2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah yasemincim yaa nasıl takıyorum bi ben bide eşim biliyo
yüzümdeki sivilcelerim arttı bu yüzden ben çok takıntılı insanımdır hele ki söz konusu burak olunca bide hemen herşey benim istediğim zaman olmasını istiyorum ama olmuyomuş bunu öğrendim çevremdeki herkes her ne kadar beni örnek alsada aman diyorum sakın beni örnek almayın:89::89:kendimi burağa hamile kaldıktan sonra çok geliştirdim bu siteye zaten burağa daha hamile olmadan önce üye olmuştum ve çok faydalı şeyler öğrendim herkesten
bence bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
bilmediğim şeyleri netten çevremdeki tecrübeli annelere hep sordum halada soruyorum
işte konuşma işine de böle takılmış vaziyetteyim şimdi:84:
eşim diyo bakalım burak iyice konuşunca sıradaki ne olacak diyee
çocuk konuşuyo zaten diyo sen anlamıyosun annesi:86: diyoo banaa

nurancım burakta çoğu şeyi söylüyo ama herşey benim hatam
su istemeden su yemek istemeden yemek herşeyini hemen ihtiyacını karşılamak
senin adına çok sevindim inşallah güzel bir hamişlik geçirirsin oğluşunla beraber

yeme konusunda ben burakla pek zorlanmadım allaha şükür
sadece düzenini bozmamaya dikkat ediyorum
eğerki düzeni bi bozuldu mu bir hafta kendine gelemiyo özellikle memlekete gittiğimiz zamanlarda sofrada bziimle beraber yemeğini yer tabi sevdiği şeyler varsa

Son düzenleme:

canım bende once yarım gun ıcın sordum cunku tum gun ne ben dayanabılırım (ne yapıyor acaba dıye kendımı yer dururum) ama yarım gun (bu tek gıttıgımız ye balım anaokulu) oglen eve bırakma servıslerının olmadıgınıs abah servısle gelebılecegını ancak oglenlegın bm gıdıp almam gerektıgını soyledı sahıbı cocuk..
valla hergun arabayla oraya karda kısta gıdemem
aslında bızıme vın tam karsısında ozel fınal okulları var ılk okuldan lıseye kadar vardı anaokuluda acmıslar tam karsımda kocaman fınal okulları anaokulu yazarken gıdıp oraya bakmadım
bıgun gıdıp konusucam

benım aralı kreşe verdıgımde aklımda kalacak tek soru tek beynımı kemıren konu yemek konusu olur.. onun dışında aşırı sosyal konuşkan paylaşmayı sayıları harflerı renklerı hatta bazı harflerı yazmayı bıle bıldıgı ıcın gozum yemek konusu dısında arkada kalmayacak.. tı.. ama bakalım gıdebılırse..

esım (dun kavga ettık bu arada) bugun ısyerınden cocuk hastanesını aramış çocuk psıkıyatrı bolumunden daha dogruusu bugun ulasabılmıss bugun acmıslar telefonu..neysee
martın 1 ıne kadar doluymuşş bılıyormusunzu o bolum
esımde bursanın butun cocukları sorunlumu kardesım nasıl dolu olur demış martın 1 ınde aramaya baslamamız hatta oraya gıdıp randevu almamız gerekıomsu yoksa yıne 3 aylık doluomuss ve 3 ay daha beklıcekmısız
ne sacma deılmıı
sımdı medıcal park ın fln cocuk bolumlerıne bakıcazz..
annem yarın sabah ıstanbula donuyor
yalnızlık bana ıyı gelıcek
bunalımın tam ortasındayım..............!!!
ruhum bedenım beynım yorgun .. hıc bıseyden zevk almıyorum sadece aral ıcın nefes alıyorum

nurancımmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrıklerr
bugun aldıgım en guzel haberdı bnm ıcın.. cok cok mutlu oldum senın adına canım..
o kucuk şeyı yerım ben yerımmmmm hoşgelsınnn aramızaa..
kendıen dıkkat ett yemızlık fln yapma hee :))
ayrıca enıştemızıde tebrık edıyorumm.. bızlerın selamını ılet lutfen kendısıne...!

İnan ben cok duygulandım bılmem neden....
umarım Rabbım bana ve ısteyen dıger hazıran analarınada ıkıncı bebegını gonlundne gectıgı gıbı versın

ben kız ıstıyorummmmmmmm
esrada kız ıstıyor aysegulde

varmı baska kız ısteyennnn gırsın sıraya :))

nurancım çok güzel bir haber batuhan abi oluyor demek inşallah kolay bu hamilelik dönemi geçirirsin canım benim

bu kreş işini bende düşünüyorum ama seneye

zeynebin şimdilik yeme konuşma tuvalet alışkanlığı el becerisi vs.gibi şeylerde allahıma şükür hiç bir sorunu yok benimde tek derdim bana aşırıııııı bağlı olması benden kısa bir süreliğinede olsa ayrıda yaşayabileceğini öğrenmeli diye düşünüyorum ben ve babası haricinde başka hiçkimseyle durmuyo allah korusunh hasta falan olsam kimse bakamıcak yavruma
bugün çöp atmaya indim aşağıya babanneside bizde çaktırmadan ineyim dedim kapıyıda çekmedim sesten anlamasın diye ben çıkar çıkmaz anneeee nerdesin diye oda oda aramış beni taaa aşağıdan duydum ağlama sesini ama ne ağlama merdivenleri uçarak çıktım nerdeyse bi geldimki gözler kıpkırmızı olmuş
bu kadara kadarra kadar yani kızlar...

gerçi bana bu kadar yapışkan olan yavruşu kreşede bırakamam ortalığı yırtar biliyorum ama bulucaz bir çaresini .....

ayyy kkyı bi açtım nuranın müjdesi çok mutlu oldum canım allah tamamına erdirir inş. 2gündür benimde başım dönüyor dünde istifra ettim bugün bişeyim yoktu ama bende yine bekleme modundayım başladık çalışmaya 2ayı geçti artık kürtaj olalı zaman ne çabuk geçiyor ya bende kız istiyorum ya ama erkekte çok şirin oluyor erkek olursada çok üzülmem oğluma aşığım resmen kokusuna özellikle çiş kokusunu bile çok seviyorum ne manyağım değilmi kız çocuğunun sadece nasıl bir duygu olduğunu merak edişim bide süslemek için istiyorum başka nedeni yok olmasada burdaki kızların hepsi benim kızım gibi onlar var onları severim

bende yarım gün kreş istiyorum ya bizim lojmanla görüşecem belki alırlar yarım gün bizim burada çok kuralcıdır kesin askeri nede olsa benide düşündüren yemek doğaç arkadaş görünce yiyebilir ama kendi başına yiyemiyor çok döküyor saçıyor vede oyun oynuyor yemekle oturmuyor bide geziyor yemek yerken eskisi gibi değil doğaç yasemininde dediği gibi konuşa konuşa hallettik bazı şeyleri süper yemesede eskisi gibi değil açıkınca söylüyor şimdi dün akşam dediki anne bana yumurta getir dedi pişirdim getirdim yedi çatal kaşık kullanamıyor hala solak olduğu için çok zor ona ben kreşi sıkıldığını bildiğim için istiyorum evde çok bunalıyor bide arkadaş delisi bi çocuk görsün peşine takılıp gidiyor herkesi unutuyor anında peşinden gitmesem evine kadar gidecek çocukların arkasına bile bakmadan o derece oynamak en büyük tutkusu hele konuşmak iletişim kurmak bayılıyor

kızlar bu arada çocuklar kaç kilo oldular doğaç 12.700gr oldu boyuda 93.5 cm yanlış ölçmediysem tabi

valla bılmıyorum tam olarak ama aral 14 kılo vardır
aysegul sende hamış olabılırsın demek kı
allahım ya keşkee bnmde uslu bır oglum olsaydı yada en azından zaptedılebılır bışey olaydıda hemen doguraydım
beraber buyulemelerını o kadar ısterdım kı

inş. denizcim vardır bende aynı düşünüyorum uslu olsun kız erkek çokta önemli değil bencede bende çok çektim ya özellikle bebekliğinde büyüyüncede iştahından çektim allah sonunu açık etsin deniz ne diyeyim çeken bilir hep dediğim gibi 2. istiyorum ama korkmuyorda değilim aynı şeyleri yaşamaktan tek umudum 2.ler uslu oluyormuş ilki fenaysa yaramaz değil doğaç her zaman söylerim ama çok huysuz herşeyden şikayet eden mızmız nazlı bir çocuktur tek sorunumuz bu çok ağlar gözyaşları bitmez bi türlü bağırır çok

canım ecrinde benim hemen arkamdan gelir çöp atmaya hatta ayıptır tuvalete bile beraber gidiyoruz ...ama bir yere gittimi beni çok aramaz arkadaş delisidir kendisi hemen kaynaşır hiç yabancılık çekmez..
hadi hayırlısı canım belki sende hamilesindir çok güzel heberler bunlar yaa inş..darısı benim başıma isteyen herkesin başına ...şuan aynıyız ayşegülcüm ecrinde dediğin gibi doğaç gibi eskisine göre çok çok çok iyiyiz artık acıktımı en azından ben yedirebiliyorum kendi yemiyor yani bazı şeyleri yer ama şükürki zaten ben tek yemekten şikayetçiydim uykusuzluk ağlamarı huysuzluklarıvs.hiç önemli değidi yemekte iyi olunca bende hiç kızmamaya başladım beni tek sinireden şey zaten yememesiydi yemek iyi olunca bende de sinir kalmadı ecrinde maşallah kocaman bir abla gibi oldu ağlasada çıldırsada çok rahat sakinleştirebiliyorum beni dinliyor hiç umursamıyorum kırsın döksün yiyor ya artık şükür şükür diyorum zil takıp oynuyorum hatta ecrinde sanırım anneme ne oldu artık hiç kızmıyor bana deyip doğru yolu buldu artık beni hiç üzmüyor ii hadi şunu yapalım bunu yap öyle yapma felanc diyorum anlatıyorum yapıyor dinliyor maşallah çok değişti ...bu kreş işinide bende seneye düşünüyorum ecrin maşallah hiç dışarıyla arkadaşlarıyla sorunu yok her gittiğimiz yerde çocukların gözünün içine bakıyor benimle oynasınlar diye milletin çocuğu oynamıycam diye ağlıyor ecrin benimle oynasınlar hadi diye :)))))beni hiç aramaz ben burda kalıcam sen git der bana her gitii ğiyerde yatıys kalıcam diyor hoşuna gidiyor kızmın evde çok sıkılıyor çokta ilgileniyorum ama yinede hiç yeterli gelmiyor arkadaş istiyor

Son düzenleme:
nurannn inanmıyorum süpersin canım.hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.bir bebeğimiz daha olacak.
allah gönlüne göre versin..kızkardeşinde hamileydi sanırım.ne güzel heryer bebek.
ama sen de bayagı uzun emzirmiştin.vücudun anca toparlanmıştır.dikkat et vitaminli şeyler ye ,et olsun zeka olsun kuzucuga....

evet canım ugurlu geldın... topıgımız şenlenıyor zaten bu aralar yenı yenı arkadaşlar aramıza katılıyor
bırıde sensın hoşgeldın........

arkadaşlar süpriz yapıyorsunuz aranızda şimdilerde hamile kalmayı düşünen var mı..bende istiyorum ama tam anlamıyla kalırım diyemem bazen kazara bişeyler oluyor ama nasip ..kız isteyenler listeleniyor peki ya erkek isteyenler..ben doğrusu bir tane daha kızım olmasını istiyorum ama erkekte olmasını istiyorum yani ben kararsızım bu konuda...

anaaamm ne çok yazmışsınız yaa ben öyle bir geçer zamanki izlerken

denizcim çocuk psikiyatrileri genelikle çok dolu oluyo devlet hastanelerindede hatta özellerde bile
bizde burağı bu yüzden özele götürdük hemen randevu almıştık çok şükür
burak bizim 19 kilo boyuda 103 tü sanırım eğerki dr teyzesi yanlış ölçmediyse
zaten boy 3.5 yaş kiloda 5 yaş çıktı bizimkinde

ayşegülcüm sende yoktun hoşgeldin aramıza:80:

valla ne yalan söyleyeyim bende 2.yi tabiki de kız isteyenlerdenim ama içime hep oğlan doğuyo
bende oğlan doğurcakmış gibi bi potansiyel görüyorum kendimde
ama bizim için daha vakit var

bizim kreş işi askıya alındı zaten çevremdeki çoğu kişide karşı göndermeme
hepinizi çok çok öpüyorumm:79::79:

iyi geceler kızlar...

bizim kreş işi olmadı.kayınvalidem kreşe giden çocuk çok hasta oluyo dedi.elini yıkamazlar,temizliğine önem vermezler.....dedi de dedi valla.kendisi aşırı titiz de :))bende soğudum bu işten.keremin bademcik ve ateş problemi var zaten sık sık şişiyo.havale de geçirdi 2 kez.ateşi çıkarda anlamazlar diye düşününce endişelerim daha da arttı.anlayacağınız bu kreş olayı başka bahara kaldı :))

nurancığım tebrik ederim canım.sağlıkla kucağına al inşallah...

nurancım çok sevindim yaaa.. tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım tabi en önemlisi batuhanla beraber kolay bir hamilelik dönemi yaşarsın..ne güzel yaaa yeni bebişler geliyor bakalım sırada kim var ayşegül sennn olabilirmisin?

bu arada kız listesinde ben niye yokum yaaa ben eşimle tanıştığım günden beri kızım olacak diye hayaller kuranlardanım yani 18 yıllık bir istek :)) adı bile belli Buğu olcek bir gün kızım olursa..

iceangel hoşgeldin aramıza,paylaşımlarının devamını dilerim..yeni arkadaşlar kaçmayın emi gelen gidiyor topiğe bir süre sonra..biz belli kişiler hamilelik zamanımızdan beri burdayız topiğin demirbaşları olarak:))

kızlar ben gerçekten face grubumuzu unutmuştum şimdi oraya bi el attım resim falan yükledim sizlerde ekleyin hani şu bursa çıkartması resimlerinden falan..

yeni arkadaşlar bizi oradan bulup ekleyebilirsiniz..

günaydın kızlar...
enes geceleri çok geç yatmaya başladı gece 12 de zorla uyutuyoruz....
sabahta 7 de ayakta...
kreş işini bende seneye istiyorum bakalım hayırlısı inşallah...
hem seneye akılları daha çok erer herşeye...... inşallah umudumuz bu yönde değilmi

Son düzenleme:
kardeşimin bebişi 5 ayını doldurdu hala göstermiyor cinsiyetini çok inatçı birşey çıktı sıpa..
bacaklarını kapatıp açmıyormuş ya.... inatçı keçi...
hala öğrenemedik kızmı.. erkekmi... :26:
ilki kız ya... buda erkek olsun diye geçiyor gönlümüzden hayırlısı olsun inşallah....

kızlar ben daha 2.yi düşünmüyorum.eskiden hemen bir daha yaprım diyordum ama artık fikrim değişti.daha yaşım da küçük.üstelik kağan 27 ay emdi beni biliyorsunuz.daha sütüm bile kesilmedi.vücudum kendini bir toplarlasın bakalım.2.çocugumu da çok uzun emzirmek istiyorum çünkü.
ama bana da oglum olucakmış gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…