keremce aramıza hoşgeldin
deryacım kaganın odasına biz ilk önce çekyat koymuştuk.üzerine de incecik yatak sermiştik.yere de döşek koymuştum.ama düşüyordu ara sıra.şimdi yeniden yer yatagı yaptık.serile serile yatıyor.
ayrıca bırak istediği gibi yatsın.kağan da ne üstünü örter ne çorap giyer.öglenleri çadırına girip uyuyor ,gece de yatagında yatıyor.üşümez korkma zaten terlemek hasta eder çocugu.
kağan nerdeyse dogdu dogalı üstünü örtmeden uyuyor ,üstünü örtersek uyanıyordu.şimdiye kadar hiç hasta olmadı maşallah.
durun ben de odamızın resimlerini çekip geleyim
keremce hoşgeldin sık sık uğra bekleriz
gerçi aramıza yeni katılan arkadaşlar bi iki gün takılıp sonra ortadan kayboluyolar nedense
umarım sende öyle olmazsın...
Slm kızlarrrr...
keremce hoşgeldin aramıza umarım kalıcı olursun ve güzel dostluklar kurarız ama önce biraz sizi anlatsana bize..
Az önce kargom geldi hani size yazmıştım 3tl kupon alıyorsun 30tl indirim çeki yerine kullanıyorsun diye 2 adet almıştım onunla da elbise ve bot aldım yani 50tl gibi para çıktı benden ama çizme ve elbisem oldu cici cici..üşenmezsem resmini çekerim şimdi hatta siz geçen yazınca aklıma geldi düğün için postiş falan benim bi tane var hem de şuanki saçımın renginde geçen denedim oldu sanki ama düz saç düğüne uymaz heralde ama artık arada kullanabilirim hoşuma gitti takınca özlemişim uzun saçımı yaaaa...
dur resim çekeyim de sizde görün bi yorum yapın uymuşmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?