- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
şimdi dalga mı geçtin yoksa ciddi mi söledin anlayamadım
ne dıye dalga gecıcem kı bnm durumumda olan bırılerının arastırıp oyle kreşler bulması hoşuma gıttı sadece..
dedıgım gıbı ben bı kac tane duydum cunku ve emın de deıldım yuz yuze doğa harıcınde bı yerle gorusup bu bılgıyı almadım sadece kulaktan dolma bunları yapa yerler oldugunu bılıyorum
sende deyınce hosuma gıttı dahada ıyı hıssettım kendımı
evrımcım ısın hayırlı olsun canım off super bır haber bence bu calısmayı cok ısteyen bırı olarakk..
senın adına sevındım..
evde hayırlı olsun .. mutlu gunlerınız olsun yenı evınızde de ınsallah..
dubleks evde ıkı tane mutfak olması cok guzel buyuk kolaylık
ınsallah gelırız evıne
erıklının nerde oldugunu soylemıstın canım ama unuttum :)
gulaycım aral konusuyor evet. cokılrı duzeyde.
şarkılarıda hemen ezberlıyor ama kıçındakınden haberı yok :))))
Allah saglıklı gunler nasıp etsın hepsıne..
mrb gülay ben de selcan memnun oldum.
sevdacım tuvaleti çok cici olmuş ,harika bir fikir.ben size hep diyorum ya hiç ısrar etmeyin ,sadece siz yaparken görmesine imkan verin hazır oldugunda kendisi söylüyor zaten.kağan da 1 günde öğrendi 6 aydır ,sadece 2 kere parkda kaçırmış biraz.çok üzgünüm anne bezim var sandım dedi.gülmekten öldük arkadaşlarla başka hiç kazamız olmadı.
deniz ben de burda birkaç kreşle konuştum.servis dahil yarım gün 280 tl istiyorlar.ama çocukların yeteneklerine ve gelişimlerine göre faaliyet falan yaptırıyorlarmış.çok da güzel bir yer.haftaya eşimle gidip yakından bakacagız.hemen vermeyi düşündüğümden değil şimdiden fikir edinmek için...
kağanda hergün ben okula gitmek istiyorum diyor ,o da oraları bir gezmiş olur.
deryacım malzemem olsa bende ne fikirler var ama inşallah seneye bayagı atılımlarım olacak.
hayalgücü ve yetenek sınırsız ama sermaye yok.birilerinin bizi değerledirmesi lazım ama di mi?
denizcim çok saol canım, inş evimiz hayırlı uğurlu olur.erikli şevket yılmaz hast. üst tarafları. doruk tıpın karşısında.. yıldırım diye de geçiyor. sen geleceğin zaman seni biyerden alırım :) yeni bi cazibe merk yapılıyo şimdi. kaplıkaya cazibe merk.
gülaycım, ben egenin konuşmasını kitaplara bağlıyorum. doğdu doğalı su gibi kitap okuyoruz ona. sürekli anlatıyoruz, ona tekrar ettiriyoruz. uyumadan önce de yarım saat masal merasimimiz var. bunlar çok çok etkili. ege de su gibi konuşuyor maşallah. şarkılar falan da öyle..
aa deniz, ege de aynı!DD tüm araba markalarını biliyor! bi de bankaları. çok komikler yaaa DD
ii akşamlar denizcim. afiyet olsun.
bu arada saç rengi konusunda bana kimse fikir vermedi.bundan sonra kocaman kocaman ve rengarenk yazıcam işte.küstüm.
kızlaaar saçımı ne renge boyayayım? pazartesi okula başlıycam.. sarı çok kullandım..kızıl olgun mu gösteriyor, bakır mı yapsam, gayfe mi etsem ne etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?