- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
keremce oglun bnmkının aynıı olamaz cunku bnm oglum besıgınde hıccccccccc yatmadı 8 aylıkken yurumeye hatta koşmaya başladı.. 1,5 aylıkken adım atıyordu.. vıdeoları var. goren şok oluyor
beşıgınde ıse 8 aylıktı uyurken kalkıp ayagını parmaklıkların uzerıne atıp cıkmaya calısıyordu o esnada uyanıyordu ...
uykuda bunları yapan bır cocuktu yanı..
ben besıgını ıhtıyacı olan yakında dogum yapıcak bırıne verdım ve sıfırdan farksız bı sekılde..
az once hacı teyze geldı okunmş su getırdı uyansın ıcırıcem haylaza
Hepimiz adına memnun oldukkkkk..ama adınız?
Dün media markt de yıldönümü old. için resim çıkartma 10kuruştu bizim de epeydir elimiz değmiyordu en sevdiklerimden derledim 300tane resim çıkarttım çok güzeller yaaa..her resim bir anı..bir japon olaraktan yola devammm..şipşak
hoşbulduk canım.anlatayım :)
23 yaşındayım giresunda oturuyorum.5 senelik evliyim .2,5 yaşında yaramaz bir oğlum var:)çalışmıyorum evdeyim şuan.öyle işte.aklıma gelenler bunlar.sormak istediğiniz soru olursa yanıtlarım...
canım ne kadar erken evlenmışsınn
canım ben yemek konusunda cok rahatsız bı tipim.. hele kı sabah kahvaltısını etmıcek..
asla bunu es geçemem.. zaten dogru durst yedıgı bı o var..
aral ben yedırmesem bıle aç oldugunda aşırı derecede agrasıfleşıyor
herşeyı fırlatıyor falan..
yedıgı an uysallaşıyor
bende açken cok asabı oluyorum mesela..
ama bazı kreşler var 2 yaş aldıklarına gore bez egıtımı verıp kahvaltı ettrıyıorlar
kendılerı yanı..
boyle bı yer arıyorum ben
doğa kolejı oyleydı ama 10 aylıgı yarım gun servıs harıcc 8,5 mılyardıoda ındırımlı halı yanı..
canım bende keremi vermek istiyordum bir ara.bi kaç kreşle görüşmüştüm.tuvalet konusunda tedirgindim ama sorun olmadığını söylemişlerdi.yemeklerini kahvaaltı da dahil kendilerinin yedirdiğini söylediler.yani demek istediğim öyle kreşler var.araştırmak lazım.
valla erken evlenmeye ben cok karsıyım onceden olsa bekarken yanı aa olabılır fln derdım belkı o da belkıııı ama evlenıp evlılıgın ne oldugunu anlayınce fııkırler oyle degısıyor kı :)
yaşayıp goruyoruz
ben cok sosyal bı kızdım sımdı bazı seylerı cok ozluyorum kı doyaa doya yaşamış olmama ragmen
hala doymamışım gıbı gelıo
oysa arada sırada eskıler gıbı olsa evlılık hayatımız.. bence aramayız eskılerı
benım en buyuk eksıklıgım bursada olmam
esımın dogru dururst bı arkadası olmaması..
olanlarda ev muhabbetı bısey anlamıyorum kafa dengı yokkk yanı
ıstanbulda olsak,bnm cevremde
herkes delı cok eglencelı olurdu
maça gıderdık bara gıderdık evde oyunlar fılm ızlemeler
bız bunları eşımlede yapıyoruz ama ıkı kısı hıc zevklı olmuoooo
BU ARADAAA bız av mevsımıne gıttık anem ben eşım ıkı gun fln oluoo guzel fılmdı tavsıye ederım
cem yılmaza hayranım ya orda bıle kendını bellı etmışş kaçıkk
tuvalet konusunda hiç üstelemeyin kızlar içinden gelmesi gerekiyor ben doğru düzgün zeynebi alıp tuvate bile götürmüş değilim bi kaç kere denedim sadece baktım olmuyo boşver dedim hatta evvelki hafta markete gittiğimizde 2 paket prima aldım hemde 72 li elimde kaldı onlarda şimdi yaza kadar hiç düşünmüyodum alıştırmayı
bi akşam aniden karar verdi zeynep ve ilk kez lazımlığına yaptı yapış o yapış maşallah 10 gün oldu tek damla kaçırmıyor ve geceleri ve dışarı çıkarkende bağlamıyorum
beni hiç zorlamadı
zaten zeynep çok pipirikli bi kız tişörtü falan tek damla su dökülsün anenda çıkartır ki öyle şişli kakıl falan gezmez diye düşünüyodum altını açtıktan sonrada
sizinkilerde öyle birden karar verir bakarsınız ...
evet var senınde dogrulaman ıcıme su serptı sagol gulaycım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?