2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geceden beri kar yağdı durdu. ara ara yağmur yağdı karı eritti biraz ama yinde bi beyazlık var :))) batuhanı çıkarıcam dışarı karla oynasın diye ama hava çok soğuk fırtına var resmen

inşallah canım....

aaa kar mı yağıyo?ne güzel karı çok severim.buralarada yağsa keşke....

ok canım. konu netleşmiştir. kumral yapılacak.

kar burda da var. ama ben soğuk havaları sevmiyorum ya..dışarı çıkamıyorum,içim kararıyor. fazla gezenti olduğumdan herhalde..

abowwwwwwwwww deryaaa o ne seksilikk ulennnnnnnnn harıka gorunuyorsun
sen kılomu verdın kuyzuu cok guzel yakışmış elbisen saçların
gozlerın zaten cok guzel .. cızmelerınıde ben cok begendımc anım harıak kombınlemışşsın
maşşalah yıne benden sanaa...

herkese ıy haftasonları bu arada
bugun bı uyandık her yer karr aral cok cok sevındı annecım bak kayunun kar tanelerınden dedı
uzun sure 10 dk kadar yanı(aral ıcın uzun sure o) karı seyrettı camdan
sonra bır ara sıteye ındık bahcede dolandık karlar suluydu cok oynayamadık
esımde bnm buldugum kreş ve anaokullarını aradı ama hıc bırı cvp vermedı cvp veren
yerlerde yanlıs numara dedıler.. hepsımı yanlıs olur numaraların yaa nasıl sınırlendım
atladık arabaya kreş aradık bıızım karşımızda beşevler denen bı yer var oranın ust taraflarında
vıllalar var ordan gecerken bı yer bulduk bı vıllayı kreş yapmışlar
adı ozel balım anaokulu
cok cok guzel bır okuldu sahıplerı ıse genç bı karı koca 4 ay once evlenmışler
cocukgeldı bızımle goruşmeye kapalıydı kreş tesaduf karşılaştık cocukla
ama harıka bı okul bahcesınde de oyun parkı var
3-6 yaş arasıymış ama aralla baya orda kalınca aralın 3 yada 4 yaşa rahatlıkla uyum saglıyacagını soyledı cocuk .. aral tabı ıngılızce fln konustu burayı cok begendım anne dedı
yaşından buyuk gosterıyor dedı
ve cok hareketlı bırr cocuk besbellı dedı.. hemen anlıyor goren herkes
okulda at bınıcılıgı ve ıngılızce egıtımıde var
her cocugun ayrı dolabı var cok temız oyuncakları farklı bır okuldu
bez egıtımı verıyorlarmıs kahvaltı bnm ıcın cok onemlı kendı kendınede yıyemez dedım
egıtıcımcı ablaları muhakkak yedırıyorlar yemezlersede zorlama asla olmuyor uymuazsa oglenlerı ogretmenıyle kalıp aktıvıte yapabılıyorlar beraber dedı
ayakta sallıyorum ben oglumu dedım bızde de o sekıld euyuyan cocuklar var ve ablaları sallıyorlar dedı
cok olumlu cok ılımlı konustu cocuk
fıyat ıse ındırım yaptıgı seklıyle
servıs dahıl eger haftanın 3 tam gunu sabah 8 aksam 5 olursa 400 tl
kar cok yagıodu baska yerde bulamadık eve donduk aral ın uyku saatı gelmstı hemde

ne dıyorsunuz kızlar
bu arada oraya gıdıp ıstedıgımız zaman onalrı kameradan ızleyebılıyormusuz

Son düzenleme:
deniz bence güzel bir yermiş.eger ekonomik yönden gücünüz yetiyorsa gönder bence.
aralın enerjisi çok fazla harcayamadıgı için sıkılıyor çocuk.ne güzel şeyler öğrenir orada.
ben de reale cv bıraktım.5 saat part time çalışıyorsun.asgari ücret veriyorlarmış.
tek maaşla kreşe veremeyeceğim için,bu çözümü buldum. yani sırf kağanı güzel bir kreşe vermek için günde 5 saat çalışmaya deger bence..gerçi şu anda eleman aramıyorlarmış ama yinede başvurdum ben..

deniz bence de çok iyi imkanları.fiyatı da uygun..bundan daha iyisi bulunmaz sanırım...

bu akşam kayınvalidem geldi.bizde kreş işini konuştuk.vericem sanırım bende.çoktandır istiyodum ama maddi açıdan arkadaşın dediği gibi tek maaşla zor olucakdı.kayınvalidem yardımcı olrum para konusunda deyince çok sevindim. pazartesi görüşmeye gidicem bakalım.bende haftada 2 yada 3 gün istiyorum .oyun grubu gibi birazda yani...hem konuşmasına da yardımcı olur diye düşünüyorum.yavrum evde çok sıkılıyo.öyle işte kızlar...bakalım hayırlısı ..

hepinize selam kızlar
çok uzun zamandır yoktum tatildi bayramdı derken giremedim pek siteye girsemde cevap yazamadım
kusura bakmayın sizlerde

geçmişi çok fazla okuyamadım pek
ama tabi konu her zamanki gibi bizim sıpalar

denizcim bence kreş anlattıklarına göre çok iyiymiş ama öemli olan aralın sevmesi ve severek gitmek istemesi
bizimde bi kreş maceramız oldu ama 1 gün sürdü burak gitmek istemiyor
bizim buradaki kreş de 3-6 yaş arası ve buraktan küçüğü yoktu
ilkgün saat 10 a kadar yanında durdum sonra o oyuna dalınca gittim
ben yarım gün yani 8-12 anlaşmıştım zaten burak saat 1 den sonra uyuyo her zaman
bizde burağın konuşmasına yardımcı olsun diye çok istiyorduk
bütün istenilen malzemeleri aldık
ama pek memnun kalmadık ve burağın çok ağlamasına dayanamadım
onun için iyiliğini isterken aha çok kötülük yapacaktım
sabah kahvaltıyı orda yapıyorlar ve tabi yiyen yiyo yemeyeni zorlamıyorlar yani aç kalkıyorlar masadan
ben burakla evde sevgi içinde kahvaltı yapıyorum çocuğumla ve tabi ben kendim doyuruyorum
burak daha herşeyi kendi yiyemiyo
hadi kahvaltıyıda evde yaptırır öle götürürüm dedim ama burak 2. gün yakama bi yapıştı içeri girmek bile istemedi bende evde olduğum için onu bu konuda çok zorlamak istemedim
çünkü yaşı gerçekten çok küçük daha kreş için çevremedki çoğu kişide kreşi önermiyordu zaten
hiç kimse bi çocuğa annesi kadar iyi bakamayacağını anladım
uzun bi süre kreş olayımız rafa kaldırıldı bzimde konuşması ilerlesin diye iyilik yaparken belkide daha çok gerlileyecek
kreşden eve geldiği ilk on dakika hala içini çekiyordu ve 3-4 gün hep uykusundan ağlayarak uyandı bu şimdiye kadar hiç olmamıştı ne ayağında salla nede yanıma yat diyo kucağına al orada uyuyucam diyo yavrum

işte böyle kızlar aldığımız malzemeler bize kaldı bende evde kendim faaliyet yaptırıcam oğluşuma
zaten ben burak uyuyana kadar pek iş yapmıyorum evde onunla ilgilenmeye çalışıyorum
çalışsam mecburen alışacak ama şimdi böle bişey olmadığı için ben evde oğluşumla daha çok mutluyum
geçen markete gittik zaten havalar güzelken hep dışarıya çıkıyoruz sabahları markete ordan biraz parka :82::82:
çöp kamyonunu gördü kamon anne bak
bağır abilere annecim diyorum abi abi
ne yiyosun burak sen topitoo anne topitooo

çocuk baktı gördü bunlar beni konuşayım diye evden uzaklaştıracak dedi konuşmayı ilerleteyim diye düşündü herhalde
çoğu şeyi söylüyo ama biz dikkat ettikmi sölemiyo sıpa bide yuvalayarak konuşuyo

hepinizi çok çok öpüyorum tekrar görüşmek üzere

merhaba kızlar
egeyi uyutup geldim. nezle oldu, burnu akıyo.
denizcim kreş anlattığına göre çok ii.fiyat da ii bence. düşün derim. bi deJOYFULL HOUSE varmış beşevler civarında. aralık ayında yüzde 50 indirim diyo ama indirimli hali ne kadar acaba..neşe erberk kurmuş.biz de harıl harıl arayıştayız.önce bi doğayla gidip konuşucaz. tam gün, haftada 4 gün servis dahil ne kadar olur acaba. öğretmen indirimi fln varmış bakalım ne diycekler. çok uçarlarsa ben de istemem yani.

ayşegülcüm selcancım odalarnız çok güzelmiş güle güle kullansın kuzularımız...

denizcim çok üzülüyorum maşallah arala çok aşırı hareketli evet çok zor bir durum psıkolojin gerçekten bozuluyor.iş içinde üzüldüm o anda keşke k.valdneelr biraz daha yardımcı olsalardı senden hem bekelntileri var hemde yardımcı olmuyorlar...

keremce arkadaşımız hoşgerldin aramıza....

ecrinde yataktan bşr kaç kez düşmüştü ama şimdilerde artık uca geldimi hopp kaçıveriyor ama nadirende olsa düştüğü olabiliyor ....

evrimcim yeni eivini merakettim özellikle perdelerini canım :))) saçlarınıda deryanın dediği gibi yapabilirsin sana yakışır...

gülay arkadaşım bencede çok üzülme zamanla konuşur oğluşun sonrada hiç susumazla zaten :)))

sevdacım çok güzel olmuş tuvaletiniz bayıldım ne kadar hoş olmuş..

selcancım saat güzel olmuş maşalalh hepiniz çok yaratıcısınız...

deryacım kıyafetinde botlarında çok güzelmiş güle güle kullan canım benim yakışmış sanada..

ayşegülcüm fotolar süper face de çok güzelsin...

oku oku bitiremedim kızlar atladığım bir şey varsa kusuruma bakmayın..bizimde durumumuz pek iyi değildi ben hasta olmuştum biliyorsunuz geceside ecrin ateşlendi ve sabahaıda ishal oldu hemen ogün dr.götürdük bağırsakları iltahaplanmış ma maşallah 1 gün sürdü heen ertesi günü geçti ama ben halak olduum hasta olduğumdan çok kötü oldum hastalandım tansiyonum oynamış çok kötü oldum hastaneye gittim atşeim çıkmış kızarmış vücudum hep ecrinde görürdük böyle şeyleri bende olunca tuhafıma gittimeğersem birazda kullnadığım gripi ilaçalrı ağır gelmiş onlarında etkisi olmuş eşim felan çok korktu acil hastaneye götürdüler iğne felan yaptılar geçti ama 2 gündür sağolsun k.valdem kaldık sonrada annemelere geçtik iyi oldu benim içinde ben ecrinin yemeğini yedirmekle ilgilendim uyutma oynama onlar ilgilendi sağolsunlar iyiki varlar canlarım benim....eşimde sağolsun hiç yanlız bırakmadı el üstünde tuttu....

Son düzenleme:
slmmmm kızlarr
ne çok kaynatmışsınız oku oku bitiremedim yawww
yasemincim sana da ecrinede geçmiş olsun canım vücut direncin düşüktü eralde o kadar sarstığına gör ehastalık dikkat et canım kendine
selcan kağanın odasıda çok güzel ya yer yatağı rahat oluyo ecede 1 seneden fazla yattı belki beşiğnii pek sevmediğinden bide bebekken deli yatıyodu yerde yatırıyoduk ama alıştı şimdi maşallah yer yatağı benim belimi ağrıttığı için kaldırmıştık ben gecenin bi yarısından sonra ecenin yanına transfer oluyorum çünkü
bende o da bakıyorum eceye prenses odası alıcaz öyle diyo bide bilgisayar olucakmış odasında katalogdan öyle görüyo ya aynısını istiyo perdesi halısı alınacak hep yılbaşındans onra artık şimdi atama telaşındayım bolca kararnamem gelmedi onu bekliyorum ilişik kesicem maaşım yatınca iadeedicem meb yatırcak geç alıcam biraz filan bi sürü ıvır zıvır işler
deryacım fıstık gibisin valla maşallah postişde çok doğal duruyo bence elbisen botların çok güzel güle güle giy canım
keremce hoşgeldin ben bu aralar az giriyorum ama inş daha sık görüşürüz canım Allah bağışlasın oğlunu da
elif sen şimdi birde hep kendin baktın ya kıyamazsın o yüzden burak a ama tabii kreş için bencededaha küçükler yoksa ağlamasına filan biraz katlanırsın canım seneye verirseniz bence seneyede ağlııcaktır başta senden ayrılmak çok zor gelir onada
biz 4 aylıktan beri bırakınca eceyi artık ağlamasıda pek etkilemiyo tabii ağlamadan ağlamaya değişir
bayramda eşimle çarşıya gidelim sizde eve gidin dedik dedesi babannesi ece arabada bizi gördü başladı ağlamaya gitmiyolarda babam bekliyo öyle ee hadi gitsene çalıştır arabayı dedik e ağlıyo diyo aman ağlar ağlar susar gidin siz boşver dedikde şaşırıyolar alışmışız kaç senedir akşamda siz gittniz ben ağlaya ağlaya geldim diyo sıpa

kızlar herkese ıyı haftalar dılıyorummm
evrımcım ıs ebasladın mı ne ettın kız gelde anlat nasıl gectı ılk gunun..

ya kızlar bende en cok ondan yana sıkıntıdayımm.. yanı yemek yedırme konusu ..
ben arala masa altlarında korıdorlarda yatak odalarına varana dek sacma sapan yerlerde bukulee kıvrıla yemek yedırıyorum
onlar yapabılıceklermı bunu
hayır...
tek dusundugum konu bu..
annemg ıtsınde bır ondan sonra bakıcam durumaa
annem bende dıyede ıyıce azdı kadını tuvalete bırakmıo yaa anında o ayaga kalkar kalkmaz
o da kuyruk gıbı pesınden gıdıo banyoya zorla gırıoo (kılıtı yok) ve orda suları acıo deterjanları dokuoo camasır makınesıne zarar verıo kadın cısını yapana dek :))))

ben ogluma kıyamıyorum yaaa ne yapıcagımı sasırdım

sağol canım evet bu sıralar sanırım vücudumun direnci düştü dr.gideceğim zaten baya bi iş var bende ...

yasemincim çok geçmiş olsun havalar artık iyice soğudu valla dışarısı buz kesiyo ankara soğuyu berbat
ama allahtan evler sıcacıkta
evet serpilcim bu konuyu zaten konuşmuştuk seninle daha öncede yaşı küçük olması ile erteledik şimdilik

denizicim valla anlattıklarına bakılırsa durumun zor valla sofrada niye yemiyo beyfendi
burakta sevmediği bişey oldumu direk kalkıyo masadan zaten sofraya oturmadan önce ilk önce tabağına bakıyo beyfendi
bende bu sıralar artık çorba içiremiyorum :84::84:
pilav makarna türü şeyleri artık burak kendisi yiyo zaten bayılıyo
bende makarnayı kıymalı domatesli pilavı tereyağlı zeytinyağlı yada biber dolması (kıymalı)şeklinde yapıyorum bizimki tam bi sebze canavarı ıspanağa bamyaya ve taze fasulyeye bayılıyo:81::81:

tuvalet eğitimini ne yaptınız
bizim artık öğreneli 4 ay olacak nerdeyse şükür bu işi hallettik
sanırım bazı şeyler bizim istediğimiz zaman değil onların istediği zaman oluyo
bende konuşmasını istiyorum neler neler anlatıyorum ona gün içerisinde ama bakalım ne zaman akıcı konuşacak:84::84: yani bişey bi taraftan olurken bazıları olmuyo yani hepsi birlikte biraz zor oluyo
herkesi çok çok öpüyorum:79::79::79:

Son düzenleme:

haklısın denizcim.yemek konusu benimde kafama takılmıyo değil.bugün kreşle görüşmeye gittim.tuvalet eğitimini biz veriyoruz dediler.okey dedim sevindim.yemeği sordum müdüre hanım öğretmenler yardımcı olur yedirir dedi.yukarı kata çıktık sınıfa bakmak için.öğretmen sordum yemek konusu.kendi yiyicek diyo çocuk aç kalsa nerden haberim olucak.yemezse ısrar bile etmezler ye diye.offff bende çok kararsızım ya..bi konuşmasına yardımcı olur veriyim diyorum.ama bu konuları düşündükçe de kararsız kalıyorum.bakalım hayırlısı

kızlar bu kreş işi gerçekten zormuş ben ecrini göndermem çünkü ecrin katı her şeyi yemez püre hal,nde yer çoğu şeyi çünkü ecrinin yemek problemi vardı yemezdi biliyorsunuz yeni yemeğe başladı püre olatak yi,yor ama çiğnemede sorun yok çoğu tadı sevmiyor püre oldumu daha güzel geliyor ama ben yediriyorum hala çükü hala tam anlamıyla iştahı yerinde değil ama dediğiniz gibi pilavı makarnayı seviyor ve azda olsa onları kendi yiyor alışacak oda inş.dr.muza dedim çok önemli değil dedi yesinde nasıl yerse yesin dedi çünkü doğduğundan beri dr.muzda iştahını açmakla uğraştı maşallah iştahı açıldı ama hala zor yiyor püre olarak daha iyi besleniyor kilo almıda bu yüzden arttı ....kendisi eline alıp bişeyelr yemeğe başladı şükür ki bunları bende gördüm yaa artık ölsemde gam yemem kızlar yani onca şeyeden sonra ....

sağolun kızlar iyiki varsınız....
yasemıncım gecmıs olsun arkadasım kısa zamanda toparlanırsın umarım

Selam kızlarrrr..ben de gelebildim nihayet!
haftasonu yatılı misafirlerim vardı kuzenin eşi ve kızı..çok yoğun bir haftasonuydu çocukların arası 1 ay çok da iyi anlaştılar annesiyle de ben çok kafayız sabah 5-6 ya kadar oturduk 2 gün boyunca laflar bitmedi,bitemedi..uykusuzluk çok pis vurdu bu sefer

Bugün de babacım geldi akçaydan 2 gün bizde..teoş çok özlemiş sürekli dedesiyle takılıyor gelip gidip sarılıp öpüyor ona masallar falan anlatıyor..keyfimiz yerinde yani bugün iroş da geldi oğlumdan keyiflisi yoktu..

Resimleri beğenmişsiniz,ben de beğenmenize çok sevindim abes durmuyorsa takacam peruğumu..onay aldım kullanabilirim:)) güzel sözleriniz için tskler..

Herkes kreş telaşında yaaa..
sizi okuyunca ben de gaza geldim acaba tüm gün kreş nasıl olur,ayak uydurabilir mi ve ben artıkın çalışabilirmiyim falan diye..içime bir umut doldu valla..bakalım sizinkilerin tepkileri nasıl olacak onların durumlarına göre ben de düşünebilirim..çok sıkılıyorum çokkkk!
bugün annem belki evini satarsa güzellik salonu falan açabiliriz beraber sen,ablan ben yürütürüz falan dedi..hayalla,planlar yaptık hemen zayıflama,lazer ve cilt bakımı makyaj üzerine bi şeyler olur diye..nasıl hoşuma gitti seviyorum biliyorsunuz bu konulara ilgiliyim..içerisini güzelce zevklice dayayıp döşeyince ve gerekli aletleri alınca bir şey kalmıyor..
pardon işyeri açma sertifikası lazım tabi:)) onu ilk olarak hallatmek lazım mesala şimdi gitmek lazım..amannnn güzel hayaller onlarsız olmuyor işte inşallah bir gün gerçekleşir işimin patronu olurum da burdan yazarım yine size gelişmeleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…