2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben uyku tulumu giydiriyorum mutlaka içim rahat etmiyo üzeri açık olunca örttüğün andada anında açıyo böylesi çokdaha rahat oluyo yayıla yayıla üzeri açık yatabiliyo en azından
ben kendimde üstüm açık uyuyamam illa incecikte olsa bişey örtülü olacak ...
eskiler derya çuyurken insanın üstüne kar yağarmış diye :)

keremce hoşgeldin sık sık uğra bekleriz
gerçi aramıza yeni katılan arkadaşlar bi iki gün takılıp sonra ortadan kayboluyolar nedense
umarım sende öyle olmazsın...

saol canım hoşbulduk

keremce hoşgeldin sık sık uğra bekleriz
gerçi aramıza yeni katılan arkadaşlar bi iki gün takılıp sonra ortadan kayboluyolar nedense
umarım sende öyle olmazsın...

teşekkür ederim hoşbulduk.yok ben uğrarım sık sık kaçmam :))zaten dediğim gibi yeni keşfettim.çocuğum büyürken bölümüne giriyodum buraya da girerim artık.

keremce hoş geldin canım :)))

kızlar bende yataktan düşme olayını engellemek için yan tarafa sandalye koyuyorum sırt kısmını yani yanına yastık koyuyorum sandalye sert gelebilir kafası çarpar diye. önceleri bende oyuncak falan koyuyodum ama üstlerine çıkıp kaç kere düştü. bende bu çözümü buldum:)))

ayşegülcüm doğaçın odası hayırlı olsun tatalı talı rüysalar görsün...

keremce hoş geldin canım :)))

kızlar bende yataktan düşme olayını engellemek için yan tarafa sandalye koyuyorum sırt kısmını yani yanına yastık koyuyorum sandalye sert gelebilir kafası çarpar diye. önceleri bende oyuncak falan koyuyodum ama üstlerine çıkıp kaç kere düştü. bende bu çözümü buldum:)))

ayşegülcüm doğaçın odası hayırlı olsun tatlı tatlı rüysalar görsün...

mrb kızlarr
keremce hoşgeldin aramıza
ayşegül doğaçın yatağı çok güzel yaa düşe düşe öğrenir bende desteklemiyorum ama yere minder koyuyorum en azından direk sert yere düşmesin diye bide sizinki taş canım yaa çok canı yanar
ama inş güzel deliksiz uykuları olur yatağnıda çok güzel olmuş halınız filan da canım
kağanın ve aralın odasınıda bekliyorum bende eceninkini çekip ekleyim biz bu kış inş oda alıcaz eceye özellikle gardroba ihtiyacı var plastik dolapla idare ediyoruz hala şimdilik eldeki imkanlarla yaptık düzenledim filan yatağını tek kişilik ama biz 4 5 ten sonra eceyle birlikte yatıyoruz sığıyoruz ikimizde ece büyüdükçe derli toplu yatmaya başladı hiç düşmedi daha yere yinede odadaki yer minderini çekiyorum bide peteğin uzuna minder dayıyorum kafasını filan çarparsa diye onun dışında zaten kendi üstünü örtmez bende tulum giydiriyorum terlemiyo artık küçkken çok terlerdi
derya maltoferi devlet karşılıyomu sordum 20 liraymış eczanede karşılıyosa aile hekimine yazdırıyım bi ara bu araa işten kaytarıyorum direksiyon dersi bilmem ne diye gidecem diye sallamıyolar beni iyi oldu okula başlayınca bakalım nasıl olacak programımı merak ediyorum

bu da bizim odamız kızlar.park yatagını oyuncak sepeti olarak kullanıyoruz.
çadırda da ali concon'la (et bebeği) beraber yatıyor.hatta son resimden bir öncekinde güreşiyorlar :)
odasındaki saati de ben yaptım.bir işyerinin saatiydi.içini açıp sticcer yapıştırdım.sizce nasıl olmuş.

Son düzenleme:
huhuuuu ben geldim :)
güzel bi oda resmiyle karşılaştım hemen, çok beğendim. hayırlı olsun canım.
keremce sen de hoş geldin :)
istanbulda gezdik tozduk geldik. yorucu ama güzel 3 gün yaşadık. şimdi kuzum uyuyor, ben de nete daldım.
eve halen taşınamıyoruz. perde siparişi verdik dün, böylece taşınma işimiz 1 hafta daha sarktı perdelerimiz 8 milyar tuttu düşünebiliyo musunuz,, korkunç bi rakam perde için! ne yapalım, bu evimizdeki perdelerin hiçbiri uymadı.
daha egenin yatağı alınacak. düşme olayı için ben de 1 buçuk kişilik yatak almayı düşünüyorum. bizimki yayıla yayıla yatıyor. döner durur tüm gece.
saçlarımı boyatıcam kızlar. sizce ne renk yapayım? kızılın olgun gösterdiğini düşümüyorum. sarı da çok kullandım.. ee, ne kaldı?

selcancım odanız çok güzel çadırda tam kudurmalık valla:)) ali conconla bol bol kudurmalar:))
saatiniz çok güzel olmuş maşallah canım seninde elin marifetli:))

evrimcim sende hoş geldin :))) 1 hafta daha uzadı hee taşınmak valla burası çok soğuk sabah kar yağdı. oralar nasıl bilmem ama bu havada ev taşımak zor

kızlar selam
keremce aramıza hoşgeldın bız burdakı arkadaşlıgımızda 4. yılımıza gırdık
cok ıyı anlaşıyoruz hamıleyken başladık bu yolculuga..
umarım sende kalıcı olursun..

evrımcım sende ıstanbuldan hoşgeldın canım .. bursaya azcık ıstanbul havasndan getırdın dımı
bak sımdı balkona cıkıp ıcıme cekıcem :)
canım o nasıl perdeymış 8 mılyar cok deıl mı bu ışte bı ış mı var yoksa..
mekanızmalımı nasıl mrk ettım
muhakkak ılerde de resmını gormek ısterım

deryacım bende arala hayrı demem hıc nedense uzun uzun anlatırdım bebeklıgındne berı
cunku bu bnm ılk cocuk buyutuşum deıl daha oncede yegenlerıme cok baktım buyuttugum yegenım bıle var.. ama ben boyle bı cocuk gormedım ya
hayır demeyı aral bılmez mesela
daha dun aksam bıle onu asmerkez dıye avm var oraya goturdum yemek yedık cocuk menusu aldık
daha sonra ordakı oyıncakcıya soktuk ıstedıgını al dıye
ama hıc bısey ıstemedı.. sunu alalım mı oglum hayır almıyalım dıyor
dıkkatını sadece buyuk akulu arabalar cektı
400 bındı fıyatı ama suan nasıl alalım alsak bıel nerde surecek zaten

aral yaramazlıkyaptıgında küsme ve aglama taklıdını bende bazen denıyorum
cokkkkkkkkkkkkkkkk uzuluyor hatta bı kac kez bnmle beraber agladı şapşal
annecım ozur dılerım ne olur aglama bı daha yapmıcam bak sozzz verıyorum dıyor tamamd ıyorum sarılıp opusuyoruz ve anındaaa kaldıgı yerden pispis gulerek devam edıyor
kzılar bnm oglumda aşırı derecede hıperaktıflık var zaten
asla bı oyuncaga 15 saniyeden fazla zaman ayıramıo oturamıo mesela
yatamıo yattıg yerrde bıle kıpır kıpır
annacım gelde yatagımda oynayalım dıo cadır fln yapıyoruz yastıklardan ama ınanın kıpır kıpır hep kafama gozume tekme kafa tokat yıyorum
daha elmacık kemıgımın agrısı gecmedı..
zaten ben arala kusup bı kenara cekıldıgımde yada dıger odaya gıttıgımde hemen pesımden gelıo
arkasında da gozu var dıyorlar bnm oglum ıcın
annecıms en benle konusmuyormusun dıyor evet konsumuyorum küstüm ben cok mtusuzum dıyorum benı uzdun oglum dıyorum ıstee o an cok etkılenıyor o kadar.......... sanıyede aynen devam
bugun çöpu döktu yaa yerlere dusunebılıyormusunuz evın halını
ve o kadar zevk alarak yapıo kı bunları kahkahalarla
annem çöplerı topluomuş bı poşete kapının onune koycaktı bende mutfaktaydım
o an koş kadının elınden cek poşetlerı eve dök...
gucude yetmedı annemın poşet yırtılmış ortalarında cekıştırırken.. cok cok cok sınırlendım yapıştırdım bı tane bagırdım oturrttm yerıne benden cok korktu sakınkalkma ordan sana sut yapıom dedım
bu arada her ısımı yarım yamalak yapıyorum
kalkma dedıgım halde kalkcam ıste deyıp kalktı
sutunu zar zor yaptım ıcırdım salladım uyuyor suanda
bugun cekmıs sandalyeyı ocagın yanına ılla kahve yapıcam dıyor
herseyı dokmye calsııyor.. benım kahvaltı etmemem ıse cok karsı
yemeklerım ıse buz gıbı olunca yıyorum ıstah gıdıo yarım yıyorum bu kezde

Son düzenleme:
10 gundur bu yaptıkları benı cok yorsadahep dakıkalarca konusuyorum ya karsısına gecıp yada oyun oynarken yanı enmutlu oldugu zamanlarda..ama yıne olmadı . ruh halım hıc ıyı deıl kızlar dun sacımı basımı yoldum..
esıme de yansıtıyorum bu durumu .. dun gece 1 de uyudu aral dusunebılıyormusunuz
esıme otorıtenı koy dıyorum bısey yapmıo yaptıgında ıse fazla sert yapıo
arasını bulamıo ...
gec bakıyım yerıne dedıgı zaman oyle baskın gelecek kı ses tonu cocuk yapcak bence..
ama aralın tınladıgı yok maalesef bızı..

bız aralın yatagına (kı dun benyattım onlar baba ogul beraber uyudurlar) cekyat bıtıştırdım
cok abuk oldu oda yok oldu :)))) ama duşmesın dıye cunku aral asırı delı yatıo kac gece suratıma kafa yedım

ya cevap paneline ne yapmışlar böyle ?
evrimcim hoşgeldin bende perdelerini çok merak ettim bekliyorum fotolarını
demek aral çöpü döktü senein işin zor deniz aralı yakından görmüş biri olarak konuşuyorum bakılması gerçekten çok zor bir çocuk saniye durmuyo yerinde bizdeyken bile kaşla göz arasında mutfağa gidip fırınımı açıp içinden tepsileri çıkarmıştı :))sehpanın üzerindekileri anında yere indirmişti :))
hele arabadaki hali denizin kucağından öne babasının yanına geçmeye çalışıyodu oturmuyoki hiç yani oturamıyo içten gelen bir durum bu psikolog bile bişe yapamaz bu haylaza :)
ama bunun yanındada çokkkkkkk sevimli o şımarıklıklar bile yakışıyo arala....

odanız çok güzelmiş selcan yer yatağıda çok iyi fikir döne döne yatsın kağan...
zeynebe ben daha oda almayı düşünmüyorum çünki beşiği çok kullanışlı dört yaşına kadar idare eder
bide ben beşiğin önündeki korkuluklardan 3 tane çıtayı çıkarıp kapı yaptım ona ohhh kendi girip çıkıyo artık ordan çok hoşuna gitti böyle olunca tırmanmıyoda artık düşme korkusuda bitti yani ...

banyoda zeynebe tuvalet köşesi hazırladım internette bi blogda görmüştüm çok hoşuma gitti birazda süsleyerek zeynep için tuvalet olayını daha cazip hale getirdim bende bunu paylaşayım sizinle belkim fikir olur...

Slm kızlarrrr...
keremce hoşgeldin aramıza umarım kalıcı olursun ve güzel dostluklar kurarız ama önce biraz sizi anlatsana bize..

Az önce kargom geldi hani size yazmıştım 3tl kupon alıyorsun 30tl indirim çeki yerine kullanıyorsun diye 2 adet almıştım onunla da elbise ve bot aldım yani 50tl gibi para çıktı benden ama çizme ve elbisem oldu cici cici..üşenmezsem resmini çekerim şimdi hatta siz geçen yazınca aklıma geldi düğün için postiş falan benim bi tane var hem de şuanki saçımın renginde geçen denedim oldu sanki ama düz saç düğüne uymaz heralde ama artık arada kullanabilirim hoşuma gitti takınca özlemişim uzun saçımı yaaaa...
dur resim çekeyim de sizde görün bi yorum yapın uymuşmu..

hoşbulduk kızlar teşekkür ederim hepinize.....

çocuğunu benim gibi beşikte yatıran yok herhalde.benimki de çok dönüyo o yüzden hiç cesaret edemiyorum yatak almaya.beşik büyük kolaylık geliyo bana.

cemredeniz, oğlun benimkinin aynısı :))yazdıklarını okuyunca keremi yazmışım gibi hissettim :)böyle hareketli çocuklarla uğraşmak gerçekten çok zor.seni çok iyi anlıyorum...

hoşbulduk canım.anlatayım :)

23 yaşındayım giresunda oturuyorum.5 senelik evliyim .2,5 yaşında yaramaz bir oğlum var:)çalışmıyorum evdeyim şuan.öyle işte.aklıma gelenler bunlar.sormak istediğiniz soru olursa yanıtlarım...

Selcancım odanız çok güzel duruyor Asrını gönderebilirmiyim oraya?:)) genişmiş de odanız rahat rahat sığmış herşey bizim oda çok geniş değil itiş kakış her yer oyuncak biz de toplar vs..çadıra koyuyoruz..saat de güzel olmuş sen de bendensin :)) bizim saatimizi de eklemiştim hatırlarsanız asrının resimlerinden oluşuyordu
Evrimcim hoşgeldin canım ne iyi gelmiştir kısacık da olsa tatil,istanbul..
perdeleri bende merak ettim şimdi şimdeden güle güle kullanın canım ama çok tuzluymuş hakkaten..

Denizcim sen aralı kreşe gönder acilen canım sana yazık valla..orada enerjiyi atar eve geldiğinde yorulmuş olur uyur hemen..bizim kızlar öyle oluyordu..

keremce oglun bnmkının aynıı olamaz cunku bnm oglum besıgınde hıccccccccc yatmadı 8 aylıkken yurumeye hatta koşmaya başladı.. 1,5 aylıkken adım atıyordu.. vıdeoları var. goren şok oluyor
beşıgınde ıse 8 aylıktı uyurken kalkıp ayagını parmaklıkların uzerıne atıp cıkmaya calısıyordu o esnada uyanıyordu ...
uykuda bunları yapan bır cocuktu yanı..
ben besıgını ıhtıyacı olan yakında dogum yapıcak bırıne verdım ve sıfırdan farksız bı sekılde..

az once hacı teyze geldı okunmş su getırdı uyansın ıcırıcem haylaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…