- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
esra ve yasemin geçmiş olsun kızlar hem size hem hasta olan bebişlere
yasemincim haklısın dikkat etmek gerekyor ama ben bu arkadaşın açık gönüllüğünden temizliğinden eminim ben ilk konuşmada anlarım kimin ne olduğunu merak etme
geçmiş olsun yasemincim dikkat et kendine
zeynep ve enes e maşallah ne güzel gecedende kurtulmuşsunuz sevda
ecede artık kuru kalkıyo gece gelse çişi uyanıyo yapıyo ama ben yinede bağlıyorum şimdi ıslatsa nerde ne zaman kurutucam kakasınıda önceden bez bağla illa derdi karnım ağrıyo derdi artık yapıyo rahat alıştı yani çok şükür darısı enese ; çok palavracılar esracım ecede öyle
birde artık hayalli arkadaşları filan var bizimkinin parkta bi kedi bulur onu kaydırır evde kanepeye oturunca kızar igel pigelın üstüne oturdun anne kalk ordan der parkta bazen bana verir al sen şunu tut ben kaydırağa çıkınca ver kaydırcam der :) heeeeeeeeee birde bi kendi kayıyo sonra birlikte kayalım diyo neyse kimse yokken kayıyorum da sonrada hadi anne şimdi ben oturayım sen kay diyo yok kızım ben korkarım dediğimdede korkma anne ben burdayım diyo yawrum yaaa Allah yokluklarını acılarını göstermesin
yasemincim ilaç kullanmaya devam ediyorum... eşim yine işsiz.. aramız da idare eder.. yani saygı var sadece artık sevgi yok... enes için biraradayız bir değişiklik yok durumumuzda.hakkımızda hayırlısı
ayşegül ohh iyi olmuş ortam yapınca zaman daha güzel geçer ben aramam öyle büyük şehir olsun gezilcek yerleri çok olsun filan arkadaşlarımn olsun gerekirse evde otururum onlarla o yüzden burdan gitseydim üzülürdüm seviyorum arkadaşalrımı
yasemincim işyerim çok rahat benim erken çıkıp geç geliyorum izin rahat akşama kadar bazen hiç iş olmaz nette film izle dizi izle çene yap arkdaşlarla öğrencilerle ama insan diplomasıı aldığı eğitimin gördüğü mesleği yapmak istiyo yorulsamda uğraştırsalarda napıyım ben istedim başa çıkarım zamanında nasıl çıktıysam şimdi onun üstüne 5 yaşda yaşlandım daha kolay olur heralde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?