2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deroşum bende yollamayı cok ıstıyorum ama daha kendı kendıne kahvaltı edemez bırde hala bezlenıyor bılıyorsun
bnm kadar onemsemezlerse dıyee dusunmekten delırıyorum

Hepimiz adına memnun oldukkkkk..ama adınız?

Dün media markt de yıldönümü old. için resim çıkartma 10kuruştu bizim de epeydir elimiz değmiyordu en sevdiklerimden derledim 300tane resim çıkarttım çok güzeller yaaa..her resim bir anı..bir japon olaraktan yola devammm..şipşak

beşik konusunda aynı demedim zaten canım.yaramazlık haylazlık konusunda dedim.

adım gülay......

canım ne kadar erken evlenmışsınn

Bu arada biz numunelik bir kaç erkek kaldık sanırım bezli dötler!:)) asrında inatçı ve tembel bu konuda bazen gaza gelip kendini banyoya kapatıyor git ben çiş yapcam gelme diye (onda da herşeyi kendim yapayım istiyor işi bitince düökmesi,sifona basması falan..offf şu herşeyi ben bilirim havaları ne zaman bitcek bu böcüklerinn? )ama çoğu zaman da altına yapmış oluyor ve inatla söylemiyor yapmadım diyor (tabi kokudan durulmuyor odada :))
ben hala bekliyorum kendi hazır olunca söyler diye geç olsun sağlam olsun,kazasız olsun :))
Denizcim o zaman sen bez işini halleder halletmez ilk iş kreşe gönder,aralı kreş paklar..ayrıca gündüz yemeyiversin birşey olmaz akşam sağlam yedirirsin..ben artık sallamıyorum yiyip yememesini nasılsa kiloları boyları yerinde boşverr.... zaten geçen bi profesör anlatıyordu %99 genetikmiş boy falan yedikleri,yaptığı spor hiç etkilemiyormuş..yedikleri sadece bağışıklığı falan kuvvetlendiriyormuş..ben de biliyordum ama en azından %50 genetik %50yedikleri+spor falan sanıyordum..ilginç değilmi?..
Kaza demişken araba hala serviste off ne zormuş çocukla arabasızlık yaaa..hiç bir yere gidemiyoruz herşeyimiz kısıtlı..
şu şehir fırsatlarından brunc ve bowling almıştım ona bile gidemedik süresi bitecek yanacak kuponlar.. bu arada onları takip ediyormusunuz kızlar özellikle ist. da süper kampanyalar görüyorum..
Lazerde falan süper kampanyalar yapıyorlar..benim de tüyler dökülüyor yer yer umarım dökülür ve bir daha çıkmazlar yaaa..ne dert kadın olmak!

Son düzenleme:
canım ben yemek konusunda cok rahatsız bı tipim.. hele kı sabah kahvaltısını etmıcek..
asla bunu es geçemem.. zaten dogru durst yedıgı bı o var..
aral ben yedırmesem bıle aç oldugunda aşırı derecede agrasıfleşıyor
herşeyı fırlatıyor falan..
yedıgı an uysallaşıyor
bende açken cok asabı oluyorum mesela..
ama bazı kreşler var 2 yaş aldıklarına gore bez egıtımı verıp kahvaltı ettrıyıorlar
kendılerı yanı..
boyle bı yer arıyorum ben
doğa kolejı oyleydı ama 10 aylıgı yarım gun servıs harıcc 8,5 mılyardı oda ındırımlı halı yanı..

valla erken evlenmeye ben cok karsıyım onceden olsa bekarken yanı aa olabılır fln derdım belkı o da belkıııı ama evlenıp evlılıgın ne oldugunu anlayınce fııkırler oyle degısıyor kı :)
yaşayıp goruyoruz
ben cok sosyal bı kızdım sımdı bazı seylerı cok ozluyorum kı doyaa doya yaşamış olmama ragmen
hala doymamışım gıbı gelıo
oysa arada sırada eskıler gıbı olsa evlılık hayatımız.. bence aramayız eskılerı
benım en buyuk eksıklıgım bursada olmam
esımın dogru dururst bı arkadası olmaması..
olanlarda ev muhabbetı bısey anlamıyorum kafa dengı yokkk yanı
ıstanbulda olsak,bnm cevremde
herkes delı cok eglencelı olurdu
maça gıderdık bara gıderdık evde oyunlar fılm ızlemeler
bız bunları eşımlede yapıyoruz ama ıkı kısı hıc zevklı olmuoooo

BU ARADAAA bız av mevsımıne gıttık anem ben eşım ıkı gun fln oluoo guzel fılmdı tavsıye ederım
cem yılmaza hayranım ya orda bıle kendını bellı etmışş kaçıkk

canım bende keremi vermek istiyordum bir ara.bi kaç kreşle görüşmüştüm.tuvalet konusunda tedirgindim ama sorun olmadığını söylemişlerdi.yemeklerini kahvaaltı da dahil kendilerinin yedirdiğini söylediler.yani demek istediğim öyle kreşler var.araştırmak lazım.

sevdacım harıka gorunuyor .. zaten senın tızılıgın de hemen dıkkatımı cektı :)) canım yaa

benımde en cok temızlemeyı sevdıgım yerlerden bırı banyom olmasına ragmen kı esım cok dalga gecerdı bu konuda benımle hergun banyo temızlnırmı bıgun o ozel karısımlı camasır suylarının ıcınde olceksın derdı.. sımdı dokunamıyorum
sadece ıkı gunde bır yuzeysel temızlıyorum paspaslarını fln yıkardım vaktım yok kı

evet var senınde dogrulaman ıcıme su serptı sagol gulaycım

tuvalet konusunda hiç üstelemeyin kızlar içinden gelmesi gerekiyor ben doğru düzgün zeynebi alıp tuvate bile götürmüş değilim bi kaç kere denedim sadece baktım olmuyo boşver dedim hatta evvelki hafta markete gittiğimizde 2 paket prima aldım hemde 72 li elimde kaldı onlarda şimdi yaza kadar hiç düşünmüyodum alıştırmayı
bi akşam aniden karar verdi zeynep ve ilk kez lazımlığına yaptı yapış o yapış maşallah 10 gün oldu tek damla kaçırmıyor ve geceleri ve dışarı çıkarkende bağlamıyorum
beni hiç zorlamadı
zaten zeynep çok pipirikli bi kız tişörtü falan tek damla su dökülsün anenda çıkartır ki öyle şişli kakıl falan gezmez diye düşünüyodum altını açtıktan sonrada
sizinkilerde öyle birden karar verir bakarsınız ...

evet bende pişmanım.eşimle evlendiğime değil ama erken evlendiğime.gerçekten bazı şeyleri doya doya yaşamak önemli.evlendiğinde herkes baba evindeki gibi olmuyo maalesef

inşallah canım.bende o günü iple çekiyorum.bi de milletin baskısı yok mu?koca çocuk oldu hale bezli mi diye sorup duruyolar.sinir oluyorum

ama insanda aradığı kişiyi bulunca sürekli onunla beraber olmak istiyo evlenmedende bu rahatlığı bulamayız demi ama kızlar
en azından ben öyleydim benim ailem asla öyle gezip tozmama izin vermezdi muratla görüşmelerimiz hep gündüz ve sınırlı saatler olurdu gece hiç buluşamazdık
sırf bu yüzden sınırsızca eşimn yanında olmak için bir an önce evlenmek istedim :)
gerçi 26 yeşğmde evlendim ben küçükte değildim :)

Son düzenleme:
deniz kreşten bahsetti anladığım kadarıyla gülaycım

doğa kolejioe çok pahalı be denizcim hiç gereği yok bence daha uygunlarını bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…