2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benim pamuğum da uyumak istemedi masal anlattım ama yumurcakkk diye içeri kaçtı ben 2 dakika kestireyim dedim tilki uykusunda baktım bir süre sonra yatağa yanıma yattı belime sarıldı uyudu aşkım benim..
bu aralar acayip bir aşk yaşıyoruz sürekli öpüşüp,koklaşmak istiyor yatağa yatır mıncıkla bayılıyor sıpa..

konuşması da arttı sizinkilerde öyledir tahmin ediyorum ettiği laflara şaşırıp kalıyorum çoğu zaman..bana espriler falan yapıyor büyüde de..

Kızlar bu arada bu sefer sıkı diyetteyim ve sanırım eriyorummmm
Giyemediğim kıyafetlere falan girer oldum çok mutluyum ama bozmayacağım tam gaz devam daha 9 kilo var..
3 ay sonra yani 6marta gün almış bizimkiler 3 ayda o fazlalıklar gitmeli eski gelin olaraktan ortalarda olacağım ne de olsa..
offf şimdiden telaşesi başladı ne giycem,saçım ne olcek vs..(kestirdiğime çok pişmanım)

Bu arada internet satışlarıma devam..
2 gece elbisesi sattım eşim bugün buluşup verecekti onların parasıyla yenisini alcam düğün için...
geceleri de oturup kırlent tasarlıyorum yeni ürünlerimi ekliycem bakın bi yorum yapın ..

deryacım düğün telaşında verirsin kiloları
ben gamzenin nişanında istediğim gibi elbise bulamadım basenlerimden falan olmuyodu yada güzel durmuyodu giydiklerim 67 ye çıkmıştım
o gazla inat ettim şimdi 60.5 kilodayım. 2 ayda 6 kilo verdim. dahada versem tam süper olacak :))) hamile kalmadan 58 e falan insem dahada güzel olacak

deryacım ne güzel satış yapıyosun maşallah diyeyim:))
zaten el becerilerin senin çok güzel kırlenteleri yükle canım bizde bi bakalım

of of bana kilo demeyin acayipiştahlıym herzamanki gibi ; 66 oldum sanmıştım bayram dönüşü ama hem adet hem bayram şişliğiymiş 64 65 im şuan tabiii versem keşke nuran sen de süper vermişsin yaa stres bişey yapamıyo bana işyerinde problem olmuyodu alışmıştım bu sıralar hep mini ebise giyiyodum ama yüzlerce ergenin içinde giy bakalım şimdi sıkıyosa diz altı etekler bol pantolonlara dönücem anlaşılan
derya sana da maşallah canım yaaa inş bol bol satış yaparsın canım para kazanmak güzel bişey demii
eceylede biz aşk yaşıyoruz asrın gibi öpüyo kokluyo ben öpeyim istiyo karnına sırtına masajlar yaptırıyo uyudu şimdi oynaşırken vee evet hiç susmuyo bi susta seyret şu tvyi diyorum yaa ya olanları anlatır ya soru sorar 'senin ayakların sıcak ama benimkiler üşümüş ece dedim 'oooo çok soğuk anne çorap giymen gerekecek bence dedi gerekecek gerekiyo iyi olacak bence tabikii çok kullanıyo bu sralar
dediğin kan ilacınıda not deyim yarın ; biara bakarm pekmezi çok güzel içiyo ya onun faydası olur belki
bi kaç gündür isteksiz yemek konusunda son bi azısı patlamış diğeridemi patlııcak nedir ayaklarımbacaklarım ağrıyo diyo bakıcıyada kollarım ağrıyo demiş bugün vücududa sıcak biraz süt içiyo durmadan grip olmaz inşallah da diştir bakalım

bol bol yazayım da artık çok vaktim olmaz belki daa ders filan çalışmam gerekiyo kanak bulmam lazım önceokulagidip kaç saat dersim olcak hangi sınıflar ne anlatıcam öğrenmem lazım offfffff çok işim var

denizcim o yolda 2 tur attırmıştı hoca 4 le gitmiştim yoksa diğer dediklerini zaten hep yaptım onlarda hatam yok bence adamlar hem stop ettirmemden hemde onları konuşturmamdan kıl oldular heralde daha doğrusu bi tanesi diğerini görmedim bile neyse yarın kursa gidicem öğrenirim nerden kırmışlar puan bende 40 yıllık şoför gibi muhabbet etmeye kalktım neyse tutarım çenemi cts günü artık bi de benim hocam olcak yanımda daha güvende hissederim kendimi alışmıştım ona oda beni biliyo sonuçta bi hatmı görrüse uygun bi şekilde söyler hayırlısı artık

deryacım tekrar çok geçmiş olsun canım arabanıza nazar değdi allahtan kaskoluymuş karşılıyormu bari
denizcim arala nolmuş öyle yav bencede götür bi dr.a normal gelmedi banada bizimkide yaramaz inat falan ama korkutmakta buldum ben yöntemi başka baş edemiyorum

serpilcim tekrar hayırlı olsun canım öğretmen oldun sonunda başardın eceye eve daha çk zaman ayırırsın inş. doğaçta çok güzel konuşuyor herşeyi anlatıyor sohbet ediyor büyük çocuk gibi babası yürü git lan diyo öyle yürü git lan deme çok ayıp diyor gülmekten yıkılıyoruz çok hikayesi var anlattığı hayal dünyası çok geniş aşk konusuna gelince hat safhada bizdede geliyor geliyor anne seni çok seviyorum diyor öpüyor hemde ne öpme yumuluyor resmen
ii
bugün çok güzel bir gün geçirdik bu arada kkdan balıkesirli bi arkadaş buldum kızlar bugün ona oturmaya gittik doğaçla veee birbirimizi çok sevdik anne adayı kendisi 6 aylık güzel bir gündü elektriğimiz süperdi eşler tanışcak yakın zamanda inş. onlarda anlaşır balıkesir benim için güzelleşir bi tane daha var tanışcağım onuda kkdan buldum o çalışıyormuş fakat bugün bana msj atmış tanışalım görüşelim diye dedim çalışıyorsun falan haftasonu boşum demiş bende sen karar ver dedim saat yer falan buluşalım dedim cvp gelecek yarın bugünki arkadaşta aklıma girdi baya bizim buraya taşının diye yakın olalım diye ama çok uzak evleri bilemiyorum kararsızım

öfffffff zeynep yazdıklarımın hepsini sildi sinir oldum ne kadar8da uzun yazmıştım neyse özetle geçeyim bari
serpilcim kendi mesleğin olan yeni işin hayırlı olsun canım inan çok ama çok sevindim ama ergen çocuklara dikkat :) bizim zamanımızdaki gibi değil şimdiki gençlik onlara söz geçirmek biraz zor olabilir
denizcim aral her zaman yaramazdı ama son zamanlarda gerçekten abartmış bencede mutlaka psikoloğa götürmelisin canım seni çok fazla yoruyo bunun altında yatan bi sebep vardır mutlaka
bu arada kızlar 4 gecedir zeynebin altın bağlamıyorum daha doğrusu o bağlatmak istemiyo ve sabah kupkuru kalkıyo bu iş tamamdır sanırım

slm kızlar
serpil çok tebrik ederim.
nurancım düğününüz hayırlı olsun .
denizcim bence de önce psikologa götür.tuvalet eğitimi deyip geçme.çocukta çeşitli travmalara sebep olabiliyor.kreşte bu eğitimi veremezler herşey daha kötü olabilir.kreşe verceğin parayı ,iyi bir psikologa ver.internetten falan biraz araştırıp bu konuyla ilgili kitaplar alabilirsin.aral zeki bir çocuk bunları bilerek yapıyor bence.kitaplar olmasa belki kağan da farklı bir çocuk olurdu.ben çok şey ögrendim ve uyguladım.hem kendime hem oğluma yatırım oldu.
derya ,benim de kaynım evleniyor.temmuzada düğün var.5 kilo verip ,ne giyeceğime karar vermem gerekiyor.saçlarının kısa olmasına üzülme ,kısa saçtan da çok şık topuzlar yapılıyor.güzel modeller bulursan bana da göster.

slm kızlar kaynatmışsınız yine.

denizcim bencede pskoloğa götürmelisin belkise selcanında dediği gibi tuvalet eğitimi yada başka bir sebepten dolayı bu şekilde davranıyor olabilir sen ne kadar iyi davransanda altında yatan başka bir sebep olabilir..

derayacım sana kocaman bir maşallah çok azimlisin hem kilo konusunda hemen gerçekten çok iyi bir iş çıkarıyorsun nasıl akir buuyorsunda o kırlentleri yapıyorsun aman nazarımız değmesin ..kıyafet nettede çok güzel şeyler olabiliyor saça takılma uzun istesende çıtçıt yöntemiyada benim bir tane vardı uzun kuyruk siyah onun gibi şeyerlede bulabilirsin ama kısada çok güzel oluyor başka modellerde ...

ayşegülcüm senin adına çok sevindim canım sıkılıyor diyordun iyi olmuş bu arkadaşı bulmak yinede dikkatet canım sonradan canıı sıkacak bişey olmasın çok fazla tanımadığın kişilerlede yakın olmak iyi değil bazen canını sıkabiliyorlar

serpilcim yeni bir dönem başalayacak senin için yeni bir düzen önceki iş yerin nasıldı pek bi,liyorum ama gençlerle uğraşmak zor gerçekten ...

selam kızlar...
geçmişe baktım biraz
deryacım geçmiş olsun son durum nedir.
nurancım Allah kardeşinin bahtını açık etsin...
hasta bızdıklara geçmiş olsun eneste hasta yine iğne yiyor.
dün sağlık ocağına götürdüm. ilçalarını içmiyor dedim
hemen doktorun yanına gidip ben ilaçlarımı içiyorum diyor
hahaha doktorda ozaman anne yalan söylüyor dedi
aaa bi yalancı çıkarmadığı kaldı o da oldu..... eşşek sıpası yaa
ona iğne verdi bende çok kötüyüm antibiyotik verdi banada
kulaklarıma vurdu benimde akıyor ve ağrı var..
eneste iştah sıfır çıldıracağımmm..
bu hafta kendimi psikloljik olarak çok iyi hissediyorum kızlar
doktor ilaçlarımı değiştirdi sanırım iyi geldi
uyuşmalarım ve sinirli hallerim biraz yatıştı gibi
84 kiloya ulaşmışım bu arada
bizim mutfakta çalışan nilgün abla var
karar verdik beraber vericez bu kiloları.....
hee unutmadan zeynebe kocaman bir maaşallah darısı başımıza...
enes şu anda uyurken ve dışarı çıkma haricinde bezsiz.. ama ece gibi kakasını beze yapıyor...az az ilerleme oluyor yavaş yavaş halledicez bizde inşallah.

konuşmalar herkeste artmış maşallah ecrin çok uzun zamöandır konuşma işini bitirdi maşallahkonuşmaların lakin ama şakalaşma espiri ukalalık hatta birşey isteyince nereden duydu bilmiyorum ama hadi çene yapmada gidelim gibi vs.yani tam anlamaıyla bviz gibi çok uzun uzun uzujn konuşabiliyor ki hiç susumuyor tvde bakmadığından oyuncakda oynamadığın sürekli konuşuyor dediklerini tekararlama felan yok başka şeyelr sürekli konuşuyor...birde ellerini felan oynatark bazen konuşuyor çok hoşuma gidiyor hararetleniyor...

denizcim Allah bizlere sabır versin...
inan enestede aynıya yakın durumlar var
sizinki anlattığına göre çok çok şiddetli boyutlarda..
bende selcan gibi çocuk psikolojisi ile ilgili araştırmalar yapıyorum
başka türlü üstesinden gelemeyeceğim.
ya illaki beyfendinin suyuna gidiceksin.
istediği illa olucak
kendini yerden yere vurmalar
inatlaşınca sakinleştirmesi de zor oluyor
sonra bendede sinir krizleri
bağırmak istemiyorum illa bağırtacak
bu seferde ağlıyor... e tabi ben çok üzülüyorum..
daha sabırlı olmaya çalışıyorum bir şekilde atlatmaya çalışacağız

canım çok geçmiş olsun bak sen enese birde anneyi yalancı çıkarıyor yaramaz senii çok geçmiş olsun ikinizede canım benim allah şifalar versin havalardan sanırım herkes serildi bu aralar...

pskolağa gidiyormusun hala esracım sen..nasıl durumlar iyi mii evde nasıl eşinle bayadır anlatmıyorsun...

bugün hiç iyi değilim bende dün dr.gittim boğazlarım çok fena iltihaplanmış antibiyotik verdi ne oluyor bu sıralar banada anlamıyorum yaa vücudum çok dirençsiz kaldı sanırım çok sık hasta oluyorum ...:2::2::2:

esra ve yasemin geçmiş olsun kızlar hem size hem hasta olan bebişlere

yasemincim haklısın dikkat etmek gerekyor ama ben bu arkadaşın açık gönüllüğünden temizliğinden eminim ben ilk konuşmada anlarım kimin ne olduğunu merak etme

geçmiş olsun yasemincim dikkat et kendine
zeynep ve enes e maşallah ne güzel gecedende kurtulmuşsunuz sevda
ecede artık kuru kalkıyo gece gelse çişi uyanıyo yapıyo ama ben yinede bağlıyorum şimdi ıslatsa nerde ne zaman kurutucam kakasınıda önceden bez bağla illa derdi karnım ağrıyo derdi artık yapıyo rahat alıştı yani çok şükür darısı enese ; çok palavracılar esracım ecede öyle
birde artık hayalli arkadaşları filan var bizimkinin parkta bi kedi bulur onu kaydırır evde kanepeye oturunca kızar igel pigelın üstüne oturdun anne kalk ordan der parkta bazen bana verir al sen şunu tut ben kaydırağa çıkınca ver kaydırcam der :) heeeeeeeeee birde bi kendi kayıyo sonra birlikte kayalım diyo neyse kimse yokken kayıyorum da sonrada hadi anne şimdi ben oturayım sen kay diyo yok kızım ben korkarım dediğimdede korkma anne ben burdayım diyo yawrum yaaa Allah yokluklarını acılarını göstermesin

ayşegül ohh iyi olmuş ortam yapınca zaman daha güzel geçer ben aramam öyle büyük şehir olsun gezilcek yerleri çok olsun filan arkadaşlarımn olsun gerekirse evde otururum onlarla o yüzden burdan gitseydim üzülürdüm seviyorum arkadaşalrımı

yasemincim işyerim çok rahat benim erken çıkıp geç geliyorum izin rahat akşama kadar bazen hiç iş olmaz nette film izle dizi izle çene yap arkdaşlarla öğrencilerle ama insan diplomasıı aldığı eğitimin gördüğü mesleği yapmak istiyo yorulsamda uğraştırsalarda napıyım ben istedim başa çıkarım zamanında nasıl çıktıysam şimdi onun üstüne 5 yaşda yaşlandım daha kolay olur heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…