulamadılar. tekrar komaya girerse yapılacak tahlilleri var.ondan sonra bilinecek nedeni.3 saatte bir beslenmesi lazım sabah 8 de kahvaltı yaptı öğlende yemedi artık sabredemedim bağrındım biraz ağladı ,yukarı çıkmıştım şimdi indim uyumuş.odasına yatırdım.artık 3 saatte uyur. 8 -9 saat aç kalmış olacak. Allaha bıraktık artık işi yapacak birşeyim kalmadı. bu çocuğun iştahı yok demekten tüy bitti ama hiçbir doktora anlatamadım derdimi. yada çare olamadıklarından yok bişi diyorlar.kahvaltı hariç 1 öğünü yedirmem 2 saat sürüyor oda 1 köfte yarım dilim ekmek veya 2 haftadır her akşam yağda 1yumurta . bir şurup aldım bugun arı sütlü bakalım etkisi olacakmı.
-sevcecim umarım dediğin gibi olur. bende aksine çocukluğumda ve gençliğimde hiç hasta olmazdım çocuk olduğundan beri sürekli hastayım.stres kaynaklı olmasıda muhtemel elbette.
-ayşegülcüm eşimden biliyorum ben bu alerji olayını. çok sıkıntı çekerdi geceleri uyuyamazdı asla göğüs hastalıkları uzmanı bir doçente gitti . o tedavisi olan bütün alerji türlerinin testlerini uyguladı.neye alerjisi olduğu tespit edildi.3 yıldır haftada 1 gün iğne oluyordu. geçende testi yinelediler epey azalmış alerji durumu .10 günde 1 e döndü aşısı şimdi.bir müddet sonra ayda 1 e düşecek.5 yıl sonunda bitecek sanırım .uzun bir tedavi süreci ama çektiği sıkıntıya göre şükür diyor.
-elif445 ; iştahını açmaya etki edecek şurup,pekmez,ot,çöp, ne olursa bişey yaptınızmı yaptınızsa yaz , ne olursa deneyeceğim( alerji şurubu dışında) bu arada maşallah diyelim aman nazar olmasın kızına.

Son düzenleme:
artıok uzun uzun yazamıcam valla. bu üçüncü..

sevdacım ev eriklide. bağlaraltı.. kaynanam görümcem yardım etcekler.

derya ailen yakınında,şanslısın..ben ha deyince bırakamıyorum kaynanama. okula giderken sadece..

denizcim, günün ii geçmiş, sevindim.fala ben de baylırım.geçen ay ank. tarot baktırdım.

ayşegülcüm senin eşin asker miydi ya,,? hatırlayamadım.. olsun, doğuda da güzel yerler var..

meyalcim, halimize bin kere şükür.. daha ne hastalıklar var, Allah korusun yavrularımızı..

yazmaktan yoruldum..

melıkecım sen bana nereye tasınacagını yazmısmıydın
erıklıde oturuyordun sımdıkıde oralardamı. bana yakın mı ..

sevdacım Allahkolaylık versın ...

hafta sonu ıst a gıdıcektıme sım ızın vemedı neymıs onunla olmalıymısım.. sankı cok aktıfızde.
en cokprogram yapan ılgı gosteren . sevgısını dıle getıren. hadı kalk suraya gıdelım dıyen yada evde su degısıklıgı yapalım dıyen benım .
ona kalsa yatıp uzanmak en ıyısı..

bnm oturdugum evde 20 yıllık eskı bı ev.. esım tasınalım ıstersen dıo merkezı bı yere fln ama ben burayı sevyorum . yazın havuzdayız hep komsularımla gırgır şamata (gercı gecen yaz araldan bısey anlayamadım) bu yaz aral da yuzme ogrenır dıye umıd edıyorum .
kışında ıste gune katıldım dun baya ıyı gectı kadınlar cokg uldurduler benı ,fıkralar fln ..
bızım gunumuz her ay ve 100 lrayla yapılıomayıs ayı bnm 13 kısıyız 1200 e gelıo ıste..
bırde yemek yapılmıyor sadece salata ve tatlı yapılıyor yemegı herkes dısarkan soyluyor kendılerı oduyorlar tabıkıde.
ama genelde aynı yerden ve aynı seyı soyluyoruz kı herkesın yemegı aynı anda gelsn beraber sofraya oturulsun dıye
mayıs ayına kadar evı baya bır toparlamayı dusunuyorum .
suanda aysegul sevda ve emıne bılıyorlar evıme geldıklerı ıcın yerles grı taş seramık mı ne ıste ondan anlamam ben cesıtlerını
ben krem ıstıyorum acık renk ıstıyorum . ev sahıbıyle konusup eger kıradan dusebılırse parke kaplatmayı ıstıyorum acık renk
bırd ekoltuklarıms ıyah renk ınanın bıktım onlardan her ev supurdugumde onlarıda supuruyorum cırpıyorum mınderlerını
hemen yenıden toz oluyor ve muthıs gosterıyor..
koltuklarımıda degıstırıcem Allah ızın verırse..
bırde fıldışı gıbı bı renge boyıcaz evı.

ayyy tullerımı yıkadım bende geberdım yaa takma ıcını esıme bıraktım mekanızmalılar cok zor adam ölduu yorgunluktan
hatta bazı yerlerıde yamuk oldu ... nasıl gozume batıo anlatamam.. o aldıgım yerdekı adamı cagırıp duzelttırıcem
benı arayabılırsınız gelırım dedıydı...
gelsın vallaa ısı ne..
kernarlarındakı mor japon perdelerımıde degıstırıcem kızlar.. bej rengı alıcam yada esıme yaptırıcam yıne..
koltuk takımıda alırsam kesınlıke koşe alıcam ve kırık beyaz bej alıcam. artık sıyah hıc bısey ıstemıyorum
hatta bırde duvar unıtesı yaptırıcaz.. bıze ozel o da cevız beyaz olucak.

Son düzenleme:
canım bütün vitaminleri denedik tek tek adlarını yazmayayım çünkü işe yaramadılar istememişsin aslında ama ben yinede yazayım sipraktin denilen bir alerji şurubu vardı onuda denedik oda işe yaramadı çöp de denedik tozda denedik bitkisel dr.verdiklerindende denedik kendim hatta duydum havuç tuhumuvs.diye onlarıda denedim işe yaramdı .kızmda kusmada vardı sürekli miğde şurubu kullanıyordu uzun süre kullnadık hastaneye yattık 2 kere grip ve ayrıca ishalden o sırada serumun içine kattılar vitamin birde çok zayıftı zaten iyice zayıflayınca dr.muz bir mama verdei pediasure adında kilo almasından çok vitamini karşılasın diye unu zar zor içirdim kusması hastaneden çıkınca azaldı azalıncada yemeğe başladı bunun yanısarada mesir macunu her sabahta pekmez ve bal polen arı sütü karışımınıda içiriyordum suda eritip onunda faydası olumuş olabilir sırf polen bal işe yaramıyor onuda söyleyeyim bunların yanısarada nçok çeşit balık yağları farklı markada sırf balık yağı değil vitamin karışıklı bağışıklık sistemini güçlendirmesi için çinko yetmezliği ilaçları süğrekli kaç şişe bitirdi hiç biririn faydası olmadı bağışıklık sistemi hiç hiç güçlenmedi sadece yemeğe başlayınca biraz düzeldi asla o ilaçların faydası olmadı onları içsee hastaydı içmesede ..daha neler neler canım kullnadı yalnız vimin c diye vitaminden ben pek fayda görmedim ama bazı arkadaşlar kullnadı onlarda dai iştah sorunu vardı iyi gelenler oldu ama tabi kısa süre sonra bıraltılar 3 ay kadar sonra yine içirdiler yine kısa süre faydaa etti böyle işte.bizim tek sorun iştahsızlık değildi kusmada vardı kusması lkesildi yemeğe başladı her bebkte reflü oluyormuş geçiyormuş zamnala ecrinde uzun sürdü geçmedi zaten diş hastalık kusmada eklenince çocuk hiç yemek yemeye zamanı olmadı hastalıktan kurtulamadı ki yavrum hastalıkta iştahsızlıok kusma yapıyor bunlar geçince belkide yemeğe başlamış olabilir birde dr.birde pskoloğa götürün demişti bazılarına ilaç veriyormuş pskologlar yiyormuş ...eğer bir rahatsızlığı yoksa sağlıklıysa kilosuda iyise sorun yok ama bizde böyle değildi kılo iyi olsada sağlık sorunlarımız hiç bitmiyordu ne yazık ki ..çok uzun oldu ama bu konuda en çok ben çektim ben değil bizim abartmıyorum bütün ailelerimiz çekti başaedemdik bu konuda sirlerimiz bozuldu çok zor allah ım yaşatmasın annelere babalara çok kötü yemeğince hastalanıyor hastaoluyor yine yemiyor yani hep peşin sıra bişeyelr oluyor ...umarım sizde çaresini bulursunuz biizm doğuştandı şükür yine iyi ama 3 satte yemez 3 öğün yer ecrinde çok yemez.....

Son düzenleme:
kızlar ya canım sıkkın biraz bunaldım yine 3 gündür temizlik yapıyorum bugün annler geldi nbir sürü sarma sardık günüme yarında cimcik yemeği yapacağız k.valdemle ben kendim yapacaktım hepsini 4 sofralık yemek sağolsunlar imdadıma yetiştiler..ama içim skıldı zaten kafamda bişeye takıldı uyuz oldu yaaa....kimseyle alakalı değil aslında ....

aaah bana pohaça falan deme yasemin löp löp yemeye hazırım valla bu ara çok yiyorum ya iştah felaket napıcam nasıl alışcam ben ya çok zor kilo vermek yapabiliyorum kilo vermeyi ama konsantre olmam zaman alıyor azıcık yavaş yavaş tiksindiriyorum kendimi yiyeceklerde sonra veriyorum başlamam lazım tiksinmeye artık yoksa şişcem bu arada kürtaj sonrası ilk adetimi oldum bugün 3.gün ve felaket bir kan kaybım var düşük yaparken bile bu kadar kan gelmedi yatak döşek her yeri batırdım bu sefer önlemlere rağmen inş. her ay böyle olmam zor yoksa yeni arkadaşlar isimlerinizi tekrar yazarmısınız sanırım herkes karıştırıyor isimlerinizi

denizcim aralın yatağını resmini koyacaktın unutma koyda bakalım bir nasıl olmuş uyku seti aldınmı aldıysan ne tarz aldın bende kararsızım arabalımı yoksa çizgifilm karakterlimi olsun diyorum bilemedim

aa, ayşegül sen kürtaj mı olmuştun canım, geçmiş olsun..[/B]
bu arada benim ismim EVRİM :)

denizcim, biz şu an inegölde oturuyoruz.tayinimi Bursaya çıkarttık, Doruk tıp merkezinin çok yakınındaki bi okula.. taşınacağımız ev de eriklide.. sana yakın değilim ama altı üstü bir otobüs mesafesidir:) bilemedin 2 D
ben de hem salona hem oturma odasına ünite yaptırdım.. hep hayalimdi. oturma odasındakini kitaplık gibi kullanıcam. oğluma yeni yatak alıcaz bikaç gün içinde..beşiğine bugüne kadar tek bir gece bile yatmadı! artık genç yatağı alıcam. uyku seti bakıyorum bi de. çizgi film karakterli düşündüm fakat istediğim gibi bulamadım. benten falan sevmiyorum.. sevimli kahramanlar olmalı.. erkekler için olanlar da ya bentenli, ya arabalı falan.. bakalım, buluruz bişey elbet..,elifcim senin niye canın sıkkın? pohaçaya hayır demem bu arada

Son düzenleme:
aysegul bnm esımın GS lı yatak ortusu takımı vardı yanı nevresım takımı onu kullanıyorum suan
bırde şimşek mc quinn li aldık aral onlara şirin arabalar dıyor byılıyor onlra o yuzdne taç ın koleksıyonunda vardı bızde aldık
bırde ıcınde kucuk peluş yine şimşek mc quinn araba resmı olan bır yastık var hedıyesıymış.
bu aoldıgımız set cıft traflı kullanılabılıyor bı tarafında ayrı resım dıgerınde ayrı resım bulunuyor. cok cici bişey
şimdilik bu kadat yeter dıye dusunuyorum.
odamız daha bıtmedı dolabı yapışkanlı folyoyla kapladık yatak baslıgıyla aynı renk oldular.
yerlerı döşetıcez sımdıde.. hepsı bı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…