kızlar çokkkk mutluyum
günlerdir yazasım yoktu sonucu öğreneyim diye ne kimseyle konuşmak ne bişey yapmak geliyodu içimden ama çokkk şükür Allah yüzümüze baktı ne düzenimiz bozulcak ne bakıcı işsiz kalacak herşey şimdilik istediğimiz gibi oldu binlerce şükür olsun
Kırıkkalede evimize 15 dk uzaklıkta yürüyerek gidebileceğim bi meslek lisesinematematik öğretmeni olarak atanmış bulunmaktayım 10. öğretmeniyimi derslerim bayaa az olur sanki ohhhhhhhhhhh bolca evimde olucam artık çok mutluyum çokkkkk
selam kızlar
düğümüzü yaptık çok güzel geçti
ayrılık çok zordu ama( o mutlu olsun yeter
dün sabah 9 da geldiler gelini çıkarmak için düğün ve evleri izmitte olduğu için erken gelmek zorunda kaldılar ordan evlerine izmite gittiler kurban falan kesildi akşam düğüne gittik bizde
batuhan çok sakindi hiç ağlamadı beni hiç yormadı dedesiyle falan oynadı bende hiç yerimde durmadım ne oynadım ne oynadım bütün kurtlarımı döktüm :)))
kızlar çokkkk mutluyum
günlerdir yazasım yoktu sonucu öğreneyim diye ne kimseyle konuşmak ne bişey yapmak geliyodu içimden ama çokkk şükür Allah yüzümüze baktı ne düzenimiz bozulcak ne bakıcı işsiz kalacak herşey şimdilik istediğimiz gibi oldu binlerce şükür olsun
Kırıkkalede evimize 15 dk uzaklıkta yürüyerek gidebileceğim bi meslek lisesinematematik öğretmeni olarak atanmış bulunmaktayım 10. öğretmeniyimi derslerim bayaa az olur sanki ohhhhhhhhhhh bolca evimde olucam artık çok mutluyum çokkkkk
çok sağolun kızlar çok mutlu herkes çok da şaşkın ; burdaki hocalar başta olmak üzere . Kırıkkale olmasına bende çok ihtimal vermiyodum yakın bi il çıksa bari diyodum ece babasıyla kalır ben giderim diyodum ama çok şükür böyle oldu Allah utandırmasın bundan sonrasında
nuran kardeşin evlenmiş hayırlı olsun Allah mesut etsin canım gelin vermek zor oluyo demi yaa bende ablamda ağlamıştım onlar mutlu olsun yeter çok uzak değillermiş canım
doğaça geçmiş olsun ayşegül ben eceye keçiboynuzu pekmezi başladım baktım kan ilacı filan içmiyo kanıında yükselmesi lazım günde 3 kere veriyorum bakalım faydası olcakmı sevdi şükür de içiyo en baştan beri vereydim keşke
amin canım inş.bundan sonra daha iyi olur.:)))
ben ecrine 7.ayından beri her sabah sulandırıpta pekmez içiriyorurdum bu aralar ara vermiştim bir ara burnu kanamaya başladı bende kansızlık yapmış olabilir ihtimaliyle kan şurubuna başladım kansızlık iştahsızlık yapıyor tabi gelişimini etkiliyor bende başladım...
sen ne veriyosun yasemin ben ferro sanol şurup aldım ama çok kötü benim midem bulandı tadına baktım da ece hiç içmedi zorla içirdim yemek yemedi filan ben 5-6 gündür günde 3 yada 2 öğün bi tatlı kaşığı veriyorum yılbaşında tahlil yaptırırız yükselmedise şurup alırım dedim ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?