2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar işte sözünü ettiğim elbisem,çizmem,postişim ve pğluşum ve tabi bendeniz:)))

Nasıl saç doğal durmuş mu? yorum bekliyorum..

Son düzenleme:
ya ben bu yeni kk yı hiç sevmedim msjı bile düzeltemiyorum 30dakika içinde düzelttin düzelttin...

tsk ederim kızlar nasıl kullanılabilir mi sizce bu postiş saçımla aynı renk,doğal duruyor dimi abartı değil yani..

Evrimcim sen de dene tabi benim en sevdiğim renk küllü kumral ve mavi siyah..bundan sıkılınca yine siyah yapıcam..
offf yine bensiz yapamıyorlar gece gelcem içerden çağırılıyorum

çok güzel olmuş saçın.postiş olduğu hiç belli deil.

Evrimcim küllü kumrala baoyatıp üzerine uç balyaj yada krepe balyaj (adı her neyse) yaptırabilirsin yüzün her renge müsait gibi geldi..
şimdi kavak yelleri var reklam arasında yazıyorum oradaki mine var ya onun saç rengine hastayım bende dediğime yakın çok hoş duruyor..benim saçlar kalın telli o yüzden çok fazla rengi açılmıyor açılsa da çok yıpranıyor doğal durmuyor kızılımsı oluyor tam küllü olmuyor..

aynen derya bende minenin saçını beğeniyorum.zaten artık kumral tonları çok moda.
kağan 1.30 da uyudu.saat 3 olmuş.bizde beyaz show izledik yatıyoruz şimdi.hepinize iyi sabahlar.
bu arada bugün güzel sohbet ettik her günümüzün böyle kalabalık geçmesi dileğiyle...
atike yasemin nuran serpil esra kızlar daha sık ugrayın ,öptüm

günaydın kızlar çok güzel bir gün kar yağıyor yaaa doğaçla izledik yağışını tutarsa kardan adam oynuyacağız nerden başlasam yazdıklarınıza bilemedim

öncelikle gülay arkadaşım hoşgeldin aramıza keremin konuşmasını sabretmen gereken bir olay o çocuğun yapısıyla alakalı kendini sakın suçlama zorlamada hem onu hem kendini yıpratırsın canım

denizcim ahhhh ahhhh ne diyeyim bilemiyorum bende ara ara senin kadar olmasada çok çekiyorum bazen yine geliyor cinnettini doğaçında aral anlattığına göre aşmış o hareketli olduğu için hareket arıyor sanırım kreş sanırım iyi olacaktır onun için değişir belki ama psikolağada götür bence nedir ne değildir onlarda aralın durumunu anlatsın bence nasıl davranmalı ne yapmalı sorun bi

evrimcim saçın deryanın dediği gibi açık kumral tonlarında daha güzel olur kızıl saç her zaman söylerim yaşı biraz büyük gösteriyor bu arada evini çok merak ettim yerleşince bi fotosunu koyarmısın

selcancım odanız ve saatiniz çok güzel olmuş canım güle güle kullanın eline sağlık odanız gerçekten çok büyükmüş oh geniş geniş oynasın kağan

sevdacım tuvalette güzel fikir bence çok hoş olmuş bizim yer yok ya çok küçük tuvalet ve banyomuz

serpilcim yere yumuşak paspas örtüyorum kalın bişey ama gerek kalmıyor aylardır düşmüyor bırak günü 4ay olmuştur en son düşeli ben görüyorum uyurken düşeceğinde refleks yapıyor düzeliyor

deryacım güle güle giy canım ve çok güzel ayakkabın ve elbisen çok şık fiyatıda uygun saça gelince çok güzel uymuş rengi doğal duruyor bence kullan

ayşegülcüm, saçımın şu anki renginin üstüne açık kumral tutar mı acaba? bakır şimdi. bugün boya alıcam dA.. var mı bildiğiniz marka?

EVİMİN FOTOSUNU KOYARIM CANIM TAŞININCA OK.

gülaycım ayşegülün dediği gibi, çocuğun yapısıyla alakalı . sakın kendini yıpratma. bazı çocuklar bir anda açılıyorlar. benim bi arkadaşımın oğlu 3 yaşında konuşmaya başladı ama ne konuşma, büyümüş de küçülmüş gibi! şaşırdık kaldık.

deryacım ok dediğin gibi yapıcam galiba. uç boya fikri hoşcağızıma gitti. bu hiç aklıma gelmemişti.
evet ya minenin saçı çok hoş. keşke baştan kumrala boyasaydım. bakırın üstüne kumral tutar mı ki ya?
selcancım maşallah iyi oturmuşsunuz gece. ben hayatta dayanamam. hemen sızarım ege uyuyunca. bu aralar beni daha da fazla yormaya başladı.

eğil kalk eğil kalk, evdeki pozisyonum bu.. durmadan döküp saçıyor..toplayıcısı var nasıl olsa

inşallah canım bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum :) hiç konuşmuyo da değil konuşuyo.2 kelimelik kısa cümleler kuruyo.anne gel,bekle ....gibi ama tam anlamıyla bakalım ne zaman konuşucak....

ayrıca akşam yazdım ama ilk pembeli resim varya ordaki sarı saçlı halini yakıştırdım sana.ayşegülün de dediği gibi kızılın bende yaşlı gösterdiğini düşünüyorum.

gülaycım evet ben de o halimi seviyorum ama saçlarım belki 10 yıldır sarıydı. o yüzden sıkılmıştım. aslında sarı saç için de olgun gösteren bi renk derler. e bu şartlarda alternatif kalmadı zaten. kızıl da elendiğine göre kahverengi yapıcam bu kez. uçlarına da yansıma yaparız olur biter.

e oğlun o kadar konuşuyorsa yeter be canım, ben hiç konuşamıyor sandım. hiç üzülme, onun devamı gelir.

gülaycım üzülme o kadar batuhanda azkonuşuyodu ama bu aralar baya açıldı konuşması. birden açılacakatır hiç meraklanma.

evrimcim bencede kumrala boyat saçını daha çok yakışıcaktır sana:))

geceden beri kar yağdı durdu. ara ara yağmur yağdı karı eritti biraz ama yinde bi beyazlık var :))) batuhanı çıkarıcam dışarı karla oynasın diye ama hava çok soğuk fırtına var resmen

deryacım saçların çok güzel olmuş postiş hiç belli değil gayet doğal duruyo.
çizmene ve elbisene bayıldım. ee güzel kadınsın ne giysen ne taksan yakışır :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…