2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bızım karsıkomusumuz var kızları var fulin bahsedıyorum arada aralla bırbırlerını cok sevıyorlar
ama anne baba calısıtıgı ıcn kız burda olmuo sadece cukmaları alıp pazar aksamları gero babanneye bırakıyorlar
ama aral hergunkapılarına vurup fulınım nolur kapıyı acc ordamısınn dıye bınayı ınletıyor :)))
cok uzuluyorum oglumun halıne
sosyallık ıstıyor aslında o .. ona vurdum ve ıcım acıyor suan (((
oyle mınık kı aslında
ama sınırlerım cok yıpranmış durumda
neysee yıne fulın buraya gelmıstı bı kac gun ust ustee
(ama aral ıcın ayrılık vaktı gelıp cattımı dunya basına yıkılıyor gıbı feryat edıyor
morarana katılana kadar aglıyor)
fulın cışım geldı aral eve gıdıp yapıp hemen gelıyorum dedıgınde aral ona
sende halıya ışe donunaaişee eve gıtmee fulıncım dıyor delırıyor resmen
ve kızla beraber gıdıyor fulın çışını yapana dek beklıyor tuvaletın kapısında ve hemen elınden tutup gerı buraya getırıyor
ona gore herkes cısını halıya yada bezıne yapmalı

şimdi dalga mı geçtin yoksa ciddi mi söledin anlayamadım

ne dıye dalga gecıcem kı bnm durumumda olan bırılerının arastırıp oyle kreşler bulması hoşuma gıttı sadece..
dedıgım gıbı ben bı kac tane duydum cunku ve emın de deıldım yuz yuze doğa harıcınde bı yerle gorusup bu bılgıyı almadım sadece kulaktan dolma bunları yapa yerler oldugunu bılıyorum
sende deyınce hosuma gıttı dahada ıyı hıssettım kendımı

kızlar
doğa koleji hakkında fethullahçıların falan diye bişey duydum. siz öyle bişey duydunuz mu? içim gıcıklandı şimdi.
bi de bahçeşehir beşevler kreşi varmış. ihsaniye taraflarında. bahçeşehir kolejinin o da. bilmiyorum nasıl. aylık 700 lira civarında galiba.
üff napcaz ya..

sevdacım evet doğa kolejı cokk pahalı at bındırıyorlarmış fln fılan...
ben zaten sureklı yollamıcam yollayamam araba taksıdımız yeterınce ağır cunku..
yazın zaten hergun havuz bahce derken oglum daha sosyal daha ıyı durumda oluyor hele bu yaz 3 yaş olucaklar

mrb gülay ben de selcan memnun oldum.
sevdacım tuvaleti çok cici olmuş ,harika bir fikir.ben size hep diyorum ya hiç ısrar etmeyin ,sadece siz yaparken görmesine imkan verin hazır oldugunda kendisi söylüyor zaten.kağan da 1 günde öğrendi 6 aydır ,sadece 2 kere parkda kaçırmış biraz.çok üzgünüm anne bezim var sandım dedi.gülmekten öldük arkadaşlarla başka hiç kazamız olmadı.
deniz ben de burda birkaç kreşle konuştum.servis dahil yarım gün 280 tl istiyorlar.ama çocukların yeteneklerine ve gelişimlerine göre faaliyet falan yaptırıyorlarmış.çok da güzel bir yer.haftaya eşimle gidip yakından bakacagız.hemen vermeyi düşündüğümden değil şimdiden fikir edinmek için...
kağanda hergün ben okula gitmek istiyorum diyor ,o da oraları bir gezmiş olur.
deryacım malzemem olsa bende ne fikirler var ama inşallah seneye bayagı atılımlarım olacak.
hayalgücü ve yetenek sınırsız ama sermaye yok.birilerinin bizi değerledirmesi lazım ama di mi?

anladım.var evet .ama her kreş kabul etmiyo tabi.
bencede çok pahalı doğa kreşi.burdaki en iyi kreşlerin aylığı 350 lira 10 aylık 3500 yani.seninkinin yarısı kadar.ayrıca oğlun konuşuyo sanırım.benimki daha 2 kelimeli cümleden öteye geçemedi.şu konuşmayla tuvalet eğitimi tam olsa artık hiçbişeyi dert etmicem.

ayrıca hoşbulduk kızlar..konuya direkt kreşten dalmışım.
denizcim çık hemen balkona,çek bak nefesi içine, nasıl ist kokuyor DD ben getirdim hehehe
bizim ev dubleks. 6 oda var. 2 de mutfak, biri alt katta, biri üst katta. o yüzden pahalı oldu canım. bikaç tanesi rustik, bikaçı normal store, salon ve bazı odalar da düz perde.foto koyarım tabii. oturmaya da beklerim bursalı arkadaşları :)
bu pazartesi işe başlıyorum sonunda, çok heyecanlıyım :)))(temmuz 1 den beri çalışmıyorum raporluydum biliyosunuz)

aral uyandı
evrımcım 700 de cok pahalı yaaa nılufer nılvak dıye bı yer duydum ben mesela
not aldıgım 10 dan fazla kreş var ama akşamları gıtsek kapalı oluyorlar
hafta sonu da bırnı aradık cvp vermedı tellerı demek kı haftasonuda calısıyorlar..
ee nasıl gorusucem ben bunlarla yaa esımınde yanımda olması sart ve aralın

evrımcım ısın hayırlı olsun canım off super bır haber bence bu calısmayı cok ısteyen bırı olarakk..
senın adına sevındım..
evde hayırlı olsun .. mutlu gunlerınız olsun yenı evınızde de ınsallah..
dubleks evde ıkı tane mutfak olması cok guzel buyuk kolaylık
ınsallah gelırız evıne
erıklının nerde oldugunu soylemıstın canım ama unuttum :)

gulaycım aral konusuyor evet. cokılrı duzeyde.
şarkılarıda hemen ezberlıyor ama kıçındakınden haberı yok :))))

Allah saglıklı gunler nasıp etsın hepsıne..

maaşallah diyeyim.varsa bu işin sırrı söyle.biran önce tam anlamıyla konuşsun istiyorum ya

selcancım cok ıyı fıyatlar sızlerın oralarda. ama buyuk sehırlerde cok degısıyor yaa
ben kaanın gelısımını zaten hep cok begenıyorum maşallahhh
aralda okula gıtmek ıstıyorum dıyor sıtedekı tum arkadasları gıdıyor cunku goruyor onları okula gıderlerken balkondan camdna ızlıyoruz okul cok yakın.. (arkadsları buyuk yaşta)

ocak ayınca eşım almanya yolcusuu.. bu ayrılık bıze ıyı gelıcek ınşallah
belkı bende ıst a gıderım o sure zarfında alttakılere küsüm malum

denizcim çok saol canım, inş evimiz hayırlı uğurlu olur.erikli şevket yılmaz hast. üst tarafları. doruk tıpın karşısında.. yıldırım diye de geçiyor. sen geleceğin zaman seni biyerden alırım :) yeni bi cazibe merk yapılıyo şimdi. kaplıkaya cazibe merk.

gülaycım, ben egenin konuşmasını kitaplara bağlıyorum. doğdu doğalı su gibi kitap okuyoruz ona. sürekli anlatıyoruz, ona tekrar ettiriyoruz. uyumadan önce de yarım saat masal merasimimiz var. bunlar çok çok etkili. ege de su gibi konuşuyor maşallah. şarkılar falan da öyle..

aa deniz, ege de aynı! DD tüm araba markalarını biliyor! bi de bankaları. çok komikler yaaa DD

ii akşamlar denizcim. afiyet olsun.

bu arada saç rengi konusunda bana kimse fikir vermedi.bundan sonra kocaman kocaman ve rengarenk yazıcam işte.küstüm.

kızlaaar saçımı ne renge boyayayım? pazartesi okula başlıycam.. sarı çok kullandım..kızıl olgun mu gösteriyor, bakır mı yapsam, gayfe mi etsem ne etsem

ne güzel.ben mesela karşıma alıyorum anlatıyorum.konuşuyorum ama hemen sıkılıyıp kaçıyo.söyle tekrar et diyorum diyemeyince hırçınlaşıyo.bakalım ne olucak

resmini görmedim hangi renk yakışır bilemiyorum ama kahverengi deneyebilirsin.herkese yakışan bi renk.ben 1 senedir boyamıyorum.doğal haline bıraktım.saçım hemen uzuyo dip boyası da gelince çok çirkin oluyo...

ben de yazdan beri açık küllü kumrala boyuyorum çok memnunum çünkü herkes begeniyor ve daha genç göstermiş diyorlar.hatta tokatda benim evli ve çocuklu olduguma şaşırmışlardı

ilk yorum benden gelsin deryacım...

elbisen ve ayakkabın çok şık sana da çok yakışmış.saçının rengini de çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…