geceden beri kar yağdı durdu. ara ara yağmur yağdı karı eritti biraz ama yinde bi beyazlık var :))) batuhanı çıkarıcam dışarı karla oynasın diye ama hava çok soğuk fırtına var resmen
slmmmm kızlarr
ne çok kaynatmışsınız oku oku bitiremedim yawww
yasemincim sana da ecrinede geçmiş olsun canım vücut direncin düşüktü eralde o kadar sarstığına gör ehastalık dikkat et canım kendine
selcan kağanın odasıda çok güzel ya yer yatağı rahat oluyo ecede 1 seneden fazla yattı belki beşiğnii pek sevmediğinden bide bebekken deli yatıyodu yerde yatırıyoduk ama alıştı şimdi maşallah yer yatağı benim belimi ağrıttığı için kaldırmıştık ben gecenin bi yarısından sonra ecenin yanına transfer oluyorum çünkü
bende o da bakıyorum eceye prenses odası alıcaz öyle diyo bide bilgisayar olucakmış odasında katalogdan öyle görüyo ya aynısını istiyo perdesi halısı alınacak hep yılbaşındans onra artık şimdi atama telaşındayım bolca kararnamem gelmedi onu bekliyorum ilişik kesicem maaşım yatınca iadeedicem meb yatırcak geç alıcam biraz filan bi sürü ıvır zıvır işler
deryacım fıstık gibisin valla maşallah postişde çok doğal duruyo bence elbisen botların çok güzel güle güle giy canım
keremce hoşgeldin ben bu aralar az giriyorum ama inş daha sık görüşürüz canım Allah bağışlasın oğlunu da
elif sen şimdi birde hep kendin baktın ya kıyamazsın o yüzden burak a ama tabii kreş için bencededaha küçükler yoksa ağlamasına filan biraz katlanırsın canım seneye verirseniz bence seneyede ağlııcaktır başta senden ayrılmak çok zor gelir onada
biz 4 aylıktan beri bırakınca eceyi artık ağlamasıda pek etkilemiyo tabii ağlamadan ağlamaya değişir
bayramda eşimle çarşıya gidelim sizde eve gidin dedik dedesi babannesi ece arabada bizi gördü başladı ağlamaya gitmiyolarda babam bekliyo öyle ee hadi gitsene çalıştır arabayı dedik e ağlıyo diyo aman ağlar ağlar susar gidin siz boşver dedikde şaşırıyolar alışmışız kaç senedirakşamda siz gittniz ben ağlaya ağlaya geldim diyo sıpa
kızlar herkese ıyı haftalar dılıyorummm
evrımcım ıs ebasladın mı ne ettın kız gelde anlat nasıl gectı ılk gunun..
ya kızlar bende en cok ondan yana sıkıntıdayımm.. yanı yemek yedırme konusu ..
ben arala masa altlarında korıdorlarda yatak odalarına varana dek sacma sapan yerlerde bukulee kıvrıla yemek yedırıyorum
onlar yapabılıceklermı bunu
hayır...
tek dusundugum konu bu..
annemg ıtsınde bır ondan sonra bakıcam durumaa
annem bende dıyede ıyıce azdı kadını tuvalete bırakmıo yaa anında o ayaga kalkar kalkmaz
o da kuyruk gıbı pesınden gıdıo banyoya zorla gırıoo (kılıtı yok) ve orda suları acıo deterjanları dokuoo camasır makınesıne zarar verıo kadın cısını yapana dek :))))
ben ogluma kıyamıyorum yaaa ne yapıcagımı sasırdım
yasemincim çok geçmiş olsun havalar artık iyice soğudu valla dışarısı buz kesiyo ankara soğuyu berbat
ama allahtan evler sıcacıkta
evet serpilcim bu konuyu zaten konuşmuştuk seninle daha öncede yaşı küçük olması ile erteledik şimdilik
denizicim valla anlattıklarına bakılırsa durumun zor valla sofrada niye yemiyo beyfendi
burakta sevmediği bişey oldumu direk kalkıyo masadan zaten sofraya oturmadan önce ilk önce tabağına bakıyo beyfendi
bende bu sıralar artık çorba içiremiyorum :84::84:
pilav makarna türü şeyleri artık burak kendisi yiyo zaten bayılıyo
bende makarnayı kıymalı domatesli pilavı tereyağlı zeytinyağlı yada biber dolması (kıymalı)şeklinde yapıyorum bizimki tam bi sebze canavarı ıspanağa bamyaya ve taze fasulyeye bayılıyo:81::81:
tuvalet eğitimini ne yaptınız
bizim artık öğreneli 4 ay olacak nerdeyse şükür bu işi hallettik
sanırım bazı şeyler bizim istediğimiz zaman değil onların istediği zaman oluyo
bende konuşmasını istiyorum neler neler anlatıyorum ona gün içerisinde ama bakalım ne zaman akıcı konuşacak:84::84: yani bişey bi taraftan olurken bazıları olmuyo yani hepsi birlikte biraz zor oluyo
herkesi çok çok öpüyorum:79::79::79:
yasemıncım gecmıs olsun arkadasım kısa zamanda toparlanırsın umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?