- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
bende ıkıncısıy delı gıbı kız ıstesemdee ulan dıyorum ben bedevıyım yaa
erkek olur buda dıyorumm ıcıme oyle doguyor..
Allahım elı ayagı duzgun olsunda...
Ay bı arkadasım vardı dedım y ankarada yasıyor hatta bana gelmsıtı kavga ederk gıtmıstı benden
ben ona kızım olursa adını nehır koyucam demıstım ... Bunu hep soylerdım ona
face e yazmıs ocakta doguruodu kızı olcak prensesımızın adı nehır sena olcak dıyee
o kadar koyma o ısımı ben koyucam dedım
sacma dımı ama sınır oldum suan
cunku sureklı yıllardır benı taklıt edıyor buna sınırlendım en cok
ulan kızının adını bıle benden calıyosun yaa
anaaamm ne çok yazmışsınız yaa ben öyle bir geçer zamanki izlerken
Denizcim çocuk psikiyatrileri genelikle çok dolu oluyo devlet hastanelerindede hatta özellerde bile
bizde burağı bu yüzden özele götürdük hemen randevu almıştık çok şükür
burak bizim 19 kilo boyuda 103 tü sanırım eğerki dr teyzesi yanlış ölçmediyse
zaten boy 3.5 yaş kiloda 5 yaş çıktı bizimkinde
Ayşegülcüm sende yoktun hoşgeldin aramıza:80:
Valla ne yalan söyleyeyim bende 2.yi tabiki de kız isteyenlerdenim ama içime hep oğlan doğuyo
bende oğlan doğurcakmış gibi bi potansiyel görüyorum kendimde
Ama bizim için daha vakit var
bizim kreş işi askıya alındı zaten çevremdeki çoğu kişide karşı göndermeme
Hepinizi çok çok öpüyorumm:79::79:
Ben de sinir olurdum heralde denizcim..
mesela kızı olcak arkadaşlara hiç isim önerirken buğu veya sevi önermiyorum çünkü onlar benim favorilerim ileride olabilme ihtimali olan kızımın isimleri :))
hatta asrının adını eşim buğra istiyordu (hani buğuya uygun olsun diye :)) ama güçlü erkek deve anlamı o yüzden vazgeçirdim gerçi bizimki de deve gibi olcek yakışırdı tontişime bu isim :))
Ben yıllar önce ilk ve son kez parayla fal baktırmıştım kadın herşeyi bilmişti eşimin denizci olacağını,tayin yerine kadar ama bi türlü neden birleşemediğimizi anlamamıştı çok komikti..neyse kadın sen bu çocukla evleneceksin ve ilk çocuğun erkek olcak adı da buğra olacak demişti ben dondum kaldım o an..eşime dediğimde de olabilir vs demişti o isim ordan aklında kalmıştı yani.. herşey kısmet bakalım neler olacak önümüzdeki yıllarda..
ama sağlıklı bi kızım olsun bana benzesin çok istiyorum Allah biliyor ya..
ben şimdi nuranın çin ve rus takvimlerini merak ettim cinsiyet ne çıkıyor acaba baksana bi nuran
denizcim abes olmuş arkadaşının yaptığıda
neler neler çıkıyor ya hani benim sinir karşı komşum vardı ya tayin oldu gitti kurtuldum diyodum onun hakkında yeni bilgiler öğrendim şok oldum oğullarının ikiz olduğunu söylüyordu herkese meğer değillermiş kadının 2. kocasıymış adam oğlanın biri ilk kocadanmış şok oldum ya bizi ayakta uyutmuş kadın çok tuhaf ya bana ikiz doğumunu nasıl yaptığını falan anlatıyordu inanamıyorum ama şu var annemede söylemiştim çok çocuk ayrımı yapıyor diye hatta burdada yazdığımı hatırıyorum bu ayrımını ayrım yaptığı kendi öz çocuğuymuş allah allah ne tuhaf ben boşuna ısınamamışım bu kadına demekki samimi gelmemiş arkamdanda çok konuşmuş onlarıda öğrendim oyyy oyyyy
boy olayını anlamış değilim bende yasemincim dr.umuz boyu uzun diyor doğaçın 100de veriyor falan filan burda bakıyorum en kısa bizim çocuklar daha kısa gördüm görmesinede haziran annelerinde yok hiç kısa maşallah yanlış anlamayın kızlar ben dr.u anlamaya çalışıyorum bence uzun değil bizimkiler normal daha kısaları kısa
nurancımmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrıklerr
bugun aldıgım en guzel haberdı bnm ıcın.. cok cok mutlu oldum senın adına canım..
o kucuk şeyı yerım ben yerımmmmm hoşgelsınnn aramızaa..
kendıen dıkkat ett yemızlık fln yapma hee :))
ayrıca enıştemızıde tebrık edıyorumm.. bızlerın selamını ılet lutfen kendısıne...!
İnan ben cok duygulandım bılmem neden....
umarım Rabbım bana ve ısteyen dıger hazıran analarınada ıkıncı bebegını gonlundne gectıgı gıbı versın
ben kız ıstıyorummmmmmmm
esrada kız ıstıyor aysegulde
varmı baska kız ısteyennnn gırsın sıraya :))
sağol canım inşallah batuhanda hamilelikte pek bi sıkıntım yoktu rahat geçti umarım bunda da rahat geçiririm:))nurancım çok güzel bir haber batuhan abi oluyor demek inşallah kolay bu hamilelik dönemi geçirirsin canım benim
ayyy kkyı bi açtım nuranın müjdesi çok mutlu oldum canım allah tamamına erdirir inş. 2gündür benimde başım dönüyor dünde istifra ettim bugün bişeyim yoktu ama bende yine bekleme modundayım başladık çalışmaya 2ayı geçti artık kürtaj olalı zaman ne çabuk geçiyor ya bende kız istiyorum ya ama erkekte çok şirin oluyor erkek olursada çok üzülmem oğluma aşığım resmen kokusuna özellikle çiş kokusunu bile çok seviyorum ne manyağım değilmikız çocuğunun sadece nasıl bir duygu olduğunu merak edişim bide süslemek için istiyorum başka nedeni yok olmasada burdaki kızların hepsi benim kızım gibi onlar var onları severim
bende yarım gün kreş istiyorum ya bizim lojmanla görüşecem belki alırlar yarım gün bizim burada çok kuralcıdır kesin askeri nede olsabenide düşündüren yemek doğaç arkadaş görünce yiyebilir ama kendi başına yiyemiyor çok döküyor saçıyor vede oyun oynuyor yemekle oturmuyor bide geziyor yemek yerken eskisi gibi değil doğaç yasemininde dediği gibi konuşa konuşa hallettik bazı şeyleri süper yemesede eskisi gibi değil açıkınca söylüyor şimdi dün akşam dediki anne bana yumurta getir dedi pişirdim getirdim yedi çatal kaşık kullanamıyor hala solak olduğu için çok zor ona ben kreşi sıkıldığını bildiğim için istiyorum evde çok bunalıyor bide arkadaş delisi bi çocuk görsün peşine takılıp gidiyor herkesi unutuyor anında peşinden gitmesem evine kadar gidecek çocukların arkasına bile bakmadan o derece oynamak en büyük tutkusu hele konuşmak iletişim kurmak bayılıyor
kızlar bu arada çocuklar kaç kilo oldular doğaç 12.700gr oldu boyuda 93.5 cm yanlış ölçmediysem tabi
valla bılmıyorum tam olarak ama aral 14 kılo vardır
aysegul sende hamış olabılırsın demek kı
allahım ya keşkee bnmde uslu bır oglum olsaydı yada en azından zaptedılebılır bışey olaydıda hemen doguraydım
beraber buyulemelerını o kadar ısterdım kı
nurannn inanmıyorum süpersin canım.hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.bir bebeğimiz daha olacak.
allah gönlüne göre versin..kızkardeşinde hamileydi sanırım.ne güzel heryer bebek.
ama sen de bayagı uzun emzirmiştin.vücudun anca toparlanmıştır.dikkat et vitaminli şeyler ye ,et olsun zeka olsun kuzucuga....
canım valla uğurlu geldin topiğimize :)) sağol canımayy uğurlu geldim galibaa...bi bebiş geliyoo sanırım.hayırlı olsun:)
inşallah canım çok sağolnurancığım tebrik ederim canım.sağlıkla kucağına al inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?