merhabalar:)misafir kabul ediyormusunuz?
aaaa nurancımm çok güzel bir haber Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah... darısı isteyenlerin başına....
nurancım yeni heralde 1 aylıktır en fazla
ayyyy bu seferki kız olsaaa ne iyi olur dimiiii
tabi sağlıklı olsunda gerisi boş
ben ikinci olursa kız istiyorum...
ama bu kocayla zor gibi görünüyor.
ben şirin.24 haziran 2008 doğumlu yiğit adında bir delikanlı annesiyim:)oğlumun yaşıtları ve anneleriyle tanışmak isterim.facete 2008 haziran anneleri diye bir sayfa buldum ama sanırım terk edilmiş.şimdilik iyi günler.
kızlar size süprizim var
hamileyimm2. meleğimiz olacak inşallah bugün öğrendim test yaptım
çok mutluyum çok istiyoduk zaten batuhanla beraber büyürler inşallah oğlum abi oluyooo
vaaaooowwwwwwwwwww harika bir haber canım benim hadi hayırlısı ben çok seviniyorum ya hamilelik haberine ..bende bende istiyorum ama sonra :)))))
ayyy inşallah canım yaaa şöyle akıcı bir şekilde konuştuğu günleri bir görsem yeterki susmasıın hep soru sorsun zaten ben çok konuşkan bi insanımdır
herşeyi anlatıyo aslında ama biz anlamıyoruz çok şebelek neler yapıyo bize:82:
evde bana sürekli yardım eder eğerki sert konuşmazsam çok güzel lafımı dinler ama aksi konuştum mu o da inatlaşır
bugün bende kreşten gidip verdiğim malzemeleri geri aldım hepsi kutusunda duruyo
artık evde faaliyet yapma işleri başlayacak
ama hepsini birden çıkarma taraftarı değilim sırayla çıkarıcam önüne:81: oda bayılacak tabiii
zaten bunları alırken reyonda kendini kaybetmişti
nurancım çok sevindim canım senin adına
aslında bende düşünmüyo değilim ama burağın bu konuşma işini tamamen çözene kadar eşimle beklemeye karar verdik
zaten hep şöyle dedik burak tuvalet eğitimini öğrensin kendi kendine yemek yeme alışkanlığını iyice kazansın ve tabii konuşma eğitiminide
şuan herşey burağın üzerine kurulu belki bizde yaza artık düşünebiliriz
nurancım yeni heralde 1 aylıktır en fazla
ayyyy bu seferki kız olsaaa ne iyi olur dimiiii
tabi sağlıklı olsunda gerisi boş
ben ikinci olursa kız istiyorum...
ama bu kocayla zor gibi görünüyor.
eger çocuk kreşte mutsuz oluyorsa göndermemek lazım tabi.ama şimdiden de tam gün verilmez heralde.bir yarım dönem yarım gün gittikten sonra tam gün göndermek uygun olucaktır.
ama kesin göndermek isteyipde ,yemek işini sorun ediyorsanız, boşa endişeleniyorsunuz.
bence yemek konusunu düşünmeyin.yemegini yemese bile,akşam eve gelince yemeğini yer.hemde daha iyi karnı acıkmış olur,birkaç gün içinde de kreşte yemek yemeye başlar.
diğer çocuklara bakarak öğrenir.hatta kreşte yemek yeme düzeni bile oluşur.
mesela benim oğlan kreşe gitse hiç gözüm arkada kalmaz.
çünkü benim için her zaman onun iletişim ,sosyal beceri ve yeteneklerini geliştirmesi daha önemliydi.
yemeği hiç sorun etmedim ben.hiç üstüne düşmedim.
ben böyle yaptıkça da onun iştah açıldı da açıldı.
hiç peşinden koşmam,şunu ye demem.tabagına koyarım kendisi yer,ama bu arda karşısında iştahla ben de aynı yemekten yerim.yemeyecegim mi dedi hemen alırım önünden tabagı,kendi acıktım diyene kadar da sormam.mesela bu aralar bugday çimi yediriyorum.kimse çocuguna yedirememiş.biz beraber ektik ,beraber suladık hergün büyümüş mü diye baktık.
sonra ona kestirdim makasla.
sence bunu çorbaya mı koyalım ,yogurda mı koyalım dedim.yogurt dedi.kendi karıştırdı.toz biber attı.ve yedi.
size de tavsiye ederim yaptıgınız yemege yardım ettirin.bişeyler dograsın karıştırsın.o zaman mutlaka hevesleniyorlar.
tek kendi çocugum değil başka istahsız çocuklara da severek yemek yedirebiliyorm.anneleri şaşırıyorlar.bu çocuklar çok garip ,onların gözünden bakmak lazım bazen....
biraz uzun mu oldu ne ?
deryacım valla en güzeli kendi işini kuracaksın?
ne varsa ticaretde var.ama bildiğin bir işi yapıcaksın.nuran da dükkan açmayı planlıyordu.
ne oldu ki acep?
canımm çok teşekkür ediyorum bende çok mutluyum sabah test yaparken çok heyecanlandım karnım ağrıdı resmen :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?