- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
-barbunyapilaki; canım kolay gelsin çocukla taşınmak malesef zor oluyor heleki onun alışma süreci dahada zor. canım üniversite hastanesinde yapıldı tahlilleri 5 doktor gördü toplamda.ama neden olan matabolik hastalığı bulamadılar. tekrar komaya girerse yapılacak tahlilleri var.ondan sonra bilinecek nedeni.3 saatte bir beslenmesi lazım sabah 8 de kahvaltı yaptı öğlende yemedi artık sabredemedim bağrındım biraz ağladı ,yukarı çıkmıştım şimdi indim uyumuş.odasına yatırdım.artık 3 saatte uyur. 8 -9 saat aç kalmış olacak. Allaha bıraktık artık işi yapacak birşeyim kalmadı. bu çocuğun iştahı yok demekten tüy bitti ama hiçbir doktora anlatamadım derdimi. yada çare olamadıklarından yok bişi diyorlar.kahvaltı hariç 1 öğünü yedirmem 2 saat sürüyor oda 1 köfte yarım dilim ekmek veya 2 haftadır her akşam yağda 1yumurta . bir şurup aldım bugun arı sütlü bakalım etkisi olacakmı.
-sevcecim umarım dediğin gibi olur. bende aksine çocukluğumda ve gençliğimde hiç hasta olmazdım çocuk olduğundan beri sürekli hastayım.stres kaynaklı olmasıda muhtemel elbette.
-ayşegülcüm eşimden biliyorum ben bu alerji olayını. çok sıkıntı çekerdi geceleri uyuyamazdı asla göğüs hastalıkları uzmanı bir doçente gitti . o tedavisi olan bütün alerji türlerinin testlerini uyguladı.neye alerjisi olduğu tespit edildi.3 yıldır haftada 1 gün iğne oluyordu. geçende testi yinelediler epey azalmış alerji durumu .10 günde 1 e döndü aşısı şimdi.bir müddet sonra ayda 1 e düşecek.5 yıl sonunda bitecek sanırım .uzun bir tedavi süreci ama çektiği sıkıntıya göre şükür diyor.
-elif445 ; iştahını açmaya etki edecek şurup,pekmez,ot,çöp, ne olursa bişey yaptınızmı yaptınızsa yaz , ne olursa deneyeceğim( alerji şurubu dışında) bu arada maşallah diyelim aman nazar olmasın kızına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?