2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çokkkk mutluyum
günlerdir yazasım yoktu sonucu öğreneyim diye ne kimseyle konuşmak ne bişey yapmak geliyodu içimden ama çokkk şükür Allah yüzümüze baktı ne düzenimiz bozulcak ne bakıcı işsiz kalacak herşey şimdilik istediğimiz gibi oldu binlerce şükür olsun
Kırıkkalede evimize 15 dk uzaklıkta yürüyerek gidebileceğim bi meslek lisesinematematik öğretmeni olarak atanmış bulunmaktayım 10. öğretmeniyimi derslerim bayaa az olur sanki ohhhhhhhhhhh bolca evimde olucam artık çok mutluyum çokkkkk

inanmıyorum serpilllll çok mutlu oldum inan gözlerim doldu sanki kendim kazanmış kadar sevindim inan süper bir haber bu yaaaa hayırlı olsun canım göreve ne zaman başlıyorsun peki

nurancım allah mutluluğunu bozmasın kardeşinin bi ömür mutluluklar dilerim canım sevindim batuşa soru çıkarmamaış demek doğaçın boğazı kızardı yine bu kez antibiyotiklik durum olucak sanırım grip falan değil doğaçın şişer ateşlernir kesin çok öksürüyor yemek yerken öğürmeye başlıyor yavaş yavaş (

canım ne kadar mutlu oldum anlatamam hiç çalışmadım diyordun hemde otruduğunuz yer çıkmış çok çok şanslısın inş.hayırlısı olur canım çok sevindim senin adına ...

Son düzenleme:
çok sağolun kızlar çok mutlu herkes çok da şaşkın ; burdaki hocalar başta olmak üzere . Kırıkkale olmasına bende çok ihtimal vermiyodum yakın bi il çıksa bari diyodum ece babasıyla kalır ben giderim diyodum ama çok şükür böyle oldu Allah utandırmasın bundan sonrasında

nuran kardeşin evlenmiş hayırlı olsun Allah mesut etsin canım gelin vermek zor oluyo demi yaa bende ablamda ağlamıştım onlar mutlu olsun yeter çok uzak değillermiş canım

doğaça geçmiş olsun ayşegül ben eceye keçiboynuzu pekmezi başladım baktım kan ilacı filan içmiyo kanıında yükselmesi lazım günde 3 kere veriyorum bakalım faydası olcakmı sevdi şükür de içiyo en baştan beri vereydim keşke

Slmmm kızlarrr...
serpilcim aynen bende çokkk sevindim senin adına hayırlı olsun arkadaşım..

kızlar size de tsk ederim Allah bir daha göstermesin inşallah geçen haftadan beri hala olayın şokundan kurtulamadı kayınvalideler sürekli ağlak ağlak dolaşıyor,oğlumun arabası gitti diye üzülüyorlar babası tutturdu bunu satıp yenisini alalım diye ben ve eşim gerek yok diyoruz çünkü seviyoruz arabamızı az yakıyor vs..bakalım şimdilik hala serviste 10 gün sonra falan çıkcak sol taraf komple değişecek..

Sevdacım yazamadım sizin de arabanız hayırlı olsun tatlım allah kaza bela göstermesin inşallah eşin de aynı ben gibi kullanıyor sanırım ama isterse öğrenir hemen kapar..

Nurancım gözünüz aydın canım hayırlı uğurlu olsun,kardeşine bir ömür mutluluklar diliyorum..

asrın geldi yine devam etcem..

ya kızlar ınanın hıc hıc ıyı deıl gıdışatımız.. sakın bnmkıde oyle demeyın cunku ben aral gıbı bı cocuk gormedım
annemı bayıltıcak dereceye getırdı. tansıyonu fırladı kadının gelıgıne gelecegıne bın pışman oldu.. hıc durmadan
ama hıccccccccccccccccccccccccc durmadannn sureklı olarak eve ve bıze zarar verıyor cıglıklar atıyor..
kocaman ve agır oyuncaklarını annemın amelıyatlı dızıne atıyor.. kadın uyurken uzerıen kocamann mınderlerı koymuş boguluodu kadın
babaannesı bana gelınce sen gıttt pıs babannee balkondan duş öll kanasın kalbinn dıyor
supurgenın sapını alıp avızelere vuruyor dıgıturk kartını cıkarıp kırdı
vcd nın uzerıen vuruyor tv yı kapatıo fıslerı cekıo prızı yerındne söktü. parmagını ıcıne sokuyor
tv uzerınde bnm fıllerım vardı bıberonuyla onlara vurup aşağıya duşurup kırmaya calışıyor
kıtapları defterlerı yırtıyor
banyodan sen gıt yumuşatıcıları al (ıkı tane) yerlere dokerken kaptım son anda
yemek yedırmıyor kendısıde yemıyor artık..
acılenkreş bulmam gerek
tum bu yazdıklarımı cogu unuttugum şeyı 10 dk ıcınde durmadan yapıyor
odasınakılıtledım bugun .. cunku yaptıkları cok buyuk zararlara ulaştı ne laftan ne gezdırmekten nede doverım tehdıtlerınden uslanmadııg ıcın kılıtledım
baya agladı 3 dk sonra actım dayanamadım bı daha yapmıcammm soz verıyorummm dedı dıye
ıkı dakka surdu ancak..........
dunde dısarı attık dedesı aldı ..
bugun sen karsı komsum hacı teyzeye gıttt delı gıbı kapısına vuruoo kadında actı gelsın dedı kadın da ıkı dakka kaldı annem onu almaya gıttı
kulluklerı yalıomuş cam sehpaya cıkıomuş kıtaplıgı devırmış. ve dolapları açıp ıcındekılerı cıkarmıs
o kadar hızlı kı anlatamam.
ne yapacagımıs asırmıs durumdayım asla tv ızlemıyo r asla bısey kanmıyor asla soz dınlemıyr asla gezdırmeyle yorulmuyor
uyumuyor
ne gece ne gunduz
ve uyutmuyor...........
delırmek uzereyım annem bana acıyor resmen
kreilerde maşallah ne pahalılar yaaa tam bır cıkmazdayım
odullendırme bıle yaptım ama yok yok yok anlamıyor.. sen gıt vıledayı bul ıcınde de su vardı puskulunu suyun ıcınden cıkar sapından surukluye surukleye tum evı sula .
ve elınden almaya calsıırken mos or oluyor bılıyorsunuz bebeklıgınen berı katılma huyu var nefesı kesılıyor..
bu kez beynıne o an oksıjen gıtmıo bayılcak gıbı oluyor
cok şaşkınım
annem burda dıyede ıyıce delırdı..
cocugumu sevemıyorum yaa.. kreş tek carem ama bez olayı var 1 saat acmıyorum soylesın dıye rahatsız olur soyler dıye yokkk
banamısın demıyor kakalı sekılde oynuyor oyle kesınlıkle tuvalet egıtımıne karsı zaten

dun aralı dısarı cıkaralım dedık babasıyla..
burnumuzdan getırdı.. avm ye gıttık yanında ıkea ve leroy merlın var.. her yerı brbırıne kattı.. bızden bır anda koşup mazaglara gırıp her yerı talan ettı babası zorla aldı. calısanlar şok oldular yaaa.
neler oluyor cocuguma

amin canım inş.bundan sonra daha iyi olur.:)))
ben ecrine 7.ayından beri her sabah sulandırıpta pekmez içiriyorurdum bu aralar ara vermiştim bir ara burnu kanamaya başladı bende kansızlık yapmış olabilir ihtimaliyle kan şurubuna başladım kansızlık iştahsızlık yapıyor tabi gelişimini etkiliyor bende başladım...

denizcim zor valla işin Allah kolaylık versin bende 2.yaş diye düşünüyorum amabi gidin bakalım ne diicek psk
deryacım çok özür dilerim yaa kafa bi milyondu yazmadım heralde sana çok gçmiş olsun yine verilmiş sadakaları varmış canım bişey olmamış Allah yaştmasın tekrar
sevdacım sizede hayırlı olsun demedim sanırım kusura bakmayın bu hafta dağınıktım ne yaptığımı bilmiyorum hatırlamıyorum

bende dün direksiyon sınavına girdim ve kaldım kızlar inanamazsınız ya diğer arkadaşta kaldı hadi onun direksiyon hakimiyeti filan kötüydü ama ben çok iyi kullanıyodum 3 kere stop etti heyecanladım hiç yapmamıştım derslerde ama adamlar bana gıcık oldu heralde kendime çok güveniyo gibi davrandım onlar konuşmuyo bişy sormuyo ben konuşturmaya çalıştım diyemi kızdılarki diyorum bilmiyorum yada hızlı gittim belki ondan bilmiyorum 4.viteste gittim de biraz:))) bize ders veren hoca girseydi yanımızdageçerdik bize arka çıkardı ama hiç tanımadığımz bi amca vardı tabii hiç bişey demedi sonra hocada duyunca şaşırmış serpil nasıl kalmış ya filan demiş herkes stop ettiriyo heyecanlanabilir başka bişey olmuştur demiş bilmiyoum artık sinir oldum aam bugünkü sevinç onu gölgede bıraktı haftaya tekrar girecem bu kez hep 2yle gidecem gıcıklar nolcak

sen ne veriyosun yasemin ben ferro sanol şurup aldım ama çok kötü benim midem bulandı tadına baktım da ece hiç içmedi zorla içirdim yemek yemedi filan ben 5-6 gündür günde 3 yada 2 öğün bi tatlı kaşığı veriyorum yılbaşında tahlil yaptırırız yükselmedise şurup alırım dedim ama bakalım

denizimcim çok üzüldüm doğrusu ne diyebilirimki istersen bir götür pskoloğa ..biliyorsun ecrinde bu şekildeydi uzun zamandır biz balık yağı içiyıruz oyuncak zaten oynamaz bu yüzden huysuzluk yapıyordu nasıl olduysa düzldi maşallah artık hiç beni yormuyor kızım hanımhanımcık oldu ama benim evim hala çıplak diyeyim yani hiç eşya yok çünkü ecrin her yeri kırıyor zararlı şeyleri hala bakmaya ellemye bayılıyor dediğin gibi pirizlerde dahil ama ne yapalım suyuna gidiyoruz buna şükür eski haline dönse nasıl dayandığımı bile bilmiyorum zaten ....

Son düzenleme:
yok canım biz bebekken bile vermedik onu çünkü ecrini kusturuyordu çok kötüydü o drmzu bize santafer şurubu vermiştir o gün bugündür evimizde hep bulunduruyorum küçükkende onu içti hep ...yoksa diğeri asla içilmezya berbat bişey ecrinde zaten içmemişti...

serpilcim saglık olsun yaa.. gecersın ıkıncı sansında ınsallah.
ama ole ıkıde gıdıcem 4 te gıdıcem olmaz kafana gore. yolun durumuna gore vıtesı buyutup yada kucultuceksın zaten cok kullandırmıyorlar kı
yanı bızım zamanımızda oyleydı.
bence sen yavas kalk yavas park et .. anıden durma
stop ettırmen buyuk puan kaybı oluo zaten
onada dıkkat et rahat ol
once aynalarını fln kontrol et kemerını bagla ve ıkı elınle tut dreksıyonu . tek elede kızıyorlar
hee sınyallerını asla unutmaaaa ondan da ck puan krııyorlar

ah a h bıldıgın gıbı deıl yasemın.. ıst dan döndugumden berı tuhaf........
gecede uyumuyor kı uykusuzum sınırlerım bzuk yorgunum bırde annem var
ınsan rahat edemıo mısafır olunca..
kreş araştırıyorum aral denız ıcın..4esım paramız yok desede 1 ayda olsa yollıcam
bezden kesemedım ya kac aydır ugrasıyorum
yapmadıgı yer kalmadı. odul fln anlamıo cocuk
orda bezden de keserler belkım

serpilcim atamana çok sevindim canım şans gerçekten de yakın yere çıkması
direksiyon sınavında stop ettirmek puan kaybettiriyo canım ama haftaya telafi edersin

Serpilcim bizde de bebekliğinden kansızlık var doktorumuz maltofer diye bir ilaç verdi küçük küçük tek dozluk şişelerde karamelli bir tadı var ve asrın çok severek içiyor(ben portakal suyunun içine koyuyorum) onu deneyebilirsin..

Direksiyon sınavını da verirsin yeterki heyecan yapma rahat ol çok biliyormuş edasında olma dediğin gibi belki rahatlığın batmıştır

denizcim aralda hiperaktiflik var seninde dediğin gibi.
psikoloğa götür onun tavsiyesiyle kreşe verirsin. enerji fazlalığından öyle çok yaramazlığı

Denizcim hoşgeldin sen de..(gerçi çok hoş olmamış aralın karşılaması ama..)
anlattığın kadarıyla gerçekten azıtmış biraz bu aralar ama sanıyorum ki psikolojik bir tepkidir sen bence mutlaka git çocuk psikoloğuna onlar nedenini bulup yardımcı olurlar canım..
Bizimkileri sormuşsun belki önceki sayfalarda okumuşsundur kayınvalide ve peder bizim arabayla trafik kazası geçirdiler neyseki onlara birşey olmadı ama araba şu an serviste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…